"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

luni, 31 decembrie 2012

Aici si acum - Mesaj din Pleiade

Photo

Mesaj din Pleiade - Aici si acum

Un mesaj care m-a impresionat, curat si plin de lumina, am decis sa realizez un montaj pentru a fi transmis si pe calea imaginii si muzicii.
movie by Laurentiu Lary
aug 2012
Photo

Cereti in fiecare zi sa fiti infuzati cu amintirea a cine sunteti cu adevarat! Permiteti-va sa deveniti acea componenta a luminii ce a existat prin tot spatiul si tot timpul. Voi sunteti o mareata lumina ce nu poate fi distrusa si nu poate fi pierduta. Treziti-va catre cine sunteti! Voi sunteti inceputul si sfirsitul! Voi sunteti alpha si omega. Nu puteti exista in alt fel decit in deplinatatea luminii voastre.
Voi sunteti centrul universului! Nu luati asta in ris! Pentru ca acolo va aflati: unde ginditi, in sinele vostru, in trezirea voastra. Va afecteaza trecutul, prezentul si viitorul, pentru ca totul este conectat la fiecare gind al prezentului!
Photo

vineri, 28 decembrie 2012

Dimensiunea a 5-a este o Creatie

Dimensiunea a 5-a nu este un loc anume, este o Creatie.
Inelia Benz  ( ii multumim Irinei Ulieru pentru traducere)

Noi ne cream propria realitate. Aceasta este o invatatura veche de mii de ani, tinuta bine in secret in societatea occidentala, in tot acest timp. Este de asemenea cea mai importanta informatie pe care “fostele puteri” incearca s-o tina departe de masele adormite.
Motivul pentru care aceasta informatie este tinuta secreta este ca, atunci cand o persoana e adormita (adica netrezita spiritual), ea poate fi condusa spre a crea realitatea altcuiva, prin utilizarea fricii, a persuasiunii si a iluziilor confectionate ale realitatii care se vand atat de bine, incat e greu sa crezi ca nu sunt reale.
Dar cand ne gandim la Dimensiunea a 5-a sau la oricare alta dimensiune mai inalta, deseori uitam ca sunt valabile aceleasi lucruri.
In dimensiunile mai subtile, substanta de baza exista sub forma unei reprezentari fizice mai subtile, dar ceea ce se intampla acolo, ce experimentam si chiar si patrunderea in acea realitate mai putin densa, este propria noastra creatie. Pentru a intra intr-o dimensiune mai subtila si mai maleabila, avem nevoie de constienta si de capacitatea care sa ne permita sa fim si sa cream acea realitate mai putin densa. Reusim sa facem asta, prin a deveni mai putin “densi“, noi insine (fara gluma).
Datorita faptului ca Dimensiunea a 5-a (sau a 4-a, sau a 12-a si toate cele de dintre ele) este mai putin solida, cei care o includ in mediul lor sunt mai constienti de propria lor natura si de natura realitatii lor. “Putem sa facem” mult mai bine decat in soliditatea 3D.
In dimensiunile mai subtile, pentru a “folosi” puterea altei persoane, avem nevoie de acceptul ei constient. Motivul este ca, in acele dimensiuni, exista foarte putin inconstient. Iar cel care exista, nu este utilizat de catre ceilalti, cu usurinta.
  
Noi cream Dimensiunea a 5-a.
Intr-adevar, toata realitatea fizica este multidimensionala si o iluzie, dar o cream pentru a avea experienta unei individualitati distincte. Toate dimensiunile exista in acelasi “loc”, ce este infinit. Dar, in acelasi timp, alegem sa fim constienti doar de un foarte mic spectru al acestei atotcuprinzatoare “realitati”. Acest spectru foarte mic determina ceea ce traim ca fiind “real”.
Diferenta dintre dimensiunile 3, 4 si 5 tine de puterea personala, de finetea materiei solide si de capacitatea de a face.
De aceea, ceea ce traim in dimensiunile mai subtile este exact ceea ce alegem sa traim acolo. Aceste dimensiuni nu “exista”, pana in momentul in care le cream si ne deplasam constienta in acel spatiu.
Nu exista dimensiuni in Unime, pentru ca nu exista conceptul de individualitate, fie ea  “celalalt, “alta persoana” sau “mediu”.
Din punctul de vedere al Unimii, diferenta intre dimensiunile a 3-a si a 5-a este infinit de mica si insignifianta. Dar, din punctul nostru de vedere si al constientei noastre, nu pot exista doua experiente mai diferite ale existentei fizice.
Si cel mai important lucru este ca acestea nu sunt dimensiuni in care ne mutam, ci pe care le cream in mod activ, clipa de clipa, prin ridicarea vibratiei personale, prin ridicarea vibratiei planetei si prin deplina constienta a intentiei si energiei noastre, in procesul relationarii noastre cu ceilalti si cu noi insine. Este vorba despre un proces personal de creatie.

Cum ajungem in acel punct al creatiei constiente? Prin ridicarea vibratiei personale, prin ridicarea vibratiei mediului inconjurator, noi intruchipam noua Paradigma. Cum facem asta? Gasim instrumentele cu care rezonam. Exista mii de instrumente. Daca ceea ce eu spun rezoneaza cu voi, vedeti ce puteti folosi din siteul Ascension101.com, sectiunea Instrumente (http://ascension101.com/store/product/4-ascension101-ecourse.html). Acolo gasiti instrumente pentru voi, pentru planeta, pentru omenire si pentru intreaga matrice. Continutul website-ului nostru, care este disponibil gratis, a fost accesat de peste 1.600.000 de persoane, care au accesat acele pagini de 3.362.410 ori. Aceste persoane invata adesea sa utilizeze instrumentele, dupa care ii invata pe altii sa le utilizeze.

Comunicarea directa este calea numarul unu, prin care aceste persoane au gasit website-ul Ascension101. Persoanele impartasesc ceea ce functioneaza pentru ele.
De asemenea, daca sunteti interesati de evolutia voastra personala, Cursul Ascension101 a fost prezentat special pentru a crea un spatiu al schimbului de energie din care nu aveti de castigat doar voi, in expansiunea propriei constiente si ascensiuni, ci si personalul si website-ul Ascension101.com, care primesc astfel sprijin pentru ca milioane de alte persoane sa poata accesa informatia, sa poata primi inspiratia si cunostintele disponibile pe acest site. Cursul ne permite sa accesam timpul, instrumentele si abilitatile, pentru a crea continutul gratis pe care il vedeti aici, in fiecare saptamana si care inspira atatea persoane. Site-ul va exista pana in jurul anului 2017, moment in care
el nu va mai fi necesar (daca ne facem treaba bine), deoarece vom fi atins o masa critica de persoane inspirate, transformand intreaga omenire, in fiinte ce detin aceste instrumente si capacitati, fara necesitatea de a face un curs, de a folosi un instrument, de a asculta un interviu sau de a citi un articol, fie pe Ascension101, fie in alta parte.

Ce ne ramane de facut, dupa ce ridicam vibratia noastra personala, a planetei si cream dimensiunea a 5-a?

Ei bine, aceasta depinde de voi. Rolul meu nu este cel de creator, ci este acela de a va inspira pentru a fi puternici, pentru a va redobandi autoritatea, devenind creatorul propriei voastre realitati personale; eu va arat ca aveti la dispozitie instrumentele, capacitatea si abilitatile, astfel incat nimeni sa nu va mai poata lua vreodata puterea, fara consimtamantul vostru constient. Este rolul vostru de a crea noua Paradigma, Dimensiunea a 5-a, sau orice alta denumire ati putea cunoaste pentru aceasta experienta in realitatea fizica subtila. Cand incepeti? Eu declar ca incep, ACUM!

TU esti creatorul. Incepe sa creezi aceasta noua realitate, chiar acum. Ea nu reprezinta un loc in care sa ajungi, ea este ceva ce TU creezi astazi, prin ridicarea propriei vibratii si prin decizia a ceea ce vrei sa creezi.

Numele meu este Inelia Benz si sunt aici pentru a ridica nivelul vibrational al planetei. Tu pentru ce esti aici?

joi, 27 decembrie 2012

Luna plina 28 decembrie 2012

“Pentru aceasta Ma iubeste Tatal, fiindca Eu Imi pun sufletul, ca iarasi sa-l iau.” - Evanghelia dupa Ioan, cap. 10 v. 17
Pe 28 decembrie 2012, ora 12:22 (ora Romaniei) se formeaza aspectul exact de Luna Plina in Rac, activand casele IV-X si cu Ascendentul in Berbec.
Opozitia Luminariilor din acest an si pe Axa Evolutiei si a Parintilor, vorbeste despre crestererea si maturizarea Spiritului, despre legatura cu parintii biologici sau Divini.

Luna Plina este partea centrala dintr-un aspect mai amplu, cunoscut sub numele de Zmeu, in care sunt implicati si Saturn din Scorpion si din casa a VII-a a momentului (guvernator al Capricornului) si Chiron din Pesti si din casa a XII-a, unde focarul prin care se elibereaza energiile este Luna aflata in domiciliu.
Acest eveniment astrologi elibereaza energii puternice, actioneaza la nivel emotional intr-un mod eliberator, vindecator, integrator. Trigonul pe semne de apa format din Luna, Saturn si Chiron, vorbeste despre trecut, despre afecte nevindecate si patternuri emotionale mostenite de la parinti. Este un aspect care poate duce la vindecare profunda si asumata, care va avea un efect benefic asupra modului nostru de relationare, asupra relatiilor maritale sau de parteneriat. Tot ce vindecam si eliminam in urmatoarea perioada, va avea beneficii pe termen lung. Pentru ca acolo unde este Saturn implicat, exista garantia durabilitatii.
Vindecare nu inseamna extirpare, nu inseamna o lupta cu ceea ce credem ca stim despre noi, cu ceea ce ne face sa suferim, ce ne doare, ce ne aminteste de suferintele din copilarie pe care le-am trait intr-o familie cu un parinte dur si insesnsibil. Vindecarea inseamna sa intelegem ce s-a intamplat, cum s-a intamplat si ce cum putem integra in noi aceasta energie blocata la nivelul structurii noastre psihice si care ne impiedica sa evoluam, sa luam calea Soarelui si sa ne scriem propria poveste de viata.
Soarele conjunct cu Mijlocul Cerului si cu Pluton vorbeste de redescoperirea fortei interioare, prin disciplina si organizare, ingrediente necesare pentru a evolua in viata, pentru a “cuceri lumea”. Tot ceea ce construim in lumea aceasta are nevoie de fundatii solide. Aceste fundatii se “construiesc” inca din copilarie prin educatia, dragostea si atentia pe care o primim sau nu de la parinti. Aspectele acestui eveniment astrologic ne impun sa vedem cum putem transforma experientele copilariei, relatiile cu un parinte multa prea autoritar sau dimpotriva, mult prea ingaduitor, cu un parinte care ne-a pus prea multe limite sau cu cel care nu ne-au impus nici o limita, cu un parinte care ne-a incurajat sau dimpotriva ne-a discreditat, ne-a criticat. Si nu in ultimul randne “cere” sa ne recuperam investitiile afective din anumite comportamente maritale pe care le-am vazut la parintii nostri, la cei din jur. Felul in care tata a tratat-o pe mama ne-a afectat intr-un fel, asa cum felul in care mama il trata pe tata ne-a afectat intr-un alt fel. Lipsa unuia dintre parinti a lasat alte urma decat prezenta abuziva a sa.
Vindecarea cere mult curaj. Ascendentul in Berbec ne indeamna sa il gasim si sa nu amanam inceperea lucrurilor, a demersurilor, a calatoriei de redescoperire a propriei identitati, prin eliberarea de fantomele copilariei. Opozitia Luna-Soare se afla in relatie tensionata cu Uranus din Berbec si din casa a XII-a a momentului. Acest aspect ne poate aduce vise explicite, premonitorii sau cu raspunsuri concrete pentru problemele cu care ne confruntam. Energiile uraniene pot actiona ca un laser, ca un fulger, ca un bisturiu, producand durere in acele parti ale spiritului nostru care se lasa cel mai greu vindecabile. Dar aceasta actiune puternica si intensa aduce lumina in ceea ce am putea numi cauzele suferintelor noastrea ctuale. Si, asa cum spuneam si in alta randuri, acolo unde doare cel mai tare, acolo este si vindecarea.
Marte, guvernatorul Ascendentului, tocmai a parasit Capricornul si a intrat in sectorul zodiacal al Varsatorului, si la momentul de Luna Plina se afla in casa a XI-a a anturajului, in relatii armonioase cu Uranus si cu Jupiter retrograd din gemeni si din casa a II-a. Marte favorizeaza intalnirea cu persoane importante care, prin cunostintele pe care le au, ne pot deschide ochii spre noi dimensiuni de intelegere si de cunoastere. Ne putem propune sa ne implicam in actiuni umanitare sau sa incepem proiecte care sa aibe un scop major, important nu numai pentru noi cat si pentru cei care ne inconjoara. Cu ceea ce stim deja pornim sa cucerim noi teritorii de cunoastere. Indiferent de natura cunoasterii noastre, prin intermediul muncilor pe care le depunem in folosul celorlalti putem capata un alt grad de percepere a lucrurilor.
Avem o Luna Plina a Cunoasterii de sine, prin urmarea legilor, reformularea lor, prin ascultarea fata de autoritatea prezenta si castigarea propriei autoritati prin desprinderea emotionala de autoritatea pamanteana. Disciplina, implicarea sufleteasca in tot ceea ce facem, tinerea in frau a anumitor emotii si implicarea puterii de discernamant, sunt cele mai bune cai de a implini nevoile sufletului.
Pe cat de atasati suntem de familie, pe atat de mare este nevoia de a evada, de “a pleca de-acasa”. Pe cat de mare este atasamentul fata de succesul social, pe atat de mare este nevoia de hrana sufleteasca pe care o gasim in mijlocul familiei. Pe cat de singuri ne dorim sa fim si sa facem lucrurile, pe atat de mare este nevoia de a avea parteneri stabili. Pe cat de mare este dependenta de un anumit partener, de o anumita persoana, pe atat de puternica este nevoia de a face lucruri de unul singur. Acolo unde nevoia este mai mare, acolo e si raspunsul pentru piedicile pe care le intampinam pentru a ne implini idealurile si sperantele. Energiile plutoniene implicate in aceasta Luna Plina forteaza lucrurile spre abandonare de sine si pentru descoperirea unor noi resurse interioare.
Problemele de sanatate pot aparea la nivelul plamanilor, a oaselor si a pielii. Miscarea, exercitiile usoare, plimbarile si dansul sunt ideale pentru aceasta perioada.
Ce am mai putea face? Ritualuri si meditatii de conectare cu parintii divini, cu Soarele, Pamantul si Luna. meditatii regresive in anumite momente ale copilariei noastre care au fost semnificative pentru evolutia noastra afectiva. Consum de ceaiuri relaxante. Orice alta metoda care sa ne puna in contact cu coprul nostru si cu emotiile noastre, astfel incat sa le putem identifica si vindeca.
O Luna Plina de redescoperire a autoritatii interioare, a disciplinei, a organizarii personale, a reintregirii sistemului emotional, a curajului si abandonarii, a capacitatiid e a visa si de a implini visele sa avem!

sursa

---------------------------------------


Paradis sau Uitare - creat de Proiectul Venus (subtitrat în română)

Fiti buni unii cu ceilalti

Arhanghelul Uriel, prin Jennifer Hoffman 17 Decembrie, 2012
Fiti buni unii cu ceilalti
Fiti buni unii cu ceilalti, aratati compasiune cu fiecare ocazie, traiti acceptandu-va pe voi si pe ceilalti. Traiti in plenitudinea puterii si perfectiunii voastre, in fiecare clipa. Atunci cand folositi blandetea in relatiile cu ceilalti, le daruiti aceceptare, iubire si compasiunie. Bunatatea inseamna mai mult decat sa fii dragut cu ceilalti, ea este o stare de prezenta spirituala, in care te lasi condus de natura ta spirituala, adresandu-te sinelui divin al celorlalti, pornind din spatiul divinitatii tale, devenind o lumina care straluceste pentru ei. Fiind buni cu ceilalti, indiferent de ceea ce va fac sau v-au facut vreodata, veti putea sa va pastrati puterea si sa alegeti cum veti interactiona cu toti cei din jurul vostru.
Bunatatea se bazeaza pe parteneriatul dintre omenescul si divinul din voi, parteneriat ce reprezinta exprimarea suprema a luminii voastre. Prin intermediul ei, va exprimati maiestria si vedeti potentialul nelimitat al fiecarei situatii. Nu puteti fi furiosi, daca alegeti blandetea, nu puteti avea resentimente, nu puteti fi raniti sau dezamagiti. Bunatatea nu este o stare in care ii faceti sau ii lasati pe ceilalti sa profite de pe urma voastra, este o deschidere care ii invita pe ceilalti sa fie partasi la Lumina voastra, asa cum alegeti voi sa o exprimati. Atunci cand alegeti sa fiti buni, rezistati nevoii de a judeca si va dezvoltati, in schimb, capacitatea de a ierta. Incepeti fiecare conversatie in spiritul iertarii, astfel incat, orice fel de negativitate ati putea simti din partea altcuiva, sa nu se ataseze vreunei rani sau dureri trecute din voi. A fi bun nu inseamna sa faci lucruri pentru ceilalti, inseamna sa fii atent la nivelul cresterii lor spirituale si sa intelegi cum le poate acesta afecta capacitatea de a interactiona cu tine.
Daca va apropiati de toata lumea, cu blandete, voi stabiliti vibratia energetica a respectivei interactiuni si atunci sunteti cel care conduce si nu cel care urmeaza. Bunatatea voastra nu are nevoie de acceptarea celuilalt – si, cateodata, nici nu o veti avea – dar, prin bunatate, nu va veti judeca pe sine pentru lipsa lor de apreciere. Bunatatea le permite bucuriei, iubirii si pacii sa domine in fiecare relatie. Vedeti-va bunatatea ca pe un dar pe care il puneti in fata celorlalti si acordati-le apoi timpul necesar sa raspunda dupa cum pot. Lasati bunatatea sa va fie adevar, astfel incat sa nu fiti distrasi de ranile, durereile sau problemele celorlalti. Bunatatea va permite sa va deconectati cu compasiune, atunci cand acest lucru devine necesar si sa eliberati complet orice energii karmice, pentru a-i permite astfel vindecarii voastre sa se incheie.
Darul vostru de bunatate deschide poarta catre noi cai de interactiune, lipsite de conflicte si frica. Atunci cand alegeti bunatatea, ca vibratie energetica pe care sa o impartasiti cu ceilalti, va vindecati pe voi insiva si le oferiti si celorlalti darul vindecarii. Voi creati, in acelasi timp, aceasta vibratie in lumea care va inconjoara si pentru planeta, deoarece vointa fiecaruia dintre voi de a fi bun cu ceilalti si cu toata lumea este amplificata si se materializeaza in intreaga lume. Imaginati-va cum ar fi lumea, daca toti ar fi buni unii cu ceilalti. Asta, deoarece a fi buni unii cu ceilalti, este ceva ce puteti crea pentru voi insiva si pentru intreaga lume. Pastrati acest spatiu al bunatatii si intelegeti ca fiecare act de bunatate este important pentru procesul de vindecare prin care trec acum planeta si omenirea. A invata sa fiti buni unii cu ceilalti reprezinta o parte importanta a acestui proces fiind, in acelasi timp, un dar pe care vi-l faceti atat voua, cat si celorlalti, in fiecare zi. 

Editura For You

Energia noua este limba comuna, universala, a cosmosului. Ea e înteleasa imediat si e simtita in mod intrinsec."



"Inima ta vine aici ca sa inteleaga un sens mai profund al adevarurilor tale. Trebuie sa iti dai seama ca inima ta se afla într-un spatiu care iti permite sa iti clarifici fiinta ta mai mare. Acum, sentimentele tale sunt purtate într-un alt plan. Energia ta exista în aceasta sfera de influenta, care este esentiala pentru ca tu sa poti intelege o alta sfera de influenta. Vei vedea o usurinta mai mare in a iti da seama de nevoile celor cu care vii în contact. Nu trebuie sa te frustrezi si sa dai voie unor energii care sunt discordante sa vina in fiinta ta. Simte-ti viata - e destul spus asa - cum îsi poarta forta intr-o existenta variata si multidimensionala. Multe lucruri trebuie spuse în alte feluri. Noi ne întelegem pe noi însine într-un mod limitat si trebuie sa purtam acest proces de intelegere, ca pe un proces al vietii. Trebuie sa curatam coaja exteriorului, astfel incat fiinta noastra interioara sa straluceasca dinaintea celor cu care venim in contact. Acest suflet etern care se gaseste in noi este acoperit in multe feluri, de fricile si de conceptiile noastre, iar in lucrarea ta de vindecator, asta trebuie sa faci, pentru a iti dezvalui sufletul. Nu e un proces simplu, iar aceasta dezbracare de ego este un proces etern; altruismul trebuie sa straluceasca prin fiinta in care patrunzi, fara nicio interferenta. Cand acea forta pura straluceste fara a fi refractata de diferite mentalitati, ea curge intr-un mod mai direct. Odata ce vei da voie sufletului - acelei puritati lipsite de ego - sa strabata, acela este aproape un numitor comun, prin aceea ca are capacitatea sa se contopeasca automat cu frecventa persoanei cu care vii în contact. Asadar, treaba ta, în acest proces, este sa te dezbraci de aparare, sa te dezbraci de minte, sa te dezbraci de tehnicile si de mecanismele de control pe care le ai în acest plan. Da-le drumul sa plece. Lasa-le sa faca parte dintr-un exterior care nu are nimic de a face cu tine – si prezinta acel suflet in incapere. El va face treaba automat. Energia aceea este limba comuna, universala, a cosmosului. Ea e înteleasa imediat si e simtita in mod intrinsec."

vineri, 21 decembrie 2012

Ganduri despre ACUM

Timpul se joaca cu noi, iar noi abia invatam ce insemna joaca. Ne luam prea in serios, uitam sa fim copii si sa ne distram, invatand. Am asteptat mii si mii de ani, acest moment al evolutiei noastre, l-am construit cu grija, iar acum parca nu stim ce avem de facut, uitand ca de fapt, in tot acest timp, pentru El ne-am pregatit. Ma tot intreb: de ce oare, atunci cand ajungem in prejma sau in mijlocul evenimentului asteptat, oricare ar fi el, sentimentele, starile sau trairile noastre se disipeaza, isi schimba consistenta, ne indeparteaza de esenta evenimentului insusi? Pentru mine, asta ramane inca un mister. Probabil, motivul este ca avem asteptari. Ar fi si asta un raspuns – desi nu prea ma satisface. Dar, dincolo de ceea ce am putea discuta despre asteptari, in general vorbind, acum, in preajma acestor mari portaluri, intrebarea este cum sa facem sa ne detasam, sa lasam sa vina ceea ce va sa vina, sa nu ne mai facem planuri, pentru ca stim cu siguranta ca orice plan, orice previziune sau profetie, oricat de corecta ar fi ea... este inutila, nu are cum sa prinda imaginea adevarata. Ne tot invartim in jurul unor idei, concepte sau supra-concepte – dar o imagine mai apropiata de ceea ce va urma sa fie, nu avem cum capta, pentru simplul fapt ca nu s-a mai petrecut niciunde in Univers si nicicand, deci nu este in baza noastra de date.
Si totusi, ceva-ceva trebuie sa facem, intrucat simtim nevoia sa actionam intr-un fel, caci nu putem ramane indiferenti, desi, evident, asta ar fi comportamentul ideal: sa lasam totul in Mana lui Dumnezeu! Sa fim – pur si simplu, sa ne dam voie sa fim!
In angajamentul pe care ni l-am luat fata de Viata – si care are, in esenta sa, "descifrarea" Sistemului de Viata pe Pamant (SVP) – am coborat in dualitate, pentru a aduce spiritul in materie si a o modela, a o "cuceri". Planul Existential pentru Pamant a devenit, viata dupa viata, tot mai complex. Cumuland experiente dupa experiente, de-a lungul vietilor am reusit o mare performanta: am devenit absolut unici. Fiecare dintre noi este depozitarul unei alte proportii dintre multiplele posibilitati daruite de Viata. Am plecat de la aprinderea focului, prin frecarea a doua pietre si am ajuns sa cucerim spatiul cosmic. In tot acest drum, am dezvoltat noi si noi capacitati, indemanari...., am dat nastere unor noi oportunitati. Programa de invatare in SVP (vezi cartea Prin ochii Sufletului) a devenit din ce in ce mai incitanta si mai interesanta. Noi am facut toate astea si... ca sa vezi... acum, in loc sa fim fericiti si multumiti de tot ceea ce am reusit sa aducem si sa dezvoltam pe Pamant, ne plangem si suntem nemultumiti, tristi, speriati si nefericiti. De ce? De ce uitam cine suntem?
Iata ca a sosit si vremea schimbarii, timpul saltului cuantic in constiinta, momentul in care trebuie sa unim tot ceea ce suntem (ce am devenit, cumuland cunoastere si experienta, viata dupa viata) cu vibratia inimii si sa ducem totul intr-o alta octava. Cam abstract, nu? Cum as putea traduce asta, intr-o maniera mai usor de inteles? Cum as putea exprima acest adevar, intr-un mod simplu? Voi incerca.  
Cred ca tot ceea ce am invatat pe parcursul existentei noastre – atat in vietile cand am fost in plan fizic, intrupati, cat si in perioada dintre vieti – am folosit ca baza pentru a merge mai sus si tot mai sus, spre culmile constiintei. Ceea ce am tot descoperit si experimentat, a intrat, cumva, intr-un ciclu al devenirii ce a fost folosit ca o temelie pentru a merge mai departe si mai departe, pana in punctul in care va putea fi valorificat. Astea sunt timpurile pe care le traim. Am ajuns la destinatie, am absolvit, iar ceea ce avem de facut este sa ne amintim toate experientele si invataturile si sa formam intr-un tot unitar si coerent, ce ne va defini ca fiinta, ne va intregi.
Noi am creat ceva: un Sistem de Viata care, in curand, va deveni stabil, uimitor, desavarsit! Pana nu gasim cheia care va reusi sa uneasca tot ceea ce am creat intr-un ansamblu perfect stabil, capabil sa aduca laolalta visele tuturor celor care au fost vreodata pe aici, nu ne vom opri din cautare.  
Simtim neliniste in aceste vremuri de incheiere de cicluri, pentru ca nu mai avem incredere in noi si pentru ca, probabil, ne simtim vlaguiti, obositi. Drumul a fost lung si greu, dar mai avem putin. Daca am calatorit pana aici, daca cele mai mari nazuinte au ajuns in pragul maturizarii, ne mai putem opri din drum? Este posibil, oare, sa ne inecam la mal? Cu siguranta, NU! Totul are un sens, un rost, o finalitate, care duce, evident, spre alte inceputuri. Nu exista esec in Univers, pentru ca, in spatiul Creatiei Divine, totul este perfect.
Trecand dincolo de intelesuri personale, m-am gandit sa ma uit spre alte sisteme de intelepciune si sa aflu cum se vad lucrurile si din alte perspective. Mi-am indreptat atentia, de exemplu, spre Calendarul Mayas – despre care intentionez sa va vorbesc astazi – si am ramas uluita de frumusetea cu care ni se arata adevarul, cat de clar ni se spune ce avem de facut, care este atitudinea corecta. Totul se clarifica, din nou si din nou, oriunde privesti. Uimitor este ca acest Calendar spune, prin tesatura dintre tonuri si simboluri, acelasi lucru: am venit aici sa facem ceva grandios si suntem condusi, cu blandete, spre acel ceva!
Portalul din 12.12 (care mie mi se pare cel mai important dintre toate), se afla la mijlocul unei trecene care a inceput pe 5 decembrie, a Samantei, cea care ne invata cum sa ne sadim o noua constiinta, sa deschidem portile spre noi dimensiuni ale lumilor interioare. Acest simbol este incarcat de semnificatii tacute, profunde, a caror adancuri aduc la suprafata un tip de intelegere ce poate fi rezumata plecand de la cuvantul transformare. Sa ai atitudinea samantei este, poate, uneori greu de inteles, dificil de infaptuit – dar, daca o samanta poate, noi, oare, nu putem? Desigur ca avem nevoie de curaj, de luciditate, maturitate, discernamant, avem nevoie de Clarificari, de un sistem corp-minte-spirit vindecat si de siguranta ca esti pe calea ta, sa stii (nu sa crezi) ca exista Dumnezeu si, nu in ultimul rand, sa traiesti, ca si samanta, in Legea Iubirii.
Cu multa vreme in urma, am vazut un documentar pe care multa vreme dupa aceia mi-a parut rau ca nu am incercat sa-l caut, ca sa-l pot impartasi cu cei din jurul meu. Acel documentar arata cata forta inimaginabila degaja o samanta, ca sa-si sparga carapacea (care suporta si presiunea, constrangerea solului dur in care este asezata) si sa porneasca, prin pamant, prin straturi dure, infruntand forta gravitationala, ca sa aduca la suprafata noua viata a plantei ce va creste si va rodi. Si sa nu uitam ca samanta are inscrisa in ea, ca si noi, informatia clara a ceea ce va deveni – samanta stie ca va deveni stejar! Si va mai amintesc ceva: metamorfoza samantei are loc in intuneric, iar tot procesul prin care trece inseamna miscare.. Cam pe acolo suntem si noi, doar ca nu solul ne constrange, ci tiparele si credintele noastre limitative, fricile, traumele si... ignoranta. Din cauza fricilor ne lasam usor manipulati, traumele ne fac vulnerabili, iar credintele limitative ne tin in inchisoare, intr-o cutie care, oricat de mare si aurita ar fi ea, tot captivi ne tine. Sunt multe motive pentru care am vrea sa urmam un alt manual de utilizare pentru SVP, dar va amintesc ca noi suntem cei care l-au scris. Trebuie sa mergem mai departe, asa cum am hotarat, candva.
Mi se pare extrem de interesant si graitor faptul ca ziua de 12.12 cade intr-un asemenea interval (in trecena Samantei), mai ales ca el se afla asezat pe una din coloanele ce sustin coloana vertebrala a Calendarului – si nu pe una oarecare, ci pe cea din dreapta, exponenta energiei feminine – care ne aduce 10 portaluri consecutive (intre 7 si 16 dec). Mai mult decat atat, in ziua de 12.12 simbolul guvernator (Maimuta de ton 8) este cel care insemna ziua "tuturor posibilitatilor", intr-un echilibru perfect! Cum vi se pare, ce simtiti?
Ziua de 12.12 este o zi cu totul si cu totul speciala, din perspectiva oricarei stiinte sau scoli am aborda subiectul. Asa cum vad eu lucrurile si cum am mai scris acum ceva timp in urma, este ziua in care, punandu-se la mintea noastra de copil, Parintii nostri Divini ne invata sa pasim intr-o alta lume, in care guverneaza alte legi si in care dobandim posibilitatea de a ne alege alte misiuni. Dar, pentru a putea face asta, trebuie sa fim samanta si sa ne miscam, asemenea ei, germinand noua fiinta in intuneric, in pantecul Creatiei.
In fata noastra se deschide un manunchi de magistrale cosmice, pe care urmeaza sa calatorim, iar in perioada pe care o traversam este ca si cum ne-am acomoda cu "sala de asteptare", sau cu "gara centrala", ca apoi sa ni se prezinte fiecare traseu, spre a putea alege, constient, ce urmeaza sa ne asumam.
Una dintre cele mai importante zile care vor urma acestui Portal – si care ne va pregati pentru Marele Portal din 21.12, este cea de marti, 18 decembrie cand se celebreaza Ziua cosmica a Pamantului. Cei care uita ca Mama Pamant este Mama noastra Divina, ajung pana aici, ca sa aiba de unde se intoarce din drum – nu au nicio sansa sa mearga mai departe. Drunvalo spune, in toate mesajele sale, ca legatura, conexiunea cu Mama Pamant nu este o optiune, este absolut obligatorie, daca vrem sa mergem, mai departe, alaturi de Ea! Vibratia Sfintei Treimi – Mama Pamant, Tatal Soare si noi, Copilul Divin, este singura care ne duce in Micul Spatiu din inima noastra, acolo unde exista tot ceea ce vreodata a fost creat, acolo unde construim o relatie personala cu Sinele Divin si cu Dumnezeu.
Intre 18 si 21.12 sunt patru simboluri de puternica transformare, zile in care ma astept ca fiecare dintre noi sa impartasim energia Iubirii, a Pacii, Respectului si Recunostintei, sa incercam sa aflam, macar in plan teoretic, ce inseamna comportament cosmoetic si care este intelesul sintagmei "a te pune in slujba celorlalti". Sunt doua supra-concepte intrinsec legate intre ele, iar masura in care le intelegem si aplicam in viata noastra, da masura capacitatii de a urma calea Inaltarii.
Pe 21.12 va fi o zi de liniste, de calm si de tacere. Ahau, Dumnezeu Mama-Tata, cel mai inalt simbol mayas. Este ziua implinirilor, a culegerii roadelor, a marilor initieri, ziua in care discipolii devin maestri. Tonul patru al acestei zile ne duce cu gandul spre Marea Piramida, simbol al stabilitatii, dar si al acelor stravechi cunoasteri care au asteptat, cu rabdare, ziua in care sa fim pregatiti pentru a le descoperi.
Din 21.12 a anului 2012, energia feminina isi va relua locul cuvenit. In foarte scurtul timp care va urma, conexiunea cu energia inimii ne va duce spre culmi inca nebanuite. Lucrurile se intampla, vrem nu vrem. Mama Pamant isi urmeaza drumul. Cu siguranta ca vom fi alaturi de Ea.
Sunt constienta de faptul ca aceasta scurta trecere in revista a semnificatiilor zilelor ce vor urma este mult prea succinta, in raport cu maretia lucrurilor care se petrec in realitatea non-fizica, subtila. Am simtit nevoia, totusi, de a o face cu credinta ca acum avem nevoie doar de scurte si succinte imagini, care sa ne ajute sa ne jalonam un drum spre propriile noastre trairi si experiente spirituale, ca avem nevoie de teme asupra carora sa meditam, nicidecum de solutii care nu rezoneaza cu noi, pentru singurul motiv ca vin de undeva din afara propriei existente. In unicitatea noastra, fiecare trebuie sa ajunga la intelegere, prin propriile sale trairi
Capacitatea de descoperi tapiseria cosmica, cu ajutorul Calendarului Mayas, se incheie, dupa ceea ce stiu eu, pe 30 martie, in zi de Ahau ton 13. Pana atunci... multe se vor schimba, sau nu! Cine stie? Tu, tu esti cel care stii. Intreba-te si vei afla. Dar nu uita: iubeste-te pe tine insuti si pune-te, cu toata Iubirea si responsabilitatea, cu daruire si sinceritate, in slujba celorlalti, oriunde ai fi si orice activitate ai desfasura, chiar si daca ti se pare neinsemnata!
Ne auzim curand. Am ramas datoare cu deschiderea spre doua subiecte importante: intunericul si miscarea. Sper ca ingerii sa ma inspire si sa ma pot tine de promisiune.
In incheiere, as face o precizare, care cred ca este utila tuturor. Citesc mesaje care vin, din mai toate directiile, pe internet. In fiecare dintre ele gasesc cate ceva interesant si util, ceva care-mi mai atrage atentia asupra cate unui aspect pe care nu l-am observat. Dar sunt si parti/paragrafe ce contin informatii pe care eu le socotesc aberante. De exemplu, ca energiile cosmice vin in anumite valuri si intr-un interval orar extrem de bine precizat: de la ora... la ora.... Credeti ca este posibil asa ceva? Sau, vad mare forfota pentru organizarea de excursii la locuri "speciale", in zile de portal. Absolut toti autorii importanti ai planetei, cei pe care noi ii respectam si ii urmarim, spun ca nu exista locuri speciale, ci oameni speciali. Noi sacralizam locul, nu locul pe noi. Nu este posibil sa mai fim tributari unor asemenea tipare limitative si discriminatorii. Asta este parerea mea si a Monicai Visan si o impartasim cu voi. Faceti ceea ce credeti ca este bine pentru voi, ceea ce va face fericiti, dar aveti grija ca daca inghititi pe nemestecate, faceti indigestie spirituala (Tom Kenyon, Viena 2011)


eseu de Elena Cocis www.elenacocis.ro

joi, 20 decembrie 2012

Portalul Gratiei Divine – 21.12.2012 – Solstitiul de iarna

SOLSTITIU
«In iubire se cufunda si se pierd toate contrazicerile vietii. Numai in iubire se impotriveste unitatea duplicitatii. Iubirea trebuie sa fie in acelasi timp unul si doi…» R. Tagore
In data de 21.12.2012, ora 13, ora Romaniei, are loc solstitiul de iarna, cand Soarele va fi in punctul cel mai de jos de pe bolta cereasca, in drumul sau catre Sud.  Va fi cea mai scurta zi si cea mai lunga noapte de pe parcursul anului.
Astrologic, Soarele se va afla la 0 grade si 0 minute in semnul Capricornului, iar in zodiacul druidic aceasta zi speciala se numeste Fag. Fagul semnifica generozitate, credinta in divinitate, acumulare continua energetica.
Ziua de 21.12.2012 este o zi foarte mediatizata, o zi vedeta ce a captat atentia tuturor oamenilor care au acces la informatie, ea este asteptata cu bucurie sau cu teama de catre unii, iar de altii este complet ignorata. Este o zi ce sadeste in sufletele oamenilor o paleta extinsa de emotii contradictorii, de la bucurie adanca la atacuri de panica, inca dinainte de a se manifesta concret.
Metafizic, solstitiul de iarna, cel de vara, impreuna cu echinoctiile, eclipsele solare si lunare sunt considerate portaluri energetice, ce permit implementarea unor coduri de lumina, prin energia galactica. Aceasta energie galactica se revarsa din abundenta in structura noastra energetica si in cea planetara, cu scopul divin de a ne ridica vibratia, de a ne ajuta sa evoluam pe treptele cunoasterii si ale iubirii cristice.
Suntem la sfarsitul  unui ciclu galactic, al unei rotatii complete a sistemului nostru solar in jurul soarelui central Alcyone al galaxiei noastre si spre finalul celor 25920 ani ai anului platonic, ce incheie Era Pestilor si deschide Era Varsatorului. Era Varsatorului, in opinia unor astrologi, a debutat in data de 05. 02. 1962, odata cu eclipsa de soare, cand toate planetele traditionale (7) se gaseau in zodia Varsatorului.
Anul 2012 a fost un an plin de schimbari, transformari energetice, finalizari si inceputuri de viata, constientizari si eliberari karmice, activari de potentiale latente, prin parcurgerea mai multor etape, de la deziluzie la iluminare.
Ziua de 21.12.2012 nu este o zi fatidica, nu reprezinta sfarsitul lumii, ea nu prevede evenimente catastrofice, cataclisme mondiale, in lunile urmatoare pana la echinoctiul de primavara.
Ce ne ofera astrele in aceasta zi de iarna?
Voi analiza  pe scurt mesajele cosmice transmise de astrograma solstitiului de iarna, sa vedem daca intr-adevar se confirma ceea ce afirma anumiti maestri spirituali: «traim vremuri de exceptie, in care se revarsa Gratia Divina, asa cum nu s-a mai intamplat pe pamant».
Soarele la 0 grade in semnul Capricornului in conjunctie cu Centrul Galactic (CG) la 26.57 grade Sagetator) orb 3 grade: favorizeaza cercetarea spirituala, detasarea de material, meditatia, asceza, ascensiunea spirituala, atunci cand vom absolvi anumite teste individuale, spirituale, ce solicita rabdare, centrare pe sine, maturizare.  Valurile imense de energie fotonica ce inunda planeta noastra, de la poli, apoi radial pe intreaga suprafata terestra, vor produce o purificare masiva a tuturor fiintelor vii si vor creste vibratia energetica planetara exponential, ceea ce va permite manifestarea gradata a unor abilitati neobisnuite ca telepatia, telekinezia, clarintuitia, clarvederea, teleportarea etc. Aceasta conjunctie galactica induce o noua viziune asupra tuturor lucrurilor, asupra existentei umane, in care iubirea cristica va inflori in inimile celor care au curajul schimbarii, incredere in Sine si forta creatoare suficienta pentru a-si urma visele si pentru a-si indeplini sensul vietii. Conjunctia dintre Soare si CG  ne reaminteste ca suntem fiinte multidimensionale, ce functionam ca niste antene vibrationale, ce pot receptiona si transmite informatie de la si catre toate corpurile ceresti, din spatiul nostru galactic.
Soarele din casa 9, in aspect de inconjunctie cu Alcyone –  Soarele Central (0gr.11), la grad perfect si cu Lilith (29.57), casa a II a, din semnul Gemenilor: anunta evenimente incredibile, trairi speciale, viziuni transpersonale menite sa nu fie uitate niciodata. Energia eliberata aici, de ambii sori se va grava adanc in subconstientul colectiv, declansand o sete vie de cunoastere, eliberarea tensiunilor emotionale, curaj de actiune, dar si stari de revolta interioare si exterioare impotriva autoritatilor corupte si incapabile sa gestioneze corect resursele financiare.
Prosperitatea se poate materializa, in urma unor sacrificii personale, dupa ce constientizam ca Toti suntem Unul si Unul este in Tot, si cand vom alege sa fim generosi, altruisti.
Este posibil sa apara un nou sistem de valori bazat pe incredere reciproca, ce recunoaste divinitatea din fiecare dintre noi si drepturile depline de a co-crea, in mod responsabil si constient.
Personalitatea ego permite curgerea liniara a timpului si a fost programata sa ne domine constiinta, sa ne asigure supravietuirea, printr-o codificare primara adecvata, a doua elemente: frica si indoiala, in inconstientul personal si colectiv. Aceste doua emotii principale ale personalitatii ego sunt cele ce impiedica materializarea dorintelor noastre. Inconjunctia acestor 2 sori va permite sufletelor noastre sa preia conducerea asupra personalitatii egoului, prin activarea unei noi chakre la nivelul timusului, numita inima sacra, si care ne poate conecta la alte dimensiuni energetice, la noi stari de constiinta extinsa.
O alta posibila consecinta a acestei inconjunctii solare la nivel energetic, poate fi activarea unui corp de lumina, din unificarea celor 4 corpuri umane: corpul  fizic, emotional, mental si spiritual.
Aceasta fuziune energetica a corpurilor din aura noastra externa se realizeaza in mai multe etape. A inceput subtil, la nivel colectiv, pe 06.10.2012, cand planeta Mercur din semnul Scorpionului era in inconjunctie cu Soarele Alcyone  (ulterior cu Lilith) si a continuat la inceputul lunii noiembrie cu Saturn in Scorpion in inconjunctie cu Alcyone, si cu Venus, de asemenea in Scorpion, si in aspect de inconjunctie cu Soarele Alcyone, in data de 22.11.2012.
In astrologia ezoterica, planetele Saturn si Marte sunt atribuite corpului fizic, corpului emotional planeta Venus si corpului mental planeta Mercur. Celebra aliniere planetara a planetelor Saturn, Mercur si Venus din semnul Scorpionului, de la inceputul lunii decembrie simbolizeaza de fapt, aceasta fuziune a celor 3 corpuri mentionate mai sus, ce trebuie sa functioneze armonios, ca un tot unitar.
Va aparea si o noua constiinta superioara celei actuale (Soarele in careu cu Uranus), ce va reusi sa integreze armonios cele 3 componente ale sale: subconstientul colectiv (intuitia), constientul colectiv (intelectul) si supraconstientul colectiv (credintele, valorile morale).
Calea spre aceasta noua constiinta este o cale complexa, mereu creatoare, nelimitata, compusa din toate misiunile noastre personale la un loc, ce au ca scop suprem, conectarea la sinele divin. Ni se va dezvolta abilitatea de a controla eficient dualitatea, de a putea schimba polii personali, de la negativ la pozitiv. Alegand iubirea pura, partea intunecata se va retrage, iar pe masura ce lumina interioara va creste, va fi posibila o transmutare profunda, inedita, la nivel ADN.
Soarele la 0 grade in semnul Capricornului in conjunctie cu Centrul Galactic (CG la 26.57 Sagetator) si in sextil cu Neptun din Pesti, casa XII: induce schimbari rafinate, lente in subconstientul colectiv, idealuri inalte de atins, inspiratie creatoare, posibila clarviziune in stari profunde de contemplatie, in functie de nivelul personal de evolutie al fiecaruia dintre noi ce va decide in ce fel vom recepta, decodifica energia fina neptuniana.
Acest aspect conciliant favorizeaza trezirea iubirii cristice, a energiei iubirii neconditionate care ne poate vindeca atunci cand decidem sa constientizam Adevarul despre cine suntem noi cu adevarat: fiinte divine in exprimare fizica, spirite in corpuri fizice. El mai poate permite intrarea in transe specific neptuniene, in stari extatice, de vacuitate mentala, in care se poate atinge starea de constiinta cosmica infinita.
Neptun in Pesti in casa XII, in careu cu Lilith si cu steaua Alcyone din Gemeni casa II: acest aspect dinamic ne avertizeaza ca ne-am indepartat de natura, ne-am separat de Mama Pamant, iar aceasta separare ne costa sanatatea, pe toate planurile structurilor noastre energetice. Vindecarea vine din inima pamantului, iar noi trebuie sa fim conectati, impamantati energetic clipa de clipa, cu inima sacra a Mamei Pamant. Se recomanda mai mult ca oricand terapia prin impamantare ce se poate efectua prin mers cu picioarele goale prin iarba, conectare cu energia plantelor si a copacilor, drumetii in natura si prin reflexoterapie. Adevarurile interioare trebuie filtrate de iluzii, iar prin compasiune si smerenie putem dizolva barierele egotice, ca sa avem acces la sinele nostru inalt. Si daca vom reusi sa depasim teferi provocarile Salii Oglinzilor din regatul neptunian va fi posibil sa reusim conectarea sinelui nostru la Sursa – Dumnezeu.
Mercur in Sagetator casa IX, in trigon cu Luna  din Berbec in casa XII:  favorizeaza intelegerea lucrurilor, rationamentele logice, observarea lucida, memoria ; ne face sa ne adaptam usor la marile schimbari ce se vor produce in societate: sociale, politice, economice, fara sa mai credem in speculatiile catastrofice pe care le fac anumiti oameni negativisti, ce se hranesc energetic cu frica generata de cataclisme apocaliptice.
Uranus in Berbec casa XII, in trigon cu Venus din Sagetator casa VIII si in sextil cu Alcyone si cu Lilith: acest aspect benefic potenteaza trezirea spirituala, actiunea constienta, poate sparge obisnuitul, banalul si inutilul din viata noastra; stimuleaza non-conformismul, progresul, inventiile, realismul si rasturnarile bruste de situatii in sfera financiara, sociala, spirituala. Trezirea spirituala uraniano-alcyoneana se realizeaza fara a se mai intra in meditatia undelor cerebrale alfa (8-12 hz), ci cu ochii larg deschisi, lucizi, intr-o stare constienta, specifica undelor beta (13-35 hz).
Pulsul Terrei sau rezonanta Schumann care a crescut de la 7-8 cicli/per secunda la 13 cicli/per secunda, poate influenta major activitatea cerebrala in acest continuum acum. Activitatea cerebrala este rezultatul combinarii inegale a celor 7 frecvente umane cerebrale (de la undele delta pana la undele beta suprainalte). Atunci cand predomina undele cerebrale beta in creierul nostru, ne vom afla intr-o stare de veghe, de luciditate sporita, de organizare mentala si de atentie hiperactiva, favorabile schimbarii radicale a universului material concret, in care traim acum. Vibratia planetei va creste continuu iar noi ne vom trezi din starea milenara de vis, din anestezia generala a celor 5 simturi, prin deblocarea memoriei constiente. La nivel social, sistemul economico-financiar se va schimba si el radical, dar treptat in timp, pana in septembrie 2023, cand Uranus in Taur va fi in trigon cu Pluton din semnul Capricornului, fara sa se produca vreun colaps total sau haos global. Scanteia divina creatoare se va aprinde in fiecare entitate de pe pamant, declansata de motorul uranian, ce are ca unic combustibil iubirea cristica.
Uranus in Berbec casa XII, in careu cu Pluton in Capricorn, casa IX: ne determina sa ne asumam responsabilitatea misiunilor noastre, sa ne depasim fricile interioare, prejudecatile, sentimentul de vinovatie. Acest aspect dinamic ne poate oferi provocari, incercari dincolo de zona noastra de confort, din care se pot naste evolutii sau involutii iesite din comun. Cu cat lumina noastra interioara creste mai mult, cu atat vom atrage intunericul in trairile noastre (atractia opusilor). Cu cat suntem mai evoluati cu atat ne va fi mai dificil sa indepartam ultimile resturi ale energiilor negative ramase nerezolvate si ascunse foarte adanc in corpurile noastre subtile. Actiunea constienta, vointa si credinta in Dumnezeu  pot respinge, inactiva, intunericul din energia noastra. Modul in care vom gestiona emotiile negative, ura, gelozia, vinovatia, rusinea, anxietatea ne va conduce sau nu la starea de Maestru. Cheia este sa fim deplin prezenti in fiecare moment al vietii, pentru a crea in mod responsabil si constient, numai ce este util si benefic pentru indeplinirea sensului vietii. Atunci cand invatam sa fim pur si simplu in prezent, in simpla fiintare, putem deveni atemporali, stiind ca timpul este un punct de referinta sau de ancorare in momentul prezent. Vietile trecute si cele viitoare se revarsa continuu in acest moment de acum, iar trecutul si viitorul vor fi integrate in propria noastra reflectie, cunoastere, devenind o parte din noi insine. A fi in prezent, clipa de clipa, reprezinta punctul de acces al celei mai rafinate reflectii a lui Dumnezeu – Sursa, care putem fi noi. In aceasta stare de gratie divina, vibratia noastra devine un posibil portal cosmic, o poarta catre Dumnezeu si catre alta realitate multidimensionala.
Pluton in Capricorn, casa IX, in sextil cu Saturn in Scorpion casa VII: acest aspect conciliant, de receptie mutuala in care energia plutoniana de transformare fuzioneaza cu energia saturniana de elevare si stabilizare energetica ne va maturiza suficient pentru a reusi sa ne controlam emotiile si gandurile, si pentru a ne reevalua conceptele spirituale. Vom fi atrasi din ce in ce mai mult de metafizica, medicina energetica, fizica cuantica, cercetare stiintifica impreuna cu cercetarea spirituala, la un loc. La nivel personal sexualitatea este investigata si eliberata din tiparele negative stravechi, isi va recapata virtutile reale, anihilate de anumite religii.
Maturizarea sexuala ne va reaminti doua metode responsabile, de sublimare a fortei sexuale:
  • controlul energiei kundalini prin vointa, abstinenta sexuala;
  • practicarea magiei sexuale, prin arta tantrica de echilibrare energiilor yin-yang.
Astfel dorinta sexuala poate deveni motorul vointei noastre in atingerea unor stari inalte de constiinta.
Yodul sau degetul lui Dumnezeu, configuratia astrologica din astrograma solstitiului de iarna, este formata din planeta Jupiter – planeta focar, sensibilizata de tensiunile subliminale generate de cele 2 inconjunctii cu Saturn si Pluton. Aceasta configuratie de esenta profetica poate produce reorientarea credintelor umane, prin apropierea sufletelor de Dumnezeu. Cele 2 inconjunctii ne pot invata 2 lectii importante de viata:
  •  Jupiter inconjunctie cu Saturn: trecerea de la intelegerea mentala la trairea concreta in energia noua, rezultata din nasterea unui nou ciclu de evolutie a umanitatii. Saturn ce guverneaza timpul linear anunta aici, clipa finalizarii unui mare ciclu karmic, prin sustinerea unor examene spirituale personale, care vor solicita calitatile ambelor planete: rezistenta psihica, ordine si claritate mentala, vizionarism, altruism, onestitate, simtul dreptatii, detasare, obiectivitate.
Este posibil sa nu mai percepem timpul linear saturnian, ca un flux continuu ce curge intr-o singura directie clar definita, de la trecut-prezent-viitor. In noua energie putem percepe un altfel de timp, un timp circular (jupiterian), in care viitorul este permanent influentat, de nesolutionarea traumelor suferite in trecut. Aceste rani din trecut se intorc in prezent, pentru a fi vindecate, iar daca nu sunt rezolvate in prezent, ele se vor proiecta si vor modifica viitorul, construind aceleasi tipare de evenimente traumatizante, pana cand emotiile negative vor putea fi intelese, asimilate si vindecate. Energia noua, inalt vibrationala ce curge din centrul galaxiei sau Gratia Divina (Jupiter) poate ajuta la reconcilierea tuturor evenimentelor din trecutul nostru si la finalizarea repetarii «in bucla» a unor greseli din trecut (Saturn). Daca suntem deschisi acestei energii profund transformatoare,  purificatoare, ce va curge in aura noastra, ne vom bucura de vitalitate, entuziasm, intelepciune, generozitate, idei inovatoare, uneori chiar  genialitate.
  • Jupiter inconjunctie cu Pluton: activarea vointei superioare ce transmuta vointa inferioara, cea a dorintei patimase si a personalitatii conduse de ego. Vointa inferioara ne-a mentinut in afara perceperii valorice a sensului vietii, concentrati  doar pe satisfactii si pe atasamente materiale, dependenti mereu de ceva din lumea exterioara. Vointa superioara este vointa de viata ce indruma sufletul in realizarea planului divin, ea poate activa anumite calitati autentice, talente personale, ascunse adanc in subconstient, care ne ajuta sa comunicam armonios cu ceilalti oameni. Aceste talente personale activate ne vor ajuta sa facem fata incercarilor, sa fim disponibili pentru a-i servi pe ceilalti, sa fim in slujba binelui si a adevarului, conectati la reteaua globala umana, numita si Unime. Daca vom onora aceste calitati interioare, prin creatie constienta, responsabila, vom incepe sa ne materializam visele, idealurile inalte, destinul.
Punctul mijlociu (PM) al Yodului lui Dumnezeu: ce declanseaza actiunile implacabile ale acestei configuratii, este ocupat de Venus, in semnul Sagetator, casa VIII, astfel ea formeaza o opozitie Venus – Jupiter si un Yod de tip bumerang (Venus declanseaza actiunea de raspuns a configuratiei). Acest aspect major dinamic face ca iubirea de sine sa fie in conflict cu mentalul nostru hiperactiv, cu concepte false inoculate prin diverse scoli, cursuri, institutii, ea favorizeaza confruntarea Adevar versus Dogma. Dorinta de a seduce, tipic venusiana, in semnul Sagetatorului este alchimizata in dorinta de a explora, de a cuceri necunoscutul, energia nou-nascuta, ce ne va ajuta sa ne depasim propriile noastre limite. In prezentul continuu vom seduce, vom capta atentia prin propriile noastre calitati, prin lumina mereu in crestere, ce o raspandim in jurul nostru. Vom putea calatori, ne vom putea scufunda in lumea noastra interioara sau ne vom putea inalta in zbor, catre alte dimensiuni materiale (planete, sateliti) si spirituale (stari de constiinta extinse).
In concluzie, acest YOD de tip bumerang se formeaza ca sa depasim momentele critice posibile, rezultate din agonia colectiva a personalitatilor ego, ce se poate proiecta in lumea exterioara, prin evenimente mai putin placute, tensionate in viata sociala.
Pentru toate fiintele ce lucreaza  necontenit sa evolueze pe plan personal si colectiv,  si care renunta la folosirea puterii in mod negativ,  prin diverse forme de manipulare, se va activa Gratia Divina.
Nodul Nord in Scorpion, casa VIII, in sextil cu planeta Marte din Capricorn, casa X: energia martiana ne stimuleaza sa fim activi, in miscare permanenta pentru realizarea scopului suprem al incarnarilor noastre, in aceste momente profund transformatoare, ale solstitiului de iarna. Natura nu cunoaste oprirea, stagnarea, ci doar evolutie sau involutie, atat. Ambele procese sunt miscari circulare in energie, primul reprezinta miscarea in spirala, cel de-al doilea, miscarea ce se inchide intr-un cerc.
Acest aspect favorabil poate mentine agresivitatea, impulsivitatea, nerabdarea, spiritul combativ sub control, in timp ce rolurile stravechi, de mii de ani, de calau-victima isi pierd utilitatea, nemaifiind necesare in noua energie. NN in Scorpion, casa a VIII – a, atrage atentia la nevoia umana compulsiva de confort, de acumulare materiala exagerata, ce poate produce stagnare, entropie, in toate cele 4 corpuri umane: fizic, afectiv, mental si spiritual. Pierderea starii de confort, ce ne blocheaza progresul este un potential  posibil, cu mari sanse de a fi materializat, sub diverse modalitati: crize de sanatate, financiare, relationale.
Iesirea din procesul de stagnare se realizeaza acum, cu ajutorul planetei Marte, care ne invata sa fim deschisi total, atenti in prezent, mereu in actiune, intr-un echilibru dinamic. A fi in miscare, schimbarea continua este cheia care ne ajuta sa iesim din cercul vicios al stagnarilor in aceasta perioada de renastere spirituala. Un alt potential pregatit de axa nodurilor lunare este schimbarea sistemului valoric, ce necesita din partea noastra  integritate, curaj, autodisciplina, transcenderea suferintei, perseverenta in a fi in actiune continua. Va trebui sa invatam sa impartim, sa daruim, sa ne ajutam, realizand acte caritabile, in acest mod valorile umane se completeaza reciproc, se dezvolta pe respect si iubire neconditionata. Mai mult ca oricand, ne vom bucura de determinare, hotarare si vointa, pentru a ne indeplini cu succes scopul incarnarii, in aceasta dimensiune aflata in plin travaliu spiritual.
Mesajele cosmice transmise de astrograma solstitiului de iarna, din 21.12.2012 confirma ceea ce au afirmat anumiti maestri spirituali: «traim vremuri de exceptie, dincolo de asteptari, in care se revarsa Gratia Divina, asa cum nu s-a mai intamplat pe pamant, cea mai mare dorinta a lui Dumnezeu este de a vedea toate fiintele nascute din vointa Sa, ca vietuiesc in pace, armonie și abundenta».

http://www.astrotext.ro/2012/12/solstitiul-de-iarna-21-12-2012-portalul-gratiei-divine/

marți, 18 decembrie 2012

Reconstituind omul, lumea se aranjeaza singură

Un copil şi tatăl său călătoreau cu trenul. Călătoria trebuia să dureze circa o oră. Tatăl se aşeză comod şi se puse să citească o revistă. La un moment dat copilul îl întrerupse,  întrebându-l:
- Tată, ce este clădirea aceea?
Tatăl se uită să vadă ceea ce i-a arătat copilul şi răspunse :
- Este o fabrică.
Începu din nou să citească când copilul îl întrebă din nou:
- Tată, când sosim?
Tatăl i-a spus că mai au încă de mers. A început din nou să citească, dar o altă întrebare a copilului îl întrerupse, urmate apoi de alte şi alte întrebări. Tatăl, disperat, căuta un mod pentru a-l face pe copil să se distreze. Văzu în revista pe care o citea multe chipuri de oameni, o rupse în mai multe bucăţi şi o dădu copilului, invitându-l să reconstruiască acele chipuri întocmai ca la un joc de puzzle, după care se aşeză mulţumit pe scaunul său convins că băiatul va fi ocupat pentru tot restul călătoriei. Nu apucase să treacă multă vreme şi copilul exclamă:
- Am terminat!
- Imposibil!  răspunse tatăl. Nu pot să cred! Cum ai putut reconstrui imaginea aşa de repede?
Imaginea era reconstruită perfect. Copilul răspunse:
- Nu m-am fixat asupra lumii (a oamenilor celor mulţi)… căci pe cealaltă parte a foii era figura unui (singur) om; am reconstituit omul şi lumea s-a aranjat singură!
“Mai devreme sau mai târziu lucrurile se vor aranja de la sine. Nu e nevoie să le aranjezi tu; nu trebuie decât să te pui pe tine în ordine… De îndată ce tu eşti în ordine, întreaga lume e în ordine. De îndată ce tu eşti în armonie, întreaga lume e în armonie!” – Osho

duminică, 16 decembrie 2012

12:12:12-21.12.12 - Nasterea Noului Soare

Si de aceasta data, Lauren Gorgo vine cu un mesaj care are grad de adevar minim 90% si calibreaza destul de sus-1540. Ca atare il supun atentiei si RECEPTIVITATII VOASTRE.
In alta ordine de idei, raspund aici celor care chiar cred ca, citind doar Maestrii, chiar stiu ceva sau au inteles ceva. Un prieten vechi m-a determinat azi sa-i sterg o postare/diversiune de pe grupul de meditatii, deoarece pretentia lui de cunoastere poate face deservicii altora. Ii aduc la cunoastere pe aceasta cale si lui ca sunt cercetari foarte serioase in fizica, privind puterea intentiei si a sentimentelor cumulate in sincronicitate. Ba chiar muuult ma mult, deci il invit sa "iasa" din lectura "clasicilor" si sa traiasca ACUM-ul, si in cunoastere/intelegere.  Asa stand lucrurile, sunt convins ca toti cei constienti se vor alatura meditatiilor colective in sincronicitate, care se vor tot desfasura in inervalul urmator, desigur FARA FRICI!!
Nasterea Noului Soare: 12:12:12-21.12.12
De Lauren, 9 decembrie 2012 (ii multumim Anei Nicolai)
Inainte sa trecem la ultimul raport 5D, din 2012… Consiliul Suprem Pleiadian ne roaga sa ne reunim mai intai energiile, în rugaciune si sa incepem cu o invocare, ca sa consacram aceasta luna deosebit de sacra:
„Binecuvantata Mama, datatoare de viata… binecuvantat Tata, creator al vietii… Sursa a intregii Creatii… va invocam în momentele noastre de triumf, ca sa ne unim în rugaciune. Intentiile, inimile, mintile si vehiculele noastre fizice sunt curate. Din interiorul nostru, aducem sacrul cod al inaltarii, din veneratie fata de Tot Ceea ce Exista, din recunostinta pentru Tot Ceea Ce Va Fi. Sfatuiti-ne, calauziti-ne, duceti-ne mai departe… binecuvantati-ne, în timp ce ne deplasam în aceasta Noua Lume. Suntem acum slujitorii vostri si ne unim cu voi, din toata inima, cu bucurie.”
 – Consiliul Suprem Pleiadian
În TOATE timpurile
Iata-ne, deci, în sfarsit… in ultima luna din vestitul an 2012, indreptandu-ne cu indrazneala spre un loc în care niciun om nu a mers pana acum.  (De fapt, mi se spune ca nimeni din universulnostru nu a incercat sau nu a reusit ceea ce reusim noi sa realizam: sa devenim un corp de Lumina, integrat în forma fizica!) Va aduceti aminte de momentul în care ati aflat, pentru prima data, de procesul inaltarii noastre planetare si cat de indepartata parea acea data??? Eu da. Era atat de indepartata, incat am refuzat total sa cred ca supliciul din viata mea ar putea continua atat de mult timp. Numai ca nu a continuat… ci a devenit si mai aprig. 8O
ACESTA este, insa, acel moment… finalul grandios. Si, chiar daca e posibil ca toate recentele eclipse, activitatea solara, alinierile astrologice si portalurile numerice sa ne faca sa ne simtim indeajuns de mizerabil ca abia sa ne mai pese, detasarea pe care o produce aceasta intensitate este, de fapt, un dar minunat… care ne ajuta sa neutralizam, cu eficienta, orice polaritate restanta în interiorul nostru, fara sa ne mai impotmolim în obisnuita si lipicioasa mizerie egotica, ce insoteste intotdeauna planul 3D. Astazi, maine si pana în noul pe vecie, nu ne mai ramane absolut nimic de facut, decat sa FIM IUBIRE (adica, neutri).
Referitor la noul pe vecie… unul dintre primele lucruri pe care mi l-a impartasit Consiliul Suprem Pleiadian, despre mult anticipata zi/luna/an de 21 decembrie 2012, este ca acest moment deosebit din timp, reprezinta „momentul TUTUROR timpurilor”.
Ei explica mai departe, ca Soarele nostru (solstitiul din decembrie)… pe care ei il numesc un Dumnezeu tata… se aliniaza cu centrul Caii Lactee… pe care il numesc Dumnezeu mama… ca sa creeze mult asteptatul eveniment (de fuziune) – care, potrivit calendarului mayas, inseamna sfarsitul unui ciclu de 26.000 de ani si nasterea (colectiva) a unei noi ere mondiale. Pentru ca nu am experienta în astrologie si, prin urmare, o structura pentru ea, în mod sarcastic politicos, cei din lumea nevazuta prezinta informatiile intr-un stil indeajuns de simplu, pentru ca eu sa le inteleg, lasand sa se inteleaga ca, în acea zi, Dumnezeu Tatal va face sex cu Dumnezeu Mama, pentru a desavarsi uniunea sacra, necesara nasterii noii noastre lumi fizice. :mrgreen:
Se pare ca aceasta fuzionare (tantrica?), a energiilor masculine si feminine, in acest „pantec galactic al creatiei/canal galactic, al nasterii cosmice”, va crea o convergenta a (dualitatii) liniilor temporale – în  unitate sau „TOATE timpurile” – în care noi (omenirea) ne vom deschide, ca sa primim informatii din centrul galactic, prin Soarele nostru, care va fi responsabil de trecerea noastra de la constiinta dualitatii, la constiinta unimii.
Din perspectiva pleiadiana, pe 21 decembrie, Soarele pur si simplu va renaste din ceea ce ei numesc „Sursa Sursei”… momentul în care Soarele va incepe sa se ridice, din nou, din ecuatorul galactic – care, potrivit mayasilor, constituie momentul renasterii noastre spirituale… în care, în esenta, noi (omenirea) atingem punctul cel mai de jos si incepem sa ne dezvoltam în directia luminii noului Soare. Acesta este momentul de cotitura, SFARSITUL si INCEPUTUL… incheierea unei linii temporale de evolutie liniara si inceputul unei linii temporale de evolutie cuantica.
Dupa acest insondabil moment din „timp”, (noul) Soarele va fi capabil sa transmita energia IUBIRII Universale (a punctului zero/a Sursei), din centrul galactic. Sosirea energiei IUBIRII universale, pe planeta noastra, este lucrul pentru care lucram de foarte mult timp… ea este nectarul, elixirul Creatiei… pe care Cele Sapte Surori au numit-o mereu, energia renasterii/reinnoirii/invierii/reincarnarii/transfigurarii etc.
Ceea ce dorim cel mai mult, pentru fiecare dintre voi, este sa participati la experienta acestei IUBIRI transcendentale… genul de IUBIRE care elibereaza, care deschide usi si aprinde scanteia de IUBIRE, în toti ceilalti. Acesta este tot scopul calatoriei spre realizare: sa deveniti o individualitate, în mod cat de autentic puteti FI si sa impartasiti acea individualitate, în timp ce sunteti conectati constient, la minunatia colectiva a Unimii.  – CSP
Stratul protector 5D
Pe langa acest eveniment promitator, se pare ca, în mod simultan, vom descarca si noi transmisii solare sau fotonice, din Soarele nostru central (si astrul meu natal!) Alcyone, precum si din (mai marele) marele Soare central – sau „Soarele din spatele Soarelui”, cum il numesc unii – Sirius,aflat intr-un fel de aliniere speciala cu centrul galactic.  [Fiindca veni vorba, cand am cercetat aceste informatii, am descoperit ca, în aceeasi zi (21 decembrie) în care Soarele nostru incheie o orbita de 26.000 de ani, în jurul Soarelui nostru Central (Alcyone), Alcyone din Pleiade incheie si ea o orbita, în jurul marelui Soare Central (Sirius), care se pare ca dureaza milioane de aniDe parca toate astea nu erau indeajuns de greu de digerat.]
CSP spune ca aceasta aliniere speciala a „sorilor” va crea un vortex energetic necesar, care va face posibila tranzitia – mai exact, ne va sustine tranzitia, de la constiinta liniara, la constiinta cuantica:
Energiile rezultante, transmise din sorii centrali, vor produce un camp de forta comparabil vidului. În aceasta stare, Pamantul si locuitorii sai vor avea capacitatea de a „trece” intr-o noua dimensiune a realitatii, care nu este limitata de timpul si spatiul liniar, ci e capabila, în schimb, sa il dicteze. Vrem sa spunem ca modelul constiintei 5D serveste ca un strat protector pentru dimensiunile 1-4, fapt ce le ofera celor constienti în plan cosmic, capacitatea de a lucra, în mod simultan, atat în taramurile unitatii, cat si în taramurile separarii. Aceasta stare de vid reprezinta imbinarea tuturor sistemelor de realitati posibile, intr-un singur camp morfic (de inteligenta), cel de Unime, la care veti avea acces, continuu si direct.  – Consiliul Superior Pleiadian
Ei explica faptul ca, pentru cei care se apropie de starea de om divin, toate potentialurile realitatii polarizate vor fuziona in campul (morfic) de Unime, ca urmare a tuturor alinierilor din 21 decembrie. Intelegand ca toate campurile morfice sunt rezultatul unui camp morfic fundamental (de Unime), incepe sa fie logic ca vom fi conectati (constient) la 5D, în timp ce suntem impamantati (fizic) in 3D – în acelasi timp.
Cu alte cuvinte, în final vom trai o (noua) experienta umana, în care nu este sacrificat nici aspectul spiritual, nici cel material… lucru pe care eu l-am numit „sa traiesti o viata 5D, intr-o lume 3D”…  în plan cosmic, fiind concentrat pe 5D (sau pe dimensiuni superioare), în timp ce esti terestru, în 3D – stare în care putem simti UNImea divina si individualitatea unica, în mod simultan.
Cei din CSP imi spun ca acest lucru e posibil deoarece puntea dintre 3D si 5D s-a prabusit, ca 4D s-a unit cu 3D:
Dintr-o perspectiva matematica/fizica, modul în care functioneaza acest lucru este destul de complex, asa ca il vom simplifica, spunand ca legea cauzei si efectului, care depinde de timp si spatiu, devine, în esenta, legea UNImii, care depinde de campul unificat. Pe masura ce, în plan personal, ajungeti la aceste campuri de niveluri superioare de constiinta, destramati voalul (4D) care separa 3D si 5D, facand ca experienta voastra sa fie 3D si 5D, fara a mai exista tamponul sau temporizatorul de densitate. Aceasta convergenta da nastere capacitatii de transcendere a timpului si spatiului, în timp ce continuati sa fiti prezenti fizic în cadrul lor. La acest lucru ne referim, atunci cand afirmam ca 5D este un strat protector al dimensiunilor 1-4… existati simultan în toate taramurile, avand cunoasterea si, prin urmare, puterea data de UNImea, ce sesuprapune peste experienta voastra umana „constienta”, de separare. Si acesta este, prieteni ai nostri de pe Pamant, punctul în care incepe noul joc…

La multi ani, de ziua ReNasterii voastre!
Pentru noi, urmatorul moment important (cititi: colosal) si de pregatire pentru reinitializarea din 21 decembrie, este un fel de „reconciliere” ce va avea loc, incepand cu codul nostru numeric triplu (ultimul din acest secol), din 12.12.12. Cei din lumea nevazuta numesc acest jalon important „reconcilierea sufletului/reunirea aspectelor pierdute”, în care vom cunoaste aici, în lumea fizica, parti din sufletul nostru, la care nu am avut acces, de foarte multe vieti… daca am avut cumva.
În ziua de 12.12.12, exista o deschidere cosmica, ce depinde de stadiul în care va aflati pe drumul personal de inaltare. Aceasta deschidere creeaza portalul energetic de transcendenta. – CSP
Acest portal si activarea finala marcheaza definitivarea structurii retelei cristaline a unimii, tiparul geometric complex ce va face sa vibreze energia (13) IUBIRII universale, in corpul nostru fizic si in sistemul circulator al corpului Pamantului. (În mod interesant, Stephanie Azaria spune ca, la o zi dupa 12.12.12, în ziua de Luna Noua din 13 decembrie… sfarsitul a ceea ce ea numeste gaura de vierme a eclipsei, care a inceput pe 13 noiembrie… vom ajunge în zona Sagetator din constiinta noastra, care ne va conduce la a 13-a constelatie, Ofiucus!) In cel mai recent raport al meu, am mentionat ca Ofiucus va fi responsabila de activarea portalului fizic, prin care le va fi transmisa armonica IUBIRII universale (unificate), planetei, omenirii care urca pe o noua treapta si intregii materii fizice, la frecventa lui 13. Evident ca nu e intamplatoare toata aceasta convergenta.
CSP se refera si la faptul ca portalul de triplu 12 constituie momentul NOSTRU major – în timp ce ziua de 21 decembrie este mai mult un moment de importanta planetara – prin aceea ca 12:12:12 marcheaza sfarsitul real al initierii noastre si activarea constiintei Christice… portalul nostru personal catre unime, prin intermediul retelei cristaline… pentru cei pregatiti, prin definitivarea ADN-ului nostru de 12 spirale/sistemului nostru de 12 chakre.
(Dupa cum am discutat în raportul anterior, a 13-a noastra spirala are rolul de energie deosebit de iluminatoare, care ii permite IUBIRII universale sa intrepatrunda intregul sistem al ADN-ului nostru de 12 spirale, imprimand tiparul divin original, în corpul fizic, mental si emotional si umpland fiecare celula cu Christosul inviat (inteligenta). Cu alte cuvinte, a 13-a spirala din ADN este inteligenta conducatoare, care detine toate informatiile necesare pentru a trai (fizic), în starea de maestru inaltat. Codurile de Lumina specifice acestei frecvente (a inaltarii) au fost activate pe 13 noiembrie si, din cate inteleg, vor deveni operative pana pe 13 decembrie si integrate pana pe 13 ianuarie)
Pe langa faptul ca portalul 12:12:12 (si geometriile lui de lumina, rezultante) ne va face pe toti receptivi la nivelurile cele mai inalte ale constientei si perfectiunii divine, el este si o acordare dinamica si exacta a frecventei, ce va fi responsabila de unificarea fizica a spiritului si materiei, care va duce la (re)unirea mintii, corpului si sufletului.
Aceasta acordare nu este ceva ce vom simti toti în aceeasi zi – ci, mai degraba, în mod succesiv, pe masura ce ultimul portal triplu pentru inaltarea noastra cosmica activeaza si finalizeaza codurile necesare emanciparii noastre (3D). Mi-a fost subliniat faptul ca 12:12:12 seamana cu inceputul sfarsitului, momentul de „pornire a motoarelor”, dinaintea inaltarii planetare – ceea ce inseamna ca perioada dintre 12.12.12 si 21 decembrie 2012 va fi foarte insemnata în privinta cresterii progresive a intensitatii.
Va spunem toate acestea cu multa prevedere, pentru ca, printre cei care citesc aceste randuri, exista unii care nu vor simti transcendenta prin aceasta poarta stelara. Asa cum am spus alte dati, nu toti sunt totali stapani pe experienta umana, deocamdata. Acest portal este doar momentul de inaugurare, inceputul unei experiente umane cu totul noi, care acum le este posibila tuturor, dar pe care multe suflete vor alege si nu vor alege sa o intrupeze, la timpul lor.
Vor exista alte deschideri, ce vor aduce noi valuri de suflete care au facut alegerea de a trai IUBIREA, ca pe forta lor calauzitoare – aceasta este doar prima de acest gen. Acelora dintre voi aflati relativ de curand pe drumul inaltarii – cei care nu au facut primul pas, ca sa spunem asa – le spunem să nu fie nemultumiti, ci mai degraba inspirati, de lucrurile pe care cei dinaintea lor le-au facut posibile pentru toti. Acesta nu este un concurs, ci un proces, caci cei din fruntea paradei au fost, candva, în spate. Calatoria Acasa este o experienta individuala – dar colectiva. Inainte sa puteti deveni o parte din Unu, trebuie sa deveniti un om intreg.
Acelora dintre voi care va reuniti în taramurile Unimii, va spunem… La multi ani de ziua re-nasterii voastre! Din adulti spirituali, va transformati în prunci cosmici… (re)intrand în lume din nou, ca si cand ar fi pentru prima oara. Renasterea voastra cosmica este punctul de pe axa centrala, în jurul caruia va evolua si se va invarti noua voastra viata, o expeditie care va va duce pana la stele si dincolo de ele, intr-un sens foarte literal. Acestea sunt ultimele voastre clipe în care sa va contemplati calatoria de a ajunge aici, de a va pregati pentru ultimele voastre zile ca oameni limitati(3D). De aici inainte, renasterea voastra colectiva în Unime va fi onorata si celebrata, chiar în aceasta zi… ziua renasterii voastre cosmice!  – CSP

Scurgerea timpului/spatiului
Ca o remarca suplimentara, mi se spune ca pentru cei care sunt pregatiti sa transceanda dualitatea/sa intre în unime (cei pe care pleiadienii ii numesc Membrii Consiliului Noului Pamant) va exista un fel de discontinuitate în matricea noastra timp/spatiu, ce se va produce treptat, intre portalurile 12:12 si 21:12. Ceva legat de o experienta temporara de pierdere a conexiunii cu trecutul nostru, pe masura ce liniile temporale converg si intram în constiinta unimii.
CSP spune ca acesta nu e un lucru de care sa ne temem, caci, în realitate, pentru cei mai multi dintre noi el va fi un sentiment foarte eliberator, aproape euforic, de detasare, care ne va ajuta sa ne eliberam de restrictiile din 3D. (Asta ma face sa ma gandesc la ceea ce ne-au spus, în 2011, Cele Sapte Surori, despre eliberarea de tiparul uman (3D)/procesul de accelerare spirituala, pe care ele l-au numit „momentul adevarului”, cum este darul de gratie… un termen pe care ele l-au folosit ca sa identifice procesul ce urmeaza unificarii energiilor sacre (M/F)… un aflux de  vitalitate divina, în corp.)
Acestea fiind spuse, mai aflu ca unii vor percepe aceasta discontinuitate a timpului/spatiului mai mult ca pe o moarte intensa (a egoului)/o perioada de pierderi, dar ca, în fond, acesta e doar reversul aceleiasi medalii si ca, indiferent de partea pe care este perceput acest interval de timp (cititi: stadiul în care va aflati pe drumul vostru catre reconectarea personala), în final, rezultatele vor fi aceleasi pentru toti… libertatea.
Acest lucru va fi diferit pentru fiecare, dar nu vor fi experiente incompatibile, în sensul ca vor fi posibile ambele experiente. Mare parte din acest lucru este determinat de genetica inaltarii – sau ceea ce am numi nivelul superior al ADN-ului vostru. Pentru aceia care si-au finalizat activarile, ea probabil va fi perceputa ca o perioada de insufletire, de eliberare, de calm plin de pace… pentru cei care nu si-au finalizat activarile, probabil va fi simtita ca o moarte intensa a egoului. Retineti ca ambele experiente indica, în esenta, reintoarcerea la IUBIRE. – CSP
SINGURA cale
Pentru foarte multi dintre voi, mai raman cateva momente în aceasta stare duala de minte si, pentru acest lucru, am dori mai intai sa va transmitem un calduros bunvenit Acasa, precum si multe felicitari pentru incheierea unei initieri cosmice lungi si deosebit de anevoioase! 
Chiar daca se poate sa va fi calauzit prin cuvintele noastre, voi sunteti cei care le-ati primit în inima voastra, care v-ati luat angajamentul de a va ridica deasupra a vieti dupa vieti de inrobire karmica si de a va elibera – pe voi si omenirea – de constrangerea sistemului realitatii 3D.
Pentru acest lucru si pentru fiecare dintre voi, nu avem cuvinte sa ne exprimam IUBIREA noastra nemarginita si vesnica recunostinta. Ati facut ca toate lucrurile sa fie posibile. Acestea fiind spuse, intelegeti ca aceste cuvinte de profund respect vor pali, în comparatie cu ceea ce se afla înaintea voastra… – CSP
Un ultim lucru pe care pleiadienii vor sa il discute, il reprezinta ramificatiile saptamanilor ce urmeaza. Ei stiu ca multi dintre noi sunt complet epuizati si ca aceasta ultima calatorie este extraordinara, dar nu usoara… în nicio privinta.
În final, ei vor sa stiti ca IUBIREA vindecatoare ne este intotdeauna accesibila, dar, ca sa folosim aceasta energie non-polarizata, trebuie sa devenim neutri, eliberandu-ne de toate perceptiile ce privesc experienta noastra si de atasamentele fata de ea.  Perceptiile, asteptarile polarizate, absolut toate atasamentele ce provin din mintea 3D nu sunt bine tolerate în acest nou program al realitatii holografice. Patrunderea IUBIRII Universale în lumea noastra, chiar le aduce vibratii binecuvantate celor care sunt maturi spiritual, dar mi se aminteste ca acest grad de IUBIRE nu slujeste mintii separate.
Pentru cei care adopta campul constiintei unificate si care sunt pregatiti sa se uneasca cu tiparul lor divin original, este indiscutabil faptul ca energia IUBIRII universale incepe sa le inunde corpurile. Nu doar pentru ca ea provoaca dureri ca de mama, ci pentru ca acele mici pauze dintre valurile uriase de presiune mentala, emotionala si celulara sunt incarcate de o esenta stralucitoare, diferita de tot ce am cunoscut în aceasta viata.
CSP spune ca aceasta esenta reprezinta Corpul nostru de Lumina, Adam Kadmon, în care intram treptat… tiparul nostru divin si unic, care contine codurile ADN-ului nostru original, ca sa manifeste acea perfectiune în corpul nostru fizic si în lume. Adam Kadmon se aliniaza incetisor, sustinand fiecare nivel din transfigurarea corpurilor noastre, starea de puritate în care putem trai pe baza si prin transparenta inimilor noastre, acea parte din noi care este capabila sa recunoasca si puritatea din ceilalti. Cand transfigurarea noastra se va incheia, IUBIREAva actiona ca un combustibil… intocmai ca o resursa de noua energie si vitalitate. (mai multe detalii despre aceste subiect, vor veni la inceputul anului 2013)
Dar pentru cei care continua sa actioneze dintr-o perpectiva divizata, dintr-o mentalitate polarizata, sa stiti ca aceasta energie se afla aici, ca sa dezintegreze toate programele dualitatii holografice existente. Asta inseamna ca, pentru aceia dintre voi care au aceasta atitudine, presiunea va continua sa creasca, pentru a indeparta cu forta orice structuri ale realitatii care nu mai servesc binelui lor cel mai inalt (si, în consecinta, binelui cel mai inalt al tuturor) pana cand, în cele din urma, vor alege IUBIREA, în toate privintele.
Ca specie planetara, evoluati spre o stare de IUBIRE fara echivoc – dar ca sa adoptati acest grad de IUBIRE, va fi nevoie de munca (launtrica), din partea fiecaruia dintre voi. Va spunem acest lucru, nu ca sa va abatem sau sa va impiedicam de la calea IUBIRII, ci ca sa clarificam aspectele fizice ale IUBIRII, ca sa nu fiti descurajati. Sa stiti ca aceste energii (IUBIREA) se vor intensifica treptat, în urmatoarele aproximativ zece zile, în timpul carora nimeni nu va fi scutit de luarea unei alegeri. Cei care aleg IUBIREA vor fi rasplatiti pe masura. Celor care aleg frica li se va reaminti, în mod repetat, ca IUBIREA este, intr-adevar, singura alegere salvatoare.  – CSP
 Gestionarea asteptarilor
Intensitatea a ceea ce se petrece în aceasta luna este cu mult mai mare decat putem intelege mental. Inima noastra stie foarte bine ce ne aduc urmatoarele saptamani, dar mintea noastra este imprastiata într-un milion de fragmente.
Drept care, am avut recent o convorbire cu corpul meu elemental, care mi-a spus în  multe cuvinte ca, în aceasta luna, „sa am rabdare cu creierul meu”, deoarece sarmana noastra bibilica lucreaza din greu, ca sa faca toate schimbarile (neuronale) necesare pentru finalizarea activarilor ADN-ului nostru.  (probabil ca acesta este si motivul pentru care mi-a luat opt saptamani sa termin acest articol)
Ca intotdeauna, va fi nevoie de ceva timp si rabdare, ca sa integram ceea ce vor insemna pentru noi toate aceste transformari (si descarcari extraordinare de Lumina!), la nivel mental, emotional si celular. De-acum suntem cu totii indeajuns de familiarizati cu rutina, ca sa stim ca singura potiune magica e detasarea si ca, desi toate acestea reprezinta exact momentul (momentele) pentru care ne aflam cu totii aici, în aceste vremuri, este improbabil ca ne vom trezi (literalmente) în rai, pe 22 decembrie… în special pentru ca suntem aici ca sa cream ceea ce inseamna raiul.
Nu ne putem preface ca avem vreo idee despre lucrurile la care sa ne asteptam – motiv pentru care cei din lumea nevazuta ne roaga sa ne detasam de toate conceptele 3D si sa intram linistiti în starea noastra adevarata de a fi. Singurul lucru benefic pentru noi, pe care sa il facem, este sa FIM… sa fim IUBIRE, sa fim deschisi, sa fim neutri, sa fim receptivi, sa fim toleranti, sa fim primitori, sa fim linistiti etc. Acest lucru va necesita concentrarea atentiei, intrucat creste presiunea, deoarece suntem supusi la energii ale caror intensitate creste exponential; asadar, daca simtiti chemarea de a fi singuri pe durata acestei perioade sacre, va rog sa respectati acea chemare, în locul presiunilor vacantei (ce Craciun?). Nu e usor, stiu… dar este o perioada minunata, în care sa practici IUBIREA de sine.
Nu am fost niciodata o persoana care sa participe alaturi de altii, la zile cu energii importante sau care sa ia parte la reuniuni, meditatii de grup, evenimente etc., indeosebi din cauza hipersensibilitatii mele la descarcari cosmice si a tributului pe care în special corpul meu fizic il are de platit; dar, în aceasta luna, multi vor simti dorinta de a fi singuri, de a-si goli ptogramul de orice activitate – indeosebi pentru urmatoarele doua saptamani si în special pentru cei care sunt chiar la sfarsitul lungii calatorii spre Acasa. Sarbatoririle noastre sunt meritate si probabil ca vor incepe serios în 2013, dar deocamdata trebuie sa avem grija de noi insine, ca de noi-nascutii sensibili, care devenim.
Veti sti ca acest lucru este adevarat pentru voi, daca va simtiti de parca ati pluti prin jur, intr-un nor de indiferenta, deconectati, neimpamantati si incapabili/fara chef sa faceti ceva în lumea fizica… chiar si amenintati fiind. Din cauza vitezei incredibile cu care timpul se comprima (dintr-o perspectiva 3D) în aceste ultime ore… la care se adauga nebunia sarbatorilor… stresul ne ademeneste. Stiu intotdeauna cand am cazut în linia temporala 3D: atunci cand, la micul dejun fiind, incep sa ma nelinistesc din cauza partenerului meu, în privinta cinei. E curata nebunie.
În momentul de fata, dezinteresul cu privire la TOATE LUCRURILE din 3D este totodata foarte derutant si izolant, insa acest sentiment ingrozitor va trece si va fi inlocuit, în final, de un sentiment profund de IUBIRE si de pasiune pentru viata. Cat priveste portalul 11:11, în mod oficial, usa spre trecutul nostru s-a inchis, dar usa spre viitor nu e inca total deschisa, asa ca ne aflam intr-o stare de nedeterminare, neplacuta si dificila. Suntem în plina tranzitie si putem simti fiecare strop din ea, în toate oasele din corpul nostru. Am spus-o inainte: dam nastere si ne nastem, concomitent, iar acest lucru impune o trusa speciala de scule, pe care luptatorii din prima linie au primit-o, în urma numerosilor ani de luptat cu dualitatea.
În cele din urma, lupta s-a incheiat si ne-am castigat razboaiele interioare. CSP spune ca, pana la sfarsitul acestei luni, vom incepe sa ne simtim indeajuns de în siguranta, ca sa punem jos armele, sa ne scoatem armura (3D) necesara pentru aceasta calatorie epica si sa destainuim adevarul, despre cine suntem cu adevarat.
Va urez fiecaruia dintre voi o perioada (de sarbatori) binecuvantata si în pace, plina doar de IUBIRE.  Ei bine, si un pui de somn. ♥♥♥
Ne intalnim pe Noul Pamant! (de data asta, probabil ca pe bune)
ThinkWithYourHEART.com ©Expect Miracles, Inc. 2012 Toate drepturile rezervate. Permisiune oferita de a copia si redistribui DOAR VERSIUNEA GRATUITA a Raportului 5D, cu conditia sa ramana integral si neschimbat continutul, sa se recunoasca total meritul autorului si sa fie distribuit gratuit.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...