"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

marți, 30 aprilie 2013

Astrologia după Lazăr

Pastele ortodox este programat in 2013 intr-una din cele mai tensionate perioade ale anului, pe 5 mai, in intervalul dintre Luna Plina in Scorpion (25 aprilie) si Luna Noua in Taur (10 mai). In decursul acestor 15 zile planetele din Taur stau fata in fata cu cele din Scorpion. Dupa opozitia Soare-Luna cu eclipsa partiala din 25 aprilie, urmeaza pe 28 aprilie opozitia Soare (Taur) – Saturn (in Scorpion) si Venus (din Taur) – Nodul Nord (din Scorpion). Pe 1 mai, Marte (din Taur) face opozitie cu Saturn (din Scorpion), iar pe 5 mai e randul lui Mercur (din Taur) sa-l infrunte pe Saturn.Viata se infrunta cu moartea, binele da piept cu raul, adevarul se ia la tranta cu minciuna, frumosul lupta pentru teritoriu cu uratul, intunericul noptii incearca sa biruie ziua. Intre 25 aprilie si 10 mai 2013 asistam la un joc de lumini si umbre, deloc comod, dar plin de promisiuni eliberatoare. Fiecare dintre noi participa acum la un ritual cosmic de rastignire, in care constientizam ca avem o cruce de dus. Si, pentru ca suntem obisnuiti sa ne plangem, ajungem sa-i vedem pe altii care sunt mult mai napastuiti decat noi, astfel incat nu mai putem spune decat „Doamne, iti multumesc ca nu sunt in locul lor!”. Parca suntem la un concurs de drame, in care Dumnezeu ne lasa sa ne rusinam vazand ca altii sunt intr-o situatie si mai delicata decat noi.

Lantul de opozitii pe axa Taur-Scorpion ne apasa ranile nevindecate, ne scoate la suprafata fricile, grijile, neimplinireile si frustrarile. In acelasi timp, ni se pun la dispozitie exemple din viata altora care ne arata cat de mici sunt problemele noastre. Ni se arata suferinta altora (inclusiv martiriul lui Iisus Hristos, la care sa meditam) ca sa putem constientiza cat de binecuvatati suntem noi! Taurul se ia de mana cu Scorpionul pentru a ne invata sa ne bucuram de tot ce avem. Este timpul sa ne afirmam recunostinta pentru tot ce am primit pana acum si sa ne temperam nemultumirile.

Iar cel mai mare dar pe care il avem cu totii este VIATA! Ni se permite sa traim pe Pamant pentru ca este singura posibilitate ca noi sa crestem si sa evoluam. Cine nu stie acum sa se bucure de ceea ce are (cum zice Taurul) va suporta automat rigorile Scorpionului, care il poate trece prin suferinta. Cine spune ca nu are nimic, atunci va primi confirmarea ca are dreptate, i se ia si ceea ce are. Cine e sanatos si nu apreciaza, isi va atrage boala in corp. Cine se plange de liniste si monotonie, va atrage tensiune si agitatie. Cine se victimizeaza ca nu are niciodata de ajuns, are mari sanse sa vada cum e sa aiba inca si mai putin sau chiar deloc. Darurile pe care nu le apreciem, se duc de la noi!

Pe 27 aprilie, in calendarul ortodox se sarbatoreste sambata invierii lui Lazar. Povestea este cunoscuta. Mort de trei zile, Lazar este adus la viata din mormant de catre Iisus, care-i porunceste “Lazare, vino afara!”. Aspectele de opozitie dintre Taur si Scorpion ne pun pe fiecare dintre noi in pielea lui Lazar. Avem nevoie sa „iesim afara” pentru a vedea cum mai arata lumea. Am stat prea mult in noi, ne-am clocit problemele, pe care le-am lasat sa ne macine viata. Ne-am framantat destul, am stat cu capacul pus pe oala sub presiune. Ne-am chinuit sufletul si ne-am concentrat pe ceea ce nu e place, pe ceea ce ne intristeaza si ne frustreaza. Destul! Suntem adusi in afara noastra, sa-i mai vedem si pe altii si sa tragem alte concluzii. Ne trezim la viata avand termeni de comparatie, intelegand ca trebuie sa ne bucuram ca nu suntem noi in locul altora.

Zodia Taurului face apel si la lumea simturilor fizice. Cele doua surori ale lui Lazar il avertizeaza pe Iisus sa nu se apropie de mormantul frateului lor fiindca, mort fiind de atata timp, cu siguranta o sa miroase. Si noi trebuie sa ne intrebam ce miroase urat in viata noastra, ce anume nu mai putem suporta. Si-mi vine o replica (din biografia actorului Florin Piersic), rostita de un mare actor pe scena la o reprezentatie a piesei “Apus de Soare”, pe cand in sala se aflau sotii Ceausescu: „V-ati cam imputit boieri dumneavoastra!”.

Recunoastem ca miroase ceva in viata noastra. Iar mirosul acesta este emanat din interior, de energiile negative, de frustrari, nemultumiri, neiertari, frici. Postul este in primul rand o metoda de curatare si purificare energetica, un fel de betisor parfumat care scoate din noi danfurile neplacute care ne fac sa strambam din nas. Nu mai putem tolera mirosurile neplacute din propria viata, de aceea e timpul sa le indepartam. Miroase a moarte, vazuta ca degradare. Tot ceea ce ne face sa ne decompunem ne trimite in locul gol lasat de Lazar in mormant. Daca vrem sa iesim la viata, trebuie sa aducem un suflu nou, sa ne improspatam, sa ducem gunoiul din noi! Iar asta inseamna sa nici nu-l mai varsam in capul celorlalti!

Perioada astrala premergatoare si urmatoare sarbatorii de Paste aduce, cum spun Psalmii, „miros de buna mireasma”. Multe adevaruri ascunse ies la suprafata. Fiecare om este un cos cu oua vopsite. Intre ele, mai sunt unele clocite. Numai ca fiecare trebuie sa le dea la o parte pe cele stricate din propriul cos. Pentru ca daca ciocnim si nimerim tot un ou clocit al celuilalt, s-ar putea sa se imprastie un iz puturos.
De coaja oului trecem oricum, iese in vileag adevarata fata a oamenilor si a fiecaruia dintre noi. Uneori ne place ce vedem. Si la altii, si la noi. Alteori, nu. Nici la altii, nici la noi. Sa-i observam pe ceilalti insa fara sa-i judecam, pentru ca si noi le avem pe ale noastre! Ne reinnoim prim ingaduinta, acceptare si iertare.

Inainte de invierea lui Iisus si de inaltarea Sa la cer, are loc invierea lui Lazar. Inainte de mutarea definitiva in cer si de viata vesnica, avem sansa de a invia aici, pe Pamant. Am citit undeva un comentariu al cuiva care ne indemna sa ne aducem aminte ca NE NASTEM CA SA TRAIM, NU CA SA MURIM! Daca tot suntem in plin sezon de curatare de atasamente, de ce sa nu ne curatam de atasamentul de suferinta? Ce-ar fi sa mutam centrul atasamentelor? Sa ne agatam de fiecare bucurie nevinovata a vietii. Sa traim ca si cum am fii vii, nicidecum pe jumatate morti din cauza grijilor, temerilor, necazurilor, poverilor, trecutului dureros si viitorului nesigur. Sa adulmecam parfumul vietii „cu moartea pre moarte calcand” atata timp cat inca suntem in aceasta forma fizica.

Asa ca, oricine ai fi tu care citesti aceste randuri, acum te cheama Lazar. Si te strig: „Lazare, vino afara!”.
 

luni, 29 aprilie 2013

VIBRAȚIILE ADEVĂRULUI VOR PUNE CAPĂT SISTEMULUI DE CONTROL David Icke


Bună ziua tuturor! Se prea poate să nu vi se pară așa bună, dar Sistemul de Control se prăbușește. Da, sună nebunește, dar se pare că această schimbare se impune din ce în ce mai puternic, pe zi ce trece. Pe de altă parte, slavă Domnului că sunt doar un nebun, și să fiu perceput ca sănătos de o lume nebună, e ceva ce nu prefer; mulțumesc, dar nu mă măgulește așa ceva.
Realitatea, adică Sistemul de Control, operează pe nivele multiple. Noi vedem doar desfășurarea holografică a realității din spectrul de frecvență al luminii vizibile. Orice altceva este oprit minții conștiente, deoarece acest corp-minte al nostru nu-l poate decoda. Dar realitate și existența, în mod clar, nu se sfârșesc la marginile percepției umane. Priviți la celelalte nivele pe care tehnologia le poate percepe, în timp ce mintea noastră conștientă nu poate.


Și aceasta nu se termină la marginea spectrului electromagnetic. Merge mai departe, în zonele pe care știința le numește materie neagră sau energie neagră. Aceasta nu înseamnă că acolo este întuneric să-l tai cu cuțitul – ci doar că este dincolo de spectrul electromagnetic, de aceea pentru noi nu este vizibil. Sursele de informație care ne afectează realitatea din lumina vizibilă includ și celelalte nivele vibraționale ale universului pe care noi nu le percepem în mod conștient, iar scopul principal al Sistemului de Control este să „intercepteze” acest mecanism al informației.

Explic pe larg cum este obținut acest lucru în noua mea carte, „Umanitate, ridică-te din genunchi” (Human Race Get off Your Knees) deși, bineînțeles, întotdeauna sunt mai multe de aflat. Cel mai bine e să citiți despre aceasta „interceptare”, care se întâmplă pe mai multe nivele, dar, pe scurt, rasa reptiliană, care a transformat Pământul într-o colonie sclavă, a creat un baraj (firewall) spre cunoașterea adevărată (a îngrădit realitatea într-o realitate umană). Noi trăim înăuntrul unui Univers virtual, care este de fapt o variantă infinit mai avansată decât versiunea Internetului fără fir (wireless). În Internetul world wide web, un calculator decodează informația din câmpurile wireless invizibile și le transformă în informație vizibilă (imagini). La fel se întâmplă și cu ceea ce numesc eu Internetul Cosmic. Corpul-computer, mai ales creierul, decodează informațiile codate în particule numite fotoni (unitatea de bază a luminii și a altor radiații electromagnetice) care manifestă iluzia holografică a „lumii” pe care o „vedem” în jurul nostru. Dar singurul loc în care această lume există este în creierul/mintea noastră, aceasta petrecându-se după ce informația energetică a fost decodată în informație holografică/digitală – lumea „fizică”. De fapt, lumea nu este fizică sau solidă, ci doar pare a fi așa, pentru că așa decodăm noi realitatea. De aceea spun eu că această lume este o iluzie - o iluzie a fizicului și a solidului.


Nu este mai „solidă” decât scenele pe care le vezi în jocurile de calculator atunci când calculatorul sau laptopul decodează informația codată de un soft de pe un disc. Oamenii întreabă de ce dacă noi ne creăm propria realitate, vedem totuși aceleași mașini, aceleași case, dealuri și munți? E foarte simplu. Când accesezi pe internet America, Europa, Africa de Sud, Australia sau orice alt loc, te „loggezi” pe aceeași realitate colectivă. Poți vizita aceleași site-uri și poți vedea aceleași cuvinte, imagini, filme și poze, oriunde te-ai afla pe glob (exceptând China) și, în funcție de cum vezi acele situri în stilul tău propriu comparativ cu ceilalți care văd și ei aceleași site-uri, îți poți crea propria realitate, sau propria călătorie.

Așa stă treaba și cu Internetul Cosmic. În esență, noi vedem același peisaj codat în construcția informațională, sub formă de vibrație/undă, dar avem opțiuni diferite în ceea ce privește părerea despre acest peisaj și felul în care interacționăm cu el. În acest fel, ca și în cazul Internetului, noi primim informații din realitatea colectivă, dar în același timp postăm și influența noastră asupra acestei realități colective. Realitatea virtuală, care este Universul, este un joc cosmic interactiv. Ea se desfășoară într-un vast ciclu repetitiv, pe care mai demult l-am numit „bucla timpului” (Time Loop) care trece prin schimbări vibraționale ce creează diverse epoci sau perioade, și care oferă un potențial de experiențe diverse de „încarnare” a conștiinței. Noi acum suntem la granița unei noi epoci, a unei noi ere a experienței umane. În prezent, suntem martori ai agoniei dinaintea morții vechiului. Am observat că cei mai mulți cercetători, în mod eronat, consideră această agonie ca un control orwellian fără oprire. De fapt, un cu totul alt joc se petrece dedesubt, în lumile ascunse.

Chiar de la începutul trezirii conștiinței mele (miercurea aceasta se vor împlini exact 20 de ani) am început să percep o temă de la „ei”, cei din cealaltă dimensiune, cei care au inițiat contactul cu mine la aceea vreme, o temă ce avea să devină o schimbare vibrațională masivă, care se apropia foarte repede. Aceasta temă a fost nucleul a ceea ce aveam să învăț – să-mi reamintesc, de fapt – așa că, mi-am numit prima carte, scrisă în 1990, care trata acest subiect, „Vibrațiile adevărului” (Truth Vibrations). Mi s-a spus că aceste vibrații ale adevărului – o accelerare energetică – va trezi un număr mare de oameni din starea de amnezie a întregii lor vieți, aducând la suprafață tot ceea ce fusese ascuns.

Când am aflat aceste lucruri, acum două decenii, nu exista nicio dovadă a trezirii umanității și nici a faptului că ceea ce este ascuns va începe să se manifeste, dar uitați-vă cum stau lucrurile astăzi. Trezirea se extinde în ritm accelerat. Oamenii încep să vadă lumea și pe ei înșiși într-un fel nou, dintr-o perspectivă mai largă, iar ceea ce era ascuns iese la lumină cu fiecare zi. Revelarea a ceea ce este ascuns este chiar baza lucrărilor mele de când „ei” au început să-mi facă accesibile, prin diverse metode și situații, cele mai șocante informații.
Știu că deocamdată, majoritatea oamenilor nu sunt încă prea afectați de Vibrațiile Adevărului –  acest fenomen depinzând de densitatea câmpului energetic al fiecăruia, de profunzimea „comei” în care se află sau de gradul de deschidere al minții. Dar chiar și persoanele care la un moment dat au fost în mod serios fermecate și hipnotizate de Sistemul de Control, acum trec prin efectul „Frumoasei din pădurea adormită”. Mințile lor încep să se deschidă, ușor sau brusc. Am întâlnit oameni a căror minte s-a deschis rapid, într-un timp foarte scurt.

Cei mai mulți dintre ei nu pot înțelege de ce văd viața și realitatea într-un mod atât de diferit, dar ceea ce au făcut a fost să-și deschidă mintea spre o conștiința mai amplă, modificându-și astfel punctul de observație. După cum spunea Robin Williams în filmul „Cercul poeților dispăruți” (The Dead Poets’ Society): „M-am urcat la această catedră ca să-mi amintesc că noi, în mod constant, trebuie să ne uităm la lucruri în moduri diferite. Iată, de aici, lumea se vede într-un mod cu totul diferit”. Așa este, totul arată altfel atunci când ești atins de Vibrațiile Adevărului. Astăzi, îi văd așa de clar pe cei care sunt conectați la noile vibrații și pe cei care încă sunt încâlciți în cele vechi. Aceasta este despărțirea drumurilor, răscrucea de drum despre care vorbeam. Imensa ironie în toate acestea este că eu cunosc oameni care sunt total controlați de vibrația veche – Sistemul de Control – în timp ce vorbesc neîncetat de „iubire” și „lumină”. Ei spun lucruri de genul: „eu îi iubesc pe toți” și „oamenii trebuie să se trezească”. Cuvinte frumoase, fără acțiune, ale unor minți închise în cutii.

Ei cred că se trezesc (mai bine zis „sunt treziți”) la noua vibrație, când de fapt ei sunt expresia unor scântei ale vechiului, care va dispărea definitiv în următorii câțiva ani. Văd oameni vorbind despre iubire, în timp ce sunt total nesinceri și interesați; vorbesc despre generozitate și iubire față de toți, când de fapt Eu, Eu, Eu este singur joc pe care-l joacă. Vibrațiile Adevărului nu sunt doar vorbe goale, ele înseamnă „a fi” și „a face”. A condamna sistemul și apoi a-l folosi în scopuri personale când îți convine ție, nu înseamnă Vibrațiile Adevărului, ci o înșelătorie.

Vibrațiile Adevărului aduc la suprafață tot ceea ce a fost ascuns, și astfel, falsele personalități care se ascund în spatele „iubirii” și „luminii” în timp ce servesc Sistemul de Control se vor trezi în fața realității atunci când vălul, dintr-o dată, se va ridica.

Vorbele frumoase fără simțire, fără acțiune, sunt doar o altă cutie

De-a lungul anilor, astfel de oameni mi-au fost trimiși mie pentru a-mi perturba sănătatea și munca și a-mi deturna atenția de la ceea ce trebuia să fac. Unii încă mai încearcă, subliniez „încearcă”, și deși acest fapt e o provocare, pentru Vibrațiile Adevărului, e ca o muscă pe spatele elefantului, iar ei vor trebui să suporte efectele propriilor cauze. Am văzut cu propriii ochi ce li se întâmplă, de fiecare dată, oamenilor care au urmărit să mă deruteze sau să mă distrugă, pe mine și munca mea. Se pare că acești oameni nu învață sau nu realizează niciodată că o cauză și un efect (ceea ce unii numesc karma) li se aplică și lor, ca și celorlalți. Când efectul îi lovește, ei se consideră pur și simplu ghinioniști sau victime ale altora, când de fapt ei singurii și-au creat respectiva situație. Ceea ce dai, în final, vei primi înapoi. Însă cei pe care-i știu eu sunt atât de obsedați de sine, atât de ancorați în lumea crepusculară a lui Eu, Eu, Eu, încât cred că această karma nu li se aplică nicidecum și lor, ci este doar pentru ceilalți.

În următorii ani, vom avea parte de multe șocuri și surprize, atunci când îi vom vedea pe oamenii care și-au proiectat o imagine falsă așa cum sunt ei de fapt, în realitate. Mă refer aici mai ales la familiile din spatele Sistemului de Control, și anume hibrizii umano - reptilieni.
Aceștia nu se pot ascunde de Vibrațiile Adevărului, deși ei cred că pot. De ce? Pentru că dincolo de bravura și de talentul lor în a manipula, ei sunt, din punct de vedere al adevăratei conștiințe, niște simpli idioți. Aceste familii știu ca Vibrațiile Adevărului se apropie. De aceea, concomitent cu Vibrațiile Adevărului, care devin din ce în ce mai puternice și mai influente cu fiecare zi, Sistemul de Control caută să impună acum statul global orwellian.

Poate părea o încercare de a câștiga și mai mult control asupra oamenilor, dar, în realitate, este o recunoașterea a perturbărilor aduse de Vibrațiile Adevărului pe care ei sunt nevoiți să le înfrunte, să le opună rezistență. Sistemul de Control se confruntă acum cu cea mai mare provocare, așa că are nevoie de toate măsurile pe care le poate lua. Pentru a bloca sau a reduce efectele Vibrațiilor Adevărului asupra percepției umane, aceste măsuri de protecție includ microciparea și destabilizarea sistemului de recepție/transmisie corp-computer, prin aditivii din mâncare și din apă, prin poluarea electromagnetică ș.a.m.d.


Printr-o manipulare genetică ce a fixat umanitatea pe o sub-realitate pe care eu o numesc „Matricea Lunii” (Moon Matrix), un fenomen pe care-l explic și descriu pe larg în noua mea carte, coloniștii reptilieni din umbră s-au infiltrat în construcția informațională a Universului virtual numit „realitate”. Ei au creat scuturi în calea percepției și cunoașterii umane, cam în același fel în care guvernul chinez a instalat scuturi pe Internet, pentru ca populația chineză să nu poată accesa anumite informații și site-uri pe care restul lumii le poate vedea. De asemenea, Matricea Lunii ne servește permanent o mentalitate de stup (mentalul colectiv reptilian), de aceea umanitatea se comportă precum oile. O analogie și mai bună ar fi aceea cu coloniile de furnici, în care regina dictează mentalitatea colectivă și ce trebuie să facă de-a lungul vieții furnica lucrătoare.

Asta a devenit umanitatea: o colonie de furnici lucrătoare, exact cum a fost planificat

Matricea Lunii operează în cadrul unei anumite game de frecvențe, care rezonează cu frica, anxietatea, furia, ura, frustrarea, îngrijorarea și vina. De aceea, umanitatea este controlată de aceste stări mentale și emoționale, societatea fiind structurată în așa fel, încât să fie alimentată în mod constant cu aceste stări. Vibrațiile Adevărului deconectează oamenii de la mentalul colectiv al Matricei Lunii și le permite expansiunea și cunoașterea adevăratei conștiințe. Acesta este motivul pentru care Sistemul de Control este așa de disperat să blocheze această conectare, folosind numeroase mijloace, printre care implantarea microcipului. Eu nu sugerez nicio clipă că trecerea noastră spre o noua epocă, aceea a adevăratei iubiri și înțelegeri, va fi una ușoară. Deja ne aflăm în mijlocul ei și nu ne vine ușor. Această transformare include durerile unei noi nașteri (renașteri) și moartea unor sisteme de credință vechi și perimate. Nu-i de mirare că oamenii sunt dezorientați și amețiți de ceea ce se întâmplă în viețile lor și în lume în general. Încă mai avem ceva drum de parcurs, dar eu văd semnele intrării rapide într-o noua etapa – o etapă în care trezirea începe să aibă un impact demonstrabil asupra agendei Sistemului de Control. Aici nu mai este loc de inimi slabe și de declarații de „iubire și lumină”. Fraților, manifestarea Vibrațiilor Adevărului nu înseamnă că noi doar trebuie să stăm și să așteptăm o revoluție. Noi înșine putem alege să fim expresii ale Vibrațiilor Adevărului prin ceea ce facem, sau expresii ale epocii învechite și muribunde a obsesiei de sine, a controlului și minciunii.
Alegerea pe care o facem va decide dacă vom încăleca valul energetic care este în desfășurare sau dacă vom fi doborâți de el. Diferența nu este decisă de cuvintele fine, ci de acțiunea fină și de altruism, în care adevărul și dreptatea au prioritate în fața lui Eu, Eu, Eu.


Cunosc oameni care cred că sunt deja pe acest val, dar dacă și-ar limpezi vederea de obsesia de sine și de falsa identitate pe care o afișează, vor vedea că un imens val de apă se îndreaptă spre ei. De fapt, pentru unii, acesta a și venit deja. Sintagma „fapte, nu vorbe” nu a fost niciodată mai potrivită ca în zilele noastre. Pentru o vreme, va părea că Sistemul de Control își urmează agenda diabolică practic fără niciun obstacol, dar aceasta va fi doar o percepție falsă. În realitatea nevăzută se petrece o adevărată revoluție energetică, iar barajul care pare atât de solid deja începe să se crape. Luna viitoare voi împlini 58 de ani și iată, bine intrat în viață, Sistemul de Control începe să se prăbușească. Vom fi martorii unor ani strașnici în viitorul apropiat. A trecut timpul stăvilarelor sau al baricadelor făcute de mâna omului. Să acoperim baricadele cu iarbă proaspătă. A venit momentul să alergăm drept înainte, spre cunoașterea a cine suntem, ce suntem și unde suntem. Când vom ajunge la capăt, vom descoperi nu numai că lumea fizică este o iluzie, ci și că Sistemul de Control este o iluzie. „Puterea” acestui sistem nu este altceva decât puterea noastrăpe care am cedat-o prin ignoranță și manipulare.


Vibrațiile Adevărului vor pune capăt acestei situații și, odată cu aceasta, vor pune capăt erei controlului în masă al umanității.

The David Icke Newsletter, March 28th 2010
frumoasaverde 

joi, 25 aprilie 2013

Sunteți învățătorul societății



Mesaj de la Jeshua prin Pamela

Dragi prieteni,
Sunt aici cu atât de multă bucurie. Simțiți bucuria mea. Îmi place să vă văd pe toți aici uniți ca frați și surori. Aceasta este aproximativ ceea ce este Noul Pământ. Atunci când oamenii se întâlnesc unii cu ceilalți cu o inimă deschisă, atunci când ei se unesc într-un astfel de cerc, ceva nou apare, ceva care este cu mult mai mult decât suma tuturor indivizilor. Așa că simțiți energia pe care voi ați creat-o împreună în aceste ultime zile. Este energia voastră
Fiți mândri de voi înșivă, astăzi voi sunteți purtătorii energiei Christice și aș vrea să vă transmit torța. Imaginați-vă că țineți în mâna voastră dreaptă o torță pe care o țineți chiar în fața voastră, nu fiți intimidați. Acum priviți în jurul vostru, care este primul lucru pe care îl vedeți? Vedeți alți oameni în jurul vostru? În jurul vostru sunt oameni care vor să se bucure și să primească lumina voastră pentru că torța voastră arde ca niciuna alta, sunteți unici.
Uneori mă întristează să văd cum vă ascundeți propria torță, propria voastră lumină, care acum este atât de necesară pe Pământ. Fac apel la voi astăzi să vă ridicați și să vă arătați lumina lumii. Vă veți împlini profund făcând acest lucru, aceasta este misiunea voastră, adevărata voastră cale.
Acum, când vă spun să vă străluciți lumina în lume, știu că pe unii dintre voi asta îi sperie, pentru că relațiile voastre cu lumea nu au fost întotdeauna plăcute; uneori au fost dificile și dureroase. Unii dintre voi ar vrea mai degrabă să se retragă din lume. Simțiți că nu aparțineți acelui loc; nu vă simțiți acasă acolo.
Simțiți că puteți fi voi înșivă doar lăsând societatea în urmă, dar societatea vă așteaptă. Trebuie să călătoriți prin întuneric pentru a o schimba din interior, iar voi faceți acest lucru în voi înșivă. V-am cerut mai devreme să priviți dincolo de negativitate, dincolo de comportamentul distructiv și să vedeți copilul înspăimântat din voi. Vă cer acum să faceți același lucru cu societatea. Nu intrați în luptă cu energiile de acolo. Intrați în ea cu un sentiment de pace. Când vă luptați cu societatea, sunteți încă în tărâmul dualității.
Voi simțiți că în societate există puteri agresive și că voi fie sunteți fie sclavul, fie oponentul ei, dar ambele roluri aparțin dualității. Voi nu doriți să fiți un sclav al societății și în unele vieți ați devenit oarecum atașați de rolul de războinic, de rebel care luptă împotriva normelor societății. Dar rolul vostru adevărat de astăzi nu este nici unul dintre acestea. Voi nu sunteți sclavii societății. Voi nu sunteți dușmanii ei. Voi sunteți învățătorii societății și voi predați din inimă. Asta înseamnă că voi priviți dincolo de aparențele exterioare și mergeți direct în inima lucrurilor, a situațiilor, a oamenilor. Ca învățători, voi știți și înțelegeți că energia voastră nu va fi întotdeauna primită sau acceptată, dar voi acceptați acest lucru și astfel nu vă mai simțiți respinși de societate. Voi sunteți foarte conștienți de sine și acționați din iubire și compasiune și, ceea ce este cel mai important, voi știți când să acționați și când să nu acționați. Voi nu trebuie să schimbați lumea. Nevoia de a schimba lucrurile vine dintr-o stare de insatisfacție sau chiar de judecare. Voi sunteți aici pentru a fi cu adevărat învățători ai iubirii. Vă trec vouă această torță și vă cer să fiți în lume dar să nu fiți ai lumii, să vă găsiți întotdeauna adevărul în voi înșivă, dar totodată să fiți disponibili și pregătiți să-l împărtășiți cu ceilalți.
Acum vă cer să vedeți energia societății ca pe un copil și să-i dați chipul unui copil. În acel moment se întâmplă atât de multe lucruri; energia colectivă a umanității este într-o stare de confuzie. Dați-i acum chip de copil. Gândiți-vă la vechea structură care este încă activă: ierarhiile, autoritatea prost plasată. Și chiar dacă vă gândiți că totul este foarte urât, încercați să vedeți dacă puteți găsi acolo chipul unui copil. Dacă priviți în profunzime puteți vedea un copil pierdut, întemnițat în structurile masculine agresive ale societății tradiționale. De fapt este un băiețel care a ajuns să fie înstrăinat și separat de propria sa inimă. Simțiți pentru un moment tristețea acestui copil. El a rătăcit drumul cu mult timp în urmă. El tânjește după mama lui, după energia mamei, dar în același timp el îi opune rezistență. El vrea să controleze, vrea să conducă lumea cu mintea lui, cu ego-ul lui. Dar este o stare teribilă de a fi și el nu este deloc fericit.
Deci, ce ați vrea să faceți cu acest copil? Chiar acum el este disperat și gata să se schimbe. Îndreptați-vă spre el pentru a vedea de ce are cea mai mare nevoie acest copil, care de fapt, sunteți voi. Energia pe care o purtați în voi îl va vindeca. Așadar, vorbiți-i acestui copil și conectați-vă la el. El este o parte din voi și o parte a umanității, și voi deasemenea sunteți o parte a umanității.
Voi toți ați jucat diferite roluri de-a lungul multelor voastre vieți pe Pământ. Ați avut vieți în care ați fost o victimă a energiei masculine agresive de pe Pământ. Dar au fost, deasemenea, vieți în care voi ați fost de cealaltă parte, în care voi înșivă ați fost exprimarea acestei forme de energie masculină. Face parte din călătoria voastră pe Pământ, astfel încât ați fost atât victimă cât și agresor. Iar astăzi sunteți un învățător așa că lăsați aceste roluri vechi în urmă.
Suntem acum aici pentru a redefini energia masculină. Acest lucru este necesar pentru umanitate și pentru voi înșivă. Aveți nevoie de energia voastră masculină pentru a vă exprima în lume, deși printre voi sunt atât bărbați cât și femei care au rezerve în ceea ce privește energia masculină. Energia masculină, din cauza trecutului, a ajuns să fie asociată cu ego-ul și cu agresiunea. Dar nu aceasta este adevărata sa natură și avem nevoie de o nouă definire, de un sentiment nou legat de energia masculină, pentru că ea este o parte necesară a creației. Energiile masculine și feminine sunt energii complementare.
Așa că vă cer să priviți acum la energia masculină din interiorul vostru. Vedeți dacă puteți observa figura unui bărbat în interiorul vostru. Permiteți energiei masculine să se manifeste în corpul vostru, fie că sunteți bărbat sau femeie. Simțiți puterea naturală a energiei masculine, claritatea sa, perseverența sa, puterea sa de a exprima și manifesta. Voi aveți nevoie de această energie pentru a vă aduce lumina în lume. Faceți pace cu ea.
Tocmai v-am spus că în trecutul îndepărtat ați avut vieți în care voi înșivă ați folosit în mod abuziv energia masculină, vieți în care ați experimentat energiile dominației și puterii. În călătoria voastră ca suflet, ați ajuns să regretați profund aceste vieți. N-ați mai vrut să aveți de-a face cu acea energie, așa că ați intrat într-un ciclu de vieți în care ați fost victima agresiunii și dominației, pentru că în inima voastră exista o rezistență în a vă apăra. Dar aveți nevoie de ambele energii pentru a avea o viață umană împlinită.
Așa că astăzi eu vă cer să nu vă mai fie frică să vă folosiți energia masculină. Fiți clari, fiți vizibili pentru ceilalți. Îndrăzniți să vorbiți, îndrăzniți să vă distingeți de ceilalți. Energia voastră spirituală feminină are legătură cu conectarea voastră cu ceilalți, iar energia voastră masculină este acolo pentru a vă proteja atunci când este nevoie și pentru a vă deconecta atunci când este necesar. Folosiți-le pe amândouă!
Acum aș dori să închei această discuție pur și simplu prin împărtășirea energiilor noastre. Simțiți blândețea în inimile voastre și totodată puterea voastră, abilitatea voastră de a fi un învățător și de a deveni învățătorul care sunteți. Este important să vă întâlniți cu alții care sunt pe aceeași cale, ca oamenii care s-au adunat azi aici. Vreau să vă încurajez să vă creați propriile voastre cercuri, să fiți împreună și numai pentru a vă bucura unii de compania celorlalți, de a vă împărtăși darurile și de a vă spune poveștile. Acest lucru chiar vă ajută să creați noua energie. Ele vă vor susține.
Vă mulțumesc tuturor foarte mult,
© Pamela Kribbe

miercuri, 24 aprilie 2013

Este timpul asumarii responsabilitatii

Mesaj de la Arh. MIHAIL, transmis prin Ronna Herman
.
copilas_doarme_pe_manuta .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Preaiubiti maestri, intr-adevar, acesta este timpul responsabilitatii, al unui timp in care nimic nu poate ramane ascuns, un timp in care toate cauta sa revina la echilibru si armonie. Este timpul in care energiile cauzei si efectului revin la fiecare dintre voi foarte rapid, in timp ce faceti fata consecintelor gandurilor, faptelor si actiunilor voastre. 
Noi va cerem sa fiti observatori, preaiubitilor, si sa radiati iubire catre cei care par sa merite mai putin, persecutorilor, cat si victimelor. Radiati iubire spre Esenta lor interiora, fara a scuza actiunile lor, insa vizualizand cel mai inalt bine pentru toti; acest lucru va va impiedica sa adaugati mai multa energie negativa oricarei situatii.
Voi treceti la un nivel din care veti observa tot ce transpare din punctul de vedere obiectiv al unui maestru, stiind ca inafara oricarei adversitati exista potentialul ca binele superior sa apara. Fiti constienti de faptul ca tot ce a fost distrus sau daramat isi face drum spre ceva mai potrivit, mai rafinat si mai i-luminat, care sa-si ocupe locul…
Multe suflete minunate au fost de acord sa participle la drama, in care s-a aflat si in care este implicat intreg Pamantul, la un nivel sau altul. Ei au fost de acord, la nivel de suflet, sa aduca atentia intreaga a omenirii asupra dezechilibrelor si inechitatilor care trebuiau sa fie corectate si avute in vedere. Nu este nevoie sa enumeram din nou aceste trasaturi negative, caci toti stiti ce reprezinta ele. Multi sunt dispusi sa judece imediat si sa-si exprime indignarea adevarului propriu. Va spunem ca nici unul dintre voi nu este fara „vina”. Voi toti ati jucat acelasi joc, sau rol, sau ati fost implicati in scenarii similare, la un moment dat, fie ca va amintiti sau nu. Asa ca, vedeti, va judecati pe voi-insiva!
Pe durata anilor care vin, multe profetii pozitive si negative vor aparea si este important modul in care percepeti si in care acceptati ceea ce este spus. Da, fiecare gand, cuvant si actiune au o semnatura energetica si se adauga sau diminueaza radianta totala a Pamantului. Pamantul este monitorizat cu grija, preaiubitilor, pentru a vedea cand planeta voastra este pregatita sa mearga inainte, la urmatorul nivel al iluminarii. Asa cum toti sunteti constienti, a fost o devastare si o purificare a Pamantului, in ultimele patru decade si, da, va continua ca o parte necesara a planului complet, pentru binele cel mai inalt al tuturor!
 Stim ca este dificil sa nu va concentrati pe negativitatea si distrugerea ce se desfasoara in lume, insa toti cei care au experimentat aceste evenimente cataclismice au fost de acord la nivel de suflet sa faca supremul sacrificiu, pentru ca voi toti si Pamantul sa puteti merge inainte.
Cei care au facut tranzitia de pe Pamant, prin cataclisme, privesc cu mare bucurie din taramurile inalte, stiind ca au avut o contributie importanta pentru intreg, iar calatoria lor evolutiva va fi mult mai usoara, datorita rolului care au fost de acord sa il joace.
Testul vostru este sa fiti observatori iubitori, plini de compasiune, stiind ca exista un plan superior care se joaca pe Pamant, in timp ce va aduceti contributia voastra de a radia energie din centrul inimii in Pamant, in jur si inspre intreaga omenire.
Pamantul nu va fi distrus, nici voi nu sunteti pedepsiti, insa corpurile mental si emotional ale Pamantului trebuiau aduse in echilibru si armonie, ca si el sa se poata muta in locul sau potrivit din sistemul solar si din galaxie. Voi toti, si acest lucru inseamna fiecare entitate de pe Pamant, ati fost de acord la nivel de suflet cu rolurile care v-au fost cerute, roluri pe care le jucati in drama care se dezvaluie acum.
Multi isi indeplinesc promisiunile lor inconstient, multi au abdicat si au cazut de pe marginea drumului, insa majoritatea dintre voi va straduiti sa va indepliniti contractele, in forma lor cea mai inalta, in stare de constiinta totala, cu tot ceea ce impun acestea. Noi stim cine sunteti si va laudam, luptatorii nostrii radianti de lumina!
Este crucial ca voi sa intelegeti cat de importanti sunteti si ca acest timp este un timp al esentei! Aflati ca aceasta este cea mai importanta viata experimentata pe Pamant si ca participarea voastra activa este vitala, pentru rezultatul reusit al planului. De aceea va cerem sa intelegeti in ce consta viata pe Pamant si ce este cu adevarat important.
Va cerem sa va indreptati atentia spre templul inimii voastre si sa incepeti sa va construiti paradisul in interior, umplandu-l cu iubire, frumusete si armonie, si apoi sa proiectati acea perfectiune inafara, pentru ca ea sa se manifeste in jurul vostru!
Semnatura voastra rafinata, energetica, va radia gradat in lume, afectand si schimband tot ce atinge. Vedeti fiecare moment ca pe ceva pretios si perfect, ca un dar din partea Parintilor nostri Divini destinat voua, ca sa-l folositi asa cum doriti.
Aflati ca daca veti integra aceste concepte in realitatea voastra si daca va veti vedea ca forte radiante, capabile sa magnetizeze toate minunile creatiei, puteti transforma lumea voastra si puteti crea o lume a pacii, a abundentei si a armoniei pe care o doriti.
Voi sunteti mult mai puternici decat realizati, in special cand va adunati impreuna intr-un efort unitar, pentru a crea binele cel mai inalt pentru toti. Voi sunteti creatia mintii divine si sunteti codati si proiectati cu o dorinta profund  localizata de a crea. Pe durata acestor timpuri importante de evolutie si transformare, fiecare dintre voi ati fost atras (sau veti fi atrasi) in locul in care puteti fi in cea mai buna stare de a va servi voua si acestui plan. Fie servindu-i pe cei din jurul vostru, impartasind talentele si darurile voastre unice, fie servind acest plan, deoarece voi aveti energii speciale codificate in campul vostru, care sunt decisive pentru zona in care va veti afla. Voi detineti pachete, sau frecvente de lumina, in structura creierelor voastre, care va vor ajuta sa activati energiile cristaline aflate inactive in Pamant de multe sute de ani. Aceasta sublima structura va asteapta pe voi si pe cei care sunt in armonie cu voi ca astfel, inca o data, ele sa poata sa-si proiecteze lumina lor radianta in sistemul solar si sa primeasca frecventele rafinate, care sunt acum radiate inspre Pamant. Aceste frecvente vor incercui globul, incat reteaua de aur a luminii sa fie restabilita, fiind un factor important in procesul reunificarii.
Multe au fost realizate, insa si mai multe sunt de facut inca si fiecare dintre voieste un jucator-cheie.
In timp ce va adunati si va permiteti sa fiti transformatorii acestei energii, o veti atrage prin corpurile voastre fizice, incat sa extraga tiparele voastre de frevcenta unice, inainte ca frecventele combinate sa fie transmise profund in inima cristalina a Pamantului.
Aflati ca in interiorul corpului vostru fizic, prin intentie iubitoare, voi pastrati cheile care va vor ajuta sa aduceti aceste structuri magnifice de lumina la viata inca o data. Si, in acest mod, veti aduce un imens serviciu omenirii si Pamantului, deoarece acest proces important va va ajuta sa diminuati stresul si efortul eliberarii, constrangerile si imperfectiunile, atunci cand va indreptati din 4D inspre libertatea si armonia dimensiunii a cincea.
Multi dintre voi vindecati ranile antice si amintirile din Atlantis si din Lemuria, in timp ce altii activeaza memoriile si energiile extraordinare ale unora dintre cele mai importante centre ale luminii din trecut. Apoi, voti toti veti folosi aceste energii, pentru a ajuta la crearea perfectiunii viitorului. Vi se cere sa realizati actiuni curajoase in timp ce inaintati in misiunile voastre asumate. Reamintiti-va, preaiubitilor, voi ati fost de acord!
Drama si marea transformare care se desfasoara pe Pamant nu au mai fost experimentate inainte in intreaga creatie. Veti fi priviti ca arhitecti divini care au infruntat necunoscutul din cel mai indepartat avanpost din universul vostru, asumandu-va invelis de carne si scufundandu-va in mlastina iluziei dimensiunii a treia.
Acum este momentul sa aruncati lanturile care va leaga! Acum este momentul ca voi sa va recuperati dreptul vostru divin prin nastere si descendenta voastra!
Oh, preaiubitilor, daca doar ati sti cat sunteti de pretuiti si cat va onoram noi! Daca doar v-ati putea aminti de voi asa cum erati si sunteti in dimensiunile superioare, nu ati mai fi anxiosi sau tristi, ati sti ca aveti intreaga putere, intelepciune si toate uneltele pentru a recrea paradisul pe Pamant, si atunci cand problema ar fi rezolvata, cat de usor ati putea reveni la casa voastra din stele!
 Noi dorim sa va asiguram ca asteptam sa va spunem bun venit cu bratele deschise si ca acolo va fi o celebrare sublima!
In timp ce toate tiparele negative, profund-centrate, ies la suprafata din amintirea voastra si in AND, pentru a fi purificate si dizolvate, noi simtim frustrarile, confuzia si fricile voastre de a fi pedepsiti sau credinta ca ati facut ceva rau. Permiteti-mi sa va asigur, pretiosilor, acest lucru se intampla deoarece voi faceti ceva bun, nu rau. Nu vom minimaliza durerea voastra sau disconfortul; va vom incuraja si va vom indruma!
 Procesul purificarii este pe cale pe Pamant si in fiecare fiinta constienta. In timp ce permiteti ca energiile purificatoare ale Luminii sa se infiltreze prin corpul vostru, veti elibera si rafina tot ceea ce este de vibratie mai joasa. Puteti accepta voi disconfortul trecator ca pe o oportunitate de a elibera ceea ce nu mai serveste binelui cel mai inalt? Apoi, utilizati toate lucrurile la indemana, pentru a va alina simptomele sau conditiile, stiind ca la incheierea lui veti fi pregatiti sa acceptati o si mai mare infuzie de Lumina!
Am incercat sa va ajutam la intelegerea legilor universale ale creatiei si a celor sapte raze ale fiintarii, ori ale virtutilor si atributelor Creatorului, din sistemul vostru solar.
In timp ce va preluati resposabilitatea spirituala si castigati intelepciunea maestrului, sunt inca multe de facut si discernamantul este mai important decat oricand. De aceea este important ca voi sa va aduceti sistemul de chakre in echilibru, in timp ce accesati fiecare putere si intensitate a vibratiilor razelor divine! Ancorati-va picioarele voastre ferm in pamant, preaiubitilor, in timp ce va extindeti spre stele, caci, daca nu o veti face, corpul vostru fizic nu va fi capabil sa reziste influxului cosmic magnific de energie si nu veti fi capabili sa va serviti sau sa ii serviti pe ceilalti!
Voi depindeti de Pamant ca sa va sustina si sa va ajute; acum este momentul ca voi sa ajutati Planeta Mama, deoarece voi sunteti reuniti inexorabil, in timp ce va indreptati, in spirala, inspre urmatorul nivel al iluminarii.
Ca in fiecare schimbare importanta, pendulul credintei populare sau a constiintei de masa se misca foarte mult, inainte de a se stabili la un etalon sensibil.
 Exista multe invataturi care circula, multe care sa va imputerniceasca si sa va ajute si multe care sa va inspaimante si sa va preia puterea. Exista multe produse a caror reclama afirma ca va accelereaza iluminarea voastra si ca “fac munca in locul vostru”. Exista multe unelte si produse justificate, ce va vor ajuta pe calea voastra, dar, reamintiti-va, preaiubitilor, voi trebuie sa faceti munca interioara – voi trebuie sa pasiti pe calea i-LUMINA-rii – nimeni altcineva nu poate face asta pentru voi!
Va aflati in mijlocul implinirii visului, care este desfasurat la o viteza accelerata. Daca veti permite energiilor solidificate din trecut si celor invechite sa iasa la suprafata, sa fie transmutate si dizolvate, daca nu veti incerca sa va agatati de tiparele, de formele-gand sau structurile vechi, atunci nu va veti simti atat de tulburati sau inafara controlului.
Trebuie sa admiteti ca acesta nu este un timp pentru plictiseala sau stagnare, intr-adevar, este ceva dupa care ati tanjit. Treziti-va zilnic in anticiparea bucuriei, cu sperante marete, permiteti zilei sa se dezvaluie in perfectiunea ei, daruindu-va cu noi incantari, eliberandu-va de lanturile trecutului!
 Asa cum am subliniat intotdeauna, ramaneti in momentul ACUM, sau in punctul linistit al perfectiunii, si, facand asta, voi va concentrati pe ceea ce apare in prezent! Fiecare moment, fiecare gand, fiecare eveniment are o mare importanta, deoarece bogatia intelepciunii noi, a vederilor noi, a noilor puteri de rezonanta, a noilor daruri, se revarsa cu o viteza uimitoare si voi trebuie sa fiti deschisi ca sa le primiti!
Cu fiecare impuls al vibratiei superioare, o portiune a realitatii voastre existente incepe sa se dizolve si tot ce nu se afla in echilibru si armonie va disparea. Extindeti-va in interior si in exterior, preaiubitilor, caci ne aflam intotdeauna aici ca sa va indrumam, sa va protejam, sa va inspiram si sa radiem energia plina de iubire a Parintilor nostri Divini, prin inimile noastre, inspre voi!
EU SUNT Arhanghelul Mihail!
Multumim!
Namaste!
.
Traducerea: Gratia

marți, 23 aprilie 2013

CUNOASTEREA



CUNOASTEREA
In aceasta perioada in fiecare fiinta se produce o tranzitie pe mai multe niveluri.In primul rand se produce o schimbare uriasa la nivel interior,nivel de constiinta si schimbari la nivel celular.Schimbarea poate fi vizibila de voi prin constientizarea faptului ca nu mai sunteti aceiasi,aveti alte perceptii,nu va mai multumeste viata asa cum era,nemultumirile sunt pe toate nivelurile,incepand cu partenerul de viata,daca acesta nu este la fel de evoluat,probleme de comunicare cu copii,care devin din ce in ce mai rebeli,etc.

Toate aceste schimbari din voi va aduc o multime de ciocniri cu cei din jur,voi va sustineti cauza si ei nu va inteleg,va alegeti frustrati ,dar constientizand ca nu trebuie sa va suparati pe nimeni si nimic ,veti trece peste aceste incoveniente minore,pentru ca nu voi sunteti de vina cu ceva si nici aceia care inca nu au intelegerea voastra,fiecare fiinta este acolo unde ii este locul ,pe treapta evolutiva la care a ajuns singur prin munca si stradania sa.

Voi faceti-va propriile alegeri ,si nu implicati pe nimeni in planurile voastre,pentru ca fiecare isi alege drumul sau in viata ,si deci nu puteti trasa linia vietii nimanui,nu puteti obliga pe nimeni sa fie ca voi si nici acea intelegere pe care voi o aveti nu o puteti baga cu forta in mintea nimanui.

Voi doar fiti receptivi la energiile de zi cu zi,urmati-va instinctele inimii si fiti deschisi la noile invataturi.Mergeti linistiti si detasati pe drumul vostru de lumina , singurul lucru posibil pe care trebuie sa il faceti este sa luminati frumos pe oricine va iese in cale ,fie ea fiinta trezita,netrezita, sau chiar intunecata.

Voi sunteti acum un vortex de lumina suficient de constient sa isi urmeze calea sa spre constiinta 5D.Daca aveti aceasta intelegere, veti trece de toate indoielile proprii,convingeri puternice,tipare de gandire,care nu fac alceva decat sa va inrobeasca si sa va faca sa uitati cine sunteti cu adevarat.

Sunteti tot ce are nevoie aceasta lume in prezent,sunteti faruri de lumina pentru voi insiva si pentru toti care va stau alaturi, sau va intersectati cu ei zi de zi.Energia voastra schimba pe oricine va sta in preajma,sunteti exact ca soarele care incalzeste si straluceste deasupra acestui Pamant .

Uneori si voi aveti scaderi de energie ,dar tot soare sa ramaneti,fiti soarele de dimineata,soarele de la praz si soarele cand apune si niciodata o luna rece.Un flux de energie constant va va face sa parcurgeti fara probleme ultimii pasi din aceasta tranzitie .

 
Pace si iubire
site FAMILIA CELESTA

luni, 22 aprilie 2013

Deasupra legilor destinului


Prin Faca-se Voia Ta nu inseamna sa stai si sa astepti ca altii sa actioneze in locul tau! Inseamna sa fii atent la semnalele pe care le primesti pentru lucrurile pe care le ai de facut! Inseamna sa nu mai fi preocupat de incercarile prin care treci plangandu-ti de mila ci la Scopul tau. Sa constientizezi ca tot ce se intampla tu ai chemat in destinul tau. Nu are sens sa dai vina pe nimeni pentru ca iti este rau, nu te simti bine sau esti neinteles. In acest moment nimeni in afara de tine nu te poate ajuta cu adevarat. Asa ca ai curajul sa iti privesti destinul in fata si sa treci peste tot ridicand experientele in Lumina! Cum ? Privindu-le cu ochii deschisi!
Tu ai ales in acesta viata o serie de lectii pentru suflet si de aceea Liberul tau Arbitru este limitat. Ca sa poti fi auzit ai nevoie sa reglezi frecventa ta cu cea a Luminii.... pentru a putea cere Alegerea. A venit momentul sa constientizezi viata ta, sa te trezesti, sa te ridici, sa te contii lumina si umbra deopotriva.
Ceea ce mi-a adus intelepciune nu a fost lumina ci lupta continua cu umbra. Intunericul in care mi-am petrecut prima parte a vietii m-a determinat sa aleg acest drum de a ajuta pe ceilalti sa vada propria Lumina.
Sun Tzu spunea ”pentru ati intelege dusmanul trebuie sa devii tu insuti una cu el”. In cazul tau ”dusmanul” este impulsul interior pe care nu il intelegi, care te macina si suferi. Atata timp cat vei reprima umbra vei continua sa suferi si nu vei invata nimic. Imaginea ideala pe care ai creat-o despre tine sfarseste prin a te epuiza. Asculta-ti sufletul, deschide-l, umple-l, contine-l cu Fiinta minunata care esti!
Ca sa te poti contine ai nevoie sa scoti afara tot ceea ce nu iti apartine, Tot! Aleg Acum ca nimic din ceea ce nu este al meu sa ma mai contina! Renunt la teama, renunt la frica, renunt la gandurile si tiparele care nu imi apartin, renunt la tot ceea ce imi face rau, renunt la tot ce ma impiedica sa fiu fericit, renunt la toate obiceiurile care imi creaza suferinta, renunt la toate acestea cu toata fiinta mea!
Aleg Acum Iubirea in sufletul meu. Aleg Acum sa ma Iert si sa ma Iubesc. Aleg Acum sa ma conectez cu miezul fiintei mele. Sunt demn de a fi iubit si de a darui Iubire. Daca Iubirea nu trece prin mine ea nu poate exista. Aleg Acum sa imi deschid inima, aleg acum sa ma deschid la puterea vindecatoare a Iubirii! Aleg sa fiu eu Matricea divina pe care Dumnezeu a creat-o!
Iata ce spune maestrul Aivanhov despre asta : ”Destinul nu se lasă înduioşat, dar el nu e niciodată crud; e just. Toate greşelile pe care le-aţi comis se adună pe un platan al balanţei, dar dacă vă decideţi să vă redresaţi viaţa, tot ceea ce faceţi bun va apăsa pe celălalt platan. Deci, când va veni momentul de a plăti pentru greşeli, gândurile, sentimentele, acţiunile voastre bune intervinentru ca plata să fie mai mică. Aceasta înseamnă, de asemenea, că nu trebuie să fim fatalişti spunând: “Pentru că destinul meu e aşa şi aşa, nu e nimic de făcut, trebuie să-l accept.” Nu. Nu uitaţi niciodată aceasta: destinul nu ne cere sufocarea, înăbuşirea spiritului. Din contră, destinul există pentru a ne obliga să ne trezim spiritul şi să lucrăm cu el, pentru a ne crea un nou destin.
Din cauza greşelilor săvârşite în încarnările precedente, omul trebuie să sufere, conform destinului său; hinduşii spun că e o “Karmă” de plătit. Dar aceasta nu semnifică că e imposibil de a reacţiona la aceasta, pentru că cel ce nu face nimic altceva decât să sufere, o sfârşeşte, într-o zi, strivit. Din contră, trebuie să luptăm cu armele iubirii şi luminii, pentru a triumfa asupra destinului şi pentru a intra în ordinul Providenţei. Din acest moment, nu mai există destin pentru omul ce s-a hotărât să trăiască în lumină. El a schimbat planul, legile nu mai sunt aceleaşi, a ieşit din lumea fatalităţii pentru a intra în cea a graţiei.
Marea majoritate a oamenilor, care nu au idei prea clare despre acest subiect, folosesc cu indiferenţă cuvântul destin pentru tot ce li se întâmplă în viaţă, bun sau rău. Nu, să numim, dacă vreţi, “destin” consecinţele ignoranţei noastre, greşelilor noastre, şi “Providenţă” consecinţele luminii noastre şi a tot ceea ce am făcut bun. Deci, acum e clar: există Providenţă pentru cei ce trăiesc în lumina şi dragostea divină şi există destin pentru cei ce se încăpăţânează să rămână mărginiţi şi răutăcioşi. Acel care vrea să iasă de sub influenţa destinului trebuie să înceapă prin a vedea clar lucrurile: să discearnă gândurile, sentimentele şi faptele care-i îngreunează karma, şi să se străduie să devină mai înţelegător, mai pur, mai dezinteresat. Astfel el va intra în sfera Providenţei unde îşi crează cu adevărat viitorul.
Cu căteva excepţii, extrem de rare, nici o fiinţă umană n-a venit pe pământ fără să aibă greşeli de reparat, datorii de plătit. Cîţi Iniţiaţi, cîţi sfinţi şi profeţi au suferit, de asemenea, pentru a-şi repara greşelile pe care le-au făcut în încarnările anterioare! Aceasta nu a împiedicat sufletul şi spiritul lor să trăiască în splendoarea divină, pentru că munceau fără răgaz, în ciuda karmei lor, şi astfel au devenit sfinţi.
Orice vi se întâmplă, trebuie să vă păstraţi spiritul vostru într-o regiune inatacabilă. Aici trebuie să vă refugiaţi pentru a munci. Atunci, chiar dacă karma vă asaltează, vă veţi simţi deasupra: karma vrea să vă limiteze, voi vă veţi elibera; karma vrea să vă ţină în întuneric, voi vă veţi ilumina...pentru că în ciuda oricăror încercări voi vă continuaţi eforturile. Da, trebuie să căutaţi să ajungeţi la acel punct în care veţi scăpa sferei de influenţă a karmei.
Se pune acum problema de a şti dacă puteţi urca până acolo, dacă sunteţi capabili de a vă stabili în această regiune care se găseşte dincolo de vânturi, vârtejuri şi fulgere. Tocmai despre această regiune vorbea Iisus când dădea sfatul de “a construi casa pe stâncă”. Stânca este sfera spiritului în care trebuie să ne plasăm lăcaşul, pentru că este singurul loc ferit de intemperii. Este de asemenea “înaltul refugiu” din Psalmul 91: planul cauzal. Până când nu aţi atins această sferă prin gândire şi meditaţie, veţi stagna în regiunile inferioare ale planului mental şi al planului astral şi veţi fi vulnerabili, veţi rămâne pradă zbuciumărilor.
Sper că aceste cuvinte vor clarifica mai bine problema. Nu putem scăpa karmei, dar putem să o plătim în diferite feluri. Este ca şi în viaţă, cel mai des se plăteşte cu bani, dar sunt alte mijloace de a-ţi achita datoriile: poţi munci sau face un cadou sau poţi face un serviciu...În plan spiritual cel mai bun mijloc de plată este de a strânge aur, adică a-ţi dezvolta calităţi şi virtuţi. Dar şi rugăciunea e o formă de plată, pentru că şi în rugăciune puneţi aur, tot ce este mai bun din inima voastră, din sufletul şi spiritul vostru. Vă căiţi pentru greşelile voastre, promiteţi să le reparaţi prin fapte bune. Atunci Cerul spune:”De vreme ce se căieşte şi vrea să-şi repare greşeala, înseamnă că a înţeles: să-i uşurăm încercările”. Pentru că, ce doreşte Cerul? Ca noi să fim mai buni. El nu vrea să ne strivească, la ce i-ar servi? Dorinţa sa este ca noi să devenim mai conştienţi, mai înţelepţi; de aceea, dacă noi avem capul tare, el continuă să ne trimită încercări. Dar dacă vede că noi am înţeles fără să trebuiască să trecem prin toate aceste încercări, îi este suficient, el nu ţine să ne nimicească.
Oricare ar fi încercările, Iniţiaţii continuă să lucreze, continuă în lumină, bine, în dragoste pentru că au înţeles esenţialul. Atunci, bucuraţi-vă pentru cunoştinţele din acest Învăţământ, bucuraţi-vă şi mulţumiţi pentru toate aceste pietre preţioase, aceste posibilităţi ce se dezvăluie în faţa voastră, în faţa spiritului vostru pentru o muncă gigantică. Fără această lumină, ce aţi deveni?” Omraam Aivanhov

duminică, 21 aprilie 2013

DEZVOLTAREA NON-ATASAMENTULUI

Arh. MIHAIL “ DEZVOLTAREA NON-ATASAMENTULUI"

Transmis prin Ronna Herman, 06/07/2005
.
catel_hraneste_miel .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 
Preaiubiti maestri, fiecare nivel avansat al ascensiunii contine adevaruri superioare, alaturi de provocari si oportunitati, in vederea ajungerii la maestria de sine.
Autodisciplina, constientizarea si hotararea sporite sunt necesare; cu cat mai mult aduceti corpul dorintei-ego sub control si permiteti Sinelui Superior sa va indrume, cu atat mai usor va deveni procesul. Cand va extindeti constiinta si incepeti sa vedeti viata dintr-un punct de vedere avantajos, mai inalt, perspectiva voastra se schimba. Nu va mai concentrati pe negativ sau pe ceea ce este gresit in viata voastra, atunci cand va dezvoltati un punct de vedere pozitiv si incepeti sa vedeti binele in ceilalti…
Invatati sa apreciati frumusetea naturii si ceea ce este potrivit in lume si va veti dezvolta un simt al inocentei si recunostintei fata de multiplele miracole care se manifesta pentru voi.
Unul dintre cele mai dificile lucruri pentru voi de realizat este sa eliberati tiparele si obiceiurile invechite, preconcepute. Obiceiurile inradacinate, standardele traditionale, atat sociale, rasiale si influentele religioase ale trecutului alcatuiesc doar lanturile pe care trebuie sa le eliberati, atunci cand deveniti “Spirite libere” intr-o realitate noua, ce apare. Omenirea ca intreg, cat si ca individ, este inca prinsa in jumatati de adevaruri si concepte, care isi au originea cu mii de ani in urma.
Fiecare dintre voi este un amestec din toate experientele voastre, nu doar din vietile trecute, ci si experientele pe care le-ati avut din momentul in care v-ati exteriorizat, intr-un aspect al Creatorului de constiinta individualizata. Majoritatea dintre tiparele acelea de gandire, nu au loc in noua voastra lume a constiintei expansionate si trebuie sa eliberati acele influente negative, daca doriti sa continuati ascensiunea in taramurile superioare ale luminii/intelepciunii.
Este momentul ca, din nou, sa faceti un inventar, inimi indragite! Revedeti ce ati eliberat pe durata ultimilor cinci ani, din timpul vostru! Ce idei/obiceiuri/responsabilitati invechite ati eliberat si cu ce le-ati inlocuit? De ce aveti inca nevoie sa va eliberati sau sa va deconectati?
• Ati invatat ca nu mai sunteti o victima a sortii si ca aveti control asupra destinului vostru? Ce faceti voi cu nou-gasita putere?
Nu exista nimeni si nimic “inafara”, care sa faca ceva impotriva voastra sau sa faca ceva pentru voi. Ati fost daruiti cu toate uneltele creatiei si aveti dreptul asupra intregii frumuseti a darului si opulentei acestui univers. Este dreptul vostru prin nastere! Noi va putem asista, indruma si inspira; voi sunteti arhitectul si constructorul lumii si realitatiilor voastre in care existati.
In fiecare zi voi proiectati forme-gand, sentimente si intentii care vor influenta si vor construi realitatea de maine. Daca nu va place ceea ce ati creat, ceea ce experimentati in acest moment, schimbati-va atitudinea si tiparele voastre de gandire spre o frecventa superioara si priviti lumea voastra care se va schimba spre mai bine. Reamintiti-va, cand veti obtine perspicacitati in a va concentra pe ganduri si practici deliberate/la alegere, prin actiuni pas cu pas, puterea voastra de a crea se va accelera exponential, in ambele directii, pozitiv si negativ.
• Va simtiti mult mai confortabil, stiind ca sunteti co-creator al experientelor vietii voastre si doriti voi acum sa preluati responsabilitatea pentru ambele tipuri de experiente, pozitive si negative, din viata voastra?
Puteti monitoriza ce fel de forme-gand radiaza dinspre voi catre oamenii pe care ii atrageti in constiinta voastra! Experimentati voi o multime de raspunsuri negative sau de interactiuni cu cei din jurul vostru? Permiteti voi oamenilor sa aiba avantaje de pe urma voastra, ca sa va simtiti demni/valorosi? Cand faceti lucruri pentru ceilalti, cat de des va simtiti armoniosi si plini de iubire, ulterior? Cat de des va simtiti plini de resentimente si exploatati?
Ar fi mai bine sa nu faceti nimic pentru o alta persoana, decat sa o faceti din motive gresite! Reamintiti-va, este vorba despre tipare vibrationale pe care le proiectati, care determina “corectitudinea” actiunii, nu actiunea-insasi! In procesul revenirii la echilibru si armonie, trebuie sa existe un echilibru in orice! Exista o “energie de schimb” pentru fiecare gand pe care il aveti si in orice faceti. Daca, in mod constant, voi daruiti unei alte persoane fara sa primiti un anumit fel de energie pozitiva in schimb, se va dezvolta un dezechilibru care, curand, se va manifesta ca resentiment sau vinovatie si adesea se va manifesta ca un sentiment de superioritate sau inferioritate. Este imposibil sa radiati iubirea neconditionata spre o alta persoana, in aceste conditii!
• Ati trecut prin procesul eliberarii oricarui lucru si a oricarei persoane din lumea voastra, pentru binele lor cel mai inalt? Acesta este unul dintre testele pe care trebuie sa le experimentati pe durata calatoriei voastre spre maestria de sine!
Asta nu inseamna ca trebuie sa renuntati la orice si la oricine, dar veti fi testati pentru a se vedea daca intr-adevar are semnificatie ceea ce spuneti! Mentinandu-va legati de lucruri si de oameni, si opunand rezistenta schimbarii reprezinta cauze majore ale durerii si suferintei umane. Cu adevarat, voi nu detineti nimic si cu siguranta nu sunteti stapani pe nimeni! De tot ce sunteti asigurati este momentul acum sau prezentul.
Orice sau oricine din viata voastra poate disparea dintr-o privire, asa cum si voi puteti disparea! Nu dorim sa va inspaimantam; totusi, ceea ce dorim sa instalam in constiinta voastra este ca totul din realitatea voastra de azi este trecator.
De ce va mentineti in ceea ce inca va provoaca durere sau discomfort? Ce lectii mai sunt de invatat din durerea pe care v-o provoaca aceste lucruri? Nu este momentul sa eliberati suferinta si sa cereti usurinta si gratia?
• Stapaniti voi posesiile voastre sau ele va stapanesc pe voi?
Sunteti voi asa de prinsi in datorii sau atat de obligati celorlalti, incat nu aveti timp sa va bucurati de viata? Va petreceti tot timpul ingrijind, curatand, aranjand si platind posesiunile voastre? Reamintiti-va, v-am spus, lucrurile nu va fac fericiti; cel mai adesea ele aduc doar un moment de satisfactie si apoi voi cautati altceva sau pe altcineva ca sa va satisfaca corpul dorintei-ego. Fericirea, bucuria, satisfactia provin din interior! Cea dupa care tanjti voi este “calitatea vietii” sau “starea de A FI”.
Cat de mult a trecut de cand v-ati plimbat in natura, de cand ati petrecut un timp ca sa priviti stelele sau la minunatele formatiuni de nori de pe cer; de cand n-ati mai umblat descult prin iarba si v-ati acordat la bataia inimii Mamei Pamant? Cat timp a trecut de cand ati stat in liniste si ati ascultat cantecul pasarelelor sau ati privit oamenii din jurul vostru, incercand sa simtiti ce sentimente aveau sau frecventa tiparelor pe care ei le emanau?
In existenta voastra rapid-accelerata, nu exista timp sa incetiniti si sa experimentati perfectiunea momentului? Incetinind, voi creati mai multe momente perfecte, in schimbul stilului de viata frenetic, care a devenit standardul pentru majoritatea oamenilor din lumea de azi!
• Trebuie ca in mod constant sa fiti intretinuti (prin conversatii) sau sa aveti stimulari exterioare, pentru a nu va plictisiti de situatia din viata voastra?
• Ce puteti elibera, ca sa va simplificati viata si sa va faceti experientele zilnice mult mai placute?
• Cat de des petreceti timp in singuratate, bucurandu-va de propriile ganduri sau de propria companie?
• Trebuie ca mereu sa ascultati muzica, sa va uitati la TV sau sa aveti distragerea atentiei in exterior, pentru a va impiedica sa “ganditi” si sa ajungeti sa va cunoasteti?
Va face placere sa fiti singuri cu voi insiva?
Trebuie sa invatati “Linistea Sinelui” ca sa va conectati cu Spiritul! Sinele vostru Superior si Sinele Divin asteapta ca voi sa accesati torentul Luminii magice a Constiintei Divine. Noi simtim dorinta profunda a multor suflete dragi care doresc sa comunice cu Sinele lor Divin si cu noi si deja acest lucru este atat de simplu. Tot ce trebuie sa faceti este sa va afirmati intentia si apoi sa practicati, patrunzand in tacerea si in linistea din interior, ca noi sa putem curata caile si sa intarim conectarea, care deja se afla acolo, o conectare care a fost atrofiata prin folosire gresita sau nefolosire.
• Ce obiceiuri negative ati eliberat? Cu ce obiceiuri pozitive le-ati inlocuit si care sunt efectele pe care le-ati observat? Veti afla ca va fi mai usor sa eliberati obiceiuri si forme-gand negative, atunci cand incepeti sa observati rezultatele actiunilor voastre pozitive. In mod automat, veti incepe sa va acordati fin actiunile constiente zilnice, atunci cand deveniti un “observator” al gandurilor si intentiilor voastre si sunteti “constienti” de tiparele de gandire pe care le proiectati, cat si de cuvintele pe care le folositi. Intotdeauna sa folositi cuvinte de imputernicire si monitorizati-va “flecareala mintii!”
•A devenit mai usor sa practicati “iubirea neconditionata”, decat iubirea cu conditii? Mai intai trebuie sa va iertati pe voi si sa practicati iubirea neconditionata de Sine, inainte de a putea practica iubirea neconditionata fata de altii. Nu puteti proiecta sau darui ceea ce nu aveti in interior! Acest lucru nu inseamna ca nu trebuie sa va straduiti sa fiti mai bun sau sa atingeti un nivel mai inalt al maestriei de sine. Acest lucru inseamna ca va acceptati si va iubiti asa cum sunteti, in acest moment, in timp ce incercati sa integrati mai mult din Divinitatea voastra si din Radianta Spiritului.
• Reamintiti-va, vindecati-va trecutul, scrieti-va viitorul, traiti in prezent! Frica de viitor este rezultatul neincrederii in sine si in deciziile pe care le-ati luat sau le veti lua. Acestea reprezinta amintiri profund localizate, referitoare la experiente nereusite sau dureroase din trecut (din aceasta viata sau din cele trecute). Vinovatia si rusinea sunt emotii puse in miscare de ego, legate de nerealizarea scopurilor sau a perfectiunii in trecut. Frica, vinovatia si rusinea sunt directionate spre ceilalti oameni din viata voastra, care reflecta pentru voi tipare vibrationale pe care trebuie sa le echilibrati, ca sa eliberati acele experiente trecute. Cand invatati sa radiati energie echilibrata, plina de iubire, aceasta va fi reflectata inapoi la voi de ceilalti oameni cu care interactionati si in experientele voastre de fiecare zi.
•Stabiliti ce atasamente care nu mai servesc scopului vostru cel mai inalt va tin in urma! Faceti un efort concertat pentru a elibera acele atasamente si umpleti locurile vacante cu substanta luminii cristaline pure!
• Reamintiti-va sa folositi Flacara Violet a Transformarii! Folositi acest elixir magic, adesea, pentru a va ajuta in transmutarea tiparelor vibrationale negative sau dezechilibrate!
•Cautati sa taiati toate “cordoanele atasamentelor” pe care inca le aveti cu oamenii din viata voastra! Prin viziune interioara, vedeti acele cordoane ale atasamentului revenind la cealalta persoana si fiti constienti cand cineva incearca sa strapunga centrul solar al puterii voastre! Cu intentie plina de iubire, reintoarceti energia spre cel care o trimite!
• Straduiti-va sa priviti viata si circumstantele din jurul vostru cu detasare! Fiti un observator si retineti-va de la judecata! Cautati si traiti prin propriul adevar, asa cum il stiti voi!
Preaiubitilor, va aflati intr-o faza intensa a tranzitiei in care eliberati toata negativitatea trecutului, din cel mai profund centru al fiintei voastre! Energii vechi, simptome, forme-gand vechi si posibil durere apar in constiinta voastra si in interiorul formei corpului vostru ca sa fie transmutate.
Ati construit un viitor puternic prin intentia voastra si sunteti provocati sa vedeti daca sunteti pregatiti sa va aduceti visele/dorintele la indeplinire! Petreceti ceva timp pentru a determina ce fel de viitor probabil v-ati construit si daca nu va place proiectul lui, schimbati-l, caci daca nu va place, la fel de sigur cum va exista un maine, tot asa ceea ce ati imaginat va deveni realitatea voastra!
Am fost cu voi de cand v-ati nascut in constiinta, in acest univers, si vom fi cu voi pentru eternitate! Din centrul inimii parintilor nostri divini se revarsa peste voi binecuvantari fara sfarsit! Sunteti iubiti in mod profund!
.
EU SUNT Arhanghelul Mihail!
..
Tradus de Gratia
Sursa: http://www.cristal-life.ro

vineri, 19 aprilie 2013

Ati ales sa fiti cine sunteti


"In calitate de mari Dumnezei, creatori ce sunteti, cine credeti ca v-a creat viata?
Credeti ca o fiinta suprema sau forte din exteriorul vostru v-a controlat existenta?

Voi sunteti total responsabili pentru orice ati facut, ati fost sau experimentat vreodata.
Voi ce aveti puterea de a crea maretia stelelor, v-ati creat fiecare clipa si fiecare eveniment din viata.
Voi ati ales sa fiti cine sunteti.
Voi ati creat felul in care aratati.
Voi ati proiectat felul in care va duceti viata, creindu-va propriul destin. Aceasta este incercarea si privilegiul, daca vreti, de a fi Dumnezeu/om.
Va creati viata prin intermediul propriilor procese de gandire, prin felul in care ganditi.
Veti simti fiecare gand - iar tot ceea ce simtiti se materializeaza pentru a crea conditiile vietii voastre.

Ganditi-va la urmatoarele: nu e nevoie decat de o clipa pentru a va imagina fericirea si intreg corpul se simte fericit. Aveti nevoie doar de o clipa pentru a juca rolul unei creaturi jalnice pe care nimeni nu o doreste - si deja veti incepe sa va autocompatimiti. E nevoie doar de o clipa pentru a inceta sa mai plangeti si pentru a rade cu bucurie. Numai o clipa este necesara pentru a inceta sa mai judecati si pentru a incepe sa simtiti frumusetea tuturor lucrurilor.
Si cine face toate astea? Voi.
Iar, in timp ce ati creat aceste sentimente in interiorul fiintei voastre, ati observat ca s-a schimbat ceva in jur?Nu. Dar tot ceea ce sunteti voi s-a schimbat.
Sunteti exact ceea ce ganditi. Tot ce ganditi se va materializa in viata voastra. Daca va ganditi la o fantezie erotica, fiinta voastra va fi ispitita. Daca va ganditi la suferinta, veti avea parte de suferinta. Daca va ganditi la nefericire, o veti avea. Dar daca va ganditi la bucurie - bucurie veti avea. Daca meditati asupra geniului, acesta va aparea instantaneu.
Cum va creati viitorul? Prin gand.
Toate zilele de maine sunt proiectate prin gandurile voastre, chiar in aceasta zi, caci fiecare gand pe care il aveti - fiecare fantezie, oricare ar fi scopul ei emotional - creeaza in corp un sentiment, care este inregistrat in suflet. acel sentiment fixeaza apoi un precedent pentru conditiile din viata noastra, caci va atrage circumstante ce vor crea si se vor potrivi cu aceleasi sentimente care v-au fost inregistrate in suflet. Intelegeti ca fiecare cuvant pe care il rostiti va creaza zilelele ce vor urma, caci vorbele nu sunt decat sunete ce exprima sentimentele din suflet, care au fost nascute prin gand.
Credeti ca lucrurile vi se intampla accidental? Nu acesta este adevarul, asa cum este el cunoscut. In aceasta Imparatie, nu exista lucruri precum accidente si coincidente. si nimeni nu este o victima a vointei sau a planurilor altcuiva. Tot ce vi se intampla in viata, ati gandit si ati simtit; fie ca ati privit acele lucruri ca posibilitati sau temeri, fie ca cineva v-a spus ca asa se va intampla, iar voi ati acceptat asta ca pe un adevar.
Tot ce se intampla se intampla ca act voit, predestinat prin gand si emotie.TOTUL. Tot ce ati gandit vreodata - fiecare fantezie si toate lucrurile pe care le-ati spus - toate s-au petrecut sau asteapta sa se petreaca.
Cum credeti ca este creat totul?
Este creat prin gand. Gandul este adevaratul datator de viata vesnica, ce nu poate fi distrusa, iar voi v-ati folosit de acest proces de a gandi ca sa va dati viata - caci gandul reprezinta legatura pe care o aveti cu mintea lui Dumnezeu.
Timp de milenii, diferite entitati au incercat sa va invete acest adevar prin parabole, cantece, scrieri, dar majoritatea dintre voi ati refuzat sa-l intelegeti, deoarece putini v-ati dorit sa purtati pe umeri reposabilitatea propriilor vieti. Dar modul in care functioneaza aceasta imparatie spune ca tot ceea ce ganditi - fiecare atitudine pe care o aveti fata de voi insiva si fata de viata - se va materializa, de la cele mai josnice si oribile lucruri pana la cele mai sublime si alese, caci numai voi cunoasteti diferenta. Asadar primiti ceea ce afirmati. Sunteti ceea ce ganditi. Sunteti ceea ce hotarati sa fiti.
Cu cat va ganditi mai putin la voi insiva, cu atat va minimalizati singuri. Cu cat va subestimati mai mult inteligenta, cu atat veti deveni mai imbecili. Cu cat va subestimati mai mult frumusetea, cu atat deveniti mai uarati. Cu cat veti considera ca sunteti mai saraci, cu atat veti deveni mai amarati, caci astfel ati predestinat sa fie.
Contemplati cat de mare este dragostea lui Dumnezeu pentru voi, o dragoste care va permite sa fiti si sa creati orice doriti, care nu va judeca niciodata. Contemplati dragostea care v-o poarta, astfel incat sa se materializeze prin fiecare gand pe care il aveti si prin fiecare cuvant pe care il rostiti.
Contemplati-o."

Deci cine este creatorul vietii voastre? Voi.
Cine v-a proiectat viata? Voi. Tot ceea ce sunteti si ati experimentat, ati creat prin propria gandire colectiva, prin gand - care este Dumnezeu. Ati acceptat in viata doar ceea ce ati vrut sa acceptati si ati experimentat viata conform valorilor acceptate de voi. Voi sunteti cei care hotarati ce este bine pentru fiinta voastra, ce trebuie sa acceptati, ce vreti sa experimentati.Voi sunteti cei care decideti prin propria gandire.

Nu sunteti sclavul, servitorul sau marioneta vreunei zeitati care va priveste in timp ce va luptati cu viata. Voi traiti o viata uimitoare, o viata de libertate. Fiecare dintre voi detine un liber arbitru prin care poate accepta si imbratisa orice gand pe care sa il aleaga - si cu aceasta putere cutremuratoare ati creat tot ce va inconjoara. Fiecare gand al vostru va creeaza destinul. Fiecare sentiment creeaza calea pe care o numiti viata. veti avea parte in viata de orice ganditi, iar apoi simtiti - caci tatal spune: "Asa sa fie, dupa trairea pe care o aveti!"

Cine sunteti voi? Sunteti Dumnezeu care detine in interiorul tacerii fiintei, capacitatea de a gandi, capacitatea de a crea si de a deveni orice vreti sa deveniti, caci sunteti in prezent exact ce ati ales sa fiti, fara ca cineva sa va forteze mana. voi sunteti cei care faceti legile, creatorul suprem al vietii voastre si al circumstantelor de viata. Sunteti cu adevarat conducatorul suprem al unei inteligente atotcuprinzatoare, pe care nu ati reusit sa o intelegeti in aceasta viata si in multe altele.

Candva ati putut crea o floare, dar acum, ce creati pentru voi? Cele mai mari creatii ale voastre sunt nefericirea, ingrijorarea, autocompatimirea, suferinta, ura, neintelegerea, negarea, imbatranirea, boala, moartea.

Va creati o viata limitata, prin faprul ca acceptati credinte limitate, care apoi devin adevaruri neclintite in fiinta voastra si, prin urmare, realitatea vietii personale. Va separati de viata, prin faptul ca judecati toate lucrurile, pe toti oamenii si chiar si pe voi insiva. Traiti dupa un set de reguli si tendinte numite frumusete si va inconjurati de lucruri care sa va permita sa fiti acceptati de catre constiinta limitata a omului, care nu accepta nimic altceva deact propiul ideal irealizabil. Sunteti bebelusi care se nasc pentru a se maturiza, a-si pierde vitalitatea din trup si sa fie convinsi ca imbatranesc, pana cand pier.

Voi, marii Dumnezei creatori care au fost candva vantul libertatii, ati devenit entitati conduse de o constiinta de turma, inghesuindu-va in mari orase si traind cu frica in spatele usilor inchise. In loc de muntii inalti si vanturi minunate, aveti cladiri impozante si o constiinta infricosatoare. Ati creat o societate care stabileste cum ar trebui sa ganditi, ce ar trebui sa credeti, cum ar trebui sa va comportati si cum ar trebui sa aratati.
Va este frica de un razboi si de eminenta unui razboi.
Va este frica de conflicte.
Va este teama de neconsacrare.
Va este frica sa priviti in ochii altcuiva si totusi tanjiti dupa senzatia de afectiune, numita dragoste.
Puneti sub semnul intrebarii fiecare lucru bun care vi se intampla si va indoiti ca vi se va mai intampla vreodata.
Va umiliti pentru a obtine succes si faima, aur, rupii,drahme si dolari...si, da, un strop de fericire.
Ati nutrit ganduri de disperare- pana ati devenit disperati.
Ati nutrit ca nu sunteti vrednici - pana ati devenit nevrednici.
Ati nutrit ganduri de nereusita - pana ati devenit ratati
Ati nutrit ganduri de boala - pana ati devenit bolnavi.
Ati nutrit ganduri de moarte - pana ati devenit cadavre.
Ati creat toate acestea, intrucat vajnicul creator launtric - care are puterea de a lua un gand si a crea universuri, sau de a aprinde stele pe cer pentru vecie - a devenit prizonierul credintelor si a dogmelor, al modei si al traditiei - un gand limitata a dus la alt gand limitat, care a fost limitat de un alt gand asemenea lui.

Iar propria voastra lipsa de incredere nu v-a permis sa traiti.
In ce nu aveti incredere? In orice lucru pe care nu il puteti percepe prin simturile voastre trupesti; in orice lucru care nu poate fi auzit, vazut, pipait, gustat sau mirosit.

Dar aratati-mi o credinta; puneti-mi-o in palma.
Aratati-mi o emotie; vreau sa o ating.
Aratati-mi un gand; unde este?
Aratati-mi atitudinea pe care o aveti; cum arata?
Aratati-mi infatisarea vantului.
Si aratati-mi timpul- cel care v-a rapit clipele pretioase din viata.

V-ati indoit de cele mai marete daruri ale vietii, si din aceasta cauza, nu ati permis sa apara o cunoastere absolut nelimitata. Viata dupa viata, existenta dupa existenta, v-ati adancit atat de mult in iluzia acestui plan, incat ati uitat de focul minunat ce curge prin voi. In zece milioane de ani si jumatate ati trecut de la a fi entitati suverane si atotputernice, la o existenta pierduta complet in materie; v-ati inrobit prin propriile creatii, precum dogmele religioase, legile, moda si traditia; v-ati separat prin granite, crez, sex si rasa; v-ati cufundat in sentimente de invidie, de amarciune, de vina si de frica.V-ati identificat atat de mult cu trupurile voastre incat ati cazut in capcana supravietuirii si ati uitat de esenta nevazuta ce sunteti cu adevarat - Dumnezeul launtric ce va permite sa va creati visurile, asa cum alegeti sa o faceti. Ati respins in mod deschis nemurirea, motiv pentru care veti muri si va veti intoarce aici, in repetate randuri. Si iata ca va aflati aici, din nou, dupa zece milioane de ani si totusi, inca va mai agatati de neincrederile voastre.

Dumnezeu - totalitatea gandurilor- este cu adevarat o mare scena. Si el va da voie sa va scrieti propiul scenariu si sa-l jucati pe scena, act dupa act. iar cand se trage cortina, iar ultimul cuvant este rostit si se face ultima plecaciune, muriti. Din ce motiv? Pentru ca voi, legiuitorii supremi, credeti ca asa se va intampla.

Intreaga viata e un joc, este o iluzie. In totalitatea ei.
Dar voi jucatorii, ati ajuns sa credeti ca este unica realitate. Si totusi, unica realitate care a existat vreodata si va exista mereu este viata - o esenta libera si eterna de a fi, ce va permite sa va creati jocurile, asa cum vreti sa le jucati.
Cand constientizati ca aveti puterea de a va crea prin gand o realitate a ignorantei, a bolii si a mortii, veti intelege si ca aveti puterea de a deveni mai mareti, prin simplu act de a va deschide spre un flux de gandire nelimitat, care va ingaduie sa aveti geniu, o mai mare creativitate si viata vesnica.

Cand constientizati ca Dumnezeul care a creat corpul la inceputuri este puterea ce locuieste in interiorul vostru, atunci trupul nu ma mai imbatrani si nu se va mai imbolnavi nicioadata - si nici nu va mai fi nevoie sa moara. Dar atata vreme cat va agatati de credintele voastre si va limitati modul de a gandi, nu veti experimenta nelimitarea ce a inzestrat cu slava soarele diminetii si cu mister, cerul noptii.

Ce se intampla atunci cand va hotarati sa parasiti acest plan? Ei bine, corpul moare, insa voi, cei care ganditi in tacerea din spatele ochilor, traiti pentru totdeauna. Cand parasiti acest plan, daca alegeti sa muriti, adevarul este ca nu veti fi doar ingropati, lasati ca hrana viermilor si apoi redusi la praf si pulbere. Continuati sa mergeti inainte, odata cu vantul. Veti merge in locul de unde ati venit, iar acolo veti decide, ce vreti sa faceti in urmatoarea voastra aventura. Si va veti intoarce aici,ori de cate ori veti dori, pana cand va revendicati identitatea de Dumnezeu. Apoi, veti porni intr-o noua aventura inca si mai incitanta, in alte ceruri, intr-un alt spatiu.
Sunteti iubiti mai mult decat v-ati imaginat vreodata, caci indiferent de ce faceti, veti continua sa traiti.

Atunci, de ce v-ati facut griji?
De ce v-ati luptat?
De ce v-ati imbolnavit?
De ce v-ati inecat in tristete?
De ce v-ati autolimitat?
De ce nu v-ati bucurat de splendoarea rasaritului de soare, de libertatea vantului si de rasetele copiilor?

De ce nu ati trait si ati preferat sa va zbuciumati?
Voi veti trai viata vesnica, Samanta voastra este vesnica; este pentru totdeauna. In pofida tuturor indoielilor voastre - indiferent de cat de mult va ingraditi imparatia, de cat de mult va ingrijorati si disperati - exista un singur lucru pe care nu-l puteti inlatura, si acesta este viata. Oricat de orbi si reticenti ati fi, veti avea intotdeauna viata, caci aceasta este valoare numita Dumnezeu, si asta sunteti voi.

Viata pe care o traiti este un vis - un mare vis - o fatada, daca vreti. Este gandul ce se joaca cu materia care creeaza realitati profunde, ce va leaga trairile de acest plan, pana cand voi, cel care viseaza , va treziti.
N-ati stiut niciodata cat sunteti de frumosi, pentru ca niciodata nu v-ati privit cu adevarat. Nu v-ati uitat niciodata la cine sunteti si la ce sunteti.

Vreti sa vedeti cum arata Dumnezeu?
Mergeti si uitati-va in oglinda. Il veti privi direct in fata. aflati ca sunteti valorosi.
Nu exista masura prin care sa va estimati valoarea.
Si nu exista imagine prin care sa va estimati frumusetea, iar imparatia voastra este nelimitata.

Cea mai insemnata predica ce a fost tinuta vreodata a fost aceea a unui maestru, pe un varf de munte. In fata maselor de oameni care au venit sa il asculte, El a spus: "Iata Dumnezeul" . A fost tot ce avea nevoie sa spuna - iata Dumnezeul - ca fiecare si-a creat proprille limite, dorinte si boli, avere sau saracie, bucurie sau tristete, viata sau moarte.

Iata Dumnezeul.
Retineti aceasta, caci voi sunteti cel ce traieste in tot.
Intr-o zi il veti privi pe Dumnezeu.
Intrati in contact cu sinele - este tot ceea ce trebuie sa faceti."

RAMTHA - Cartea Alba
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...