"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

miercuri, 19 noiembrie 2014

LUNA NOUA IN SAGETATOR -22 NOIEMBRIE 2014, ORA 14:32, ORA ROMANIEI – “Cheama-Ma, si-ti voi raspunde; si iti voi vesti lucruri mari, lucruri ascunse pe care nu le cunosti “.

astro_2gw_454_luna_noua_in_sagetator_2014.64106.1725
Luna Noua este asociata cu noi inceputuri iar in semnul de foc al Sagetatorului,  aceste “inceputuri”  vorbesc de libertate, cea mai mare aspiratie, intelepciune, viziuni globale, calatorii, credinta, adevar.
Sagetatorul ne arta calea, dar acea cale care este in acord cu mintea universala si spirituala.
Fiecare Luna Noua aduce pentru noi un timp de initiere, Universul trimite asupra noastra o energie cu o carte de vizita “ de noi motivatii, noi provocari, noi activitati, idei noi, intelegeri noi, afaceri noi, practici noi, oameni noi, locuri noi, lucruri noi”. Este o carte de vizita astrala cu care putem accesa acel domeniu de viata in care apare semnul Sagetator  in harta natala a fiecaruia. Luna Noua este  un moment in care obiectivele personale  trebuie sa fie in accord deplin cu acest semn al Sagetatorului, astfel, tot ce tine de cunoastere, credinta, calatorii, alte culturi, putere, legi,  sunt  sustinute astral.
sagetator
Mitul din spatele Sagetatorului se refera la Crotus, un satir, care a trait pe muntele Helicon, alaturi de cele noua Muze. El a fost fiul zeului Pan si a nimfei Eupheme. Crotus a fost un satir, o creatura jumatate om (partea superioara) si jumatate animal (partea inferioara). Asemeni lui Chiron , Crotus a fost un muzician si un vanator priceput. El a fost si un inventator al arcului, sagetii, a batailor ritmice ce insotesc muzica. Ca o recompensa pentru zelul sau,  cele noua Muze l-au rugat pe Zeus sa-l imortalizeze pe Crotus printre stele, asa a aparut constelatia Sagetator. Sageata reprezinta ascutimea mintii dar si rapiditate , inainte de picioarele calului sunt cateva stele dispuse in cerc ca o coroana de flori oferita celor ce pot sa se ridice la inaltimea destinului lor.
Semnul Sagetator marcheaza momentul  din an cand  zilele sunt mai scurte si noptile sunt mai lungi, deci energia sagetatorului ne ofera capacitatea de a gasi adevarul in cele mai intunecate probleme, ne spune ca dupa intunericul Scorpionului, adevarul este dezvaluit, vedem lumina de la capatul tunelului.
Cu aceasta Luna Noua in Sagetator exista o scanteie de intelepciune care ne ajuta sa descoperim adevarul, sa impartasim cunostintele cu ceilalti. Gradul 0 Sagetator activat de aceasta Luna Noua arata ca Universul ne vorbeste in regim de urgenta cu privire la schimbare, transformare, sa dam deoparte minciuna, secretul, barfa, egoismul.
Odata cu intrarea Soarelui in Sagetator si cu aceasta Luna Noua, a venit timpul ca divinitatea sa ne ajute sa ne urcam pe  Calul fermecat (simbolul Sagetatorului) pentru a gasi acea experienta de viata ce ne linistete sufletul, mintea. Sagetatorul ne spune ca fiecare experienta are o poveste de spus iar daca devenim interesati, curiosi  si receptivi, acea experienta ne va transmite secretele ei..
Toti avem nevoie de povesti  iar aceasta Luna Noua in Sagetator ne ofera posibilitatea sa alegem ce fel de poveste vrem sa traim in urmatoarea perioada.  Cum Sagetatorul  este un semn mutabil, daca alegem frica, vom trai intr-o poveste  trista care ne blocheaza in continuare. Daca alegem sa traim intr-o poveste creativa, inspirata atunci viata noastra va deveni aceasta poveste. Daca vom alege speranta, bucuria, studiul, calatoria, atunci asa vom trai. Important este ce alegem, intentia sadita in acest moment al Lunii Noi va da roade. Scopul acestei Lunatii in Sagetator este de a ne dezvolta prin adevar si intelepciune, prin eliminarea conceptiilor invechite si cautarea intelepciunii zeilor. Cuvantul cheie al acestei Lunatii in Sagetator este  „a intelege”, cea mai buna calitate este sinceritatea si cel mai mare defect, minciuna.
Aceasta Luna in Sagetator pe gradul 00:07 activeaza casa VIII, asta inseamna ca “semintele “ acestei lunatii vor da roade prin  “ a intelege” dorintele noastre in acord cu divinitatea. Dar cand intram in casa VIII sa gasim semintele noilor inceputuri, vom constata ca intunericul, secretele, luptele ascunse, nu prea sunt sustinatorii nostri iar un tremur interminabil ne poate determina sa pierdem startul. Putem rezista acestui tremur dar in acelasi timp ne putem impotmoli datorita deghizarii ofertelor primite. Luna Noua in casa VIII poate fi o perioada de criza, transformri majore, instabilitate, un divort, un job nou, o criza emotionala.
Casa VIII  guverneaza in acelasi timp si “ banii celuilalt “ cum ar fi investitiile, banii partenerului, creditele bancare, comisioanele, mosteniri, afaceri, bani negri. Aceasta Luna Plina in Sagetator  in casa VIII  deschide orizonturi noi conceptului de putere, partener, bani, pasiuni. “ Noul sortit “ este dictatat, indicat, aratat prin anumite intelegeri, adevaruri, persoane inspirate, ghizi spirituali, prin scrieri si informatii care vindeca si inalta sufletul. Din moment ce Sagetatorul vorbeste si despre calatorii, aceasta Luna Noua aduce oportunitati legate de calatorii, puteti calatori in scopul de a vizita locuri care sa va sporeasca cunostintele , daca nu puteti calatori fzic, s-ar putea sa aveti posibilitatea sa comunicati cu oameni din locuri indepartate. Aici, ego-ul nu are nici o forta iar Luna Noua devine un Maestru spiritual care ne ghideaza catre binele nostru superior. O veche zicala spirituala ne spune ca “ moartea nu este decat o schimbare a formei “ iar aceasta Luna Noua ne vorbeste despre noile posibilitati ca o regenerare a formei pe mai mult niveluri iar pretul platit pentru aceasta reinnoire este eliberarea, detasarea  de tot ce este uzat in viata noastra.
Aici emotiile tulburi si navalnice intre oameni, gelozia, resentimentele, furia, teama, conduc in mod inevitabil la un deznodamant zguduitor.
Aceasta Luna Noua in casa VIII poate fi vazuta ca o “noaptea intunecata a sufletului” iar Saturn  prezent si el in acest “ iad” ne ofera posibilitatea sa alegem cui vrem sa slujim.
O Luna Noua in Sagetator in casa VIII ne indeamna sa conjugam  intr-un mod cat mai profund verbul “ a intelege”  legat in primul rand de dorintele sufletului nostru. Incearca sa-ti intelegi  dorintele sufletului ne spune aceasta Luna Noua, fa din sufletul tau o flacara care straluceste dincolo de minte si nu te vei insela in privinta  adevarului scop. Dar de cele mai multe ori “capcanele mlastinosului scorpion-casa VIII”  ne pot tine pe loc datorita pacatelor care isi cer plata, doar increderea in intelepciunea cerului ne poate ajuta sa vedem corect directia, calea, scopul, adevarul, omul, puterea, cunoasterea. O Luna Noua in casa VIII este in general, intensa si grea, dar puternica , este o “ moarte si o  renastere, tranformare, regenerare.
Deci Sagetatorul –gazda acestei lunatii noi este totul despre adevar, intelepciune, putere divina.  Verbul caracteristic Sagetatorului  “ a intelege “ este conjugat in acest moment si cu ajutorul lui  Venus ( relatii, placere , gustul placerii, valori , romantism ).   Sagetatorul este un semn optimist, aventuros , cand Venus strabate acest semn, putem spune ca optimismul merge de mana cu iubirea, cu valoarea oricarui  lucru din viata noastra. Dezavantajul acestei energii este superficialitatea in relatii, refuzul de a fi ingenunchiat de iubire, de emotii, de responsabilitati. Toata lumea va fi mai interesata de iubire, frumusete, arta, moda, in aceasta perioada, iubirea are nevoie de stimulare intelectuala, de discutii, acest lucru poate aduce entuziasm in relatii, fara aceasta nevoie indeplinita, partenerii se pot instraina unul de altul. Onestitatea si sinceritatea sunt esentiale pentru aceasta energie, in acelasi timp, visele pot fi prea mari iar acest lucru poate conduce la dezamagiri in dragoste. Romantismul acestei energii poate fi asemanat cu un covor magic plin de placeri rafinate, cochete, libere, iubirea aici nu face versuri ci rade, zburda, vede o usa deschisa, onoarea si increderea conteaza mai mult decat confortul si stabilitatea. Dar fata noastra draga, zburdalnica, tine de mana asterodul  26955 Lie –minciuna , deci putem descoperi in aceasta perioada minciuna unei relatii, unei puteri, unui partener , unui strain, unei credinte, unei legi. Acest asteroid  devine proeminent in momentul cand cineva ne minte, ne inseala asteptarile, ne poate trada, deci mare atentie, Lie poate fi un “ detector cosmic al minciunilor, tradarilor”.
Pe de alta parte, Neptun in Pesti este acasa la el si face un aspect de careu ( aspect provocator de 90 grade )cu aceasta Luna Noua ceea ce poate aduce o mare tensiune intre credintele noastre, inselaciuni, iluzii, si indemnul Pestelui de a ierta. Trebuie sa intelegem ca iertarea este calea de evolutie iar indemnul divin al acestui moment astral este “ ridica-te ,  iarta si mergi mai departe”.
Stiu ce este bine pentru  mine si ma voi stradui sa traiasc cu ideea mea de dreptate  dar nu stiu ce este bine pentru tine dar respect alegerea ta.  Aceasta atitudine  inofensiva, controlul gandirii, respectul fata de alegerile celuilalt poate imbunatati viata noastra, lumea din jurul nostru.  Pacatele  casei VIII (scorpion)  gasesc acuma un judecator drept –Dumnezeu.
In Zohar, se spune ca literele alfabetului ebraic stau la baza crearii lumii.
Cand litera Samech a venit in fata Creatorului, acesta i-a spus  sa se aseze dupa litera Nun, si sa sprijine aceasta litera. Acesta este modul in care s-a format cuvantul SEN (“miracol”).  Litera  Nun a creat semnul Scorpionului, un semn in care s-a intamplat Potopul iar  dupa potop, Dumnezeu a pus curcubeul ( Sagetatorul) pe cer ca un semn ca nu mai urmeaza iarasi un potop.
In ebraica, Sagetatorul se numeste Keshet sau curcubeu. Keshet este reprezentat de un Centaur, jumatate-om, jumatate cal, ce este echipat cu un arc si o sageata ce reprezinta lupta dintre bine si rau.
Acuma, curcubeul (sagetator) este in casa VIII -casa naturala a scorpionului, deci curcubeul  se lupta inca cu potopul, binele inca lupta cu raul.
Nu uitati ca “lumina ii ajuta pe cei care se ajuta singuri.”
Adriana Tudosa

luni, 17 noiembrie 2014

Focul interior

Toti avem o flacara interna care este pastratoarea fortei noastre vitale. Fiecare alegere pe care o facem, ori aduce mai multa forta, intarind, aprinzand si hranindu-ne flacara, ori diminueaza aceasta forta, micsorand intensitatea flacarii si reducandu-i puterea. 

Atunci cand focul interior este viu, ne simtim puternici si increzatori. Avem puterea si curajul de a spune adevarul, ca si umilinta de a cere ce ne trebuie. O flacara sanatoasa ne umple mintile cu imagini clare si cu inspiratie si ne ofera taria de a tine cont de visele noastre si de a le urma. Atunci cand ne alimentam focul din interior, putem vedea cu foarte mare claritate si putem actiona fara sa ne abatem din drum. O flacara puternica ne impinge spre stari de constiinta mai inalte, acolo unde salajduiesc iubirea de sine si libertatea emotionala. 

Insa atunci cand flacarile sunt mici, suntem vulnerabili, firavi si slabi. Suntem tematori, susceptibili si ingrijorati si ne indoim de propriile noastre puteri. Atunci cand flacarile nu au fost ingrijite si hranite, cautam cu disperare implinire in lucrurile din exteriorul nostru. Incetam sa mai comunicam cu ceilalti, fiindu-ne teama ca nu meritam sa fim iubiti si fericiti. 

Alegerile ne influenteaza comportamentul si actiunile. Fiecare alegere, ori pune lemne pe focul nostru interior, ori il stropeste cu apa, diminuandu-i fortele. Daca vrem sa stralucim cu toata lumina noastra, daca vrem sa ne exprimam in mod autentic si dorim ca forta sa ne propulseze scopurile in lume, sarcina primordiala trebuie sa fie aceea de a ne mentine focul interior – forta noastra vitala – cat mai puternic. 

Cat de puternic este focul vostru interior? Este el plin de viata, animat, vioi? Cand intrati intr-o camera, ceilalti va simt prezenta, focul interior? Sau va luptati in fiecare zi incercand sa intelegeti cum sa aveti parte de mai mult succes, mai multa iubire, mai multi bani, de un corp mai frumos si de mai multa recunoastere din partea celorlalti? Incercati sa manipulati lumea pentru a va inteti focul? Sau stati la caldura propriului vostru foc interior? 

Acestea sunt intrebarile pe care trebuie sa vi le puneti inainte de a merge mai departe. Acesta este momentul sa spuneti adevarul. Priviti-va indelung si cu sinceritate si intrebati-va: “Sunt eu ceea ce doresc sa fiu? Ma simt puternic in interiorul corpului meu? Alegerile pe care le fac, sunt ale unei persoane care are un foc interior intens, sanatos sau sunt alegerile cuiva al carui foc da semne de oboseala? 

Debbie Ford 

- Sursa http://blog.schimbarepozitiva.ro/2012/05/focul-interior/#sthash.kUBWW7og.dpuf

vineri, 14 noiembrie 2014

Pachet special de sarbatori.4 carti tiparite si un DVD


Cartile sunt despre tine si lumea ta. Cum sa ai tot ce iti doresti. Cum poti sa traiesti intr-o realitate pe care o doresti. Cum sa stai in iubire. Cum sa fii tu insuti. Cum sa ai o relatie de iubire perfecta. Cum sa ai bani si abundenta. Cum sa fii iubire. Cum poti avea tot ce iti doresti doar stand in prezent si in starea de a FI. 



- Atingerea magica a iubirii, 100 de oameni deja au acasa aceasta carte. Insa acum este editia a doua si am impartit-o in doua volume. Volumul 1 este partea mai teoretica si partea a doua este un caiet cu exercitii. In plus mai are doua capitole. 


- Abundenta si prosperitatea fac parte din tine. Tu esti deja aceea abundenta. Tu esti deja tot ce iti doresti sa fii. Vrei sa ai parte de o viata imbelsugata? Tot ce trebuie sa stii ca sa FII bogat.


-Puterea de transformare a corpului fizic. Cum poti sa iti transformi corpul doar prin puterea gandului? Se poate? Cu siguranta! Tot ce ai de facut este sa simti! Cartea cuprinde exercitii si meditatii pentru fiecare parte a corpului. Este prima carte de acest gen din Romania. Informatiile pe care le am despre schimbarea corpului uman sunt preluate din diverse surse si practicate de mine dar si de alte cateva persoane. O doamna care are cartea in format electronic a slabit 7 kilograme doar facand meditatia pe care am scris-o in carte. Deci functioneaza!



- Atractia si visele. Primul roman de dezvoltare personala si spirituala despre viata si despre transformarea ei. Emilia Avram pleaca in cautarea succesului si il gaseste. Cum a facut asta poti afla din carte!


-DVD Marea Abundenta a banilor. Acest minunat DVD cuprinde o meditatie foarte puternica de atragere a banilor. Meditatia este in format audio si video. Pe langa asta DVD-ul mai are multe alte surprize!
Tot ce trebuie sa faci este sa comanzi chiar ACUM iar data limita este de 1 decembrie. Pentru ca ne dorim sa ai aceste carti minunate sub bradut. De aceea daca comanzi pana pe data de 1 decembrie si platesti cei 100 de lei, vei primi in prima faza pachetul in format electronic.Apoi pe 2 decembrie vom da cartile la tiparit..Comanda se poate face  pe adresa: nagymelinda3@yahoo.com.
Te rog sa dai mai departe acest mesaj. Poate sunt oameni interesati de acest pachet. Iti multumesc si te iubesc!

ATENTIE! Doar cei care comanda si platesc pana la data de 1 decembrie 2014 vor primi intregul pachet de 4 carti si un DVD acasa fara nicio alta cheltuiala.Cei care fac comanda apoi vor plati 150 de lei intregul pachet si vor primi cartile dupa sarbatori. Este un cadou frumos pentru cei care doresc sa creasca si sa isi dezvolte viata.

joi, 13 noiembrie 2014

Azi ... ziua lui Buddha.

 


Azi este zi tibetana.
 
In Tibet exista patru zile pe an numite Zilele lui BUDDHA, pe care tibetanii le considera "zilele cu puteri de zece milioane de ori". 

Din punctul de vedere al karmei, noi traim si actionam conform Legii cauzei si efectului faptelor, gandurilor, sentimentelor, cuvintelor, actiunilor noastre “bune sau rele”. 

In aceste zile, tot ceea ce facem sau gandim, toate actiunile noastre se intorc inapoi la noi cu puteri sporite de zece milioane de ori.

Avem ocazia in aceste zile sa facem ceva pentru karma noastra.

Putem sa aprindem o lumanare sa o consacram scopului zilei, sa multumim pentru tot ce avem si sa scapam de poveri si vine, rani, pacate sau ce simte fiecare ca il apasa. Este o zi potrivita pentru a ne ierta “dusmanii”, care, de fapt, ne sunt cei mai buni profesori. Cine doreste poatesa tina post pentru o stare sufleteasca mai buna.

In aceasta zi ne putem concretiza visele afirmand ceea ce dorim si multumind Universului ca ne sustine in proiectele noastre.
Iertati si trimiteti iubire – voua insiva si cui credeti voi de cuviinta.

miercuri, 12 noiembrie 2014

Roagă-te cu extaz. Meditează cu extaz

    „Roagă-te cu extaz. Meditează cu extaz. Și, oricând ai un moment liber, gândește-te la Dumnezeu.ღೋƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒღೋ
 

    Fii ca acul unei busole care, indiferent în ce direcție este întors, el va arăta înapoi spre nord. Aceasta este calea yoghinului: nu contează unde se duce și ceea ce face, mintea lui este îndreptată mereu spre polul prezenței din interior a lui Dumnezeu.”

Yogananda

vineri, 7 noiembrie 2014

FEMEIA - curs online 7 noiembrie

Dragele mele Femei va invit sa facem un grup online. Ne vom intalni online in fiecare vineri vom povesti, ne vom cunoaste si impreuna ne vom dezvolta spiritual, sufleteste, mental si fizic(vom face si diferite exercitii).

Interactiunea va dura o ora. Dupa curs vom avea teme de facut pentru a continua dezvoltarea si atunci cand nu suntem in contact. Vom face schimb de informatii, ne vom recomanda filme, carti, articole, tot ce ne poate ajuta sa ne dezvoltam cat mai armonios cu tot ce ne inconjoara.

Pentru luna noiembrie propun urmatoarele teme:
- 7 noiembrie "Relatia ta cu tine insuti"
- 14 noiembrie " Alegerea gandurilor si convingerilor pozitive"
- 21 noiembrie " Cultivarea pretuirii de sine"
- 28 noiembrie "Creaza-ti o stare de sanatate optima".



Incepem intr-o zi speciala de LUNA PLINA. Va asteptam cu drag.
Investitie 100 lei pentru toate luna. Pentru inscriere trimiteti mail: nagymelinda3@yahoo.com.

joi, 6 noiembrie 2014

MESAJUL INGERILOR pentru luna NOIEMBRIE 2014









Ghidare intuitiva pentru luna NOIEMBRIE cu ajutorul cardurilor oracol.
Am folosit 3 seturi de carti: Archangel Power Tarot Cards de Doreen Virtue & Radleigh Valentine, Magical Messages from the fairies, Doreen Virtue si Angels Dreams Oracle Cards, Doreen Virtue & Melisa Virtue.

ATMOSFERA GENERALA
Luna NOIEMBRIE se anunta o luna de reasezare, vor alterna perioadele de introspectie cu cele de actiune si materializare.

Tot timpul lunii va trebui sa ne intrebam care sunt motivele din spatele actiunilor noastre. Facem alegeri din frica sau facem alegeri din iubire si simtire. Facem alegeri ca sa nu pierdem ceva, ca doar suntem invatati sa nu dam pasarea din mana pe cioara de pe gard, sau avem credinta si incredere in “jocurile” ingerilor si ale lui Dumnezeu.
Se lucreaza din greu pentru noi in culise insa se stie ca degeaba ni se aduc constientizari daca nu facem nimic cu ele.. degeaba stim DE CE ni se intampla si alegem tot la fel.
Arhanghelul Gabriel ne ajuta sa ne concentram, ne ajuta sa ne centram si sa nu uitam scopul pentru care am venit in aceasta viata: sa fim fericiti.
E nevoie sa nu ne pierdem in detalii, in ce am putea „pierde” si sa ne concentram pe starea noastra de bine, pe ce ne face pe noi fericiti. Sa nu uitam ca am venit aici sa traim in comuniune, sa ne ajutam unii pe altii. Sa lasam interesele si scopurile personale, cele egoiste, in „a avea” si sa alegem „sa fim”. Atunci cand alegem „sa fim” o sa si „avem”, dar niciodata invers.
E o luna in care vom intalni oameni care sa ne inspire, care sa ne motiveze, noi la randul nostru suntem indemnati sa ii inspiram si motivam pe altii.
Provocarile de lunile trecute vor continua atata vreme cat nu renuntam la control. Cu cat vom incerca sa controlam mai mult lucrurile cu atat vom avea senzatia ca Pamantul ne fuge de sub picioare. E necesar sa lasam totul sa se aseze asa cum este mai bine pentru noi.
De asemenea luna asta se vor intensifica viziunile, cam stim ce urmeaza sa se intample, ni se intensifica simturile. S-ar putea sa ne speriem cand vom vedea ca lucrurile pe care le-am visat, ni le-am imaginat, se intampla foarte rapid. Asadar sa avem grija la ce gandim, negativ sau pozitiv, pentru ca materializarea in aceasta luna este foarte rapida.
PRIMA PARTE A LUNII
In prima parte a lunii, pana pe 11 noiembrie, suntem sustinuti de Arhanghelul Haniel pentru a ne activa acele abilitati care sa ne ajute in urmarea misiunii noastre. O sa avem o dorinta de a sta mai mult cu noi, de a ne izola, ne vom gandi ce merge si ce nu in viata noastra, vom avea o dorinta de a face curatenie in viata, in relatii, in casa, printre hartii etc.
Ne vom deschide spre alte persoane sau alte oportunitati si incet incet mai renuntam la cate ceva din viata noastra. S-ar putea sa avem dorinte de a nu mai manca carne, de a ne lasa de fumat etc. O sa fie necesar sa stam cu noi ca sa ne dam seama ce vrem cu adevarat. E o perioada de crestere, de energizare si activare a puterii personale.
In prima parte a lunii e important sa ne conectam la energia solara si sa ne activam in noi „soarele interior.”
MIJLOCUL LUNII
Pana pe 23 noiembrie suntem invitati la actiune. E necesar sa luam decizii, sa ne implicam si sa comunicam. Daca in prima parte a lunii am fost „testati”, oare ce vrem de la viata, acum trebuie sa dovedim ca ne-am invatat lectiile. Ca actionam din iubire si nu din frica. Arhanghelul Gabriel ne va fi alaturi tot timpul pentru a stii exact de ce avem nevoie, ce e necesar sa comunicam si cum sa facem asta. E o perioada de daruri, de sarbatoare. Daca ne mentinem in aceasta stare vom primi atatea mesaje, atatea constientizari de om avea senzatia ca luna asta am „crescut” cat intr-un an. Multe raspunsuri, o ghidare mai clara si mai concreta vom primi in aceste zile. Parca toate se leaga. Vom primi si alte mesaje pe care nu le vom intelege acum insa sa fim siguri ca tot ce ni se arata acum este cu bataie luna, vom intelege exact la momentul potrivit.
Interesant este ca luna asta vom avea senzatia puternica ca suntem parte dintr-un UNIVERS, ca suntem UNA, ca noi, ca fiinte contam si e important sa ne spunem parerea, sa ne manifestam exact asa cum simtim. Vom simti multa putere personala si o asezare a multor lucruri in viata noastra... dar mai ales sentimentul deplin: „EU CONTEZ”.
SFARSITUL LUNII
Din 23 noiembrie pana pe finalul lunii vom fi extrem de sensibili. Unele situatii ne vor lua prin surprindere, unele placut, altele mai putin placut. E necesar sa fim atenti sa nu preluam din emotiile altora pentru ca vor fi ca un burete. Ni se vor deschide noi oportunitati mai ales spre noi relatii, si mai ales spre relatii de iubire. De asemenea cei care au relatii de mult timp spre sfarsitul lunii acestea vor lua o alta turnura: ori se vor stabiliza, ori fiecare va alege un alt drum. Insa e necesar sa fim atenti la ceea ce noi simtim si sa nu ne lasam influentati de altii.
In iarna asta se anunta multa clarificari si cumva parca toata munca pe care am depus-o din decembrie 2012 incoace incepe sa se vada, acum incepem sa vedem roadele tuturor provocarilor cu care ne-am confruntat atata vreme.
Asadar o luna de purificari, clarificari, materializari si multe bucurii.
Asa sa fie si asa este.
Delia Muresan

marți, 4 noiembrie 2014

Acordaj Veritas Reiki - 14 NOIEMBRIE


Veritas este un sistem energetic asemănător altor sisteme similare: Reiki, Karuna, Seichim,  etc. Aceste sisteme energetice sunt metode prin care noi intervenim în structurile bioenergetice ale fiinţelor vii. În principiu, scopul acestor manipulări ale structurii bioenergetice este acela de a îmbunătăţi condiţiile de viaţă ale celui pentru care facem aceste modificări. Desigur, există în lume şi alte sisteme energetice care au alte scopuri, însă Veritas nu face parte din acea categorie.
 
Cum folosim energia pentru a modifica structurile bioenergetice ale altuia? În primul rând, ne conectăm la o sursă de energie. Această sursă poate fi propria noastră persoană, alte persoane/entităţi, la viul planetar, respectiv mentalul colectiv al unui grup sau al întregii planete sau la energia întregului Univers. Veritas, la fel ca şi Reiki-ul, se conectează la sursa energetică din care a fost construit (materializat) întregul Univers, pe care o numim generic “Sursa”; însă ca parte activă din Univers, se poate conecta şi la alte entităţi. Unele dintre aceste entităţi sunt cei consideraţi îngeri, alţii sunt maeştri ascensionaţi etc.
Acordajele sau iniţierile, cum mai sunt numite, sunt modalităţi prin care maestrul modifică structura bioenergetică a elevului, astfel încât îi transferă acestuia structurile energetice ale sistemului respectiv, îi curăţă traseele (canalele) energetice, îi înlătură anumite blocaje energetico-informaţionale care îl împiedică pe elev să aibă accesul în mod natural. Cu alte cuvinte, constituie şi o formă de terapie, sau curăţare, cum se mai spune în anumite cercuri.

Cursul pentru gradul I contine:

1. Ce este Veritas. Scop, energii, entităţi
2. Lineajul Veritas si acordajele necesare
3. Simbolurile gradului I si utilizarea lor
4.  Noţiuni despre Sarpele Kundalini şi trezirea spirituală
5.  Meditatii
Gradul I - donatie cat crede fiecare.


Cursul pentru gradul II contine:

1. Lineajul Veritas si acordajele necesare
2. Energii si entităţi
3. Simbolurile gradului II si utilizarea lor
4.  Noţiuni despre chakre si structuri
5.  Meditatii
Gradul II costa 100 lei.


Cursul pentru gradul II contine:

1. Lineajul Veritas si acordajele necesare
2. Energii si entităţi
3. Simbolurile gradului III si utilizarea lor
4.  Acordaje
5.  Meditatii
Gradul III costa 200 lei. 


Acordajul in Veritas Reiki va avea loc in data de 14 NOIEMBRIE.

Pentru a primi acordajul in Veritas Reiki te invit sa imi trimiti un mail: nagymelinda3@yahoo.com.

luni, 3 noiembrie 2014

Mesajul zilei

Buna dragi suflete care cititi acest blog, va multumesc din suflet ca urmariti gandurile mele si evolutia mea. Impreuna putem crea o noua lume plina de ARMONIE.

Azi am vrut sa trag din cartile tarotului pentru a va transmite mesajul acestei zile. M-am luat cu diferite activitati, una dintre ele de a scrie pentru grupul " FEMEIA"detalii despre eveniment gasiti aici.

Am simtit sa ies afara si sa dansez pe melodia care canta si sa ma bucur de soare. La un moment dat am avut revelatia si mesajul subtil care a venit din INTERIOR : "PACE INTERIOARA". Am simtit ca  acolo e sursa noastra, de acolo ne hranim si ne putem crea o noua lume asa cum ar simti sufletul nostru. Din starea de PACE putem ACCEPTA TOTUL ASA CUM ESTE conform legii universului " Totul este exact asa cum trebuie sa fie". 

Multumesc universului pentru ca mi-a reamintit de aceasta stare minunata. E o MARE BINECUVANTARE.

Am extras totusi si o carte pentru toti cititorii blogurilor mele, mesajul este " INCETINIREA".

Ca o completare la mesajul meu, e timpul sa incetinim si sa traim starea de Pace interioara, doar din aceasta stare putem face alegeri constiente si in armonie cu tot ce ne inconjoara.

Aceasta carte ne arata ca purtam cu noi caminul(caminul interior) la fel ca broasca testoasa. deci nu avem de ce sa ne grabim in cautarea unui adapost. Chiar daca intram in adancimea apelor emotionale, putem ramane foarte usor eliberati de atasamente si integrati in sine.
Detaseazate de asteptarile pe care le-ai avut cu tine sau fata de ceilalti si asumati responsabilitatea pentru iluziile pe care le-ai avut.
Nu trebuie sa faci ceva anume, este suficient sa te relaxezi si sa constientizezi plenitudinea din prezent, aceasta duce la starea de PACE INTERIOARA. Daca dorintele si visele se destrama cu atat mai bine fiindca disparitia lor aduc o noua calitate; LINISTEA INTERIOARA SI ACCEPTAREA REALITATII asa cum este ea. Bucurati-va de aceasta incetinire a ritmului, relaxati-va si constientizati faptul ca ati ajuns ACASA.

 " Mersul inseamna zen, sezutul inseamna zen. Atunci cand vorbesti sau taci, cand te afli in miscare sau stai nemiscat, ESENTA este INTOTDEAUNA RELAXARE INTERIOARA. Acesta este secretul. Esenta este relaxarea interioara aceasta este afirmatia cheie. ORICE ATI FACE, RAMANETI IN SINEA DVS CALM/A, IMPACAT/A, CENTRAT/A, RELAXAT/A".

Exercitiu:Mergi atent/a, lucid/a, cu bucurie, FARA MOTIVATIE, CENTRAT/A, plin/a de IUBIRE, LASAND ENERGIA SA INTRE SI SA IASA DIN DVS,fara a o bloca cumva. 
Atunci cand stati asezat/a, stati plini de iubire, lucizi, atenti, FARA MOTIVATIE, bucurandu-va pur si simplu de frumusetea actului de a sta, de RELAXAREA CARE O ADUCE...
Dupa o plimbare lunga, asezati-va sub un copac si bucurati-va de racoarea brizei. Urmariti in fiecare moment sa fiti relaxat-fara sa imbunatatiti nimic, fara sa faceti o tehnica.

Cu drag,
Ingerasul Iubirii.

Pachet Ultra Mesaje Celeste 4 In 1

Buna suflet iubit. Iti doresti sa iti schimbi viata cu adevarat? Ai probleme de sanatate, relatii sau bani? Sau poate esti o persoana fericita si plina de iubire. Este minunat asa cum esti. Dar acum este timpul sa alegi ce cale iti doresti. Poti sa ai tot ce ai visat vreodata. Echipa Mesaje Celeste se afla aici ca sa te ghideze si sa iti ofere indrumare spre o viata de vis.
 
Astfel am creat pachetul “Mesaje Celeste 4 in 1. Venim la tine suflet minunat ca sa iti prezentam aceasta oferta si sa iti promitem ca viata ta se va schimba radical daca tu decizi si faci exercitiile si meditatia din oferta. Mai avem doar 5 pachete pe care le putem oferi la acest pret promotional. 
Pachetul Mesaje Celeste 4 in 1 contine:
- Meditatie de atragere a banilor in format mp3
- 3 carti electronice despre indeplinirea viselor tale: “Atingerea magica a iubirii (editia I), Remodelarea corporala prin puterea intentiei si Abundenta si prosperitatea fac parte din tine
- Bonusuri surpriza
- Cartea in format fizic “Atractia si Visele” pe care o vei primi de indata ce va iesi de sub tipar, semnata special pentru tine.

 
Toate acestea la pretul de 100 de lei. Dupa ce vom termina cele 5 pachete, pretul intregului pachet, impreuna cu cartea in format fizic va fi de 270 de lei. In cazul in care nu ai bani dar iti doresti foarte mult acest pachet, iti putem oferi la alegere unul dintre ele gratuit: meditatia sau una din cartile electronice pe care o doresti. In cazul in care te ajuta sa ai bani in viata ta, ne poti da pe urma si te vom nota tot cu suma de 100 de lei. Noi am realizat acest pachet pentru oameni, pentru a-i ajuta si nu pentru bani. Banii sunt pentru a ne permite sa realizam cartile, pachetele pe care le scoatem. 
Pentru comenzi asteptam un email pe adresa: nagymelinda3@yahoo.com
Iti multumesc si astept un semn de la tine. O zi binecuvantata sa ai!


Pachet Ultra Mesaje Celeste 4 In 1

sursa
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...