"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

vineri, 14 august 2015

Marte in Leu (9 august- 25 septembrie 2015). E timpul sa stralucesti!





Marte si-a facut intrarea pe scena Leului, pe 9 august. Va sta in acest semn pana pe 25 septembrie, stimuland in noi focul interior, sporind dorinta de pasiune, de dragoste si... de spectacol. Nici nu mai conteaza ce facem, ci devine important CUM si CAND facem. Momentul si contextul sunt alese astfel incat sa fim vazuti, apreciati, aplaudati. Cu Marte in Leu, nu cerem aprobare, nu cerem voia sa fim si sa facem ce ne dorim, ci vrem recunoastere.
Marte se simte excelent in Leu si ne aminteste ca suntem importanti, ca insemnam ceva...Si ca treaba noastra este sa descoperim acel ceva din fiinta noastra, care ne sprijina sa ne exprimam plenar, liber, nestingherit.
Cu Marte in Leu, mergem sa ne luam ce meritam, actionam cu pasiune, vrem mult si vrem acum. Marte in Leu aduce energia, vointa si curajul de a recunoaste ce ne dorim (sau pe cine) si a actiona in consecinta.
E timpul sa stralucesti!
Marte in Leu acceseaza puterea inimii, luptatorul pasional, dorinta de a straluci. Ne trezeste. Ne scutura. Ne impinge in arena. Ne forteaza sa fim vii, in actiune, in lumina reflectoarelor. Sa ne expunem si sa ne asumam riscuri...
Vise care se implinesc
Marte ajunge in Leu o data la doi ani si poate fi, de data aceasta, un moment pe care-l asteptam de doi sau chiar mai multi ani. Acel moment in care am vrut sa ne punem visele in aplicare, sa le implinim, sa facem ceea ce ne dorim si ne bucura deplin, sa fim in viata cu totul. Acum este timpul!
O energie fabuloasa avem la indemna prin Marte in Leu, doar sa stim s-o folosim intelept, alegand cu inima, din pasiune, iubire si bucurie, si mai putin din orgolii sau din ambitia de a demostra altora ceva.
Marte in Leu poate ne poate inspira sa ne manifestam cu noblete, putere, integritate si generozitate.
Dar...
Poate fi si un stimul puternic pentru orgolii nemarginite, mai ales acolo unde omul nu si-a slefuit, cunoscut si transcens personalitatea, adica nu si-a cunoscut inca inima si darurile naturale. In acest caz, Marte in Leu poate fi dur, patimas, fara scrupule, orgolios, egoist si... mai ales mascarici. Nu va economisi energie pentru a demostra ce muschi are, ce pene colorate (chiar daca nu sunt ale lui), ce grozav este si cum poate sa-i stapaneasca pe cei din jur prin forta. Acestea sunt manifestari care ne pot costa pe termen lung, pentru ca, in lipsa autenticitatii, stralucirea este doar de suprafata si nu de continut, iar rezultatele obtinute sunt doar
Expresie de sine
Marte in Leu, in cazul oamenilor constienti, poate fi un spatiu de expresie de sine, de libertate si bucurie. Pentru ca, dupa eliberarea atator emotii in ultimele saptamani, dupa constientizari in cascada apropo de ceea ce vrem, acum e timpul sa dam frau liber creativitatii si inspiratiei, iubirii si curajului de a fi cine suntem cu adevarat. Nu cine am fost, ci cine suntem. Nu cine vor sau proiecteaza altii sa fim/devenim, ci cine alegem noi...
Pentru multi dintre noi a venit momentul sa ne punem talentele la treaba, sa ne exploram creativitatea si sa ne recastigam increderea in noi. Si autonomia.
Individualitatea. Fiecare este responsabil doar de propriul drum
Marte in Leu actioneaza dupa cum dicteaza inima fiecaruia. Leul este semnul inimii si al iubirii, al bucuriei si expresiei de sine. Prin urmare, daca ne aliniem cu inima noastra, ne putem crea drumul dupa chipul si asemanarea... inimii.
Acum e momentul ca fiecare sa se concentreze pe propriul drum, pe ceea ce el insusi are de transmis, creat si exprimat in aceasta viata, fara a se lasa contaminat de pareri, judecati, proiectii din jur. Si fara a imita. Este momentul sa tinem capul sus, privirea inainte si picioarele bine infipte in momentul prezent si in centrul fiintei. E o ocazie sa ne aratam, nu pentru a demostra, ci pentru a ne recastiga bucuria si sensul in viata.
Mai ales incepand cu 1 septembrie (conjunctie Venus-Marte), si in special in jur de 8 septembrie, cand Venus va fi in mers direct, iar Marte va forma un trigon cu Uranus din Berbec, vom prinde aripi, ca si cum suntem propulsati de o energie puternica, spre noi orizonturi amoroase si creative. Dupa 1 septembrie, relatiile incep sa se clarifice, pentru ca se presupune ca ne-am facut treaba si am vazut ce am avut de vazut cu privire la sentimentele noastre reale, la valorile in care credem, am recunoscut ce ne place si ce nu, ne-am imbaiat in adevarul interior suficient cat sa restartam atat relatiile cat si drumul profesional...sau alte aspecte ale vietii noastre.
Momente de gratie
Una peste alta, ne putem bucura de multe momente de gratie si glorie, daca ne traim inima si mergem pe mana ei, actionand in consecinta. Daca urmam bucuria, pasiunea si iubirea in alegerile si actiunile noastre...
Sa fie primit!
Nicoleta Svârlefus

joi, 13 august 2015

Mesajul Ingerilor pentru luna AUGUST 2015






Ghidare intuitiva pentru luna AUGUST cu ajutorul cardurilor oracol. Am folosit 4 seturi: The Spirit Oracle Cards by Toni Carmine Salerno, Magdalene Oracle by Toni Carmine Salerno, Angels Prayers by Kyle Gray, Magical Mermaids and Dolphins by Doreen Virtue.

Atmosfera generala
Mare parte din neintelegerile din 2015 vor veni din sfera familiei. Ei nu inteleg ce vrei, incotro vrei sa te indrepti, vor sa te aduca pe calea cea buna. Tot din sfera familiei vor iesi la suprafata aspecte ce e necesar sa fie vindecate. Copilul interior isi va cere drepturile si va fi foarte hotarat. In august Arhanghelul Raguel vine sa te ajute in sfera aceasta a relatiilor de familie, in principal, vine sa te ajute sa iti sustii punctele de vedere, sa faci ceea ce tu crezi ca e potrivit pentru tine. Ia doar decizia ca vrei sa fii fericit(a) si ingerii te vor sustine si vor complota pentru ca tu sa te deschizi spre binele tau cel mai inalt. Luna asta vei simti cum ti se va deschide inima spre fericire, spre bucurie si binecuvantari divine.
Este in fapt luna a 8-a, din anul cu vibratia 8. Asta inseamna ca luna aceasta va fi cand jos cand sus, cu emotii uneori la extreme. Cele mai mari “provocari” le avem de la cei mai dragi oameni, familie, iubit(a), prieteni dragi, ei ne vor oglindi niste aspecte pe care le vom avea de vindecat. Dezamagirile pot aparea, si vorba lui Kyle Gray: “Don’t hate, meditate!” Suntem „expusi” si e necesar sa ne asumam propriul adevar, se mai duc valuri si se mai afla lucrurile demult ascunse.

Atentie la ACUZELE pe care ti le pot aduce altii.. nu lua in carca proiectiile altora.
Aseaza-te in TINE si vezi-ti de drum chiar daca altii nu te inteleg si vor sa te opreasca. Odihneste-te si ia-ti resursele din lumina sufletului tau, mediteaza mai des, conecteaza-te la esenta ta si nimic nu o sa iti stea in cale. Toate raspunsurile se afla in inima ta si luna asta vei afla raspunsuri pe care le asteptai de o vreme.
In prima parte a lunii
Pana pe 11 august este o energie a transformarii si eliberarii. Spui ce te doare, poate nu intr-un mod foarte constructiv, setezi niste limite, spui STOP JOC unor situatii care te storc de energie, incepi sa te scuturi de tot ce te tine pe loc. Arhanghelul Ariel vine si el sa te ajute sa te eliberezi pentru ca majoritatea constrangerilor tale stau in partea materiala. Va trebui sa renunti la scuze legat de bani, de timp, de resurse. AI TOT CE AI NEVOIE. Poti fi magicianul vietii tale, doar trebuie sa alegi asta, si sa transformi energiile negative in pozitive, lipsa in abundenta, frica in iubire etc. Deci ce alegi? S-ar putea sa fii fortat sa faci niste alegeri sau sa „lupti” pentru ceva ce ti se cuvinte. Respecta-te pe tine si toate se vor aranja spre binele tau cel mai inalt!
In a doua parte a lunii
Din 12 august pana pe 22 august se intrezareste o NOUA DIRECTIE, directie care va presupune un salt de credinta, aruncarea in necunoscut. Nu uita ca intotdeauna calea inimii nu e batatorita asa ca de multe ori incepi bajbaind. Insa cu credinta si iubire, cu mesajele ingerilor mergi pe directia potrivita tie, iti faci misiunea in aceasta viata si te umpli de bucurie si recunostinta.
Fii atent(a) la mesaje, fa conexiuni, asculta-ti inima, intreaba-ti corpul si urmeaza calauzirea ingerilor. Vei fi surprins(a) de rezultate!
In ultima parte a lunii
Din 23 august pana pe finalul lunii o sa simtim o energie blanda, materna. Aceasta energie te va ajuta sa te descarci, poti sa plangi din senin, pot sa apara regrete pe care le-ai uitat, poata sa apara nevoia de iertare si compasiune. O sa ai nevoie sa iti asculti mai mult vocea interioara pentru a vedea concret ce ai de facut. Este o energie de SUSTINERE, de inaltare si ridicare. Acum poti sa te simti IN SIGURANTA sa incepi poate ceva pe cont propriu, sa creezi TU ceva, sa lasi sufletul tau sa cante. Poti pune in valoare harurile tale, poti sa incepi sa te arati lumii.
Asadar o luna august ca si anul, cand sus cand jos, insa o luna in care energiile nu sunt chiar atat de intense desi ni se vor dezvalui lucruri, desi va trebui sa luam decizii, cumva in fundal simtim ca totul se intampla asa cum e mai bine si suntem in siguranta. Va exista in continuare zbatere, mai ales pentru cei care nu vor sa renunte la control, vor exista obstacole pentru cei care se incapataneaza sa faca lucrurile care nu le mai sunt benefice insa daca lasam garda jos si ne aruncam in bratele CREDINTEI si ingerilor, viata noastra va lua o turnura cu totul diferita dar foarte benefica. Deciziile e bine sa le luam luna aceasta pentru ca in Septembrie vom fi ocupati cu altceva. Asadar inca o luna de transformare si reechilibrare.
Asa sa fie si asa este.
Delia Muresan

Jupiter in Fecioara (11 august 2015- 9 septembrie 2016). Practica ceea ce predici si foloseste ceea ce stii!

Jupiter si-a luat ramas bun de la Leu si a intrat in Fecioara, pe 11 august. Va ramane aici timp de un an, mai exact pana pe 9 septembrie 2016.
Jupiter este cunoscut ca un guru, un mentor... Este cel care ne face atenti la credinte, ne motiveaza sa ne crestem nivelul de constiinta in ariile de viata vizate de semnul in care se afla. Jupiter inseamna crestere si expansiune, de aceea energia sa este in disonanta cu cea a Fecioarei, care ne aminteste de detalii, organizare, ordine, curatenie, disciplina, moralitate... Si totusi, aceste energii pot conlucra bine impreuna, daca intelegem cum sa le folosim si sa le integram in constiinta si viata noastra, daca suntem atenti la ceea ce avem de crescut, perfectionat si clarificat.

Jupiter in Fecioara- posibilitati:

Schimbarea stilului de viata
Cu Jupiter in Fecioara, ne schimbam programul zilnic, devenim atenti la igiena in toate privintele. O igiena a vietii, sub toate aspectele, fie ca ne referim la alimentatie, program de lucru, sanatate, ingrijire, serviciu, relatii colegiale. Intrebarea care rasare acum este "cat de eficient sunt eu si ce contributie sunt pentru mine si pentru ceilalti, cu programul zilnic pe care l-am creat si cu care m-am obisnuit?"
E timpul sa schimbam unele obiceiuri, sa renuntam la excese, sa ne concentram pe a aduce mai mult disciplina in viata noastra.

Perfectionare
Daca Jupiter in Leu a deschis in noi perspectiva expresiei de sine in noi moduri si a scos la iveala talente, cu Jupiter in Fecioara e necesar sa trecem la treaba, sa ne asumam eforturile necesare pentru a slefui ceea ce cunoastem si ceea ce ne place sa facem. Fecioara iubeste harnicia si detaliul, prin urmare, e timpul sa ne perfectionam la locul de munca, in profesia pe care alegem sa o practicam. De altfel, acum e momentul sa trecem de la teorie la practica. Sa exersam pana ne iese ceea ce ne propunem. Sa invatam tot ce e nevoie pentru a atinge un nivel ridicat de performanta si randament.

Oportunitati de munca
Nu mai de ajuns sa stim ce vrem sa facem, e timpul chiar sa facem. Sa pornim de undeva. Sa corectam ceea ce e necesar, incepand de la convingeri si terminand cu atitudinea noastra fata de un serviciu, un loc de munca, o afacere. Sa fim mai atenti la detalii, sa ajustam, sa dezvoltam.Pas cu pas, nu peste noapte.
Pana acum ne-am concentrat pe a afla ce vrem. Acum e timpul sa trecem la "a face" pasii concreti in acest sens. Si Jupiter in Fecioara poate aduce oportunitatea de a intra in contextul potrivit, aduce sansa unui loc de munca dorit si necesar in aceasta etapa. Pentru multi, acest an al lui Jupiter in Fecioara poate insemna asezarea pe un fagas profesional adecvat, benefic, fructuos.
Sunt avantajate toate activitatile legate de vindecare, terapii complementare, sanatate (medicina), nutritie, comunicare mai ales prin scris, servicii, igiena, ingrijirea animalelor, agricultura, activitatile care necesita manualitate...

Sanatate. Imbunatatire a calitatii vietii
Cu Jupiter in Fecioara, devenim mai atenti la ce mancam, cum ne ingrijim corpul, cata atentie acordam unui stil de viata echilibrat. Prin urmare, putem gasi instrumente, metode, terapii (in special naturiste, alternative) care sa ne ajute in procesul de vindecare si de imbunatatire a calitatii vietii la orice nivel. Programele de detoxifiere corecte si adecvate, o alimentatie in raport cu nevoile reale ale corpului, miscarea, conexiunea cu natura, un program disciplinat de dezvoltare personala, toate acestea ne pot ajuta in aceasta perioada.

Spiritualitate aplicata. Credinta in actiune
Avand in vedere ca peste drum se afla Neptun in Pesti, iar in Sagetator se va afla, incepand din septembrie, Saturn, e momentul detoxifierii sprituale, trierii credintelor, cunostintelor si invataturilor... E timpul sa aplicam, sa punem in practica ceea ce stim, sa lasam la o parte ceea ce nu ne foloseste sau nu ni se mai potriveste. "Practica ceea ce predici si foloseste ceea ce stii". Nu ne mai incalzesc teoriile si filozofiile, acum rezultatele concrete, masurabile, ne intereseaza. Ceea ce materializam, ancoram in realitate, modelam cu mainile noastre. Credinta conceptuala nu e de niciun folos, nu prea mai intereseaza pe nimeni ce avem de spus, daca nu probam. Asadar, credinta se vede in cine suntem si mai ales ce facem, nu in ce spunem si stim despre...lucruri.

Detaliile fac diferenta, dar sa nu exageram
Atentia la detalii, caracteristica Fecioarei, este un atu valoros in aceasta perioada, intrucat putem vedea o serie de aspecte pe care le-am neglijat, erori strecurate in drumul nostru profesional sau in gandire (Fecioara este guvernata de Mercur, totusi)... Prin umare, detaliile si concentrarea pe un proiect din aproape in aproape, ne ajuta sa corectam si sa imbunatatim multe... Si totusi, atentie la tendinta de a critica tot ce misca sau de a repara tot ce intalnim. Astfel, energia investita nu mai e constructiva, ci franeaza mult orice proces de crestere relational sau profesional.

Utilitate, pragmatism, functionalitate
Coboram putin cu picioarele pe pamant si acordam atentie nevoilor imediate. Ne vom da seama ca am stat agatati in multe iluzii si vise inadecvate si ca, in timpul asta ne-am simtit inutili, inadecvati, dezorientati, nesiguri, apoi frustrati ca visele nu se implinesc. Am uitat ca realitatea se creeaza si visele se implinesc prin alegeri si pasi pe care-i facem in fiecare zi.
Jupiter in Fecioara ne deschide ochii si mintea. Pana la cai verzi pe pereti, ne intereseaza ce facem si ce avem acum. Care sunt nevoile noastre imediate, ce rezultate avem in prezent, si nu ce visam sa realizam intr-o zi, candva. Asadar, acum invatam cum sa fim eficienti, sa folosim abilitatile pe care le avem, sa alegem un drum potrivit, sa inlaturam balastul din viata noastra. Daca ceva e functional merita pastrat si folosit. Tot ce nu e functional este transformat sau abandonat.

Generozitate, smerenie, grija
E timpul sa cultivam aceste valori, sa intelegem ca frumusetea sta in simplitate, ca eleganta nu a fost nicicand complicata, iar belsugul este prezent in viata celui care stie sa daruiasca, sa aiba respect si grija pentru tot ce-l inconjoara. Cu Jupiter in Fecioara, primeste cel ce ingrijeste, daruieste, slujeste. Fara a se umili, fara a se compromite, a sluji inseamna a contribui in viata celorlalti, pamantului, naturii, vietii, propriei persoane. A fi atent la ceea ce generezi prin ceea ce faci.

Culegem ce am semanat
Fecioara este semnul toamnei, un anotimp in care se strang recoltele, se culeg roadele. Prin urmare, toate eforturile, munca, responsabilitatile asumate si eforturile noastre pot fi acum incununate cu succes. Putem culege roade pe care le asteptam de ani de zile. Mai ales cei care au facut schimbari, au muncit (uneori fara prea mult spor), au construit ceva cu integritate si onoare, au asteptat, au rabdat... acum vad rezultatele si... se pot bucura de belsug.

Ordine in viata
Intr-un fel putem spune ca Jupiter in Fecioara vine la momentul potrivit, sa ne ajute sa curatam tot molozul produs de transformarile ultimilor ani, prin cuadratura Uranus-Pluto. Acum, aspectul armonios pe care il va forma Jupiter cu Pluto ne ajuta sa curatam terenul, apoi sa turnam fundatia, sa construim, sa ne punem ordine in viata. Mai cu seama ca si Nodul nord va fi tot in Fecioara. Deci avem nevoie de directii mai clare, de fundatii noi dar solide, de prioritati stabilite lucid si intelept.
Daca ne deschidem mintea si constiinta, dupa curatarile si dezradacinarile din ultimii ani, percepute ca adevarate tornade interioare si exterioare, in acest an ne putem aseza si respira aerul proaspat de dupa furtuna, putem construi durabil, curat, ingrijit, eficient si... in bunastare.
Se intelege ca Fecioara, Taurul si Capricornul, precum si cei cu Ascendentul sau planete personale in aceste semne, vor beneficia din plin de aceasta energie. Insa toate celelalte semne se pot bucura de oportunitati de crestere, in zonele de viata activate in horoscopul personal. Iata cateva directii de influenta pentru fiecare zodie:
Berbec- imbunatatiri in ce priveste: loc de munca, sanatate, dieta, stil de viata, program zilnic, rutina, colegi, echipa de lucru.
Taur- Imbunatatire si dezvoltare a expresiei de sine, creativitatii, iubirii, puterii personale, relatiilor cu copiii, fertilitatii in general.
Gemeni- influx de energie in zona familiei, casei, caminului, locuintei, averii, sufletului. Imbunatatirea conditiilor de locuit si a atmosferei in casa.
Rac- expansiune si dezvoltare in zona relatiilor, comunicarii, negocierilor, deplasarilor scurte si spontane, actelor, documentelor, invatarii, studiului.
Leu- culegerea roadelor muncii din ultimii ani, crestere financiara prin imbunatatirea atitudinii fata de bani, dezvoltarea afacerilor, utilizarea aptitudinilor, administrarea eficienta a resurselor.
Fecioara- dezvoltare personala, reconfigurare interioara si exterioara, schimbarea atitudinii fata de ceilalti, mai mult optimism, incredere in sine, alegeri constiente, imbunatatirea aspectului fizic.
Balanta- credinta, conexiune cu sufletul si cu Dumnezeu, regasirea linistii prin vindecare interioara, protectie in privinta sanatatii, discretie, intimitate, meditatie, dezvoltare spirituala.
Scorpion- trierea si dezvoltarea proiectelor, relatii alese si pastrate pragmatic in functie de utilitate, aspiratii adecvate, integrarea in grupuri care reprezinta un sprijin real, sustinatori seriosi.
Sagetator- imbunatatirea statutului profesional, perfectionare in cariera, eficienta in afaceri, corectarea unor greseli din trecut, responsabilitate.
Capricorn- cresterea nivelului de constiinta, dezvoltare personala, trierea convingerilor, ajustarea filozofiei de viata, eliberarea credintelor limitative provenite din religie, educatie sau din alte surse, schimbarea prioritatilor.
Varsator- oportunitati de castig prin altii, recompense in urma serviciilor facute altora, stabilirea unor limite clare in cadrul parteneriatelor si relatiilor, impartirea clara a sarcinilor si castigurilor, dizolvarea unor tabu-uri.
Pesti- oportunitati de colaborare, imbunatatirea relatiei de cuplu, schimbarea statutului social (casatorie sau divort), expunere sociala, imbunatatirea imaginii, contracte.

Nicoleta Svârlefus

luni, 3 august 2015

INITIERI LUNA AUGUST 2015

Proiectul "Pacea Interioara" & " Viata divina": INITIERI LUNA AUGUST 2015: 5 august - VERITAS REIKI GR I  6 august - VERITAS REIKI GR II 7 august - VERITAS REIKI GR III Veritas, la fel ca şi Reiki-ul, se conecte...



5 august - VERITAS REIKI GR I 
6 august - VERITAS REIKI GR II
7 august - VERITAS REIKI GR III
Veritas,
la fel ca şi Reiki-ul, se conectează la sursa energetică din care a
fost construit (materializat) întregul Univers, pe care o numim generic
“Sursa”; însă ca parte activă din Univers, se poate conecta şi la alte
entităţi. Unele dintre aceste entităţi sunt cei consideraţi îngeri,
alţii sunt maeştri ascensionaţi etc.


10-11 august - Shambala Reiki Gradul I si II  
12-14
august -  Maiestria Shambala, acordajul gradului de Maestru Instructor
Shambala Reiki si initiere in campul Merkaba Activat
 


Shambala
este cunoscută în tradiţia ezoterică a popoarelor din nordul Indiei şi
Tibet ca fiind tărâmul celor iluminaţi. Acolo îşi au sălaşul o serie de
Maeştri Spirituali care ajută omenirea în dezvoltarea şi evoluţia ei
spirituală – aceştia fiind cunoscuţi, de regulă, sub denumirea de
Maeştri Ascendenţi. 

Mai multe detalii AICI


17-18 august SEICHIM REIKI nivelul I si II

19-20 august SEICHIM REIKI nivelul III si IV

21 august SEICHIM REIKI nivelul V 

24-25 august SEICHIM REIKI nivelul VI si VII

"Seichim-
unul din multele sisteme  ReiKi, prin care fiinţa umană se descoperă.
Vibraţie lină, de alinare a durerii dar şi a suferinţei, impuse ca
panaceu de supravieţuire, de prea mult timp. Iniţierea este o imensă
binecuvântare şi care determină schimbări în structura energetică a
acelui care o primeşte. Stare pe care nu o uiţi...prea curând. Dacă
practici, starea va face parte din fiinţa ta.

Mai multe detalii AICI. 

 26  august Dolphin Reiki   
Dolphin Reiki dezvolta telepatia si comunicarea cu animalele, reechilibreaza elementul apa din corpul fizic dar si astral. Este o terapie minunata pentru probleme cardiovasculare, emotionale, psihice, stabilizand tensiunea si relaxand corpul. Sunetele scoase de delfini au legaturi puternice cu tonurile primordiale ale vietii pe Pamant. Vechi tehnici atlante de vindecare lucrau cu delfini, incercand sa stabileasca legaturi armonioase intre minte, corp si suflet. Delfinii
refac starea si sa ne readuc in ambianta intrauterina, lucrand pentru
desavarsirea noastra pentru clipele de atunci si cele de acum, vindecand
copilul interior. 
Mai multe deralii gasiti AICI.

27  august - Ordinul lui ZALMOXE
Ordinul lui Zalmoxe este un sistem complet de vindecare si evolutie spirituala.
Cuprinde sase simboluri si doua energii distincte, cu efecte imediate in terapia corpului fizic si energetic.
Sistemul se preda in doua nivuri: practicant si maestru.
Mai multe detalii AICI 

28 august - Arhanghelul Sandalphon
Arhanghelul Sandalphon poarta rugaciunile la Dumnezeu ii ajuta pe oameni sa-si vindece tendintele agresive,
ii ajuta pe muzicieni, in special pe cei care folosesc muzica pentru vindecare. Arhanghelul Sandalphon protejeaza Pamantul si este Maestru al Muzicii.

Este recunoscut ca conducator al Ingerilor Compasiunii, al Cerului sapte, si un Inger al rugaciunilor.
Sandalphon ne deschide catre comunicare, ne ajuta sa rostim adevarul cu voce gentila.
Mai multe detalii gasiti AICI.

Pentru inscrieri trimiteti mail la adresa: nagymelinda3@yahoo.com, cu specificatia in ce sistem doriti initierea.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...