"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

joi, 24 decembrie 2015

2016 — ANUL CAND PLANETELE PRIVESC INTR-O SINGURA DIRECTIE

Este luna Decembrie si de ceva timp am tot amanat redactarea horoscoapelor pentru anul viitor. Motivul: exista mai multe metode de a ridica o astrograma. Eu personal consider ca rezonez cu astrogramele ridicate pentru data de 1 ianuarie a anului care incepe, pentru ora 00.00.01. Ridicand astrogramele zodiilor pentru anul 2016 am constatat cu surprindere ca vom intra in Noul An cu toate planetele in mers direct, lucru care conduce la un dezechilibru.

 

UNIVERSUL POLARITATILOR SAU CE-AR FI DACA INTR-O ZI…

Traim intr-un univers marcat de polaritati: ying-yang; frig-cald, zi-noapte, sus-jos, etc. Fie ca vrem, fie ca nu, trebuie sa acceptam ca inca de la nastere renuntam la o vibratie in favoarea alteia, alegandu-ne sexul: feminin sau masculin. Alegem sa experimentam o directie de viata, de la mediul in care am fost crescuti, prima copilarie, pubertatea si viata de adult cu toate bucuriile si incercarile sale. Polaritatea presupune, deci, 2 elemente, 2 aspecte, si, implicit un termen de comparatie. Cand unul dintre ele lipseste, suntem pusi intr-o ipostaza cu totul speciala, asa cum este si debutul anului 2016.   
Imagineaza-ti ca intr-o zi polaritatea negativa dispare. In aceasta lume, diavolul pleaca in vacanta si nu il mai intereseaza sa adune pacatosii; nu mai avem noapte, ci doar zi; frigul devine caldura; Luna dispare de pe bolta cereasca, iar lista de exemple poate continua la infinit. Intr-o astfel de lume stapanita de-o unica polaritate, noi nu am mai avea la ce sa ne raportam pentru ca nu avem polaritate, altfel spus: lipseste termenul de comparatie.
Nu este un fapt neobisnuit sa intalnesti in hartile natale date calendaristice  cand planetele au fost in mers direct. Cand un nativ are planetele directe pe harta se considera ca se afla la inceputul unei etape de evolutie ca a fost promovat intr-o clasa noua, exact ca la scoala. Ca atunci cand treci de la gradinita la ciclul gimnazial si apoi la liceu sau facultate.
O astrograma natala cu planete directe ne indica faptul ca persoana respectiva se adapteaza unui nou ciclu al intruparilor, ca va avea o existenta mai confuza, in care va experimenta tot felul de situatii care mai de care mai interesante, tocmai pentru a  vedea ce fel de experiente ar putea-o atrage.

CAND TOATE PLANETELE SE ALINIAZA IN MERS DIRECT ...

Ce poate face un astrolog, atunci cand in perioada 27 decembrie 2015-6 ianuarie 2016 planetele se hotarasc sa renunte la polaritatea minus, adica la mersul retrograd si se aliniaza in mers direct, una dupa alta? Ce poti spune despre un an care debuteaza cu toate planetele in mers direct? Si mai ales cand acest aspect se produce intr-un moment important calendaristic, cand lumea celebreaza sosirea Anului Nou.
Astepti. Iti dai un pic de timp. Asadar,  am preferat sa nu ma grabesc sa trag concluzii, ci sa astept ca astrograma sa imi spuna povestea ei. Iar rabdarea mi-a fost rasplatita. In mod simbolic,  astrograma a ales sa se dezvaluie in timp ce ma aflam intr-un tren si ma bucuram de o calatorie linistita.
Intotdeauna cand calatoresc sunt foarte atenta la ce se intampla in jur, pentru ca atunci cred ca universul ne transmite cele mai multe semnale. De aceasta data, cand m-am suit in vagon,  am fost surprinsa sa constat ca toate persoanele din jurul meu aveau o aplecare spre ezoterism— de la barbatul care statea in stanga mea citind o carte de dezvoltare personala, la doamna zgomotoasa din spatele compartimentului care vorbea despre numerologie, la controlorii de tren care atunci cand au trecut pe langa mine discutau despre zodii. In mod evident, universul incerca sa-mi transmita ceva …
Si brusc am realizat ca in perioada 27 decembrie 2015 - 6 ianuarie 2016 va lipsi polaritatea negativa, polaritatea minus. Va disparea principiul Yin—principiul feminin, asociat cu Luna, pasivitatea, intuitia, profunzimea, frigul, intunericul, apa. Pentru 9 zile, pe Pamant va domni doar principiul Yang—principiul masculin, asociat cu polaritate pozitiva, elementul  solar, dinamismul, expansivitatea, focul si caldura, exteriorul si agresivitatea.
Anul 2016 va fi un an de vibratie 9, ceea ce intensifica si mai mult puterea celor 9 zile de unica polaritate, care descriu  defapt, cum va fi anul 2016 in general. Asadar, it propun ca, pornind de la analiza hartii inceperii polaritatii unice sa vedem cum va fi anul 2016 in general.

ANUL 2016 - TENDINTE GENERALE

In anul 2015 am asteptat rabdatori sa iesim de sub influenta Marii Cruci Cardinale, care ne-a testat din plin pe plan relational si social. Insa, nu te astepta ca anul 2016 sa te trimita direct intr-o vacanta de 12 luni. Nici vorba!
Anul 2016  va fi un an de care iti vei aminti, cu siguranta, in timp! Indiferent de zodia din care faci parte, iti recomand sa ai mare grija la felul in care gandesti, pentru ca materializarea va fi aproape instantanee. Nemaifiind polaritate, inseamna ca energiile curg liber, asa incat, daca gandesti negativ vei avea parte de lucruri negative, daca vei gandi pozitiv te vei bucura de rezultate pe masura.
In acest an vei face primii pasi in schimbarea intregului tau sistem mental, filosofic, relational si spiritual. Din fericire, tranzitia nu se va face nici brusc si nici implacabil. Va fi o alunecare subtila si delicata catre un nou sistem de valori, si, extrem de important, nu va exista cale de intoarcere la vechile obisnuinte sau credinte.

JUPITER CARE ADUCE RESPONSABILITATEA

Anul 2016 debuteaza sub influenta lui Jupiter—Marele Benefic care in primul trimestru al anului va retrograda in semnul Fecioarei. Aceasta retrogradare ne va forta sa devenim mai responsabili si sa ne asumam consecintele propriilor erori.
Pe fondul retrogradarii jupiteriene se suprapune o noua retrogradare: Mercur, planeta comunicarii, a mentalului si a negocierilor retrogradeaza in perioada 6-25 ianuarie, aducand destula confuzie si nehotarare in viata tuturor. Este bine insa ca aceasta retrogradare nu dureaza foarte mult (retrogradarile lui Mercur nu depasesc trei-patru saptamani) si, odata cu reintrarea planetei in mers direct vom constata ca suntem din ce in ce mai dornici sa facem ordine in viata, relatiile si ocupatiile noastre.

INOVATIE ADUSA DE CONJUNCTIA JUPITER-URANUS

In prima jumatate a anului, Jupiter si Uranus vor face un aspect benefic, stimulant si interesant. Aproximativ acelasi tip de aspect a existat in perioada in care a aparut internetul sau cand a fost inventat primul telefon mobil. Asa incat, ne putem relaxa si astepta sa vedem ce surprize placute ne vor aduce in domeniul tehnic oamenii de stiinta. Tinand cont ca in aspect este implicata planeta Uranus, care gestioneaza tehnologiile ultimilor 8 ani, ne putem gandi serios la pasi importanti in cucerirea spatiului, urmate de descoperiri spectaculoase, care vor schimba profund si pe termen lung mentalitatea umanitatii.

DEZVALUIRILE LUI MARTE RETROGRAD ...

Primavara va aduce nevoia de control a emotiilor, prin intrarea in mers aparent retrograd a unei planete mai combative: Marte— planeta razboiului. Pasiunea va erupe, secrete de familie vor iesi la lumina si s-ar putea sa ne confruntam cu un aflux de cereri de divort sau ruperi spectaculoase de relatii. Perioada cea mai vulnerabila se manifesta intre 17 aprilie- 29 iunie, cand cuplurile cladite pe interese meschine si superficialitate se vor destrama, in timp ce cuplurile formate pe sentimente sincere se vor consolida temeinic.

SPIRITUL DE ECHIPA - LECTIA LUI SATURN

Pe perioada verii vom invata cu totii ce inseamna sa lucrezi in echipa. Saturn, Procurorul Zodiacului, planeta care aduce tot felul de teste si limitari, ne provoca sa ne asumam faptul ca nu putem trai in izolare, ci in conexiune cu ceilalti. Iata de ce, din aprilie pana la sfarsitul lui august ne vom confrunta cu tot felul de provocari, care mai de care mai interesante; vom fi fortati sa apelam la sustinerea colegilor si prietenilor. Aceasta etapa calendaristica va fi un adevarat test pentru cei orgoliosi, care nu sunt obisnuiti sa isi recunoasca neputintele, limitarile si slabiciunile.
Toamna vine cu o stare de spirit mai buna pentru toti. Planetele personale reintra in mers direct, ajutandu-ne sa luam decizii bune sa devenim mai mai maturi, practici si centrati pe drumul vietii.
Tot in aceasta toamna vom simti o echilibrare a economiei si o schimbare in bine in sectorul financiar. Speculatiile financiare nu vor mai fi subiectul principal de atentie pentru ca nu vor mai functiona asa cum au facut-o in ultimii ani. De aceasta data vor avea de castigat doar investitiile directe, afacerile curate sau “la lumina”, faptele indeplinite cu responsabilitate si constiinciozitate.

miercuri, 23 decembrie 2015

Luna Plina 25 decembrie



Luna Plina se manifesta plenar pe 25 decembrie in plina zi, la ora 13.12. Iti recomand sa faci ritualul de Luna Plina pentru 25 decembrie. 

DESPRE LUNA PLINA SI RITUALURI

Luna Plina reprezinta alinierea celor doua luminarii, Soarele si Luna, care pe bolta cereasca formeaza odata pe luna un unghi de 180 de grade intre ele. Mai simplu spus, atunci cand Luna si Soarele fata-n fata, vorbim de fenomenul de Luna Plina. Exista cazuri rare, cand acest fenomen se produce de doua ori pe luna, mai ales in lunile care au 31 de zile.
Deoarece vorbim de o aliniere intre Soare si Luna care se produce gradat, putem afirma ca energiile celor doua planete interactioneaza din momentul in care ele se afla la 150 de grade distanta una de alta. Punctul culminat este atins cand acestea se situeaza la 180 de grade. Acesta este momentul de Luna Plina ideal pentru realizarea ritualului.
E bine sa stii ca ritualul este eficient si cand incepe alinierea sau se apropie de inchierea aspectului, insa forta lui este diminuata. Cu alte cuvinte, poti efectua ritualul cu o zi inainte sau dupa momentul de Luna Plina, in oricare moment al zilei sau serii.
In plus, ar fi bine sa citesti si articolul legat de practicarea ritualurilor in general.

marți, 22 decembrie 2015

Eliberarile lui Branc


Eliberez toată agresivitatea şi autoagresivitatea.
Eliberez toată trufia, aroganţa, sfidarea, furia, frustrarea şi rutina.
Eliberez toată neiubirea, nelumina, nearmonia, neiertarea, necredinţa, falsitatea, amânarea, egoismul.
Eliberez toate cauzele sărăciei: frică, ruşine, vinovăţie şi energii datorate şi toate jurămintele de sărăcie de la facere până ACUM..
Eliberez toată agitaţia, grijile, temerile, sperieturile, spaimele, graba, stresul, controlul, judecăţile de sine şi ale semenilor şi alergiile.
Eliberez toată persecuţia, perversitatea, prostituţia de orice fel, promiscuitatea, iluziile minţii, iluziile timpului care ucide.
Eliberez toate conflictele, luptele, cruzimea, tortura, abuzurile, protestle, violul, ura, certurile, teroarea, mânia, supărările, tirania.
Eliberez toată corupţia, mita, batjocura, haosul, dispreţul, vandalismul, minciunile, demagogia, bârfele, abuzul, excesele.
Eliberez toate stările de inferioritate, de victimă, de zădărnicie, de nelinişte, de abandon, de ratare, starea că nu sunt bun de nimic, că nu fac faţă vieţii, de slugă, de neputinţă, umilinţă, înveninare şi ranchiună.
Eliberez toată dualitatea, traume, răni, regrete, manipulare, laşitate, trădare, timiditate, emoţii, datorii, neîmpliniri de orice fel, suferinţă, durere tristeţe şi compromisuri.
Eliberez toată hoţia, laşitatea, lăcomia, zgârcenia, credinţe vechi, nemernicia, superstiţii, prejudecăţi, încătuşare, superficialitate, îngâmfare, răutate, mofturi,linguşire, măşti, prefăcătorii, căinţă, vicii din toate punctele de vedere, depresie şi atacuri de panică.
Eliberez toate blestemele, făcăturile, legăturile, magiile, vrăjile, farmecele, agresiunile de orice fel, gândurile negre, înjurăturile, toate energiile malefice şi entităţile malefice, toţi demonii, vulgaritatea.
Eliberez toată negativitatea din mine de la Facere până acum şi tot ce mă opreşte să fiu unime în lumină, sferă liberă.
Eliberez starea de a fi ocupat şi tot ce mă opreşte să-mi folosesc la maximum toate capacităţile şi capabilităţile pe care le am în această viaţă din toate punctele de vedere.
Eliberez toate cauzele care mă opresc să-mi folosesc la maximum toate harurile şi darurile divine hărăzite mie pentru această viaţă!
Eliberez toate dezechilibrele din mine şi în special cele dintre energiile masculine şi feminine.
Eliberez toate cauzele care mă opresc să fiu eu însumi, să fiu autentic şi să-mi asum responsabilitatea totală pentru mine.
Eliberez toate programele de autodistrugere, de invadare, dirijare, bruiaj şi control al creierului, de hipnoză, de incitare la autodistrugere şi sinucidere, toate programele de depresie şi atacuri de panică, psihoze şi angoase, indiferent cum au fost produse sau induse de către oricine şi în orice scopuri.
Eliberez toate cauzele arestărilor, infracţiunilor, contravenţiilor şi tot ce mă determină să încalc legile pământeşti, morale, ale universului şi cele spirituale, cu ştiinţă sau fără ştiinţă, cu voie sau fără voie.
Eliberez toată nelibertatea, încătuşarea, îndoielile, reaua-voinţă, nesimţirea, încăpăţânarea, şmecheria, violenţa, nesiguranţa, suspiciunile, energiile reziduale şi meteodependenţa.
Eliberez toate cauzele prin care atrag radiaţii, de orice natură ar fi ele, prin antene GSM, telefoane mobile, computere, aparatură electrocasnică, radiaţii chimice, biologice şi altele.
Eliberez efectele negative ale radiaţiilor şi toată agresiunea asupra vieţii, a oamenilor, a solului, a apelor, a aerului, a vegetaţiei, a animalelor, sub orice formă, inclusiv prin substanţe chimice toxice.
Eliberez toate cauzele care determină sacrificarea mieilor, animalelor în masă şi individual şi toate efectele negative cauzate de sacrificarea animalelor, precum şi carmele şi energiile produse.
Eliberez toate cauzele care mă opresc să trec din stadiul de animal care se hrăneşte cu alte animale.
Eliberez toate cauzele prin care brutalizez animalele, le sacrific, le consum.
Eliberez toată înşelătoria, falsurile, escrocheriile, cămătăria şi discriminarea.
Eliberez toate abuzurile care mi se fac prin taxe, impozite, preţuri, deprecierea monedei naţionale şi toate cauzele abuzurilor conştiente şi inconştiente.
Eliberez toate cauzele care duc la scăderea nivelulu de trai, umilinţe, dispreţ, desconsiderare, sărăcire, disperare, şovinism.
Eliberez toată dezordinea, delăsarea, lenea, nechibzuinţa, fărădelegea, necredinţa, jaful.
Eliberez toate cauzele care mă determină să pun intersul personal înaintea celui divin.
Eliberez toate cauzele dezbinării şi a efectelor ei în toate relaţiile mele.
Eliberez toată nepriceperea, lipsa de iniţiativă, de prosperitate, de performanţe.
Eliberez toate cauzele care mă opresc să devin un exemplu demn de urmat pentru întreaga umanitate din toate punctele de vedere.
Eliberez toate cauzele care mă opresc să conştientizez toată cunoaşterea de la Facere până Acum.
Eliberez toate cauzele care mă opresc să fiu stăpân în manifestare a energiilor şi materiei.
Eliberez toate cauzele care mă opresc să am conştientizare totală de sine.
Eliberez toate cauzele care mă opresc să am neclintire în nemurire şi nemurire în neclintire.
Eliberez toate cauzele care mă opresc să mă împac cu mine însumi şi să fac ascultare totală de Divinitate.
Eliberez toate cauzele care mă opresc să TAC şi Dumnezeu să vorbească prin mine.
Eliberez toate cauzele care mă opresc să ajung înger uman, maestru înălţat de dimensiunea 5D.
Eliberez toate bolile şi toate handicapurile din mine.
Eliberez toate energiile înţepenite din mine.
Eliberez toate energiile de care nu mai am nevoie în această viaţă şi toate regretele trecutului.
Eliberez toate blocajele energetice din mine.
Eliberez toate regretele trecutului.
Eliberez toate carmele, de la Facere şi până acum. Acum se încheie ciclul carmic, nimic nu mai am de plătit, indiferent câte vieţi mai vin aici, pe Pământ, absolut, dar absolut nimic, niciodată nu mai am nimic de plătit.
Eliberez toate suferinţele şi toate durerile, tristeţea şi toate legăturile până la al şaptelea neam.
Eliberez toate fricile din mine: frica de viitor, frica de sărăcie, frica de critică, frica de boală, frica de moarte, frica de pierderea fiinţei iubite, frica de înălţime, frica de întuneric, frica de fenomenele naturii: de ploaie, fulger, trăznet, tunet, frica de apă, frica de înec, frica de semenii noştri, de oamenii, de public, de aglomeraţie, frica de a fi prădat, furat, frica de agresiune, frica de animale, frica de organele de control, frica de autorităţi, frica de singurătate, frica de bătrâneţe, frica de examene, frica să nu pot duce la îndeplinire sarcinile pe care le am în această viaţă, frica de adversari, frica de duşmani, frica că nu mă ridic la pretenţiile partenerului meu din toate punctele de vedere, frica că nu sunt, nu fac şi nu am ceea ce ar trebui, frica de zădărnicie, frica de energiile malefice, frica de superstiţii, frica de blesteme şi vrăji, frica de morţi, frica de spirite, frica de cimitire, frica de a avea iniţiative, frica de nou, frica de singurătate, de neputinţă şi sărăcie la bătrâneţe, frica de examene ale vieţii, frica de întâlniri, frica că nu sunt suficient de bun, suficient de înalt, frica de a-mi satisface partenerul din toate punctele de vedere, frica de pierdere, frica de soţ sau soţie, frica de puşcărie, frica că nu fac faţă concurenţei, frica de cutremure, inundaţii, grindină, secetă, vânturi puternice, furtuni, tornade, frica de calculator şi de toate aparatele electrice.
Eliberez toate emoţiile şi toate blocajele emoţionale, superstiţii şi prejudecăţi.
Eliberez toate rănile trecute şi prezente.
Eliberez toate angoasele, reziduurile, îndoielile, încăpăţânarea şi insuccesele.
Eliberez toate reziduurile.
Elibera toate îndoielile.
Eliberez toată încăpăţânarea.
Eliberez te orgoliile, toate lipsurile, toate blocajele.
Eliberez toate energiile înţepenite din mine, din toate părţile corpului meu, din cap, din creier, din dinţi, din ochi, din urechi, din gât, din toate organele interne, din membrele superioare şi inferioare, din piele şi din toate celulele corpului meu.
Eliberez toate stările: de inferioritate, de victimă, de slugărnicie şi servilism, de hipnoză, de sărăcie, de neputinţă, de dependenţă.
Eliberez toate energiile malefice, toate răutăţile din mine şi toate ataşamentele.
Eliberez toate blocajele care mă opresc să am credinţă în Divinitate, să am credinţă în mine, în tot ceea ce am de împlinit, ca şi cum s-ar fi împlinit deja.
Eliberez toate promisiunile, toate făgăduielile, toate jurămintele şi toate legămintele, toate obligaţiile, toate sarcinile şi toate angajamentele, indiferent cum s-au făcut de la Facere până acum, cu voie sau fără voie, prin constrângere, conştient sau inconştient, sub formă scrisă sau verbală, oficial sau neoficial şi din toate punctele de vedere de la Facere până ACUM pentru a fi cu adevărat LIBER şi INDEPENDENT, adică LIBERTATE MAXIMĂ ABSOLUTĂ ÎN VID TOTAL, ACUM ŞI AICI..
Eliberez toate înşelăciunile, toate minciunile, toate umilinţele.
Eliberez toată gelozia şi toată invidia, toate nereuşitele şi toate dezechilibrele.
Eliberez toată prostituţia din mine şi toate fanteziile sexuale.
Eliberez energiile distructive, demolatoare şi devastatoare ale lui Azura Tamu şi din toate punctele de vedere.
Eliberez toată încătuşarea şi tot zbuciumul.
Eliberez toate blocajele pentru ca să mă împac cu mine însumi şi cu corpul meu, cu divinitatea şi umanitatea.
Eliberez toate blocajele pentru a-mi activa total creierul şi ADN-ul şi a-mi creşte la maximum imunitatea.
Eliberez toate Seminţele Destinului şi toate nepotrivirile.
Eliberez toate reţelele energetice vechi din viaţa mea.
Eliberez toate blocajele pentru ca să permit corpului meu fizic să se elibereze total, din toate punctele de vedere. Eliberez toate blocajele pentru a deveni o fiinţă liberă şi independentă, armonioasă şi echilibrată, să trăiesc în bucurie, fericire şi abundenţă, în demnitate şi prestanţă, în împlinire totală.
Eliberez toate relaţiile nepotrivite şi relaţiile nepotrivite din viaţa mea, cu soţul sau soţia, cu copiii, cu rudele, cu părinţii, cu şefii sau cu subalternii, cu toţi semenii mei.
Eliberez toate legăturile nepotrivite de la Facere până acum cu toţi pe care i-am cunoscut în această viaţă, chiar dacă sunt decedaţi.
Eliberez toate blocajele care mă opresc să-mi reclădesc, regenerez, întineresc şi înfloresc corpul fizic.
Eliberez toate obstacolele pentru a-mi accelera la maximum procesul de întinerire şi a-mi reduce la minimum procesul de îmbătrânire.
Eliberez toate obstacolele pentru a ajunge eu însumi – înger uman.
Eliberez toate obstacolele care mă blochează ca abundenţa financiară să intre în viaţa mea.
Eliberez toate obsesiile şi insatisfacţiile din viaţa mea.
Eliberez toată lipsa de ofensivă, de iniţiativă şi de acţiune.
Eliberez toată lenea, comoditatea, inacţiunea, toată lipsa de vlagă şi delăsarea.
Eliberez toate blocajele care mă opresc să am o mentalitate sigură, de învingător.
Eliberez toate blocajele pentru ca în viaţa mea să intre partenerul sau partenera cea mai potrivită din toate punctele de vedere.
Eliberez toate blocajele pentru a-mi dezlega căsătoria şi a-mi întemeia o familie.
Eliberez toate blocajele pentru a da naştere la copii, atâţia câţi îmi doresc.
Eliberez toate blocajele pentru a depune pe mine kilogramele care îmi lipsesc din greutatea corporală pentru a ajunge la greutatea normală, după vârstă şi înălţime.
Eliberez toate blocajele pentru a avea o talie de vis şi a fi frumoasă.
Eliberez toate blocajele pentru a trăi în lux, confort şi eleganţă, oriunde m-aş afla, în plăceri şi satisfacţii depline.
Eliberez toate blocajele pentru ca viaţa mea să fie o adevărată sărbătoare în fiecare clipă a vieţii mele, să trăiesc starea de iubire divină.
Eliberez toate blocajele pentru a fi SUVERAN, adică a avea independenţă totală, creaţie totală şi împuternicire totală.
Eliberez toate limitele din mine, toate comportamentele nedemne, din toate punctele de vedere.
Eliberez toată chelia şi toate cauzele pentru care mi-a căzut părul de pe cap.
Eliberez toată inconsecvenţa şi toate nepotrivirile din mine şi toate nelămuririle.
Eliberez toate tainele deţinute de mine care nu sunt în Şi din iubire de Dumnezeu.
Eliberez toată batjocura şi toate poverile şi greutăţile vieţii.
Eliberez toate blocajele care mă ţin, sub orice formă în energia veche.
Eliberez toată lăcomia, toate exagerările şi toată stinghereala.
Eliberez toată ticăloşia, toată nesimţirea, tot cinismul şi toată nevrednicia.
Eliberez toate reţinerile de toate felurile, toată lipsa de ofensivă, de iniţiativă şi de acţiune.
Eliberez toate tendinţele şi toate dorinţele de a consuma droguri sau alte substanţe asemănătoare.
Eliberez tot egoismul din mine şi toată duritatea şi toată nepăsarea faţă de mine, de viaţa mea, de familia mea, de comunitatea în care trăiesc, de glia străbună şi identitatea naţională.
Eliberez toată teama din mine, teamă că îmi pierd slujba şi nu o să am din ce să trăiesc, eu şi familia mea, teama de tot ce mă înconjoară.
Eliberez toată jena şi ruşinea şi reţinerile de a-i întreba pe cei care mă slujesc sau care îmi sunt angajaţi despre îndeplinirea sarcinilor pe care le au conform înţelegerilor făcute şi pentru care sunt plătiţi, precum şi jena, ruşinea şi reţinerile de a-i lua la întrebări pe cei a căror superior sunt, şi care îmi sunt subordonaţi şi pe care eu îi plătesc prin salarii şi alte drepturi, despre integritatea averii mele pe care ei o gestionează, pur şi simplu, eliberez toate blocajele care mă opresc, care mă blochează să-i iau la întrebări despre lipsurile din gestiune, despre neîndeplinirea sarcinilor de serviciu sau îndeplinirea lor defectuoasă.
Eliberez toate blocajele pentru ca job-ul meu să fie acelaşi cu misiunea mea aici şi acum pe Pământ.
Eliberez toate obiceiurile proaste şi comportamentele nedemne.
Eliberez toată lipsa de demnitate, de fermitate, de victorii, în fiecare situaţie din viaţă.
Eliberez toate kilogramele în plus pe care le am şi toate cauzele care au dus la acumularea acestora.
Eliberez toate incertitudinile, toată neîncrederea şi toată nesiguranţa, loialitate, vulnerabilitate.
Eliberez toată starea de boală închipuită, de ipohondrie.
Eliberez toate mofturile şi toată dezordinea şi indisciplina din viaţa mea.
Eliberez lipsa de scrupule, de blândeţe şi de tandreţe.
Eliberez toată plictiseala şi toată dezorientarea din mine.
Eliberez toate blocajele pentru a fi sănătos, armonizat, vindecat şi echilibrat din toate punctele de vedere.
Eliberez toate blocajele pentru a avea tărie, forţă şi putere inepuizabile şi integritate totală din toate punctele de vedere.
Eliberez toată scleroza şi lipsa de discernământ.
Eliberez toate blocajele minţii şi imposibilitatea de a memora, de a judeca, de a reţine tot ce am studiat şi de a reda.
Eliberez „boala vitezei” pe care o am în timpul conducerii autoturismului.
Eliberez lipsa de comunicare totală sau parţială, de atenţie şi conştientizare totală.
Eliberez toate dereglările pe care le am de orice natură ar fi ele, toate dezechilibrele.
Eliberez toată starea de agitaţie şi de nelinişte în care mă aflu şi toată nemernicia.
Eliberez toată teroarea şi toate energiile care mă terorizează, din toate punctele de vedere.
Eliberez toate afecţiunile pe care le am şi toate lipsurile şi inclusiv lipsa apetitului sexual.
Eliberez toate cauzele şi toate blocajele şi absolut tot ceea ce mă opreşte să fiu eu însumi, să permit binele cel mai înalt din toate punctele de vedere, să manifest în permanenţă EU SUNT CEEA CE SUNT, nu întreb pe nimeni şi nu cer nimănui nimic!

luni, 21 decembrie 2015

Sărbătorirea solstiţiului de iarnă

craciun
Solstitiul de iarnă marchează începutul iernii în emisfera nordică şi al verii în emisfera sudică. Anul acesta vom avea solstiţiul pe 22 decembrie, ora 6:48. Vom avea ziua cea mai scurtă şi noaptea cea mai lungă a anului . Solstiţiul de iarnă a fost marcat în mai toate culturile ca o zi de sărbătoare , o zi de renaştere a Soarelui. Yule sau Yuletide (Timpul lui Yule) este o sărbătoare germanică precreștină care marchează solstițiul de iarnă , prima zi a iernii, noaptea cea mai lungă a anului și nașterea Noului Soare care va lumina pământul în anul care urmează. Era ținută de germani și de triburile (popoarele) învecinate și a fost absorbită mai târziu în Crăciunul creștinilor. Romanii au numit sărbătorirea solstiţiului de iarnă Saturnalii , în cinstea lui Saturn. Pentru vechile civilizații antecreștine aceasta era ziua nașterii zeilor, când zilele începeau să se lungească, iar omul era binecuvântat prin renașterea naturii. În această perioadă nu se putea declara război şi era o perioadă în care se făceau daruri. Acesta perioada reprezenta totodată egalitatea între semeni , era o perioadă în care bogaţii şi săracii erau la același nivel. Ziua va începe să crească după solstiţiul de iarnă şi va fi egală cu noaptea la echinocţiul de primăvară din 20 Martie 2016. Pentru această zi specială ne putem pregăti decorându-ne casa cu plante veznic verzi cum sunt pinul , rozmarinul, laurul şi cedrul. Putem folosi lumânări roşii şi uleiuri esenţiale de brad şi de pin.
Meditaţi asupra Soarelui, asupra energiilor ascunse ce se întind adormite în iarna , nu doar în Pământ ci şi în interiorul vostru. Gândiţi-vă la naştere nu ca la un început de viaţă ci ca la o continuare a ei. O altă tradiţie foarte veche este crearea unui pom Yule sau a unui pom de Crăciun. Acesta poate să fie un pom viu, pus într-un vas şi care mai târziu poate fi plantat în pământ sau un pom tăiat. Alegerea va aparţine. Decoraţiunile potrivite acestui eveniment sunt distractiv de realizat de la şiruri de ghirlande din boboci uscaţi de trandafir şi beţe de scorţişoară (sau porumb şi merişor) la săculeţi cu arome parfumate care sunt atârnaţi de ramuri. Cristale de cuarţ pot fi înfăşurate în fire strălucitoare şi suspendate de rămurele trainice , imitând ţurţurii de gheaţă. Merele, portocalele şi lămâile atârnate de crenguţe sunt foarte frumoase , decoraţiuni naturale şi obişnuite încă din cele mai vechi timpuri. Totodată acum se sărbătoreşte şi Focul sacru prin arderea lemnelor de stejar sau pin şi prin conectarea la strălucirea şi căldura zilelor care vor veni. Hrana tradiţională pentru acesta sărbătoare este reprezentata de nuci, fructe ca mere şi pere si prăjituri cu chimen. Sărbători cu bine ! Spor!

miercuri, 9 decembrie 2015

Raport energetic pentru luna decembrie 2015 Jennifer Hoffman

Luna decembrie aduce destul de multa actiune pentru o luna care reprezinta de obicei o perioada de relaxare si de atentie acordata cadourilor, intalnirilor si pregatirilor pentru trecerea in noul an. Dar in timp ce impodobim bradul si cantam colinde, in adanc se intampla o multime de lucruri. Ultima luna a lui 2015 poate aduce sfarsitul multor lucruri, un moment in care, atunci cand ne trecem viata in revista, sa decidem intre trecut si viitor, dupa multe decenii de cicluri care s-au reluat doar pentru a asigura ca alegem ce ne place si ne face fericiti. Energia lunii decembrie poate fi ca Scrooge cel bun sau ca Scrooge cel rau, dar va fi cu siguranta captivanta.

Luna incepe cu activarea cuadraturii Uranus/Pluto, care a inceput prima data sa ne sopteasca in 2009 si se va incheiea in 2016. Pe de alta parte, luna se incheie cu multe planete aflate in gradele finale ale unui semn si in ultima saptamana, fiecare planeta se va afla in miscare directa, lucru care nu s-a intamplat tot anul. Avem si Saturn in cuadratura cu Neptun toata luna, lucru cu care va trebui sa ne obisnuim doarece este aspectul semnatura al anului 2016. De fapt, multe dintre aspectele energetice ale acestei luni sunt o mostra a ceea ce putem astepta in 2016.

Ultima luna a anului poate fi o mare dezamagire, daca nu am obtinut lucrurile pe care ne-am gandit ca le vom obtine in luna ianuarie, atunci cand ne-am setat intentiile sau hotararile. Dar semintele succesului cresc mult mai usor si mai rapid daca sunt plantate intr-un teren lipsit de buruieni si de pietre si 2015 a fost anul in care am scapat de pietre si buruieni si de tot ce nu ne trebuia pentru a atinge succesul, chiar daca am crezut ca ne trebuie. Atunci cand ne stabilim intentiile, primele probleme pe care le abordam sunt cele cale ne blocheaza succesul intentiilor. Oricat de mult ne-am dori sa sarim peste aceste parti, ele trebuie rezolvate primele.

Si asta am facut tot anul am facut munca cea murdara sau am incercat sa scapam de ea. Nu conteaza unde ne aflam acum, fiecare pas pe cale isi are propriile binecuvantari si totul in viata noastra serveste unui scop. Atunci cand un lucru si-a servit scopul este momentul sa ii dam drumul si sa il inlocuim cu altceva, sau sa tintim mai sus, ridicandu-ne vibratiile si indreptandu-ne priviriea catre noi orizonturi. Sfarsitul anului este un moment bun pentru a face ceva gospodarie emotionala si pentru a ne hotari ce ne dorim mai departe.

Am terminat? Asta depinde de noi, de ceea ce suntem pregatiti sa eliberam si sa primim. Dupa cum vom afla in 2016, a primi va fi un factor major in ceea ce vom realiza. Am curatat calea si am asezat temelia, acum trebuie sa ne confruntam cu problemele legate de merit, vrednicie si valoare. Meritam sa primim ceea ce cerem, credem ca suntem vrednici de rezultat si au toate astea o valoare? Marea intrebare care se pune acum este daca cerem pentru noi ceea ce vrem cu adevarat sa facem, sau doar punem rotile in miscare, cu speranta ca lucrurile vor merge pana la urma intr-un fel si ca nu vom fi prea dezamagiti de rezultate?
Asumarea puterii personale a fost mult discutata in acest ultimul deceniu, acum ne aflam in fata portalului puterii si trebuie sa ne decidem cand si daca il vom deschide. Este singurul mod in care vom iesi din deprimarea anului 2015 si a multor ani anteriori, facand din 2016 un an fericit, plin de bucurii, de belsug, prosperitate si binecuvantari. Decembrie pregateste terenul pentru acest lucru si in ultima saptamana avem sansa de a ne incerca aripile. Cu fiecare planeta aflata in miscare directa si fara planete retrograde, in afara de poznasul Mercur aflat in umbra retrograda pe 21, primim o binecuvantare din partea Universului pentru a pune totul in miscare. Intrebarea este, ne vom pune si noi in miscare?

Cu o luna noua pe 11, la 19 grade in Sagetator si o luna plina in ziua de Craciun, la 3 grade in Rac, in aceasta luna avem parte din plin de spiritul sarbatorilor, cu accent pe credinta, camin, familie si securitate. Cum arata libertatea scumpa (Sagetator) si cum definim caminul, familia si siguranta (Cancer)? Daca familia voastra biologica v-a dezamagit din nou, poate a venit timpul sa va cautati familia energetica. Etichetele definesc asteptarile pe care le avem legate de comportamentul oamenilor si daca oamenii nu se ridica la inaltimea etichetei lor, poate a venit momentul sa va stabiliti noi frontiere pentru iubire, onoare si respect si sa invitati oameni noi in viata voastra. Racul guverneaza si mama, un subiect in general sensibil pentru noi, fie ca este vorba despre mama noastra, despre noi ca mama sau cum ne ingrijim ca mama pe noi insine, asa ca asigurati-va ca puneti sub pom, anul acesta si un cadou pentru voi insiva.

Un aspect curios al lunii decembrie este amplasamentul lui Marte. Este exact in aceeasi pozitie in care a fost in ianuarie 2014, asa ca uitati-va la raportul energetic din luna aceea, deoarece poate adauga un inteles suplimentar lunii decembrie. Aceasta luna are toate conditiile sa fie o luna grozava, asa ca trageti linie si incepeti sa va ganditi la ce anume doriti sa primiti in 2016, pentru ca anul aproape a venit. Sa aveti o luna minunata si sa va bucurati de sezonul de sarbatori.

marți, 8 decembrie 2015

Ce facem astazi ? 8 decembrie 2015

 Mai avem cateva zile din ciclul curent al fazlor Lunii pe care l-am inceput cu Luna Noua in semnul Scorpionului

Din punct de vedere al “cresterii personale”, acesta poate fi un ciclu al stimularii si asumarii puterii de creatie si, acum in ultimele zile inainte de Luna Noua urmatoare, avem suportul astral pentru a alege sa traim o transformare, sa mai facem un pas de la starea creatorului inconstient la starea creatorului constient.

La Luna Plina (26 noiembrie) am interactionat din plin cu influenta colaborarii Saturn-Neptun (cuadratura) si vom relua exercitiul si anul viitor, punctual in iunie si septembrie, dar, de fapt intreg anul se va derula sub cerintele acestui aspect astral – care ne ajuta sa ne destelenim din rigiditatea convingerilor (mai ales spirituale).

In perspectiva, anul viitor vom lucra si cu influentele cuadraturii  Saturn - Chiron si, vom avea calea, instrumentele si sprijinul pentru a extinde cercetarea spirituala, cu exersarea echilibrului si a stabilitatii (martie, noiembrie si finalul lunii decembrie).
Cumva, influentele cuadraturii Saturn-Neptun din aceasta toamna ne-au pregatit pentru anul viitor.

Luna Noua urmatoare ne deschide si mai mult calea catre lumea energetica, iar solstitiul de iarna ne stimuleaza sa ne asumam conexiunea cu aceasta lume precum si mersul inainte pe aceasta cale, a conexiunii dintre lumi, a cresterii prin creatie constienta a experientelor de viata.


Ca sa reusim asta este important sa avem curajul de a privi totul altfel.
“Ca sa poti fi cine esti, desprinde-te de cine ai fost” – acesta este gandul pe care se sprijina abordarea mea in procesul de schimbare si poate ne-ar fi de folos sa intelegem cum ne-am desprins pana acum si ce anume ne mai tine in forma veche.

Este important sa traim stiind ca fiecare gand si de fapt, fiecare cuvant din gandurile noastre, actioneaza ca o vasla in mediul energetic, modeland in timp real experienta in care suntem prezenti.
Asta “se intampla” cand gandim : organizam si miscam energia, orice si oricand gandim.
Cand folosim algoritmi stim ca organizam si miscam energia intr-un mod anume pe care l-am ales noi, in functie de algoritmii pe care-I folosim.

Prin exercitiu, la un moment dat ne va fi foarte usor sa ne alegem cuvintele atunci cand gandim. Acolo este posibil sa ajungem, cu cat mai devreme cu atat mai bine. Dar pentru a reusi acesta este important sa stim ca asta facem – daca vrem si daca alegem sa facem asta.

Ziua Lunii Noi ar putea reprezenta un moment in care asezam baze noi pentru viitor. Este un moment mai potrivit ca oricand alta data, sa facem strategii de dezvoltare, mai ales in legatura cu domeniul de viata pe care il va activa acest inceput de ciclu, pe harta personala.

Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina :)  - acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Folositi gandul acesta ca atunci cand folositi orice alt instrument, orice accesoriu din bucatarie de exemplu :)  sau din trusa de scule. Singura diferenta este ca acest instrument –Lumina- este folosit in orice situatie si pentru orice sarcina de rezolvat – este un instrument multifunctional :)

Suntem in faza de descrestere a Lunii, pana la Luna Noua care se va forma pe 11 decembrie, in semnul Sagetatorului. Raman valabile recomandarile de pe pagina Fazele Lunii a acestui blog, unde se regaseste si modul de lucru cu energiile fazelor Lunii.

Spor si succes !
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...