"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

vineri, 12 iunie 2020

Iti folosesti constiinta?

In această zi din viața ta, cred că Dumnezeu vrea ca tu să știi ...

  ..... conștiența nu este un dar pe care unii îl au, iar alții nu-l pot obține. Conștiența este dreptul tău din naștere și moștenirea ta. O ai acum.

Întrebarea nu este dacă o ai, ci  dacă o folosești. Toate ființele umane au darul Conștienței. Cu toate acestea, nu toți sunt conștienți că  sunt Conștienți. Când ești conștient că ești  Conștient, experiența  Conștientizării te duce la un nou nivel.

Acesta este motivul pentru care acest mesaj ți-a  fost trimis azi. Ai reușit să obții asta, din propria Conștiință interioara. Acesta ești Tu, trezindu-te pe tine.
Astăzi, pășește în Conștiență. 

Fă acest lucru prin simpla alegere de a face acest lucru. Lasă-te să fii conștient de sentimentele fiecărei persoane, de ceea ce se potrivește perfect și este „corect“ în fiecare moment, a ceea ce este dorit și necesar de la tine, ca un vindecător și un mesager Chiar Aici, Chiar Acum.

Pășește  în această Conștientizare  și urmărește schimbarea din viața ta de azi.

Cu dragoste, prietenul tău,

Neale Donald Walsch

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...