"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

luni, 16 aprilie 2012

Citate pentru fiecare semn zodiacal

  Citat pentru fiecare semn zodiacal, în funcţie de valorile şi lecţiile de învăţat ale semnului.





“Generatia noastra nu a avut niciun Mare Razboi, nicio Mare Depresie. Razboiul nostru este spirituala. Depresia noastra este viata noastra.”
Chuck Palahniuk



"Daca nu iti schimbi directia, s-ar putea sa ajungi in directia in care te indrepti."
Lao-tzu



“Fiecare greutate; fiecare bucurie; fiecare tentatie, este o provocare a spiritului; pentru ca sufletul uman sa se dovedeasca. Marele lant al necesitatii in care suntem prinsi are o semnificatie divina; si nimic nu se intampla fara a aduce un serviciu in descoperirea sublimului destin al sufletului uman.“
Elias A. Ford



“...Deschiderea spirituala nu este o retragere intr-un loc imaginat sau intr-o pestera sigura. Nu este o fuga, ci este o atingere a tuturor experientelor vietii cu intelepciune si o inima plina de bunatate, fara nicio separare.“
Jack Cornfield




“Tu esti Constiinta acestui Moment. Tot ceea ce "experimentezi" NU esti tu. Tu esti Nimicul care este Constient de Tot. Fi ceea ce esti!”
Michael Jeffreys




“Continuarea identificarii cu mica minte sau cu ego-ul, sau abandonul constient catre realitate este ceea ce defineste momentul prezent de constiinta.”
J.M. Harrison



“Chiar si judecata in cea mai simpla forma, cum ar fi sa etichetezi ceva ca fiind bun sau rau, ar insemna sa diferentiezi intre lucruri care defapt sunt la fel datorita irealitatii lor. Asadar, nu este defapt valid sa judecam nimic.”
Arten (din The Disappearance of the Universe de Gary Renard)




“Este mintea cea care are ganduri si sentimente, nu eu. Nasterea, cresterea, decaderea si moartea se intampla corpului, nu Mie insumi.”
Sri Atmananda





“Suferinta: perceptia ca lucrurile ar trebui sa fie altcumva decat sunt.”
Wayne Liquorman



“Un gand are exact atata putere cata ii dai Tu insuti.”
Michael Jeffreys




“Un concept nu e niciodata constient sau viu; nu stie ca este acolo. Doar Constiinta Insasi este constienta si poate sti orice.”
Peter Francis Dziuban




“Nu conteaza unde suntem si ce e posibil sa se intample, conectandu-ne cu Sinele, cu Natura Noastra Adevarata, este la fel de la indemana ca urmatoarea inspiratie.”
Cathy Rosewell Jonas

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...