"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

joi, 18 octombrie 2012

Cine este creatorul vietii voastre ? ...acum ce creati ?

Asadar, cine este creatorul vietii voastre ? Dvs ! Cine este arhitectul vietii voastre ? Dvs! Ceea ce sunteti si ceea ce experimentati este produsul rationamentului Gandirii , care este Dumnezeu. Primiti in viata voastra toate lucrurile pe care cu precizie le doriti sa le primiti si faceti experienta vietii conform cu valorile retinute. Voi determinati ceea ce este bine pentru voi, ceea ce trebuie...sa acceptati, ceea ce veti experimenta. Voi decideti toate acestea, inf unctie de gandurile voastre. Nu sunteti nici sclavul, nici valetul, nici marioneta vreunei zeitati care sa stea sa va observe in luptele voastre. Traiti in mijlocul extraordinarei Vieti, intr-o delicioasa totala libertate.

Fiecare din voi este liber sa adune si sa aleaga gandurile pe care le vrea si prin aceasta fantastica putere creati voi toate lucrurile. Fiecare gand prelucreaza destinul in fata voastra. Fiecare sentiment contribuie sa marcheze ceea ce se numeste cararea vietii voastre. Viata voastra va fi dupa cum ati gandit si resimtit, caci Tatal spune” dupa cum este emotia, asa se va intampla”.Cine sunteti dvs ? Sunteti Dumnezeu care aveti in linistea fiintei voastre facultatea de a gandi, de a crea, de a deveni exact ceea ce ati dorit sa deveniti, caci in acest moment sunteti foarte precis ceea ce ati decis sa fiti- nimeni nu v-a retinut sau v-a impiedicat sa deveniti.Voi sunteti cei ce decid legile vietilor voastre... Maestrii supremi ai vietii si circumstantelor voastre.

Sunteti intr-adevar guvernatorul suprem, dotat cu inteligenta si intelepciune nelimitata, dar ati omis sa intelegeti , in aceasta viata si in nenumarate alte vieti. Candva, ati stiut sa creati flori. Dar acum ce creati ? Marile voastre creatii sunt tristetea,ingrijorarea, autocompatimirea, mizeria, ura, disensiuni, autonegarea, imbatranirea, boala,moartea.

Voi creati pentru voi insiva o viata limitata, acceptand credinte limitate care apoi devin solide adevaruri in fiintele voastre si astfel realitatea vietii voastre. Voi va imputinati viata judecand lucrurile, oamenii si chiar propriile voastre persoane. Traiti conform unui cod la moda, numit frumos si va inconjurati de lucrurile care va permit sa fiti acceptati deconstiinta limitata a omului- care nu accepta nimic decat uneori propriile voastre idealuri inaccesibile. Va nasteti, cresteti, corpurile isi pierd vitalitatea, imbatraniti din credinta in batranete si pana la urma muriti.

Voi, mari Dumnezei creatori, care candva erati suflul libertatii, ati devenit niste entitati traind in lume, va ingraditi in orase gigantice si traiti in frica, dupa usi zavorate. Mai degraba ati urca pe creste, acolo sus si ati calari vanturile minunate, voi ati construit imobile imense si cladit o constiinta a fricii; ati construit o societate care reglementeaza modul vostru de a gandi, credintele voastre, actele voastre, aparenta voastra.Va ingrozesc razboaiele si zgomotele lor. Va este frica sa va imbolnaviti.

Va e frica sa nu fiti recunoscuti. Tremurati la gandul sa priviti pe cineva in ochi si in acelasi timp va e foame de afectiunea numita iubire. Va intrebati asupra oricarui lucru bun ce vi se intampla si va indoiti de repetarea lui. Va tarati in locurile publice cautand succesul si celebritatea, aurul, rupiile,dolarii si francii. Si ca sa culegeti ce ?Nimic decat un pic de bucurie. Ati ajuns la disperare numai prin puterea gandului. V-ati vazut redusi la marsavie si la mediocritate prin puterea gandului. V-ati imbolnavit prin forta gandului bolii. Voi ati murit si mai muriti inca prin forta gandului mortii.

Este creatia voastra. Caci inflacaratul creator din voi dotat cu puterea de a stapini gandul si de a crea din el un univers, de a aprinde stelele in cer pentru o eternitate-acest creator a cazut in cursa credintei si a dogmei, a modei si a traditiei, alunecand din gand limitat in gand limitat si prin propria voastra necredinta v-ati impiedicat sa traiti. 
Ramtha -Cartea Alba

Un comentariu:

  1. Foarte adevarat... Mai ramane doar sa si traim conform celor accepatate !:)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...