"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

miercuri, 2 ianuarie 2013

Vibratia anului 2013-interpretare numerologica

2013-previziuni-numero
Image courtesy of Dan / FreeDigitalPhotos.net
Asa cum spuneam si intr-un articol anterior despre numerele karmice, “in perioadele guvernate de numarul 13, timpul parca se opreste in loc, iar tot ceea ce ne-am propus sa realizam devine tot mai dificil de obtinut. In orice directie am actiona, apare senzatia ca se munceste mult prea mult, fara a se intrevedea posibilitatea castigului. Totodata, se intampina multe obstacole, probe care parca nu se mai termina, iar gradul de oboseala si frustrare creste la cote neprevazute. Multi sunt aceia care renunta in acest punct la lupta, punand totul pe seama ghinionului sau a nesansei. Se ajunge la pesimism sau la abandon, la privirea sumbra si la ideea ca nimic nu mai este de facut… Dar nu este asa!
Compus din Unu – actiune, initiativa, independenta si perseverenta – si Trei – expansiune, cunoastere, evolutie -, totalizand Patru – rabdare, constructie pe termen lung, temelie/baza, vibratia cifrei 13 sugereaza faptul ca, recompensele vor fi cu atat mai mari si satisfactiile cu atat mai profunde, cu cat ne vom stradui mai mult.”
Pe de alta parte, anul 2013 se refera la vibratia numarului 6 (2+0+1+3=6), a carui corespondenta in astrologie sunt zodiile Balanta si Taur, ambele guvernate de catre Venus, planeta iubirii, a cuplului, casatoriei si a asocierilor de toate felurile, precum si a banilor, a valorilor materiale si a talentelor personale.
Ni se atrage atentia in aceste perioade sa fim atenti si la punctul de vedere al celuilalt, la sentimentele si emotiile celor din jur. Este bine sa cantarim cu atentie fiecare situatie, sa incercam sa mentinem balansul si armonia, sa adoptam un dialog pasnic si diplomat.
Este bine sa se caute compasiunea si forta de a-i ajuta pe altii in aceasta perioada, asumandu-ne responsabilităti, fiind generosi si gratiosi in gandire, progresand astfel pe toate planurile.
Referindu-se prin Balanta la ceilalti, vibratia Sase simbolizeaza si asocierile, parteneriatele de orice fel sau unele litigii si procese. Totodata, este cifra consilierilor, terapeutilor, sfatuitorilor si a tuturor acelora care lucreaza ca mediatori.
Sub aceasta vibratie se intocmesc cele mai trainice casatorii, se infiripa uniunile de lunga durata si dragostea prinde contur. Apare dorinta de a se intemeia o familie sau de a se uni destine. Totodata, cifra Sase este benefica aparitiei copiilor si a reusitelor in casnicie.
Daca persoana care trece printr-o perioada guvernata de aceasta cifra este deja casatorita, atunci se prea poate ca parteneriatul sa fie supus unor teste si verificari. Este vorba de o “reinnodare” a sentimentelor, de o noua etapa a relatiei, mai matura, mai frumoasa, mai plina de semnificatii.
Daca, din contra, intre cei doi lucrurile nu sunt asa cum ar trebui, relatia nu are perspective sau sanse de a evolua, daca unul dintre cei doi greseste fata de celalalt sau nu sunt respectate valentele morale ale cuplului, este posibil ca sub aceasta vibratie, sa se destrame.
Pentru a afla vibratia nasterii tale si ceea ce ti-a rezervat anul 2013 este de ajuns sa faci un calcul foarte simplu: aduna toate cifrele care compun data nasterii tale si redu-le pana ajungi la o singura cifra, cuprinsa intre 1 si 9. (Exemplu: Daca esti nascut(a) pe data de 25.06.1954, vibratia nasterii tale va fi: 2+5+6+1+9+5+4= 32=3+2=5. Deci, vibratia nasterii in acest caz este 5!)

Vibratia 1

Este bine ca in 2013 sa-ti indrepti atentia catre interior, sa cauti si sa intelegi cu adevarat cine fiinteaza acolo. Energia cifrei 7 (Vibratia personala 1 + Vibratia anuala 6 = 7) invita la descoperirea unei noi lumi, alta decat cea fizica sau materiala, in care sa se refaca legatura cu sinele superior.
Este indicat sa renunti la ego si incapatanare si sa te abandonezi destinului, sa te lasi purtat de mana lui cu incredere si sa traiesti ceea ce iti rezerva viata! Sub aceasta vibratie se poate dobandi o noua intelepciune si filosofie asupra lumii si asupra vietii in general!
Acordand timp pentru a-ti contempla ideile intr-un spatiu intim si privat, fara a fi influentat(a) de gandurile altora, dar luadu-i in considerare ca persoane, se poate ajunge la intelegere deplina, atat a dorintelor personale, cat si a celor din jur. Provocarea acestei cifre este mentinerea unui balans intre noul mod de a vedea viata si deschiderea catre lumea ce te inconjoara.

Vibratia 2

In ordinea fireasca, venind dupa un an 7, cel al remodelarii interioare, Optul recladeste, spala, purifica si transforma toata energia, fiind totodata un nou inceput (Vibratia personala 2 + Vibratia anuala 6 = 8).
Este indicat sa nu se renunte la ambitiile personale, sa se pastreze atentia asupra a ceea ce ti-ai propus, deoarece se va constata ca in perioadele guvernate de cifra 8, se beneficiaza de o putere mai mare si de un psihic mai puternic.
Anul 2013 poate avea legatura cu puterea, banii si afacerile, de aceea este indicat sa lucrezi la o strategie, pe care sa o urmaresti si dupa care sa actionezi. Poate fi o perioada cu castiguri materiale deosebite sau cu pierderi, depinzand de sensul in care vrei sa actionezi sau de ceea ce ai de corectat! Oricum, oportunitatile nu vor intarzia sa apara!
Provocarea este obtinerea unui grad mai mare de detasare si intelegerea faptului ca puterea trebuie folosita spre binele tuturor si nu cu scopuri distructive. Combinatia vibratiei anuale (6) cu cea personala (8) poate crea sansele unor parteneriate de afaceri sau asocieri profitabile, casatorii ce au ca urmare imbogatirea, partaje sau litigii datorate banilor

Vibratia 3

Vibratia 9 (Numarul personal 3 + Vibratia anuala 6 = 9) te invita sa pasesti inainte, sa avansezi din toate punctele de vedere, sa-ti urmezi idealurile cu incredere si sa lupti pentru ceea ce esti sau iti doresti sa fii.
Finalul unui ciclu de 9 ani indeamna la debarasarea de tot ceea ce nu mai este bun pentru tine, ceea ce te face sa stai pe loc sau nu mai este conform cu destinul tau viitor. Este perioada in care ceva trebuie sa se termine, prietenii care nu isi mai au sensul sa se destrame, relatii, vicii, locuri de munca frustrante, anumite convingeri, probleme sau situatii ce dauneaza.
Multe din aceste schimbari s-ar putea sa ia prin surpindere, nefiind usor sa se accepte ca multe lucruri din viata nu mai sunt conforme cu ceea ce se dorea candva. Dar nu trebuie sa suferi sau sa te intristezi, deorece experientele traite acum iti arata clar unde te-ai impotmolit, care este domeniul de viata ce nu functioneaza si care este noua cale. O poti accepta cu bucurie, ceea ce iti va aduce o avansare, noutate si originalitate, un nou inceput evolutiv sau poti refuza schimbarea, ceea ce va duce la prabusirea fortata a situatiei actuale!
Se poate folosi cifra de vibratie 9 pentru a scăpa de greutatea nedorită, pentru a pune capat unui viciu, pentru a vinde lucruri ce nu mai folosesc sau pentru a plati vechi datorii. Cu cat se face mai mult loc in viata personala, cu atat mai mult vor exista sansele unor noi inceputuri si experiente!

Vibratia 4

Anul 2013 este influentat de vibratia 1 (Vibratia personala 4 + Vibratia anuala 6 = 10 = 1) cand indiferent de varsta, conditia sociala, intelect, religie, sex sau aspiratiile pe care le ai in acest moment, este timpul unor noi inceputuri!
Un an Unu te indeamna la actiune, iar orice lucru inceput acum tinde sa creasca alaturi de tine in urmatorii ani. Este anul in care este bine sa initiezi o afacere, sa-ti schimbi locul de munca in cazul in care cel prezent nu mai ofera satisfactie, sa demarezi un proiect la care ai lucrat sau pur si simplu sa incepi o viata cu totul noua.
Unu inspira libertate, cautarea propriului sine si a independentei, ruperea barierelor, necesitatea de a te individualiza, de a fi pe propriile picioare si de a nu depinde de cineva.
Atat lucrurile bune pe care le initiezi acum, cat si cele care nu fac cinste, vor prinde radacini, iar la un moment dat va fi necesar sa te confrunti cu efectele produse, de aceea este bine sa te concentrezi ca intreaga ta energie sa fie depusa intr-un scop pozitiv, in proiecte cu bataie lunga si in idealuri constructive.
Combinatia vibratiei anuale (6) cu cea personala (1) poate aduce o noua relatie in viata ta, redescoperirea celei actuale sau venirea pe lume a unui copil!

Vibratia 5

Sub influenta cifrei Doi (Vibratia anuala 6 + Vibratia personala 5 = 11=2), ti se atrage atentia ca exista si un punct de vedere diferit de al tau, fiind perioada in care trebuie sa te raportezi si la altii, sa-i asculti si sa-i intelegi, sa iti formezi pareri si sa actionezi in conformitate cu nevoile tuturor celor implicati.
Poate fi momentul in care intalnesti pe cineva si formezi un cuplu, multi fiind aceia care sub aceasta vibratie si-au intalnit sufletul pereche sau partenerul ideal. In functie si de celelalte vibratii cu care se impleteste, de momentul in care apare, de starea in care te gaseste sau de comportamentul si atitudinile tale, poate fi o perioada plina de sensibilitate si empatie, de vraja a cuplului abia format, de fuzionare a doua individualitati separate care devin una.
Atunci cand se gaseste un sens comun, atunci cand se stabileste un balans si se ajunge la armonie, cifra Doi poate fi simtita din plin si se poate transforma in iubire pura!
Atunci cand vibratia ei este folosita intr-un mod negativ, va crea situatii si stari duplicitare, tensiune interioara datorata incertitudinii, dualitate si nesiguranta in luarea unor decizii. Astfel, exista pericolul ca anumite cupluri sa se destrame si sa o ia pe drumuri diferite. Divergentele si punctele de vedere  contrare sunt foarte frecvente, samanta de scandal fiind iminenta. Partenerii o iau pe cai opuse, isi doresc altceva, unul dintre ei este atras de altcineva sau o femeie, oricine ar fi ea, face greutati cuplului.
Cifra Doi reprezinta legatura energetica care se creaza intre noi si altcineva, astfel incat este si cifra consilierilor, prietenilor, sfatuitorilor, partenerilor de orice fel, a mamei.
Cheia unei intregi perioade guvernate de aceasta cifra este balansul si armonia, cumpatarea. Este bine sa iti pastrezi integritatea, sa iti echilibrezi emotiile si starea sufleteasca si sa traiesti in armonie cu tine si cei din jurul tau, deoarece acum poti auzi multe puncte de vedere contrare parerilor personale. Poti atrage persoane in oglinda, iar prin ei sa iti vezi de fapt calitatile sau defectele.
Sensibilitatea cifrei Doi este pe de-o parte calitate si pe de alta defect, de aceea este bine sa o folosesti in avantajul tau prin activitati relaxante: muzica, pictura sau orice fel de arta care iti face placere sau care iti aduce armonie. Te poti impaca acum cu anumite persoane cu care nu te mai intelegeai, poti lega prietenii de durata sau ii poti ajuta pe altii!
Un an doi este cel al asteptarii si al rabdarii, in care nu trebuie sa fortezi nota sau sa te arunci in actiuni noi, nebunesti, riscante. Agresivitatea, spiritul de initiativa crescut si incapatanarea sunt atitudini care pot aduce probleme. Trebuie sa fii pregatit(a) pentru amanari, blocaje sau taraganari si asta doar pentru a invata ce inseamna rabdarea. Este un test al controlului de sine si al sensibilitatii emotionale.

Vibratia 6

Atunci cand suntem intr-un an Trei, indiferent de varsta la care am ajuns, viata sociala este importanta, fiind o perioada ce se refera la planul psihic, la cursuri, informare,  relationare, schimb de pareri  (intr-un mediu de invatamant, printr-o afacere, prin prieteni noi, relatii, drumuri, in institutii legate de comunicare sau turism), si expansiune, cercetare de noi orizonturi, o  perioada vesela, optimista si indrazneata.
Daca exista talent literar, cifra aceasta este benefica scriitorilor, jurnalistilor, oamenilor de presa si televiziune, oratorilor sau celor care lucreaza cu publicul. Totodata, exista predispozitia la activitati legate de comert, negot, afaceri sau turism.
Apetitul pentru viata este crescut, totul este in miscare, nivelul energetic este marit, iar lumea este abordata cu exuberanta. Intr-o perioada Trei nimic nu pare imposibil, dorindu-se trairea vietii cu inocenta, sinceritate, bucurie si expansiune pe mai multe planuri.
Oamenii devin mai curiosi sau mai dornici sa se perfectioneze, sa afle, sa-si raspunda la intrebari si sa filosofeze. Probabil cercul de prieteni sau de cunostinte/relatii se va mari, pot sa apara noi interese, iar viata sociala sa fie pusa pe primul loc.

Vibratia 7

Perioadele influentate de vibratia Patru (Vibratia personala 7 + Vibratia anuala 6 = 13 = 4)  indeamna la concentrarea fortelor asupra detaliilor, analizei, organizarii si conservarii celor dobandite pana in acest moment. Este bine sa fii mult mai practic(a), mai muncitor(oare) si mai organizat(a), fara sa te lansezi in noi actiuni, mai degraba continuandu-le pe cele incepute in anii  precedenti.
Totodata, vibratia Patru este un semn al smereniei si sacrificiului, fapt pentru care este bine sa iti revizuiesti comportamentul, sa te intorci catre sine si catre lucrurile marunte ale vietii, catre cei pe care ii iubesti si au nevoie de tine. Este posibil ca intr-o astfel de perioada, daca trasaturile interioare nu sunt din cele mai frumoase, sa se intampine anumite greutati si asta numai pentru a se reevalua personalitatea.
Intr-o perioada guvernata de aceasta cifra, trebuie avuta o grija sporita fata de corpul fizic, fata de ceea ce manaci si cum traiesti din punct de vedere fizic sau moral, deorece pot aparea anumite probleme de sanatate, semnale ca ceva nu functioneaza bine in comportamentul tau.
Modul in care gandesti, frustrarile si amintirile negative, lucrurile la care nu vrei sa renunti desi iti fac rau, sentimentele si emotiile reprimate, toate acestea se somatizeaza pe corpul fizic creand problemele de sanatate. De aceea, imunitatea trebuie intarita, precum si relatia cu eul spiritual.
In acelasi timp, vibratia Patru invita la concentrarea fortelor asupra serviciului si a locului de munca, asupra angajatilor sau a colegilor fata de care este bine sa te apleci cu mai multa atentie. Realizarea sarcinilor sau a indatoririlor de zi cu zi trebuie facute acum cu mai multa atentie, duse la bun sfarsit oricat de greu ar parea, deoarece numai asa se vor dobandi satisfactii.
Nimic nu vine usor, dar ceea ce se dobandeste la final confera durabilitate in timp . Este o perioadă bună pentru a pune bani de-o parte, pentru a manageria, organiza, construi, pentru agricultura, stiinta si afaceri ce tin de hranirea si vindecarea oamenilor.
Este bine sa nu se ajunga la judecata in aceste perioade sau sa se actioneze in instanta, decat daca legea si dreptatea sunt in totalitate de partea ta. Din aceasta cauza, este indicat sa nu se intre in polemici si sa se dea dovada de politete in orice situatie, precum si de o combinatie intre perseverenta si spirit versatil

Vibratia 8

Un an sau o perioada Cinci (Vibratia personala 8 + Vibratia anuala 6 = 14 = 5) este una energica, plina de viata si actiune, pasionala si aventuroasa.  Daca exista talente artistice, este bine sa se actioneze si sa fie puse in valoare, deoarece sunt sanse de a te face remarcat(a).
Poti avea parte de noi cunostinte, de noi relatii si interese, spiritul de comunicare fiind crescut sub aceasta cifra.
Cinci este si cifra calatoriilor si a deplasarilor de scurta durata, astfel incat este posibil ca tendinta acestei perioade sa fie legata de alte locuri decat cele natale. Apare dorinta de a vizita, de a fi pe drumuri, de a nu stagna sau de a nu ramane in acelasi loc. Interesul pentru lucrurile noi creste din ce in ce mai mult.
Capcana acestei vibratii se refera la inconstanta si la imprastiere. Simtind gustul libertatii, curiozitatea si expansiunea, este posibil sa se alerge dupa mai multi iepuri in acelasi timp si intr-un final sa nu te alegi cu nimic. Cu toate ca inspira trairea la maxim a fiecarui sentiment, este bine sa nu se piarda ratiunea si sa se echilibreze viata, luand de la oportunitatile noi aparute doar ceea ce iti trebuie cu adevarat.
Cinci-ul poate aduce in viata noastra situatii duale, cu mai multe nuante, tendinta catre flirt sau catre o viata dubla. De multe ori sub aceasta vibratie apar idile neasteptate, iubiri zbuciumate sau aventuri, care pot rezista sau nu testului timp.
Trebuie sa te astepti ca in astfel de perioade, totul sa fie in miscare si schimbare. Nu trebuie sa te impotrivesti sau sa te agati de persoanele, lucrurile sau starile ce nu isi mai au rostul sau nu mai sunt bune pentru tine. Este bine sa te eliberezi si sa accepti noul, ineditul in viata ta, sa traiesti fiecare clipa din plin, iubind, calatorind, razand si uneori riscand.

Vibratia 9

Cei nascuti sub vibratia cifrei 9 urmaresc intocmai vibratiile anilor cu care se asociaza, deoarece cu orice alta cifra am aduna-o, rezultatul va fi cifra respectiva. De aceea, vibratia ce te indruma anul acesta este intocmai vibratia anuala, adica 6 (Vibratia nasterii 9 + Vibratia anuala 6 = 6), descrisa mai pe larg la inceputul acestui articol.
2013 aduce in prim plan atentia catre cuplu, casatorie si partenerul de viata, balansul si armonia fiind esentiale.  Este posibil ca parteneriate la care nici nu ai visat, sa prinda contur in aceasta perioada sau vechi colaboratori cu care nu te mai intelegi, sa dispara ca prin minune!
Totodata, in aceasta perioada, ceilalti s-ar putea sa aiba mai multa nevoie de tine: un parinte mai in varsta care iti cere ajutorul, nasterea unui nepot care iti solicita grija si priceperea sau anumite actiuni pe care le intreprinzi sunt spre binele si folosul altora.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...