"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

miercuri, 16 iulie 2014

Cele 5 Adevaruri ayurvedice ale DRAGOSTEI si cum sa le pui in aplicareGusta putin din intelepciunea ayurvedica a dragostei si citeste acest articol! Nu doar ca iti va schimba perspectivele asupra dragostei, dar la finele lui vei gasi ca esti mai bogata spiritual.

Gusta putin din intelepciunea ayurvedica a dragostei si citeste acest articol care circula prin intermediul mailului si al internetului. Nu doar ca iti va schimba perspectivele asupra dragostei, dar la finele lui vei gasi ca esti mai bogata spiritual.
INTELEPCIUNEA AYURVEDICA A DRAGOSTEI: 5 ADEVARURI DESPRE DRAGOSTE

 1. Cel care este plin de dragoste este cel care este intotdeauna fericit
Teorie:
Cand ai in mod constant dragoste pentru toata lumea, nu o sa acumulezi in interiorul tau niciun fel de negativitate. Dragostea ta neegoista te va face sa ai doar ganduri pozitive si astfel te vei afla intr-o stare de fericire constanta.

Aplicare:
Incepe-ti ziua gandindu-te la toti oamenii cu care vii in contact. Apoi asigura-te ca ai in minte si gandul ca ai dragoste pentru toti dintre ei. Acest gand te va ajuta de-a lungul zilei. Vei constata ca ii poti accepta pe ceilalti asa cum sunt si ai pentru ei numai ganduri de bine.

2. Dragostea pentru divinitate te va face sa invingi toate situatiile dificile
Teorie:
Dragostea ta pentru Dumnezeu te va face sa experimentezi prezenta sa in tot ceea ce faci. Acolo unde este dragoste nu este niciodata un moment de singuratate. Prin urmare, vei fi capabil sa mergi inainte cu curaj in toate provocarile pe care ti le aduce viata.
Aplicare

Gandeste-te la o situatie in care te-ai aflat si ti-a fost foarte greu. Acum gandeste ca Dumnezeu este cu tine ca sa te ajute in aceasta situatie. Cand crezi acest lucru, vei descoperi ca ai curajul de a accepta si de a infrunta situatia. Apoi, vei actiona si vei aduce o schimbare in aceasta situatie.
3. Singura modalitate de a-i schimba pe ceilalti este de a te purta cu ei cu dragoste

Teorie:
Cand ai dragoste pentru ceilalti, le vei dori numai bine. Dorinta ta de a-i schimba va fi atunci pentru binele lor si nu pentru propriul egoism. Ceilalti vor raspunde atunci rapid iubirii tale neegoiste si ii vei gasi schimbandu-se.
Aplicare:
Gandeste-te la o persoana pe care vrei sa o schimbi intr-o anumita privinta. Inainte de a te gandi sa schimbi persoana respectiva, lasa ca in mintea ta sa fie multa dragoste pentru acea persoana. De asemenea, asigura-te ca schimbarea pe care o vrei la cealalta persoana este pentru binele sau si nu pentru un motiv egoist de-al tau.


4. Doar cand te iubesti pe tine insuti, te poti ierta

Teorie:
Dragostea iti da puterea sa ierti. Asa cum ti se pare usor sa ierti o persoana pe care o iubesti, cand te iubesti pe tine insuti, poti sa si te ierti. Doar atunci vei putea sa inveti si sa progresezi fara sa te autoingreunezi.
Aplicare:
Cand ai facut o greseala, aminteste-ti ca, daca vrei sa progresezi si sa evoluezi, trebuie mai intai sa te ierti pe tine insuti. Invata din greselile tale astfel incat sa nu le mai repeti si iarta-te. Apoi, vei putea sa mergi mai departe cu inima usoara.
5. Acolo unde este dragoste, cea mai dificila sarcina devine usor de efectuat
Teorie:

Daca ceva este dificil, inseamna ca acolo nu este dragoste. Acolo unde este dragoste, chiar si o sarcina mare si grea precum un munte devine usoara precum bumbacul. Dragostea face ca munca sa fie mai usoara.
Aplicare:
Astazi este ziua sa iti iubesti munca. Orice ai face, aminteste-ti ca iti iubesti munca. Experimenteaza cu un lucru pe care il faci cu dificultate. Pune-ti un reminder ca sa iti amintesti ca iubesti sa faci acel lucru si ca acesta este motivul pentru care il faci.
SURSA: www.ayurvedicwisdom.com
http://justme0791-love-is-life.blogspot.ro/2014/07/cele-5-adevaruri-ayurvedice-ale.html 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...