"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

luni, 13 iulie 2015

Astrograme Karmice

„Scopul entitatii pe pamânt este acela de a se putea cunoaste pe ea insasi si in plus sa se uneasca cu Fortele Creatoare, de a implini acele scopuri pentru care a venit pe pamant: acceptarea, credinta, cunoasterea, relatia sa cu Fortele Creatoare. Căci El te-a numit prieten; nu servitor, ci prieten, frate, sora. (3508-1)”

Edgar Cayce a subliniat ca fiecare viata cuprinde suma totala a vietilor anterioare, in sensul ca fiecare dintre noi este pur si simplu la o reuniune cu propriul sau sine in toate experientele din aceasta viata. Ceea ce suntem acum este un rezultat a ceea ce am fost; si tot ceea ce am construit inainte, si bune si rele, totul este cuprins in oportunitatile acestei vieti.  Ne indeamna sa recunoastem ca ceea ce suntem astazi este rezultatul a ceea ce am facut inainte referitor la idealurile si cunostintele noastre, la atitudinea noastra fata de Dumnezeu (sau „Forta Creatoare”) in vietile trecute. Sistemul Solar este privit ca un ciclu de experiente pentru suflet. Acesta are opt dimensiuni, care corespunde planetelor (cu exceptia Soarelui si a Lunii).

Planetele reprezintă punctele focale ale acestor diferite dimensiuni ale vieții, precum si simbolul diferitelor nivele de constiinta prin care sufletul trece intre incarnari pamantesti. Pamantul este conceput ca o a treia dimensiune si ca un fel de laborator pentru intregul sistem. Tot ceea ce invata sufletul trebuie sa fie construit in viata din planul fizic, pentru a creste sufletul trebuie sa depuna efort si vointa in planul terestru.

Pozitia planetelor poate arata cat de bine ne-am insusit diferite teste si cat de bine ne-am completat diverse cicluri de experienta si de invatare. Viata are ca scop experienta, iar locul in care se afla o persoana este ca acolo isi poate folosi abilitatile sale actuale, defectele, esecurile, virtutile, in indeplinirea scopului pentru care sufletul a decis sa se manifeste in planul tridimensional.

Cum te pot ajuta o astrograma karmica? O poti considera o metoda de autocunoastere pentru a intelege ce se intampla in viata ta acum si de ce s-au intamplat anumite evenimente. De asemenea care iti sunt darurile pe care le poti folosi cu succes in aceasta viata. Tema sau misiunea cheie. Detalii legate de lectiile karmice, ce nu ai invatat inca si ar trebui sa aduci in echilibru in aceasta viata. Unde ar fi necesar sa fii mai atent si ce ar trebui sa faci pentru o sanatate mai buna, relatii armonioase, familie, cariera, etc. Anumite referinte se repeta pe parcursul mai multor vieti – preocupari sau vocații –  iar aceasta reprezinta o karma pozitiva.

Astrograma karmica este o sinteza de vieti pamantene si planetare.  

Interpretarea astrogramei se bazeaza pe pozitia planetelor in momentul nasterii tale.

In obtinerea unei intelegeri mai profunde a experientelor spirituale, incarnarile sunt oportunitati pentru a realiza misiunea sufletului. In orice dimensiune sau stare de constienta, trezirea finala si iluminarea se datoreaza dorintei lui Dumnezeu. Dorinta lui unica este sa continuam sa avem propriul fir unic de aur ce trece prin fiecare act constient sau gandire, catre compania inevitabila si eterna cu El. Prin urmare, utilizati tot ce aveti la indemana – fie ca este vorba astrologie, reincarnare, studiul scripturilor, muzica, meditatie, rugaciune sau vise constiente – pentru a spori gradul de constientizare interioara a relatiei spirituale cu Dumnezeu.

Astrogramele karmice pot fi comandate pe mail: nagymelinda3@yahoo.com
Costul unei interpretari astrologice karmice este de 60 lei.
Pentru astrograma trebuie sa specificati data si ora nasterii, localitatea nasterii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...