"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

sâmbătă, 1 februarie 2020

02. 02. 2020

Omul și palindromul

02.02.2020... iată o dată fatidică. Ce înseamnă fatidic? Este ceva care se întâmplă în viața ta chiar dacă nu ieși din casă. Vine prin sms, prin telefon, prin mail, prin televizor...
Altfel spus, orice ai face, nu scapi. Important este, cum treci prin asta? Păi să vedem...

02.02.2020 este palindromul perfect care antrenează energiile emoționale, mentale, intelectuale, morale, sociale și financiare, astfel încât în funcție de karma personală, te vei îndrepta spre ceva bun sau spre ceva care nu-ți convine dar vei înghiți de nevoie. Vorba aia cu Grigore și agheazma...
În această zi de 02.02.2020 vibrația lui 8 intră în acțiune, ceea ce ne va obliga pe toți să dăm examenul de conștiință... poate cel final la acest început de nou ciclu adus de Șobolanul de Metal. 2020 este un an de 4, pătratul materiei și al nevoilor materiale, satisfăcute sau nu. Cert este că 02.02.2020 ne va întoarce pe toți pe dos, și important e ca tu să ai haină din aia cu două fețe, astfel că oricât te-ar întoarce ziua aceasta de 2 pe dos, vei purta o haină normală.

Hmm... crezi că scapi, tu ăla / aia de colo care vrei să fentezi numerele? Ia stai tu puțin să o aduc pe Luna Neagră, care tocmai a intrat în Berbec. Ești tare de cap și nu vrei? Ia să vezi tu cum 02.02.2020 te dă cu capu de pereți de-ți sar toate capacele! Credeai că în loc de cap ai o nucă de cocos? Ei bine, Luna Neagră are un baros și te sfătuiesc să n-o superi... altfel... cine știe ce ți se întâmplă!
Toți vor fi testați la capitolele menționate. Este o zi în care, fiind și duminică, vom fi relaxați, unii se vor distra, și să vezi de fapt după aia distracție! Ce se va mai distra palindromul 02.02.2020 când ne va trânti fiecăruia după  cum am făcut în ultima vreme! Aaaaah... nu-ți place, puișor...? Păi ce ai păzit până acum? Credeai că-ți vin multe pe tavă? Ei aș!

Cei care au lucrat la evoluția lor, pe toate părțile - social, financiar, relațional, moral etc. vor observa cum această zi de 02.02.2020 le aduce prin orice mijloace acele oportunități mult aștepate pentru proiectele lor care au stat până acum la sertar. Mulți vor pune de-o afacere, de-o căsătorie, de-o treabă plănuită minuțios de multă vreme. Și vor veni și satisfacțiile sub forma multor ameliorări în diferite sectoare de viață, de regulă în acela în care s-au străduit mai mult în ultima vreme.

Cei care au stagnat și n-au lucrat pentru evoluția lor, vor constata după această zi de 02.02.2020 că lucrurile vor începe să li se scurgă printre degete, nimic nu se leagă, pierd relații și oportunități și vor da vina pe ceilalți, nu pe ei înșiși. Vor pierde bani, vor fi dați la o parte de unde credeau că rămân înfipți în problemă. Și lamentările nu le vor folosi la nimic, pentru că Luna Neagră în Berbec îi va învăța dur ce este respectul.

Financiar apar oportunități pentru tot restul anului, pentru aceia care sunt vigilenți. Se pot obține după această zi noi joburi cu funcții importante, mai mulți bani și se schimbă radical felul în care vor fi privite lucrurile de acum încolo în orice privință.
Social vor exista schimbări care obligă la eforturi suplimentare. Posibilitățile materiale se înmulțesc, dar pot fi obținute doar dacă ai adunat merite în ultima vreme. Relațional, în relațiile de orice fel, apar tentații care pot duce la rupturi în cazul celor imaturi sau la examene profunde de conștiință pentru cei care au lucrat la propria evoluție...

02.02.2020 este o zi în care viața celor care au evoluat se va schimba radical înspre bine, iar pentru cei care s-au complăcut în chestiuni sordide, le va aduce multe pierderi, rupturi, decăderi și suferințe care-i vor bântui tot anul 2020.

Vibrația anului 2020

Numerologic vorbim despre un an palindromic, deoarece dintr-o parte în alta și invers avem aceleași cifre, 0 și 2, care se repetă simetric.

Vibrația anului 2020 este una de 4, și cea mai  vibrantă lună a acestui an este a 4-a, respectiv zodia Racului din perspectiva astrologică.

Avem 2 cu 2, ceea ce înseamnă față în față cu propriul inamic interior, dar și cu destinul. 2 se referă la despărțire, la împărțire, la multiplicare, dar și la separare, generozitate, dezvoltare toate acestea împreună cu altul/alții.

Pe de altă parte, 2 + 2 = 4, iar 4 aduce multe posibilități de toate felurile tuturor. 4 obligă la asumarea responsabilității, dar dacă acestea nu sunt asumate, atunci rezultatele așteptate nu vor veni. 4 este un număr emoțional, fiind legat de a patra zodie, Racul – familia, banii, resursele, maternitatea, casa, pământul, fertilitatea, bunurile avute în comun, afacerile.

Ziua de 02.02.2020 este un transformator ridicător de vibrații, fiind un cap de pod pentru evenimentele ce vor veni ulterior. Suma acestei zile este 8, care înseamnă acumulare de toate felurile, îndeosebi de bani și de bunuri materiale ce trebuie gestionate foarte bine. Asta nu înseamnă că în această zi de 02.02 vor pica bani din cer. Nu! Este vorba de oportunitățile ce apar de-a lungul acestei zile, acestea vor putea fi folosite ulterior cu chibzuință și pricepere. Vibrația zilei de 02.02.2020 va fi una intensă, și va fi resimțită din plin la nivel emoțional în primul rând, prin tot felul de situații al căror rol este acela de a ne aduce ceea ce a rămas karmic nerezolvat, dar și de a planifica judicios tot ce avem de realizat până la finele lui 2020.

Și ca înțelegem cum vor funcționa lucrurile, iată și aspectele.
Cifra anului fiind 4, vom lua fiecare lună prin raportare la 4.

Ianuarie –  4 cu 1: lumea la nivel mondial a trebuit să ia o decizie referitor la coronavirisul gripei. În plan individual, oamenii au luat decizii importante și au făcut alegeri tranșante.

Februarie – 4 cu 2: o lună în care se vor împărți soluții în comun la nivel mondial. La nivel individual, indivizii trec prin situații care-i obligă să și împartă, dar să și renunțe la vechi cerințe și planuri.

Martie – 4 cu 3: intervin factori mediatori la nivel mondial în domeniul sănătății, finanțelor mondiale și al comerțului. Se schimbă centrele de greutate economice. Individual, se planifică obiective pe termen mediu.

Aprilie – 4 cu 4: se echilibrează lucrurile la nivel mondial aproape din toate punctele de vedere. Individual, oamenii se aleg cu bani mai mulți, cu moșteniri, dar vor trebui să renunțe la egoism, altfel nu se leagă nimic.

Mai – 4 cu 5: la nivel mondial se schimbă lideri, centre de influență și au loc răsturnări spectaculoase de situații. Pe plan personal, relația cu copii devine prioritară. Mulți își schimbă locul de muncă, deci și posibilitățile.

Iunie – 4 cu 6: multe țări ale lumii vor coopera mai strâns în domeniul sănătății. Comerțul cu bunuri de consum va crește vertiginos. În plan personal, lumea se va preocupa mai mult de sănătate și de înțelegerea factorului de cooperare – munca în echipă.

Iulie – 4 cu 7: se vor stabili reguli comerciale noi la nivel internațional. Pe plan individual, mulți se vor căsători, vor demara afaceri pe cont propriu sau în asociere, dar atenție la ispitele bănești.

August – 4 cu 8: pot apare conflicte la nivel mondial între corporațiile private și centrele de putere financiară oligarhice. Sunt asumate responsabiltăți care pot destabiliza balanța economico-financiară a lumii. Pe plan personal, vor exista rupturi, despărțiri, divorțuri multe, crize financiare, dar și recompense neașteptate.

Septembrie – 4 cu 9: la nivel mondial se fac concesii foarte importante care vor reconfigura evoluția globală. Pe plan personal, trebuie făcute anumite sacrificii pentru câștiguri și avantaje ulterioare. De asemenea este o lună în care este bine să fie finalizate acele lucruri ce țin de orice fel de datorii și proiecte.

Octombrie – 4 cu 10: este o lună de-a lungul căreia se vor petrece schimbări foarte importante în relațiile de putere dintre statele cele mai importante ale lumii. Pe plan personal, pot apare oportunități pentru un job nou, schimbare de profesie, de statut social, de statut financiar dar și pentru obținerea acelor rezultate așteptate de ani de zile.

Noiembrie – 4 cu 11: la nivel global pot apare conflicte legate de resurse și de zone de influență economică. Pe plan personal, este o lună în care este bine să fie evitate orice fel de conflicte, prioritară fiind rezolvarea acelor probleme financiare avute împreună cu alții. O lună decisivă pentru stabilirea obiectivelor pe termen mediu și lung.

Decembrie – 4 cu 12: activitatea economică globală intră într-o fază de echilibru între marile puteri ale lumii. Pe plan personal, mai multă chibzuință în gestionarea problemelor și resurselor proprii este binevenită. Este necesară consultarea cu o a treia persoană pentru a lua cea mai bună decizie, indiferent de domeniu și de problemă.

În concluzie 2020 este un an extrem de solicitant, pentru toată lumea, iar vibrația sa sub forma cifrei 4 va obliga pe toată lumea, de la nivel global la cel individual, la o transformare profundă pentru atingerea acelei maturități necesare îndeplinirii obiectivelor ce țin de evoluția noastră ca civilizație.

Via Contescu Cornel

2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...