"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

vineri, 13 martie 2020

Iti doresti schimbarea cu adevarat?

Nimeni și nimic pe lume nu te poate schimba dacă tu omule nu dorești aceasta cu adevărat (chiar dacă juri cu mâna pe inimă că asta vrei, inima dorește manifestare/fapte) – poți cutreiera pământul în lung și în lat pe la toți maeștri, dacă tu omule nu faci nimic pentru tine și energizezi mereu și mereu părțile vieții care te deranjează, te inhibă și te fac să suferi.

Energia este neutră - nu este nici bună, nici rea - iar ea se va îndrepta spre ce te vei focaliza mai mult.
Apoi, se știe că minciuna spusă necontenit, la un moment dat se transformă în adevăr, devine ca o mantră/ca un soft ce se imprimă în memoria celulară.

Deseori sîntem supărați și nu înțelegem de ce dacă buni fiind, nu primim iubire. Dar cum să primim iubire când noi oferim furie, frici...? Primim ce oferim și încă dublu (curgerea în exterior determina și curgerea spre interior...), așa căăă...haideți dragilor să ne schimbăm "oferta", pentru că viitorul se creează din prezent.

Răbdarea și iertarea nu se pot repeta la infinit, au niște limite, ca orice, în această dimensiune grosieră...,de ce să le irosim pe oameni care nu-și învață lecțiile de viață, când există atâția alții care abia așteaptă să le oferim un loc, oricât de mic, în viața noastră ?!
Să nu uităm dragilor că acolo unde ne este atenția se află și conștiința  – cea care este creatoarea realității noastre.

Tu Omule, ce realitate îți dorești ?! 💖

Lenuta 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...