"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

joi, 26 august 2010

FALSII STÃPÂNI ( 1 )

Ce este un stãpân?
Un stãpân este o persoanã sau un lucru care-ti dirijeazã viata si fatã de care te supui, din teamã sau din adoratie. 

Iatã falsii stãpâni cel mai des întâlniti:

1) Stirile 

Sunt oameni care de multe ori ascultã stirile sau le citesc din ziare pentru a lua apoi decizii în functie de ceea ce au aflat. O persoanã care se lasã influentatã de stiri trãieste permanent într-o stare de neliniste. Se simte tulburatã de tot ce aude. Dacã se anuntã probleme financiare, îsi ascunde banii sau îi transferã în altã parte.. Sau, de exemplu, se anuntã cã a fost gãsit corpul unui tânãr mutilat de agresorul sãu. Persoana influentatã va reactiona puternic la aceastã veste, desi întâmplarea nu o priveste în nici un fel. Ceea ce se întâmplã altora îi priveste numai pe ei. E viata lor, e rãspunderea lor. Nu trebuie sã fii sau nu de acord cu întâmplarea respectivã. E suficient sã accepti cã amândoi trebuiau sã trãiascã acest eveniment. 

2) Faima si puterea 




3) Bunurile






4) Astrologia


Horoscopul nu e decât un instrument care-ti permite sã cunosti influentele astrale pentru a le putea stãpâni. Astrele predispun, dar omul dispune.




5) Mediumurile si clarvãzãtorii

În ultima vreme, numãrul lor a crescut foarte mult. Si va creste în continuare, pentru cã nivelul de constiintã al oamenilor creste si permite dezvoltarea în mai mare mãsurã a darurilor psihice.
Ei sunt în mãsurã sã-ti spunã ce ti se va întâmpla dacã rãmâi pe directia respectivã. Nimeni nu poate cunoaste viitorul altcuiva pentru cã viitorul depinde de prezent. Clarvãzãtorul îti prezice viitorul observând momentul prezent, vibratiile emise de tine în prezent. Dar dacã, dintr-un motiv sau altul, îti schimbi starea începând de a doua zi, fie cã asta se întâmplã în urma a ceea ce ai gândit, în urma a ceea ce ti-a spus cineva sau a ceea ce ai citit, schimbi si prezentul în totalitate. Schimbându-ti modul de a gândi, îti schimbi traiectoria pe care te afli. Atunci, tot ce ti-a fost prezis în ajun nu mai existã pentru tine. Totusi, dacã te lasi influentat de acesti oameni, viata ta îsi mentine directia si determini aparitia evenimentelor prezise. 






Va urma.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...