"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

miercuri, 30 mai 2012

Exact asa cum esti…


Si Sufletul iti sopteste: Ridica-te. Zboara. Inalta-te. Si tu incerci, si incerci. Si simti cum totul prinde contur. Ai lucrat o viata intreaga la construirea relatiei cu Tine, iar acum esti pregatit sa traiesti manifestarea gandurilor si sentimentelor tale.
Exista nemultumire printre oameni, exista aspiratii, scopuri, planuri si obiective. Exista confuzii, exista indoieli, exista dorinte. Insa, toate acestea sunt niste iluzii, iar aceste iluzii sunt hranite chiar de catre oameni. Si totul este perfect potrivit, pentru ca asa trebuia sa fie, caci in acest fel se impodobeste peisajul lumii relative, lume in care trupurile noastre traiesc.
Dar esti mai mult decat atat. Esti mai mult decat o adunatura de incertitudini, iar tu simti asta. Ti s-a spus de multe ori ce sa faci pentru a trai in pace si armonie, iar tu, dornic de implinire, ai ascultat cu inima deschisa. Ei bine, pentru a trai ceea ce doresti sa traiesti, nu ai nevoie de nimic din partea nimanui.
Mergi pe calea simpla. Mergi pe calea pe care o simti. Mergi pe calea ta. Exista multe adevaruri. Fiecare realitate contine adevarurile ei, iar tu, in realitatea ta, ai intotdeauna dreptate. Nu se merita sa te lasi influentat de mediul exterior, de mentalitatea societatii, care de foarte multe ori este una tematoare si ingradita, dat fiind procesul perfect de evolutie inevitabila.
Esti aici pentru a-ti trai placerile, esti pentru a a-ti construi singur parcursul, esti aici pentru ca Aici este cel mai bun loc in care puteai fi. Chiar daca inca nu ai ceea ce visai cand erai copil, fa liniste in mintea ta si arunca-te in vortexul iubirii interioare. Acolo vei gasi comori infinite, menite sa te scufunde in Inima Iubirii Supreme.
Stiu ca ai petrecut numeroase Acum-uri in cautari si suferinte, este ceva abolut normal pentru un om, insa renunta la a mai analiza prin ochii societatii si parerilor exterioare. Daca simti sa faci ceva, atunci asculta-ti Sufletul si porneste catre Teritoriul Visat. Nimeni nu poate sti mai bine decat tine ceea ce tu visezi. Nimeni nu simte ceea ce tu simti, pentru ca tu, din punct de vedere personal, esti o manifestare unica. Insa, abia in clipa in care te inalti si depasesti perceptia personala, umana, atunci realizezi ca separarea nu exista, ca trupul este doar un element prin care poti experimenta la nivel de manifestare o particula din Ceea Ce Esti Cu Adevarat.
Chiar daca inca mai esti predispus la parerile si convingerile exterioare, nu uita sa meditezi la acest adevar: esti perfect exact asa cum esti, pentru ca daca trebuia sa fii in alt fel, erai in alt fel. Ai fost creat exact asa cum esti, pentru ca in acest mod tu iti aduci contributia unica si perfecta la Experienta Comuna. Esti un veritabil organ vital al Universului si, la Nivelul Adevarat, esti chiar Universul, pentru ca in tine se afla Scanteia Divina, Esenta Unica Atotcreatoare.
Traieste-ti calitatile si multumeste pentru insusirile si talentele pe care le ai in aceasta viata, deoarece ai la dispozitie Infinitul si o paleta neincetata de vieti pentru a te bucura de orice alegere a Sufletului tau. Dumnezeu Se experimenteaza pe Sine, (si) prin tine, iar tu esti exact asa cum trebuia sa fii.
Iubeste-ti orice gand, bucura-te de fiecare sentiment si traieste toate insusirile pe care Sufletul tau le-a ales pentru tine. Nu este nimic in neregula cu tine. Totul face parte din Planul Divin, iar tu stralucesti in acest Peisaj Sacru. Prin tot ceea ce faci tu. Durerea ta, zambetul tau, intrebarile tale, iluziile tale, entuziasmul tau, tot ceea ce faci tu este perfect, pentru ca totul este exact asa cum trebuia sa fie. Nimic nu este “rau” sau “bun”. Totul Este.  Insa, deschide-te pentru a primi evolutia in viata ta, pentru ca Perfectiunea se perfectioneaza incontinuu.
Nu te feri de gandurile tale negative, nu te condamna pentru unele decizii si alegeri, pentru ca fiecare Acum este un nou inceput. Daca ai avut puterea de a suferi, atunci ai si puterea de a te inalta constient in Lumina. Totul te-a condus catre aceste cuvinte, pentru a-ti reaminti Cine Esti Cu Adevarat, pentru ca viata nu este un proces de invatare, ci unul de reamintire. Tu stii Cine Esti, insa, prin activitatea mintii constiente, ai o amnezie temporara tocmai pentru a te bucura din plin de clipa reamintirii.
Esti Pace, Iubire, Armonie, Adevar, Lumina. Esti exact asa cum trebuia sa fii. Esti exact acolo unde trebuia sa fii. Bucura-te de Acum, pentru ca este un nou inceput! Multumesc pentru faptul ca esti! Exact Asa Cum Esti.

Cadou Special: Cartea Totul din Intreg in format electronic se poate descarca gratuit. Click aici!

Sursa articolului Totuldinintreg

2 comentarii:

  1. "Esti Pace, Iubire, Armonie, Adevăr, Lumină."Felicitări pentru cele scrise !Felicitări pentru postarea în formatul electronic a cărţii "Totul din Întreg " !
    Te îmbrăţişez cu respect, iubire, lumină şi prietenie,

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...