"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

luni, 31 decembrie 2012

Aici si acum - Mesaj din Pleiade

Photo

Mesaj din Pleiade - Aici si acum

Un mesaj care m-a impresionat, curat si plin de lumina, am decis sa realizez un montaj pentru a fi transmis si pe calea imaginii si muzicii.
movie by Laurentiu Lary
aug 2012
Photo

Cereti in fiecare zi sa fiti infuzati cu amintirea a cine sunteti cu adevarat! Permiteti-va sa deveniti acea componenta a luminii ce a existat prin tot spatiul si tot timpul. Voi sunteti o mareata lumina ce nu poate fi distrusa si nu poate fi pierduta. Treziti-va catre cine sunteti! Voi sunteti inceputul si sfirsitul! Voi sunteti alpha si omega. Nu puteti exista in alt fel decit in deplinatatea luminii voastre.
Voi sunteti centrul universului! Nu luati asta in ris! Pentru ca acolo va aflati: unde ginditi, in sinele vostru, in trezirea voastra. Va afecteaza trecutul, prezentul si viitorul, pentru ca totul este conectat la fiecare gind al prezentului!
Photo

Un comentariu:

  1. SORCOVA, VESELA,

    SA TRAITI,

    SA-NTINERITI SI MAI FERICITI SA FITI!

    TARI, PUTERNICI CA IUBIREA,

    VESNICI CA SI NEMURIREA,

    IAR IN INIMI SA COBOARE RAZA GALBENA DIN SOARE SI ACOLO SA VA SCRIE CU LUMINA-I AURIE, CODURI DESCIFRATE-N TAINA, CE PE FIECARE-NDEAMNA LA BELSUG DE BUNATATE, FERICIRE, SANATATE, ABUNDENTA, BUCURIE, PACE-N TOATE SI-ARMONIE !

    IAR PREZENTA VOASTRA-N LUME SA EMANE GANDURI BUNE, GANDURI PLINE DE IUBIRE, CA SA-I DATI LUMII DE STIRE DESPRE SPIRITUL CERESC, PESTE TOT CE-I PAMANTESC. SA-NTELEAGA MIC SI MARE, CA NE-APROPIEM DE SOARE,

    IAR PAMANTUL NOSTRU MAMA, A TRECUT PRAGUL DE KARMA.

    E UN NOU PAMANT ACUM, CE CU NOI PLEACA LA DRUM, NINSI DE LUNA SI DE STELE SI SPALATI DE MULTE RELE !

    SA VA CREASCA ADN-UL SI SA VA UNITI CU EU-UL IN LUMINA SI IUBIRE, PE CARARI DE NEMURIRE, INTR-UN CURCUBEU SUBLIM, SUS IN CERUL CEL DIVIN! CER CE SE GASESTE-N VOI, SUFLETE MARI DE EROI, DE INVATATORI SI ZEI SI DE UNICI DUMNEZEI !

    IAR ACUM NOI VA LASAM CA LA ALTII SA PLECAM, SA LE DUCEM DE ACASA SORCOVA CEA INGEREASCA !

    SI SEMNAM SPRE A VOASTRA STIRE, INGERII PLINI DE IUBIRE!
    LA MULTI ANI LUMINOSI SI PREAFERICITI PLINI DE GRATIE DIVINA SI BINECUVANTATI !!!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...