"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

luni, 11 februarie 2013

ENERGIILE FEMININE

Noile energii feminine care inunda acum planeta, vor aduce mari schimbari in viitor.
Este o energie usora si pluteste usor deasupra lumii.
Acum suntem la inceput si toti cei care sunteti treziti vedeti efectele ei,va aduc o mai mare constientizare,chiar simtiti sufletul mai usor,desi inca nu ati scapat de viata grea.
Ceva acolo in strafundurile voastre va spune sa iesiti afara din carapacea in care ati trait pana acum,va impinge sa vedeti lumina zilei cu alti ochi si la fel cu tot ce va inconjoara.
In suflet constatati ca sunt multe sentimente contradictorii,uneori simtiti ca izbucnesc lacrimi din ochi, fara prea mare greutate,aceste energii feminine va sensibilizeaza sufletul si nu mai puteti fi de piatra in fata greutatilor, sau, a durerii din jurul vostru.
Deveniti foarte emotivi si foarte sensibili la tot ce intalniti.
Asta insemana ca va schimbati profund,este un lucru foarte bun,pentru ca energiile negative v-au facut rigizi ,insensibili,rai,pana in ADN-ul vostru.
Nimic din voi nu mai functiona bine,raul a pus stapanire pe aceasta lume si ia furat sufletul de multi,multi ani in urma.
Energia masculina a adus numai suferinta,razboaie,agresivitate ,dominare si moarte.
Lumea este un haos total ,dominata de aceste energii masculine.
Acum ,energiile feminine repara raul produs de aceste energii masculine dominante,oamenii incep sa simta sentimente frumoase,incep sa aiba suflete cu adevarat ,nu marionete din lut.
Emotiile noi care se nasc acum in oameni, trebuiesc exprimate,pentru ca numai asa ,vedem schimbare.
Furia trebuie sa dispara,trebuie sa va feriti de tot ce va scade vibratiile noi,fiti rabdatori cu voi insiva si ramaneti mereu in garda, daca va da tarcoale astfel de energii,care vin clar de la cei netreziti si de la cei care inca sunt dominati de rau, sau, sunt chiar raul pur.
Suntem obisnuiti sa traim in lumea asta masculina,care este dura,insensibila,ne mancam ca cainii unii pe altii,nu suntem iubitori si nici nu avem vre-o compasiune pentru nimeni si nimic.
Aceasta stare de spirit a dominat lumea din todeauna si sa nascut din necesitatea supravietuirii intr-un mediu ostil ,care nu oferea decat moarte ,daca nu se stia cum sa se supravietuiasca.
Si inca merge lumea in acest mod si acum.
Omul in aceasta lume de freventa masculina, a stat tot timpul cu garda sus,de cand se naste este intr-o continua alergatura dupa ceva anume.
Ani multi din viata pierduti prin scoli ,unde nu se invata nimic bun.
Nimeni nu are nevoie de toata matematica invatata in scoala ,nici de toate poeziile sau textele de la limba romana,sau de alte aberatii cu care sunt intoxicati copii la scoala.
Le fura cele mai frumose clipe din viata aceste invataturi, care in mare parte, nu sunt folositoare nimanui in viata.
In loc sa invatam copii strict ce trebuie sa stie un om,cum sa se comporte in primul rand ,pentru ca vedeti bine ce educatie au copii azi,in al doilea rand trebuiesc invatati lucruri de care au nevoie in viata cu adevarat si pe urma la alegere, in functie de ce doreste fiecare sa devina si restul materiilor sau ceea ce le trebuie in acea meserie,plus cunostinte generale.
Dar,acum in scoala se pierde timpul cu invataturi care nu sunt folositoare in mare parte.
Lumea asta ne-a invatat numai lucruri rele.
Traim ferecati in case de teama ca suntem agresati ,sau, chiar omorati in propriile noastre case.
Primim salariu de mizerie, dupa ce muncim o zi intrega si acei bani nu ajung sa supravietuim.
Si aici ,ca si in cazul copiilor, se fura viata omului.Toata ziua omul munceste si el niciodata nu are suficient, cat sa ii ajunga.
Si viata trece si ne trezim batrani si cu o pensie de mizerie, din care nu ne permitem nici sa murim ,ca nu avem bani de inmormantare.
Oare voi toti care cititi aceste lucruri ,nu va doare sufletul sa vedeti asa ceva?
Energia masculina a transformat lumea intr-o mare inchisoare dominanta.
Noi ,acum ,prin refuzul trezirii la realitate ,nu faceam alceva decat sa perpetuam aceste energii si sa continuam sa ne lingem ranile facute de agresorii nostri.
Multi sau trezit si stau in fata usii deschise prin care intra noua energie si cu totii asteapta sa se mai trezesca din adormiti si impreuna ,umar la umar, sa putem schimba ceva in aceasta lume uratita de cei care inca se mai cred stapani.
Noile energii feminine ne vor ajuta sa ne transformam sufletele si mintile in ceva frumos si sa putem cu claritate sa construim ceva nou.
Aceste energii lucreaza din greu in toti cei care le-au lasat acolo in ei ,si se simte, pentru ca ,toti au fluturi in stomac,o bucurie imperceptibila ii invaluie si ii incurajeaza sa mearga pe acest drum nou.
Toate modurile vechi de gandire trebuiesc schimbate,credinte si invatauri trebuie sa plece si sa lase loc noului ,care ne va cladi din temelii aceasta lume,bazata pe dragoste si lipsa in totaliatate a jugului pus pe oameni.
Noi nu trebuie sa privim deloc inapoi,nu trebuie sa avem vre-o teama ca nu vom reusi.
Suntem fiinte iubitoare cu totii,desi aceste sentimente nu au fost niciodata cultivate in sufletele nostre.
Invataturile din credintele noastre au venit mereu si ne-au spus despre invataturile lui Isus,bineinteles cu adaugiri de pedepse ca sa fie siguri Cabalisti ca sunt ei la comanda,dar niciodata in vre-o scoala ,in formarea copiilor, nu s-au pus in practica invataturile lui Isus,desi spunem ca suntem credinciosi.
Oare in ce consta credinta la noi?
Eu asi zice ca in mancat bine,ca de aia asteptati multi Pastele si Craciunul,in nici un caz sa faceti din aceste sarbatori ceva sfant.
Ii dati cu ghiftuala,cu porcul si cu mielul si nimeni nu se gandeste ca ,de fapt, nu asta inseamna acele sarbatori.
Culmea este ca,mai ajungeti si pe la spital de cat ati bagat in voi.
Daca asta inseamna credinta si asta trebuie facut de aceste sarbatori,inseamna ca habar nu aveti ce inseamna credinta cu adevarat.
Dar,in viitor o sa invatati ,o sa va dati seama ce inseamna sa fi cu adevarat cu sufletul acolo, alaturi de acele sarbatori.
Nu sa va luptati cu sarmaua si mielul.
Ati vazut bine ca se tot spune ca, sacrificarea animalelor este o crima,oare cine credeti ca a inventat macelul de Craciun si Paste?
Ghici,ghicitoarea mea!!!!Nu cumva suna a Cabala!!!!!
Astia a facut din voi criminali fara inima,macelariti bietele animale cu o cruzime demna de cartea recordurilor.
V-ati gandit ca bietele creaturi sunt doar niste copii!!!!
Daca se sacrifica animal adult,mai intelegeam putin acest macel sadic,dar sa omori copiii animalelor,frumusetile acelea de suflete,este crima uriasa!!!
V-ati uitat vreodata in ochii unui miel ,inainte sa il omorati???
Faceti-o si daca aveti inima si suflet in veci nu veti mai ucide o asemenea fiinta!!!
Niciodata nu veti mai baga in gura carnea lor! Incetati sa mai fiti criminali sa va simtiti voi bine.
Luati viata unei fiinte ca sa va simtiti voi satui!!!
Aici nu vorbim de a sacrifica un animal pentru supravietuire,ce faceti voi de Paste si de Craciun,toate acele crime,nu se numesc „supravietuire”,ci distractie omorand milioane de suflete.
V-ati gandi cum arata Pamantul de aceste sarbatori? Cate crime comiteti?
Daca vreti sa pasiti mai departe in noua lume trebuie sa incetati sa mai omorati alte fiinte din jurul vostru,indiferent pentru ce motiv.
Si nu mai este mult pana la Paste,acest mesaj este o atentionare,o constientizare a ceea ce ati facut mereu si este timpul sa nu mai faceti asa ceva.
Cel putin voi cei treziti sa va schimbati aceste practici criminale,pentru ca este vremea sa nu mai mergeti pe invataturile Cabalei si sa le mai faceti ritualurile sadice.
Spuneti toti ca sunteti credinciosi ,dar in realitate habar nu aveti ce inseamna credinta cu adevarat.
Niciodata de cand v-au ajuns la urechi invataturile lasate de Isus ,nu ati facut vreodata ce a aspus El,niciodata in viata voastra nu ati trait asa cum El va invatat.
Nimic din toata viata voastra nu are legatura cu ceea ce spuneti ca exista ca credinta,inclusiv crimele pe care le comiteti cu animalele si spuneti ca este traditie lasata de El.
Si biserica a facut crime oribile si acum spune ca este indreptatita sa aduca invataturi,si a facut-o mereu,numai ca a invatat omenirea sa faca crime ,asa cum si ia a facut in trecut, ca sa ajunga unde este acum si asta nu poate fi o invatatura de la Isus.
Stiti pre bine ca Fiintele Luminate nu mananca carne ,deci,Isus nu ar fi putut sa indemne oamenii sa faca crime pentru o anumita sarbatoare.
Ei trateaza animalele cu mare respect,nu le sacrifica in ritualuri satanice cum facem noi pe Pamant.
O lume care ar fi functionat dupa aceste invataturi lasate de Isus,nu ar fi aratat asa niciodata.
Voi functionati dupa legile Cabalistilor,de la ei vin toate aceste ”frumuseti de invataturi si ritualuri sadice”.
Si totusi spuneti cu totii ca sunteti credinciosi.
Intrebare,”In ce credeti”,ca in invataturile lui Isus nu puteti spune ca ati crezut vreodata ,pentru ca, nu ati facut niciodata ce a spus El.
Credinta se rezuma doar la simple vorbe,care si alea in mare parte sunt denaturate de biserica,in rest ,omul nu are nici o forma de credinta.
Mai isi aminteste uneori ca exista Dumnezeu ,cand da de vre-un necaz,in rest,Dumnezeu nu exista.
Poate nu veti fi de acord cu ce am spus ,dar atata timp cat nu faceti exact ce se spune in Invataturile lui Isus,nu puteti afirma ca aveti vre-o credinta in Isus.
Sau aveti,dar, numai cand va ajunge cutitul la os,cum spunem noi.Aia nu este credinta.
Sau ca sa pun cireasa pe tort asa ca de incheiere,noroc ca sa nascut Isus pe aici, ca asa aveti si voi motiv de distractie de Craciun si bine ca l-au rastignit ca sa va mai ghiftuiti odata si de Paste.
Va dati seama cum suna? Adica Isus si-a dat viata pentru noi si noi drept rasplata, ucidem si ne punem pe distractii.
Mancarica buna,bauturica din belsug,ca sa se duca porcul si mielul mai bine!!
Trai nu gluma.Asta va invatat Isus?Asta numiti voi credinta???
Cine renunta la aceste practici sadice si isi modeleaza viata dupa noile invataturi ,de acum incolo ,acel om este intradevar un trezit si un suflet cu adevarat pur.
Restul sper sa nu ajungeti sa va dati seama ca este gresit, doar atunci cand este prea tarziu,adica dupa ce va „curatati”cum zice SaLuSa.
Usa coliviei in care ati trait pana acum este larg deschisa,lumea noua va asteapta cu bratele deschise,si cu noile sale invataturi ,care ,usor, dar sigur ,o sa vi le astearna in fata.
Respirati aceste energii feminine noi,pline de dragoste si lasati libertatea sa intre in voi si sa va transforme in fiinte iubitoare,care stiu de unde sa isi ia invataturile si hrana spirituala,imbratisati aceste energii care sunt blande si iubitoare ca o mama.
MARIA
Cititi, analizati, concluzionati... Cu toti suntem Co-creatori in acest univers!
Sursa: http://inspatelescenei2012.blogspot.it/?m=1

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...