"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

marți, 19 februarie 2013

"NUMITORUL COMUN"

"NUMITORUL COMUN"

Privesc Creatia, privesc Iluzia/Maya...ambele FASCINANTE!
Noi TOTI, intrega Creatie, avem un singur "numitor comun", asa numita Legea Lui UNU, adica suntem una, generati/sustinuti de acelasi nivel de constiinta, Sursa sau Dumnezeu, sau cum o vrea fiecare sa denumeasca...Asa cum o proiectie pe ecran nu poate exista fara un film/cliseu, dar cu atat mai putin fara bec/Sursa Luminii.
A fi "in filmul mintii tale" inseamna ca tu te constitui, pe ecranul proiectiei, intr-unul din punctele proiectate, neavand habar nici de catre CINE, nici de modul CUM ai devenit acel punct. Este echivalent cu rolul inconstient al experimentatorului, mereu fascinat doar de "ce face el in experienta lui-numita viata". 
Dar fascinant este si faptul ca, chiar si pentru cei aflati pe un drum catre constientza, ei "realizeaza" sau cu ei este usor de facut aparente "numitoare comune" de catre cei aflati complet in visul mintii lor.
Pe multe "valente/emotii" comune, celui inconstient ii este foarte usor de a scurtcircuita constienta celui aflat pe un drum catre constientza, si a-l readuce la "valentele comune" exersate in timp...si ca atare la nivel de...inconstientza comun. Remarcabil este ca cel cu nivelul mai ridicat crede ca se acordeaza la o singura "valenta", cea cu care este "intampinat la acel moment", doar ca AUTOMAT se racordeaza la intregul spectru grij/nevoi/necaz/durere, iar cand deja se afla in el, uita valorile constientzei. Puterea de a face aceasta scurtcircuitare a constientzei care tu esti, este cu atat mai mare cu cat cel care face aceasta opareatiune se afla introdus in constiinta care tu esti, ca "apartinator".
Am facut si un desen, poate sugerand si grafic ce intentionez aici sa explic.
Desigur ca, in dorinta FIREASCA de comunicare/convietuire, hipnoza acelor "adevaruri comune" devine puternica, si desigur ca doar cel FOARTE ATENT si MOTIVAT din Sinele sau catre Lumina va putea rezista "ispitei". Daca nu o va face, de fiecare data va reveni la un punct de constientza scazut, care sa faca posibila comunicarea cu...cei din jur.
Martorul, ca instanta Inteligenta, si starea de ATENTIE sunt singurele instrumente apte sa vegheze la sustinerea consecventa a "cuceririlor" vibrationale si de constientza pe care fiecare le-a dobandit. Altfel sinusoida constient/inconstient se va lungi foarte mult, dupa pricipiul "cine face si desface, toata viata are ce face". Succes!
Recomand iar filmul:
Marea tranzitie-un nou inceput, tot despre constientza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...