"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

luni, 16 septembrie 2013

Mesajul zilei

Esti un lucrator in lumina, nu inseamna ca esti special, nu inseamna ca ai ceva ce nu au si altii, inseamna insa ca ai o responsabilitate: aceea de a vorbi si a trai din iubire pentru iubirea celorlalti. Azi ti se solicita sa te intorci spre tine si sa vezi cum te simti, care e energia ta, care e vibratia in care tu alegi sa traiesti acum. Alegi sa fii angrenat in frica, alegi sa urasti, alegi sa fii trist(a), ce alegi tu acum? Tine de tine si ai o responsabilitate, e de ajuns sa te conectezi la iubirea divina ca tu sa iti dai seama cat de multe binecuvantati ai in viata ta, ca tu sa "molipsesti" si pe altii cu starea de centrata si de bine. E MARE NEVOIE DE TINE ACUM! E nevoie de ingeri pamanteni, ca tine, da. E nevoie de ingeri care si atunci cand cearta o fac cu iubire.

E nevoie ca tu sa trezesti ingerul din tine si sa manifesti iubirea divina care curge acum prin tine. Fa asta ACUM! Asa sa fie si asa este!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...