"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

luni, 3 noiembrie 2014

Pachet Ultra Mesaje Celeste 4 In 1

Buna suflet iubit. Iti doresti sa iti schimbi viata cu adevarat? Ai probleme de sanatate, relatii sau bani? Sau poate esti o persoana fericita si plina de iubire. Este minunat asa cum esti. Dar acum este timpul sa alegi ce cale iti doresti. Poti sa ai tot ce ai visat vreodata. Echipa Mesaje Celeste se afla aici ca sa te ghideze si sa iti ofere indrumare spre o viata de vis.
 
Astfel am creat pachetul “Mesaje Celeste 4 in 1. Venim la tine suflet minunat ca sa iti prezentam aceasta oferta si sa iti promitem ca viata ta se va schimba radical daca tu decizi si faci exercitiile si meditatia din oferta. Mai avem doar 5 pachete pe care le putem oferi la acest pret promotional. 
Pachetul Mesaje Celeste 4 in 1 contine:
- Meditatie de atragere a banilor in format mp3
- 3 carti electronice despre indeplinirea viselor tale: “Atingerea magica a iubirii (editia I), Remodelarea corporala prin puterea intentiei si Abundenta si prosperitatea fac parte din tine
- Bonusuri surpriza
- Cartea in format fizic “Atractia si Visele” pe care o vei primi de indata ce va iesi de sub tipar, semnata special pentru tine.

 
Toate acestea la pretul de 100 de lei. Dupa ce vom termina cele 5 pachete, pretul intregului pachet, impreuna cu cartea in format fizic va fi de 270 de lei. In cazul in care nu ai bani dar iti doresti foarte mult acest pachet, iti putem oferi la alegere unul dintre ele gratuit: meditatia sau una din cartile electronice pe care o doresti. In cazul in care te ajuta sa ai bani in viata ta, ne poti da pe urma si te vom nota tot cu suma de 100 de lei. Noi am realizat acest pachet pentru oameni, pentru a-i ajuta si nu pentru bani. Banii sunt pentru a ne permite sa realizam cartile, pachetele pe care le scoatem. 
Pentru comenzi asteptam un email pe adresa: nagymelinda3@yahoo.com
Iti multumesc si astept un semn de la tine. O zi binecuvantata sa ai!


Pachet Ultra Mesaje Celeste 4 In 1

sursa

Un comentariu:

  1. In mesajele astea daca nu dezvalui adevarata forma a pamantului inseamna ca sunt de la demoni

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...