"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

vineri, 12 decembrie 2014

Activarea 12:12

Activarea 12:12

Un mesaj de la Arhanghelul Gabriel
 
12:12:12 Activation - Shanta Gabriel

Dragilor,
Activarea 12:12 din 12 decembrie va aduce pe planeta cele mai inalte frecvente codificate din Lumina Constiintei Christice, in vederea transformarii Pamantului si a tuturor fiintelor.
Datorita puterii portalurilor asociate, mentinute deschise de catre Ahangheli la portalul 11:11, o forta noua a constiintei Christice va deveni accesibila in timpul activarii 12:12. Puterea acestei energii de trezire ii da fiecarei persoane posibilitatea sa perceapa Lumina Christica in momentul codificarii 12:12. Odata perceputa, nu vei mai reveni la vechile cai, intrucat Lumina Christica aurie efectiv va inlatura din fiinta ta frecventele care nu-ti mai sunt de folos. Transformate de Lumina, celulele devin constiente de codificarea intiparita de sufletul tau. Aceasta activare a fost tinuta in asteptare pana ce constiinta pamanului urma sa sustina trezirea in masa. Constienta si pregatirea sunt semnaturi cheie pentru transformarea accesibila prin Lumina Christica. Acel moment este Acum.
12:12 reprezinta o activare a Iubirii Divine, in interiorul tau, prin
​ ​
intermediul tau si in jurul tau
​​
. Da-i voie inimii superioare sa se umple de Lumina aurie a
​ ​
lui Christos si sa o raspandeasca in lumea ta. Atunci cand Iubirea divina activeaza filamentele codificate fotonic din fiinta ta, are loc o comuniune de trezire.
Ea conduce corpul in sistemul celor 12 spirale si permite conectarea catenelor ADN-ului. Acest lucru activeaza energia subtila ce uneste noul sistem al celor 12 chakre.
Chiar daca Inteligenta divina e prezenta in Forta Luminii, Lumina singura nu poate crea conexiunea. Pentru a activa codificarea uniunii sufletului tau cu desavarsirea inerenta celor Douasprezece, e necesara Iubirea Divina. Aceasta e trezirea
​.

Unitatea divina

Pe parcursul portalului 12:12, va exista senzatia de a fi renascut in cadrul unitatii, cu toate aspectele tale. Saluta-te avand un nou grad de respect si onoreaza-ti angajamentul facut acestei vieti. De-a lungul timpului, bunavointa ta de a continua sa mergi pe calea Luminii te-a adus la desavarsirea unui aspect din calatoria sufletului tau. Sarcina ta de acum este sa aduci aceasta noua pleniturine in fiinta ta, pentru a-ti mari puterea interioara. Atunci cand integrezi in tine aceasta aliniere, Iubirea divina din campul tau energetic iti va activa ADN-ul si va deveni atat de atotpatrunzatoare, incat lumea din jurul tau efectiv va incepe sa se schimbe.
Incepe sa folosesti aceasta noua conexiune cu Energia Christica, care contine Forta Luminii, a vindecarii si compasiunii. Adu-o in toate povestile, relatiile tale si in toate domeniile din viata ta, care nu par inca sa radieze de toata bunatatea pe care ti-ai imaginat-o. Foloseste aceasta Lumina aurie pentru a te intari cu iertare si compasiune autentice. Indiferent ce se intampla, concentreaza-te pe Unitatea din Lumina autentica a lui Christos si adu in fiinta ta aceasta Iubire si compasiune divina. Fa-ti obiceiul de a face acest lucru inainte sa apara vreo reactie, si vei descoperi ca acesta este cu adevarat un nou moment de a fi in viata.
Chiar daca punctul de maxim al activarii 12:12 este pe 12 decembrie, poti folosi aceasta energie de fiecare data cand ceasul iti indica ora 12:12. Aloca-ti timpul de a-ti pune mainile pe chakra superioara a inimii si las-o sa se umple cu Lumina aurie
 

Noi structuri in sistemul energetic umanOdata cu activarea 12:12, in sistemul energetic uman se creeaza noi structuri. Alinierea conexiunii celor 12 catene din structura ADN-ului deschide calea pentru crearea sistemului de 12 chakre. Aceasta schimbare de paradigma din cadrul dezvoltarii fiintei umane codificate incepe sa creeze o structura cristalina aliniata, ce functioneaza la frecventa cea mai inalta a energiei, accesibile in prezent. Acest nou sistem energetic aliniat ii permite fiintei umane nu numai sa traverseze aceasta perioada a noului Pamant, dar pregateste si calea pentru ca altii sa fie receptivi. Codificarile stabilite in sistemul energetic uman, care se activeaza in momente diferite,  au produs valuri de schimbare in structurile stabilite in paradigma vechii lumi. Fiecare persoana va simti acum impulsul sufletului de a trece la actiune plina de scop, de a se retrage sau de a alege sa paraseasca de tot planeta, pentru a astepta o perioada mai dezvoltata de pe Pamant.
La nivel planetar, evolutia ulterioara produce noi deschideri prin care sa vina sufletele. Cei al caror ADN codificat fotonic a permis modificarea frecventelor energiei lor, lucreaza in prezent intr-un pamant multidimensional, atragand concomitent alte suflete. Fenomenul de antrenare a frecventelor energiei continua, pe masura ce codificarea personala interioara, ce se activeaza in rezonanta, atrage mai multe fiinte care sunt gata sa se trezeasca. Intr-adevar, este o perioada captivanta in care sa traiesti si te-ai nascut pentru a fi creatorul noilor structuri ale Pamantului. In aceata noua energie, e posibil sa te simti de parca ai fi ajuns in sfarsit Acasa.
Pe masura ce-ti maresti frecventele energiei din cadrul noilor structuri de lumina ale codurilor 12:12, creeaza o viziune trainica, care sa-ti serveasca. Acest lucru iti va activa centrii energetici intr-un mod nou. Creeaza o legatura vitala profunda cu un Pamant care asteapta aceasta perioada de pretuire. Ai parteneri nevazuti, din munca carora face parte si evolutia ta, care sa te ajute in crearea unei lumii total functionale, ce lucreaza la o frecventa mai inalta a Luminii si Iubirii divine.
Te-ai nascut pentru asta. Acum e timpul tau. Vizualizeaza-ti spirala de 12 catene ale ADN-ului codificat fotonic patrunzand adanc in Pamant si extinzandu-se deasupra capului. Acest lucru va intari conexiunea sistemului de 12 chakre, deasupra corpului, in el si dedesubtul lui. Reuneste-te cu alte persoane, in momentul 12:12, pentru a ajuta la activarea codurilor energetice ale noii matrici. Acestea vor fi structurile ce vor ajuta la crearea noului Pamant – un Pamant pe care spiritul existent in toate lucrurile este respectat, iar frumusetea si armonia sunt sanctificate.
Daca citesti aceste randuri, esti aliniat cu energia Christica care intareste noua viata, in momentul codificat pe 12:12, in aceasta zi de 12 decembrie. Atunci cand ii dai voie acestei energii christificate sa-ti intareasca Inima superioara, ea activeaza puterea constiintei unitatii in fiinta ta. Pe masura ce schimbarea continua sa se accelereze, imputernicirea 12:12 a fiintei tale cele mai profunde iti va fi de foarte mare folos si vei fi capabil ca, in mijlocul haosului, sa te mentii centrat.

Angajeaza-te evolutiei plina de gratie si incepe sa fauresti in fiinta ta noile structuri, astfel ca cele din lume sa poata urma modelul. Ai fost mereu dintre cei care au pregatit calea, iar acest lucru va continua. Alinierea energiei 12:12 este ceea ce a fost numit „a doua venire”. Gresit inteleasa vreme de secole, aceasta conexiune cu constiinta Christica este in interiorul tau si nu inseamna venirea in lume a unei singure fiinte iluminate. Trezirea intregii energii spirituale evolutive este accesibila in interiorul tuturor fiintelor, daca ele o aleg si daca sunt dispuse sa aduca pe planeta saltul evolutiv in constiinta, pe care Pamantul il asteapta.
A venit momentul sa alegi.

Primeste iertare

In activarea lui 12:12, iertarea divina e oferita pentru vindecarea tuturor ranilor vechi. Sarcina ta e sa primesti vindecarea, prin acceptarea iertarii pentru greselile trecute pe care crezi ca le-ai facut. Da-i voie Iubirii divine sa patrunda in toate structurile vechi, pe care le-ai creat in jurul ideii de rusine si nevrednicie. Iarta atacurile la adresa propriei tale fiinte, din cauza ca nu ai reusit sa faci ceea ce ai crezut ca „ar trebui sa faci.” Aceasta noua Lumina codificata cu energie Christica transmite frecventa vindecarii si iubirii. Ea mentine de asemenea alinierea cu sinele tau multidimensional, in scopul de a crea mai multa unitate si plenitudine in fiinta ta.
Tu, luptator spiritual devotat, ai pasit pe aceasta cale din momentul in care te-ai nascut. Ai dat dovada de dedicare, in lumea din jurul tau, fata de tot ceea ce ai considerat a fi neadevarat. Ti-ai luat stindardul sufletului tau, al Adevarului, Iluminarii si Expansiunii, si ai inceput sa mergi in directii ce erau intampinate cu frica si controversa. Se poate ca acest lucru sa fi provocat chiar disensiune in dinamica familiei tale, care inca mai dainuie. Pe tot parcursul, ai fost dedicat credintei tale in Lumina divina si in procesul evolutiei – o cale ce a onorat sacralitatea intregii vieti de pe Pamant.
Recunoasterea existentei altor dimensiuni, ce se uneste si coincide cu intelepciunea straveche si Adevarul luminat, ti-a impregnat constiinta. Ai fost deschis sa primesti invataturile ce au rezonat in adancul fiintei tale, indiferent cum li s-a parut altora acest lucru. Pe parcursul valului de inaltare a constiintei, pentru a ramane fidel credintelor tale a fost necesar un curaj extraordinar. Pe 12 decembrie, activarea 12:12 este o ancorare a tot ceea ce ai considerat ca fiind adevarat, in sufletul tau.
Iata o rugaciune care sa ajute activarea:
Prezenta divina,
In timpul acestei activari 12:12, invit Iubirea si Lumina aurie divina, activa in constiinta Christica, sa curga gratios prin mine si sa se ancoreze pe Pamant. Las ca inima mea superioara sa se umple cu Lumina aurie a lui Christos.

Cer acum o stimulare a conexiunii din ADN-ul meu cu Iubirea, compasiunea si Lumina divina din Sursa suprema, la cele 12 catene ale ADN-ului meu, creand intreaga spirala de Lumina care-mi activeaza sistemul de 12 chakre. Cer alinierea sufletului meu cu intreaga Iubire si Lumina divina pe care le pot primi, spre evolutia mea si a Pamantului, in acest moment. Invit asistenta ingerilor, arhanghelilor, maestrilor si tuturor fiintelor de Lumina care lucreaza la trezirea mea, sa fie cu mine in acest proces.
Fie ca toate fiintele sa-si constientizeze potentialul divin si sa aduca in inima lor prezenta Iubirii divine. Fie ca prin noi toti sa curga tot mai multa gratie divina, pentru a binecuvanta aceasta planeta. Fie ca Pamantul sa fie pretuit intr-un mod care sa-i permita frumoasei noastre planete sa prospere. Fie ca fiecare inima sa simta in interiorul ei darurile acestei Prezente iubitoare, astfel ca pacea sa poata domni pe Pamant. Iti multumesc Doamne pentru asta si pentru toate binecuvantarile tale.
Si asa este.
Shanta Gabriel pentru Arhanghelul Gabriel
10 decembrie 2014

www.TheGabrielMessages.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...