"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

joi, 25 decembrie 2014

Calendar fazele lunii pe anul 2015

Buna dragilor, va recomand sa comandati calendarul cu fazele lunii pe anul 2015. Eu personal de multi ani imi doresc un astfel de calendar, mai ales ca eu nu am acces mereu la internet. Undeva in interiorul meu simteam ca fieacare zi este altfel si ca are o diferita influenta. Am aflat treptat ca la fiecare 2-3 zile luna isi schimba zodia si ca ne inflenteaza destul de mult. Ea este singura planeta care se misca atat de repede.

Luna reprezinta inconstientul, impulsurile launtrice care ne conduc, adesea fara sa ne dam seama, catre ceea ce avem de indeplinit in viata, prin intermediul trairilor si reactiilor noastre psihice.

Luna guverneaza viata emotionala si sufleteasca si reprezinta tot ce ne hraneste radacinile, incluzind ereditatea, maternitatea, mediul de origine si comunitatea in care traim.

Miscarea Lunii pe zodiac este cea mai rapida, ceea ce face ca amprenta ei intr-o astrograma sa para adesea nesemnificativa. Totusi este planeta care creeaza diferentele cele mai clare intre momentele aceleiasi zile - si la fel intre oameni.
In acest calendar descoperiti zilele favorabile pentru masaj, relaxare, aromaterapie, cand e bine sa ne spalam pe par, cand sa aerisim si sa  facem curatenie in casa, cand sa spalam hainele, sa ne depilam, sa udam plantele, gimnastica, cand e bine  sa bem ceaiuri detoxifiante, cura de fructe, tratamente asupra corpului/tenului, activitati de gradinarit, zile ideale pentru meditatie, pentru cules si depozitat fructe.
La fel, veti afla cand nu e bine sa va epilati, sa faceti extractii dentare, taierea parului, taierea unghilor, tratamente,  cand sa evitati udarea plantelor si multe alte sfaturi utile pentru viata de zi cu zi.
Acest calendar ne ajuta sa ne armonizam cu noi insine si cu natura pentru a avea un maxim in tot ceea ce facem. Urmarind si punand in practica aceste mici sfaturi vom observa ca curatenia casei va tine mai multe zile, vom observa ca vom avea un corp mai sanatos si plin de vitalitate, un par sanatos, unghii frumoase, plante in casa mult mai vitale si mai trainice care sa ne bucure sufletul. La inceput ne va fi greu pana ne obisnuim cu noile idei, dar odata practicate ele vor deveni  automate si vom avea o viata in armonie cu interiorul nostru dar si cu ceea ce este in jurul nostru.
La inceputul calendarului gasiti un mic indrumar despre efectele fortelor  lunii. La sfarsitul calendarului sunt detaliate fiecare zodie si asupra ce zona guverneaza, diferite indicatii si ce e bine de evitat. Ultima pagina va ofera detalii despre luna in crestere, luna plina, luna in scadere si luna noua.

Probabil  ati observat că sunt zile când părul se aranjează superb pe când în alte zile nu ia forma dorită; sunt zile când epilarea are efect de lungă durată și zile când părul crește foarte repede; sunt zile când rufele se spală mai bine și zile când folosind același detergent rufele nu par la fel de curățate; perioade când rănile se închid mai repede sau mai greu, și multe alte observații…Nu știm însă că există influențe exterioare care le putem folosi sau evita în funcție de beneficiul dorit.
Calendarul Lunii, este un calendar frecvent utilizat în Europa- Olanda, Suedia, Italia, Austria, Germania, etc, în care sunt incluse informații zilnice despre poziția satelitului Pământului- Luna și detalii despre beneficiile energiei lunare asupra corpului uman.


Majoritatea centrelor de cosmetică și coafură din țările europene fac programari în funcție de poziția Lunii; de exemplu când Luna se află în semne favorabile pentru acțiuni asupra podoabei capilare, programul de lucru este prelungit deoarece acele zile sunt favorabile tunsului-aranjatului părului, facilitand creșterea, întărirea și înmulțirea firului de par, precum și coafura care se aranjează perfect. Sau, în zilele defavorabile podoabei capliare programul de lucru este alocat depilării corporale, fiind zile favorabile acțiunii de îndepărtare a părului de prisos de pe corp, ducând la slăbirea firului de par și în timp chiar la dispariția lui, acestea fiind zilele în care se evită tunsul și chiar spălatul părului. În alte zile, energiile Lunare sunt favorabile masajului având dublu efect de eliminare a blocajelor energetice adunate în ani, alte zile sunt prielnice pentru grădinărit sau de evitat operațiile chirurgicale în anumite zone, și multe alte informații utile.



Aceste este un cadou pentru umanitate. Va recomand sa va faceti voua acest dar minunat, cat si celor dragi din viata voastra.
Pentru a cumpara acest calendar scrieti pe adresa de mail: nagymelinda3@yahoo.com.
Calendarul este in format pentru birou si contine 17 pagini, latime 20 cm si inaltime 29,5 cm. Costa 24 lei + taxele postale.

Este disponibil la vanzare pana in data de 1 februarie 2015.

Va doresc sarbatori pline de lumina si iubire,
Melinda.

Un comentariu:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...