"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

joi, 29 octombrie 2015

Axa Destinului pana in 2017




  In astrologie, Nodul Nord  lunar sau Capul Dragonului si Nodul  Sud sau Coada Dragonului sunt puncte virtuale din harta,corelate cu Axa Destinului. Astfel,Nodul  Sud face trecerea karmica la trecutul nostru,iar Nodul  Nord  indica evolutia viitoare,bineinteles  bazata  pe experientele si  obisnuintele de altadata.
  Axa Nodurilor schimba semnele cam  la 18 luni si pozitia ei indica mesaje karmice subtile pe care de multe ori abia dupa ce traversam anumite evenimente le intelegem.Sunt persoane care poate ca nu le vor intelege niciodata.
  Pozitia Nodului Nord indica variante si posibilitati pe care le putem accesa pentru a ajunge mai bine la stadiul evolutiv pe care universul ni-l cere,iar pozitia Nodului Sud,perfect opus primului,indica variante de blocaje pe care trebuie sa le descalcim si sa le intelegem sensul si scopul,caci ele de fapt reflecta repetarea unor greseli pe care le-am facut si altadata,dar din care nu am invatat nimic. Abia atunci cand vom realiza un echilibru intre cele 2 zone ,intre cele 2 destinatii de plasare,abia atunci putem spune ca suntem pregatiti pentru urmatoarea treapta.

 Ajunsa la Axa  Fecioara-Pesti,Axa Nodurilor lunare  va ramane in acest sector pana in aprilie 2017. Capacitatea de concentrare  se va dezvolta cu ajutorul  atentiei la detaliile a tot ce ne inconjoara si,bazandu-ne pe ceea ce am invatat in ultimii ani,pe  talentele evidentiate si cultivate,vom fi capabili sa ne aducem visele in apropierea realitatii. Am putea  valorifica competente  in  creativitate legata de activitatile mestesugaresti,profesorat ori in sfera sanatatii si vindecarii. Putem aduce armonie si vindecare  celor dragi,ne putem face utili celor care au nevoie de serviciile noastre,putem afla satisfactii si placeri si intr-un  stil de viata monoton, sau in proiecte marunte  ori cele de anvergura  traversate cu etape  pas cu pas.
  Odata cu reorientarea evolutiei noastre va trebui sa ne axam pe tendinta de a fi in si de serviciu,de a participa efectiv la detaliile vietii,de a avea grija de sanatatea si bunastarea noastra si a celor din jurul nostru.
 Sa nu uitam ca o perioada ,pana-n vara anului viitor,Nodul Nord va merge mana-n mana cu Jupiter,concentrandu-se pe energii de vindecare si constientizare a responsabilitatilor noastre. Vor testa insa impreuna puritatea convingerilor noastre,obligandu-ne sa traversam si ipohondria,critica sau judecare prea aspra,care-s parti intunecate ale Fecioarei.
  Iar cu hipersensibilitatea crescuta a Pestilor,e nevoie sa ne ferim de a reveni la tot ce inseamna tara si obicei prost din trecut,la tot ce e legat de vicii,de fuga de realitate,de iluzie si inselaciune(noi pe noi si noi pe altii),de a deveni martiri si a ne victimiza. De aici,din Nodul Sud ,sa luam cu noi pe viitor doar compasiunea,intuitia si toate darurile spirituale si artistice.

 Calatoria de la Pesti la Fecioara nu e simpla,si vom remarca acest lucru atunci cand vom intampina obstacole cu scopul de a ne trezi la realitate si de a ne ameliora forta interioara. Probabil ca in trecut am dat dovada de empatie si sacrificiu pentru a-I ingriji pe altii,poate ca asa aproape ca ne-am uitat pe noi si dorintele noastre arzatoare,ne-am izolat si  ne-am pierdut increderea  ,iar in schimb am avut parte de dezamagiri  si nerecunoastere a  efortului  depus  sau chiar am fost persecutati. A venit vremea  sa ne descatusam de toate astea  sI sa ne stabilim niste limite de lucru care sa nu ne atinga sanatatea. Dozati-va  puterile  si organizati-va prioritatile,dezvoltati-va abilitatile si depuneti efortul maret pentru propria perfectionare,fara a va mai sacrifica pentru altii…doar ajutati-I si e de ajuns!

SKAT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...