"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

miercuri, 9 decembrie 2015

Raport energetic pentru luna decembrie 2015 Jennifer Hoffman

Luna decembrie aduce destul de multa actiune pentru o luna care reprezinta de obicei o perioada de relaxare si de atentie acordata cadourilor, intalnirilor si pregatirilor pentru trecerea in noul an. Dar in timp ce impodobim bradul si cantam colinde, in adanc se intampla o multime de lucruri. Ultima luna a lui 2015 poate aduce sfarsitul multor lucruri, un moment in care, atunci cand ne trecem viata in revista, sa decidem intre trecut si viitor, dupa multe decenii de cicluri care s-au reluat doar pentru a asigura ca alegem ce ne place si ne face fericiti. Energia lunii decembrie poate fi ca Scrooge cel bun sau ca Scrooge cel rau, dar va fi cu siguranta captivanta.

Luna incepe cu activarea cuadraturii Uranus/Pluto, care a inceput prima data sa ne sopteasca in 2009 si se va incheiea in 2016. Pe de alta parte, luna se incheie cu multe planete aflate in gradele finale ale unui semn si in ultima saptamana, fiecare planeta se va afla in miscare directa, lucru care nu s-a intamplat tot anul. Avem si Saturn in cuadratura cu Neptun toata luna, lucru cu care va trebui sa ne obisnuim doarece este aspectul semnatura al anului 2016. De fapt, multe dintre aspectele energetice ale acestei luni sunt o mostra a ceea ce putem astepta in 2016.

Ultima luna a anului poate fi o mare dezamagire, daca nu am obtinut lucrurile pe care ne-am gandit ca le vom obtine in luna ianuarie, atunci cand ne-am setat intentiile sau hotararile. Dar semintele succesului cresc mult mai usor si mai rapid daca sunt plantate intr-un teren lipsit de buruieni si de pietre si 2015 a fost anul in care am scapat de pietre si buruieni si de tot ce nu ne trebuia pentru a atinge succesul, chiar daca am crezut ca ne trebuie. Atunci cand ne stabilim intentiile, primele probleme pe care le abordam sunt cele cale ne blocheaza succesul intentiilor. Oricat de mult ne-am dori sa sarim peste aceste parti, ele trebuie rezolvate primele.

Si asta am facut tot anul am facut munca cea murdara sau am incercat sa scapam de ea. Nu conteaza unde ne aflam acum, fiecare pas pe cale isi are propriile binecuvantari si totul in viata noastra serveste unui scop. Atunci cand un lucru si-a servit scopul este momentul sa ii dam drumul si sa il inlocuim cu altceva, sau sa tintim mai sus, ridicandu-ne vibratiile si indreptandu-ne priviriea catre noi orizonturi. Sfarsitul anului este un moment bun pentru a face ceva gospodarie emotionala si pentru a ne hotari ce ne dorim mai departe.

Am terminat? Asta depinde de noi, de ceea ce suntem pregatiti sa eliberam si sa primim. Dupa cum vom afla in 2016, a primi va fi un factor major in ceea ce vom realiza. Am curatat calea si am asezat temelia, acum trebuie sa ne confruntam cu problemele legate de merit, vrednicie si valoare. Meritam sa primim ceea ce cerem, credem ca suntem vrednici de rezultat si au toate astea o valoare? Marea intrebare care se pune acum este daca cerem pentru noi ceea ce vrem cu adevarat sa facem, sau doar punem rotile in miscare, cu speranta ca lucrurile vor merge pana la urma intr-un fel si ca nu vom fi prea dezamagiti de rezultate?
Asumarea puterii personale a fost mult discutata in acest ultimul deceniu, acum ne aflam in fata portalului puterii si trebuie sa ne decidem cand si daca il vom deschide. Este singurul mod in care vom iesi din deprimarea anului 2015 si a multor ani anteriori, facand din 2016 un an fericit, plin de bucurii, de belsug, prosperitate si binecuvantari. Decembrie pregateste terenul pentru acest lucru si in ultima saptamana avem sansa de a ne incerca aripile. Cu fiecare planeta aflata in miscare directa si fara planete retrograde, in afara de poznasul Mercur aflat in umbra retrograda pe 21, primim o binecuvantare din partea Universului pentru a pune totul in miscare. Intrebarea este, ne vom pune si noi in miscare?

Cu o luna noua pe 11, la 19 grade in Sagetator si o luna plina in ziua de Craciun, la 3 grade in Rac, in aceasta luna avem parte din plin de spiritul sarbatorilor, cu accent pe credinta, camin, familie si securitate. Cum arata libertatea scumpa (Sagetator) si cum definim caminul, familia si siguranta (Cancer)? Daca familia voastra biologica v-a dezamagit din nou, poate a venit timpul sa va cautati familia energetica. Etichetele definesc asteptarile pe care le avem legate de comportamentul oamenilor si daca oamenii nu se ridica la inaltimea etichetei lor, poate a venit momentul sa va stabiliti noi frontiere pentru iubire, onoare si respect si sa invitati oameni noi in viata voastra. Racul guverneaza si mama, un subiect in general sensibil pentru noi, fie ca este vorba despre mama noastra, despre noi ca mama sau cum ne ingrijim ca mama pe noi insine, asa ca asigurati-va ca puneti sub pom, anul acesta si un cadou pentru voi insiva.

Un aspect curios al lunii decembrie este amplasamentul lui Marte. Este exact in aceeasi pozitie in care a fost in ianuarie 2014, asa ca uitati-va la raportul energetic din luna aceea, deoarece poate adauga un inteles suplimentar lunii decembrie. Aceasta luna are toate conditiile sa fie o luna grozava, asa ca trageti linie si incepeti sa va ganditi la ce anume doriti sa primiti in 2016, pentru ca anul aproape a venit. Sa aveti o luna minunata si sa va bucurati de sezonul de sarbatori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...