"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

miercuri, 9 februarie 2011

TRIUNGHIURILE SCHIMBARII 12.02.2011 ora 15:30

Sambata, 12.02.2011, ora 15:30


“Triunghiurile schimbarii sunt porti de lumina, deschideri de SENS, varfuri de integrare, alinieri, translatii de la un palier de intelegere la altul, innoiri, asezari, inaltari.
In apropierea MARELUI SALT, Sfantul Graal, Sfera Initiala, Noul Pamant alcatuiesc MARELE TRIUNGHI VINDECATOR iar Templul lui Unu, Preotia lui Zamolxe si Energiile Kogayonului formeaza MARELE TRIUNGHI INALTATOR. Aceste doua fatete ale desavarsirii ne cheama in 2011 sa ne reamintim in AICI SI ACUM, OMUL TREZIT, SFINTITOR, INDUMNEZEIT.
In ianuarie am experimentat cu totii 3 alinieri, pe 11 01, 19 01 si mai apoi pe 29 01 2011 iar in februarie vom trece prin trei porti, cele doua mentionate mai sus si triunghiul alcatuit din urmatoarele energii… Intregirea, Unimea si Impreuna suntem UNUL.
Totul se transforma pe NOUL PAMANT si in dragul reamintirii, NOI suntem UNUL si UNUL e TOT.
Daca in ianuarie, portile subconstientului nostru deschizandu-se au adus in APROAPE, teme nerezolvate care ne-au burdusit cu emotii, RASCOLIND, ei bine in februarie incepand cu 11, totul se va aseza, ordona si primi SENS, pentru a deschide UN NOU CICLU DE ELEVARE PENTRU INTREAGA UMANITATE.
Ma simt ca ACASA si e atat de FIRESC, vor fi cuvintele noastre preferate dupa 11 februarie. Ce minunat ca SUNTEM aici si acum IMPREUNA-UNUL! Ce frumos e AICI! E mult SENS in ceea ce spui, faci, ESTI!
Dupa cum ati observat in codurile de translatare se afla energii si informatii initiale care trezesc toate palierele de fiintare, unind versul nostru lumesc cu cel dumnezeiesc si aducand in real, cuvinte conective, reamintiri asezatoare, vise-poarta, imagini inaltatoare, bucurii, iubire, elan, blandete, compasiune, intelepciune toate venind ca stari de constienta.
In februarie CERCUL se va inchide nascand NOUL PAMANT, NOUL OM, UN NOU UNIVERS. In pliul facerii, NOI SUNTEM TOT si TOT ESTE UNUL.
Uitati-va in procesele care determina saltul de la un palier de intelegere la altul si veti primi in fiecare celula din rostul acestor vremuri.
Constientizarea, acceptarea si actiunea genereaza in triunghiul schimbarii, INTEGRARE iar pe SPIRALA EVOLUTIVA, CONSTIENTA. Este ceea ce traim ACUM, in pliul clipei, treceri revelatoare si transformatoare catre A FI IN TOT, UNUL.
Fiti prezenti si veti deveni. Din fiecare moment tasnete lectia, darul, varful de intelegere si fiecare triunghi se desface in cercul intregirii anuntand BUCURIA DE A FI.”

2 comentarii:

  1. Am mai auzit informatia asta.De unde provine?Aveti viziuni direct de la Sursa sau e un copy ?,ca e important.E o informatie care dupa enuntz ar insemna schimbarea intregii unanitati si nu cred ca are orcine acces la informatiide genul asta asa babane ,nic iisus nu a avut pretentia de a sti chiar tot sau ,ma rog a spune asa ceva.
    Namaste!

    RăspundețiȘtergere
  2. Namaste ! Sursa este specificata unde scrie cu verde data si ora. Adica aici: http://www.frecventaom.ro/

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...