"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

duminică, 12 mai 2013

Realitatiile si conexiunea corpului de lumina

Transmisie de la nava mama arcturiana

ransmisie de la nava mama arcturiana – Realitati paralele



Prin Suzan Caroll Ph.D, 19 Februarie 2013




Noi, Arcturienii, trimitem transmisii de la Nava noastra Mama catre expresiile noastre umane care au luat forma (s-au intrupat) in cateva dintre miriadele de versiuni ale ascendentului Pamant 2013. Vorbesc cu voi acum pentru a va oferi un scurt preambul despre Realitatile Multiple.


Realitatile Multiple cuprind Realitatile Paralele, Realitatile Alternative si Realitatile Multidimensionale. Unele Realitati Multiple rezoneaza la aceeasi frecventa de exprimare iar alte realitati rezoneaza la frecvente diferite de exprimare. De aceea, toate realitatile multiple care rezoneaza la cea de-a treia/a patra banda dimensionala de frecventa sunt cunoscute ca si Realitati Paralele sau Realitati Alternative. Pe de alta parte, realitatile care reprezinta diferite frecvente de exprimare ale aceleiasi experiente sunt cunoscute drept Realitati Multidimensionale.


Planeta Pamant se muta in dimensiunile mai inalte. Prin urmare, toate Realitatile Paralele si Alternative tranziteaza de asemenea catre frecvente mai inalte ale formei si toate Realitatile Multidimensionale isi trag in sus versiunile trei/patru dimensionale ale formei. Noi va vom oferi o scurta descriere a fiecarui tip de realitate. Pentru a face aceasta descriere cat mai simpla vom numi realitatea in care cititi acest mesaj Realitatea Liniei de Baza.



REALITĂȚILE PARALELE



O Realitate Paralela este creata de fiecare data cand luati o decizie importanta de tipul ori/ori si care are posibilitatea de a va schimba viata. De exemplu, daca alegeti sa renuntati la un anumit loc de munca, va exista o Realitate Paralela in care voi va pastrati acea slujba. Punctul vostru Primar de Perceptie – acel Voi caruia noi ii vorbim in Realitatea Liniei de Baza – ar putea sa nu stie de aceasta Realitate Paralela, dar Sinele vostru Multidimensional stie.


Sinele vostru Multidimensional a pornit intr-o lunga calatorie coborand de la Sursa in lumea formei si vrea sa experimenteze orice optiune posibila pentru fiecare experienta. Pe masura ce constiinta voastra revine la gandirea multidimensionala innascuta a Sinelui vostru 5 dimensional, veti fi capabili sa gestionati cu usurinta atat Realitatea Liniei voastre de Baza cat si toate Realitatile Paralele care se nasc ori de cate ori voi luati o importanta decizie ori/ori. În acest fel voi puteti avea invatarea optima din fiecare experienta si impartasi Realitatile voastre Paralele cu Sursa.


În timpul in care Realitatea Liniei voastre de Baza este lumea fizica, veti fi probabil inconstienti de faptul ca fiecare versiune posibila a oricarei realitati date este traita intr-o Realitate Paralela sau Alternativa. Deasemenea, exista o diferenta intre Realitatile Paralele si Realitatile Alternative. Personalitatile voastre in toate Realitatile voastre Paralele sunt similare personalitatilor voastre din Realitatea Liniei voastre de Baza.



REALITAȚILE ALTERNATIVE


Pe de alta parte, in Realitatile Alternative voi explorati tipuri alternative ale personalitatii in situatii similare celor din Realitatea Liniei voastre de Baza. Prin urmare, Realitatile voastre Alternative sunt comparabile cu Realitatea Liniei voastre de Baza, voi treceti prin aceleasi situatii insa personalitatile voastre sunt diferite. În acest fel voi puteti experimenta diferite trasaturi de personalitate si chiar expresii diferite ale Calitatilor voastre Divine in situatii similare, dar usor diferite. Situatiile devin diferite pentru ca voi sunteti diferiti, si voi toti sunteti creatorii lumii voastre.


Felul in care voi va creati realitatea este in mare masura dependent de starea voastra de constiinta. Cand sunteti intr-o stare inalta de constiinta, voi sunteti capabili sa va conectati cu intelepciunea, puterea si iubirea voastra innascuta. Prin urmare lumea voastra este intr-o stare inalta de avansare si invatare. Pe de alta parte, atunci cand starea voastra de constiinta este limitata de ganduri si emotii constant bazate pe frica, lumea voastra este plina de conflicte, control asupra celorlalti sau victimizari din partea celor din preajma voastra.


Pe masura ce constiinta voastra primara se extinde in zonele superioare ale celei de-a 4-a dimensiuni si in zonele inferioare ale dimensiunii a 5-a, intelepciunea voastra crescanda, puterea interioara si iubirea neconditionata va permit sa ramaneti in interiorul Centrului vostru suficient de mult pentru a permite Realitatilor Paralele si Alternative ca adeseori sa se ”scurga” in Realitatea Liniei voastre de Baza. În acest fel, Realitatile voastre Paralele si Alternative converg in continuu-expansiva Unitate a sinelui vostru egotic care fuzioneaza cu Sinele vostru Multidimensional.


De fapt, atunci cand punctul vostru de perceptie se ridica in a 5-a dimensiune si dincolo de ea, veti fi capabili sa vizualizati multe din Realitatile voastre Paralele si Alternative ale multor 3/4 dimensional sine ale voastre. În consecinta, veti fi capabili sa obtineti cele mai multe informatii si invataturi din timpul vostru in lumile inferioare. În plus, din perspectiva Sinelui vostru Dimensional Înalt veti fi capabili sa vedeti multele manifestari ale Sinelui vostru fara a judeca.


Unul din motivele pentru care ati ales sa NU fiti constienti de Realitatile voastre Paralele si Alternative in timp ce inca mai detineti o forma 3D este ca in aceasta dimensiune exista un puternic potential pentru auto-judecare. Aceasta auto-judecare ar impiedica foarte mult procesul de ascensiune. Astfel, cei mai multi dintre cei ascensionati aleg sa-si limiteze perceptia celorlaltor realitati ale lor la cele pe care ei cred ca pot sa le foloseasca si/sau sa le vindece.


În concluzie, o Realitate Alternativa este ca un copac care are multe craci. Unele din aceste craci sunt suficient de puternice pentru a supravietui oricarei furtuni, dar unele craci se vor desprinde de trunchi. Sufletul vostru a creat si a ales multe Realitati Paralele pentru a-si oferi siesi cea mai mare varietate de experiente.


Fiecare Realitate Paralela se creaza atunci cand faceti o schimbare in viata voastra generata de o decizie de tipul ori/ori. Pe de alta parte, in Realitatile Alternative voi alegeti sa exprimati diferite componente ale persoanei voastre complexe astfel incat sa puteti trai mai multe versiuni ale sinelui vostru intr-o singura linie temporala fizica.



REALITĂȚILE MULTIDIMENSIONALE



Voi toti sunteti puternice fiinte multidimensionale cu expresii ale Sinelui vostru mai Înalt care, in acelasi timp, se manifesta in mai multe dimensiuni diferite. Daca voi imbracati o forma fizica, aceasta forma este ”ancora” pentru multe alte frecvente ale Sinelui in dimensiunile mai inalte. Sinele vostru Multidimensional a coborat de la Sursa in cea de-a 12-a dimensiune cu mult inainte ca timpul sa fi existat macar ca si concept. Pe masura ce ati coborat pe scala frecventelor in lumile cu frecventele cele mai joase a celei de-a 3-a dimensiuni, voi ati creat Realitati Paralele si Alternative pe fiecare frecventa a Realitatii.


Fiecare din aceste realitati pot fi pe deplin experimentate din perspectiva realitatilor de o frecventa mai inalta. Pe de alta parte, in scopul de a experimenta in mod constient o realitate dimensionala mai inalta, voi trebuie sa va expansionati constiinta in acea frecventa si sa faceti conexiunea. Vedeti voi, dragi ascendenti, VOI nu sunteti corpul vostru. Voi sunteti constiinta pura. Asa cum alegeti ce haine vreti sa purtati in fiecare zi, Sinele vostru Multidimensional alege ce forma doreste sa poarte astfel incat sa poata interactiona cu orice realitate data.


Din fericire, atunci cand va expansionati constiinta in undele cerebrale mai inalte Tetha, Delta sau chiar mai inalte, voi puteti interactiona in mod constient cu Sinele voastre mai Înalte care si-au facut casa in lumile mai inalte. Mai degraba spunem casa decat corp, deoarece unele dintre cele mai inalte realitati ale Sinelui nu mai sunt limitate la o forma si traiesc ca si pura constiinta. Aceste expresii mai inalte ale Sinelui vostru traiesc in Constiinta Unitatii si nu-si mai doresc sa fie un individ. Acesta este cazul Arcturienilor care vorbesc acum cu voi. Noi rezonam de la a 8-a pana la a 10-a dimensiune intr-un Camp Unificat de iubire neconditionata si lumina multidimensionala.



REALITATEA PARALELĂ A PĂMÂNTULUI



Voi, curajosii nostri dragi, v-ati luat recipiente pamantesti din nou si din nou. În multe dintre incarnarile voastre pe corpul lui Gaia ati parut a fi murit in incercarea voastra de a o ajuta pe Gaia sa revina la Sinele Sau adevarat. Cu toate acestea, n-ati murit. Ati fost scosi din serviciul activ si v-ati intors la expresia voastra reala, mai inalta. De aceea, va reamintim ca cei care au murit in serviciul Mamei Pamant de fapt nu au murit. Mai degraba ei au fost rechemati Acasa pentru a se vindeca.


Cu toate acestea, noi nu suntem aici pentru a discuta despre intoarcerea voastra Acasa prin moarte. Noi vorbim despre intoarcerea constienta Acasa prin Ascensiune. Dupa cum stiti, procentul de ne-treziti sau de oameni cu intentii intunecate este cu mult mai mare decat procentul celor ascensionati. Din fericire, coeficientul ridicat de lumina al celor ascensionati permite ca cei putini sa faca o diferenta imensa, multidimensionala.


Daca conduceti o masina si trebuie sa va intoarceti pentru a merge in directia opusa, va dura ceva ”timp” pentru a va recastiga viteza. În aceasi maniera umanitatea a trebuit sa se redreseze pentru a-si schimba intentiile de la distrugere la construire. Prin urmare, va fi nevoie de iluzia timpului pentru ca Gaia sa poata ”sa accelereze” din nou.


Lumea voastra este obisnuita sa opereze in modul Putere-Asupra Celorlalti, ceea ce a facut ca Gaia sa se inscrie intr-o vrie in frecventele joase ale realitatii. Ceea ce v-a permis sa va redresati perceptia realitatii este conexiunea voastra cu Expresiile Sinelui vostru mai Înalt. Acest mare serviciu de a va impamanta lumina voastra inalta este cel care a ajutat-o pe Gaia sa inceteze alunecarea Ei pe spirala descedenta si sa-si schimbe cursul pentru a urca in frecventele mai inalte.


În timpul acestui moment de imensa tranzitie vor fi multe ramificatii in Realitatile Paralele. Oamenii din lumea voastra au fost invatati de mii de ani sa se supuna ordinelor primite de la altii, sa fie saraci, sa urmeze fara nici un fel de intrebari, sa se imbolnaveasca si sa moara tineri. Aceasta indoctrinare este foarte puternica in multe zone ale planetei voastre. Acesti ”spalati pe creier” au provocat un sistem de rupere, o piedica in miscarea inainte a ascensiunii. Prin urmare, ati schimbat directia in care mergea masina voastra in timp ce trageti dupa voi o remorca fara roti.


Prin urmare, voi, ascensionatii nostri, trebuie sa va creati propria voastra Realitate Paralela, pentru ca majoritatea oamenilor nu sunt deloc pregatiti sa-si transfere viata intr-o dimensiune mai inalta. Multi oameni de-abia supravietuiesc, altii sunt plini de frica si ura iar altii sunt spalati pe creier de catre cei intunecati care nu vor sa renunte la control. Cu toate acestea, din cauza comportamentului lor innascut de Putere-Asupra celorlalti, cei intunecati nu se pot muta in frecventele mai inalte. Ei sunt in regula cu aceasta limitare deoarece ei se bucura de puterea asupra celorlalti pe care o pot castiga si mentine in frecventa dimensiunii a 3-a.


Din cauza acestor conditii, voi, ascensionatii nostri, va trebui sa va creati propria Realitate Paralela in care alegeti sa reveniti la adevarata voastra vibratie multidimensionala. La inceput, cat timp frecventa realitatii voastre este in spectrul in care puterea-asupra celorlalti mai are inca influenta, s-ar putea sa simtiti ca va miscati cu incetinitorul.


Cresterea miscarii si frecventei voastre pare lenta deoarece trebuie sa va rupeti de obiceiul de a fi intr-o realitate 3 dimensionala Putere asupra Altora. În scopul de a obtine puterea colectiva necesara pentru a crea o Realitate Paralela, care este o ramificatie dintr-o lume bazata pe frica si dominatie, voi trebuie sa va uniti cu multi alti oameni care au aceleasi intentii bazate pe iubire. Din fericire, Gaia si taramurile Sale vegetal si animal, in special Cetaceenele, doresc deasemenea sa creeze aceasta Realitate Paralela.


Noi vrem ca voi sa intelegeti ca aceasta Realitate Paralela a Noului Pamant va deveni, cu adevarat, realitatea dominanta, deoarece realitatea care pare a fi dominanta nu este capabila sa faca aceasta schimbare. Dupa cum ati inteles acum, o Realitate Paralela este bazata pe deciziile pe care le luati. Aceste decizii sunt puterea voastra creatoare, care se bazeaza pe gandurile carora le permiteti sa ramana in mintea voastra si pe emotiile pe care le mentineti in corpul vostru.


Dragi ascensionati, exista mai mult decat banuiti voi, dar spatiul si timpul va desparte inca. Cu toate acestea, pe masura ce tot mai multi dintre voi va expansionati Punctul vostru de Perceptie in Sinele vostru Multidimensional, va construiti un ”lift” in care va puteti ridica cu usurinta Perceptia in frecvente din ce in ce mai inalte ale realitatii. Acest lift este cel mai usor de introdus prin fuziunea voastra cu o expresie mai inalta a propriului vostru Sine Multidimensional.


Pe masura ce constiinta voastra incepe sa se expansioneze in cea de-a 5-a dimensiune, prima expresie a Sinelui vostru pe care o intalniti este Complementul vostru Divin. Atunci cand v-ati luat pentru prima data o intrupare in lumea voastra tridimensionala, frecventa acelei realitati a fost prea lenta pentru pentru a se potrivi cu Sinele vostru androgin, 5 dimensional.


Prin urmare, de fiecare data cand ati intrat in Pamantul 3D a fost nevoie sa va alegeti un gen si sa traiti o viata in care ati fost doar jumatatea Sinelui vostru. De cele mai multe ori cealalta jumatate a voastra a ramas in frecventele mai inalte pentru a ghida si alina componenta Sinelui sau care era incarnata in ostila dimensiune a 3-a.


Pe parcursul vastei voaste evolutii ati invatat cum sa va bi-locati de Complementul vostru Divin. Prin aceasta vrem sa spunem ca voi ati invatat cum sa ramaneti in a 5-a dimensiune ca Fiinta Androgina in timp ce una sau ambele voastre parti au luat forma in lumea fizica. În acest fel, fiecare dintre voi a avut de fapt posibilitatea de a-si intalni Complementul Divin in lumea voastra fizica fara a va pierde conexiunea unul cu celalalt in lumile mai inalte.


În trecut, Complementele Divine s-au intalnit foarte rar unul cu celalalt in planul fizic. Lumea a fost prea intunecata si oamenii au fost prea separati unii de ceilalti. Cu toate acestea, Gaia are acum cea mai mare lumina pe care a experimentat-o de dinaintea caderii Atlantidei. Deasemenea, toata lumea, peste tot in lumea voastra oamenii pot comunica usor unii cu ceilalti. Prin urmare, Complementele Divine se gasesc unul pe celalalt in cele mai indepartate locuri si intra in profunde relatii intime.


Deoarece ambele complemente au avut multe incarnari atat ca barbati cat si ca femei, aceste cupluri sunt adeseori foarte androgine ca natura. Aceste relatii androgine sunt o pregatire pentru unificarea voastra in Sinele vostru androgin 5 dimensional. Din fericire, completa voastra fuzionare cu Complementul vostru Divin, cunoscut si sub numele de Flacara voastra Geamana, va facilita in mare masura fuzionarea voastra cu expresii mai inalte ale Sinelui vostru Multidimensional.


Realitatea Paralela pe care voi, ascensionatii nostri, o creati este versiunea realitatii in care Gaia se va transmuta in Noul Pamant Multidimensional. Deoarece Gaia a petrecut 4,5 bilioane de ani ca forma fizica, ea are nevoie de ajutorul vostru pentru a reveni la adevarata Sa stare de Planeta Multidimensionala. De fiecare data cand unul dintre oamenii Ei revin la Expresia Multidimensionala a Sinelui lor, acesta contribuie la intoarcerea lui Gaia la Sinele ei Multidimensional.


Recipientul vostru pamantesc este format din elemente ale corpului lui Gaia. Astfel, ori de cate ori veti transmuta orice componenta a propriei voastre forme fizice, simultan veti transmuta forma fizica a lui Gaia. Mai mult, atunci cand constiinta voastra 5 dimensionala se contopeste cu Complementul vostru Divin 5 dimensional, in timp ce voi sunteti intr-o relatie 3 dimensionala unul cu celalalt, voi aveti un picior in dimensiunea a 5-a si celalalt in realitatea Pamantului ascendent.


De fapt, ori de cate ori aveti o legatura constienta cu orice Expresie sau Expresii ale Sinelui vostru Multidimensional, minciunile si iluziile dimensiunii a 3-a nu vor avea nici o influenta asupra voastra. Atunci veti vedea Pamantul 3D ca pe o lume Gradinita pe care tocmai ati absolvit-o. Cu toate acestea, este posibil ca voi sa va mai pastrati forma in acea lume pentru a-i ajuta pe ceilalti, precum si pentru a o ajuta pe Gaia. Din fericire, multi dintre voi ati invatat sa gasiti un grad de confort si siguranta in versiunea voastra fizica a Pamantului. Cel mai important, voi puteti cu usurinta comunica cu multi alti ascensionati care impartasesc bi-locarea voastra in Realitatea Paralela a Ascensiunii Personale si Planetare.


Cand va bi-locati voi nu parasiti de fapt nici un loc. Dimpotriva, voi va deplasati constiinta voastra primara – concentrarea atentiei voastre – catre orice realitate pe care voi vreti sa o aveti ca perceptie si experienta principala. Cu toate acestea, cealalta expresie a Sinelui vostru este intotdeauna in constiinta voastra in cazul in care aveti nevoie.


În cele din urma, veti sti ca ati facut tot ce ati putut pentru versiunea 3D a Pamantului, si va veti plasa cea mai mare parte a atentiei pe candva paralela dar acum principala versiune a Pamantului 5 Dimensional. Atunci cand constiinta voastra primara este deplasata permanent de la a treia/patra dimensiune la dimensiunea a 5-a, veti fi pe deplin ascensionati.


O modalitate prin care puteti escalada ascensiunea voastra completa este fuziunea voastra cu o Înalta Expresie a Sinelui vostru Multidimensional. Unii dintre voi vor fuziona prima data cu Complementul lor Divin si mai apoi cu Expresiile voastre Înalte. Pe de alta parte, unii dintre voi vor fuziona prima data cu una din nenumaratele expresii ale Sinelui vostru Înalt si abia pe urma cu Complementul vostru Divin. Nu conteaza daca fuzionati prima data cu Expresia Înalta a Sinelui vostru sau cu Complementul vostru Divin, deoarece in dimensiunea a 5-a nu exista timp secvential pentru a crea alegeri consecutive. Toate alegerile si toate deciziile sunt facute in ACUM –ul lui UNU si curg in armonie in cadrul nenumaratelor voastre lumi multidimensionale.




CONEXIUNEA CORPULUI DE LUMINĂ



Elementul Sinelui vostru Multidimensional care serveste ca interfata intre Sinele vostru Multidimensional si recipientul vostru pamantesc este Corpul vostru de Lumina. Corpul vostru de Lumina conecteaza corpul fizic cu Expresii mai Înalte ale Sinelui vostru.


Corpul fizic NU este capabil sa accepte descarcarea completa a Sinelui vostru Multidimensional. Din fericire, Corpul vostru de Lumina serveste drept tampon si conecteaza campul energetic dintre corpul vostru fizic si expresiile voastre dimensionale mai inalte. Dimensiunea a 4-a este o interfata eterica intre dimensiunea a 3-a si lumile mai inalte, dar ea este prea plina de polaritate si frica pentru a conecta in mod eficient dimensiunea a 3-a cu lumile mai inalte.


Cu toate acestea, Corpul vostru de Lumina se poate deplasa cu usurinta prin dimensiunea a 4-a si va poate conecta corpul fizic direct cu dimensiunea a 5-a. Totusi, adesea exista senzatia de a traversa multe goluri pe masura ce Sinele vostru Multidimensional va extinde Corpul de Lumina in jos dinspre lumile inalte, prin dimensiunea a 4-a si apoi in recipientul vostru pamantesc.

Aceste goluri sunt de fapt initieri pentru a va ajuta sa va eliberati de o alta componenta a ego-ului din aura voastra 3, 4 dimensionala. Uneori, aceste initieri sunt experimentate in primul rand in corpul vostru, alteori in mintea voastra, emotiile voastre sau chiar in viata voastra spirituala. Aceste initieri au loc pentru ca voi va ghemuiti pentru a putea sari mai sus. Cu alte cuvinte, voi curatati vechi ancore ale fricii astfel incat sa puteti sa va ridicati mai usor in dimensiunile mai inalte.

O alta provocare/initiere care are loc atunci cand Corpul vostru de Lumina este pe deplin conectat la recipientul vostru pamantesc este ca veti experimenta, probabil, o mare confuzie perceptiva. Cand simturile voastre 5 dimensionale incep sa depaseasca simturile voastre fizice, puteti percepe ambele frecvente, dar intr-un mod amestecat si confuz. Cu toate acestea, prin practica voi veti fi capabili sa discerneti diferenta dintre intrarile bazate pe perceptia fizica si cele inalt dimensionale.

Apoi, alegand in mod constant sa urmati intrarile din dimensiunile mai inalte, voi alegeti in mod constient sa va eliberati de lumea voastra fizica si sa va atasati atentia la o realitate de o frecventa mai inalta. Va rugam sa retineti, realitatea pe care voi alegeti sa o percepeti este realitatea in care voi alegeti sa traiti. Prin urmare, voi va creati propria voastra realitate prin alegerile pe care le faceti legat de frecventa stimulilor pe care voi ii urmati.


Daca va amintiti ca voi aveti Puterea de a face aceste alegeri perceptuale, precum si Întelepciunea ca in primul rand sa va concentrati pe alegerea perceptiei care se simte ca iubire neconditionata, atunci procesul vostru de ascensiune odinioara inconstient, devine constient.


Capacitatea voastra de a face o alegere perceptuala constienta, este, totodata, si un antidot pentru frica. Daca in mod constant sunteti constienti de faptul ca voi aveti posibilitatea de a alege ceea ce voi doriti sa percepeti, va veti da pe deplin seama ca VOI va creati realitatea. În plus, daca sunteti in mod constant in contact cu Expresia voastra Înalta, veti fi capabili sa puneti intrebari in scopul de a putea face alegeri cat mai inalt vibrationale. Constientizarea libertatii de a alege, precum si constanta sursa de iluminare ce provine din conexiunea voastra cu Sinele, extinde foarte mult capacitatea voastra de a urma iubirea si de a ignora frica.


Procesul de ascensiune poate sa-i para cu adevarat unic sinelui vostru uman, dar este comun pentru Expresia voastra mai Înalta. Odata ce va predati ascensiunea Expresiei voastre mai Înalte, paravanului de protectie al ego-ului din Formatia Reticulara din creierul vostru fizic ii va fi suprapus ”Sistemul de Verificare Spirituala” al Expresiei voastre Înalte. Odata ce voi procesati datele prin perceptia voastra spirituala, veti fi capabili sa discerneti cu usurinta care comunicari fizice sunt suficient de importante pentru a le da atentie.

În acest fel puteti sa va relaxati in procesul de recalibrare a atentiei voastre dincolo de multitudinea de iluzii ale 3D pe Adevarurile din realitatea voastra ascendenta. Cand va predati propriului vostru Sine, va puteti relaxa in cunoasterea faptului ca daca exista un mesaj la care trebuie sa participati, cum ar fi sa va conduceti masina, sa platiti la timp o factura sau sa raspundeti la telefon unui apel important, ego-ul vostru poate ramane relaxat deoarece Expresia voastra Înalta este la datorie.

Acest mod de a lucra cu Sinele vostru este cea mai importanta pregatire pentru a trai intr-o realitate 5 dimensionala. Atunci cand traiti intr-o realitate mai inalta in care fiecare gand sau emotie se manifesta instantaneu, este vital ca sistemul vostru de filtrare intern sa filtreze orice gand sau emotie pe care nu doriti sa o manifestati.

În timpul lungului vostru sejur in lumile materiei, voi ati permis gandurilor si emotiilor voastre sa se concentreze pe frica. Frica este o componenta necesara pentru a supravietui in lumile joase in care Puterea Asupra Celorlalti este forma dominanta de comportament. Totodata, multi oameni si-au pierdut complet legatura cu Marea Mama. Cand societatea voastra a fost in contact cu Mama Pamant, ati putut determina vremea, co-exista cu animalele si ati stiut care plante sa le mancati.


Cu toate acestea, acum multi oameni percep natura drept periculoasa. Acest pericol nu exista in frecventele mai inalte ale realitatii in care oamenii si planeta sunt O Fiinta si Puterea Interioara este singurul sistem de operare. Într-o realitate inalt dimensionala daca va este frica sau credeti ca cineva sau ceva ar putea sa va faca rau, constiinta voastra va cadea instantaneu in a 4-a dimensiune.

Starea voastra de constiinta va determina perceptiile, iar realitatea pe care o percepeti este realitatea in care traiti. Prin urmare, atunci cand constiinta voastra scade sub rezonanta celei de-a 5-a dimensiuni, voi nu o mai puteti percepe sau trai in acea frecventa a realitatii. Din fericire, Sinele vostru Multidimensional este asemeni unei scari uriase pe care constiinta voastra poate urca pentru a interactiona cu diferite frecvente ale realitatii. Asadar, nu este nevoie ca voi sa deveniti mai buni sau mai meritorii pentru a accesa o frecventa mai inalta a realitatii. Este necesar doar sa va acordati constiinta cu rezonanta corespunzatoare Sinelui vostru Multidimensional pentru a putea percepe si interactiona cu acea frecventa a realitatii.

Noi, reprezentantii galactici ai Expresiilor voastre mai Înalte, suntem foarte bucurosi sa putem vorbi direct cu voi. Noi stim ca expresia voastra impamantata nu-si poate aminti ca voi ne vizitati. Din fericire, unele dintre mesajele pe care voi le primiti se vor scurge din aceasta frecventa a Sinelui si in constiinta voastra fizica. Daca sinele vostru fizic isi poate aminti, simti, imagina sau inchipui orice parte din mesajele noastre, deciziile pe care voi le luati zilnic se vor schimba foarte mult.

Simplul fapt de a verifica cu Expresia mai Înalta a Sinelui vostru, mai degraba decat cu sinele vostru egotic, inainte de a lua decizii va modifica foarte mult realitatea voastra fizica. Cand verificati cu sinele vostru egotic, el isi face treaba perfect. El va spune ca trebuie sa fiti atenti, ca este posibil sa apara multe probleme si ca multe persoane, locuri sau situatii pot fi periculoase. Dar acest lucru nu face din sinele vostru egotic o forta negativa in viata voastra. Sinele vostru egotic isi face doar teaba de a va pastra in siguranta. Deoarece sinele vostru egotic poate percepe NUMAI realitatea fizica, el poate gasi nenumarate pericole posibile de care trebuie sa va avertizeze. Ego-ul vostru este incapabil sa constientizeze ca pe ceea ce va concentrati, aceea manifestati.


Ego-ul nu-si da seama ca, de fapt, voi creati cu adevarat acele situatii pe care el va sfatuieste sa le evitati prin faptul ca va spune sa va plasati atentia asupra acelei perceptii. Este adevarat ca naivitatea poate fi periculoasa in lumea fizica, dar numai daca NU sunteti conectati la Expresia voastra mai Înalta. Expresia voastra Înalta poate vedea orice rau posibil mult mai clar decat ego-ul vostru. Cu toate acestea, in loc sa spuna ”Fereste-te” care doar creaza cu adevarat frica ca sunteti in pericol prin atractia lui, Expresia voastra Înalta pur si simplu va ghideaza departe de acea realitate posibila revelandu-va o mai inalta rezonanta a alegerii.


Aceasta rezonanta mai inalta a alegerii este protectia voastra deoarece ea va pastreaza gandurile si emotiile intr-o frecventa care trage campul vostru energetic deasupra oricarei interactiuni cu orice realitate posibila bazata pe frica. Cu toate acestea, exista o problema care adesea este confuza pentru ascensionatii nostri. Aceasta este problema curatarii intunericului vechi. Exista unele momente in viata voastra fizica in care voi sunteti pregatiti sa curatati vechiul intuneric/frica din constiinta voastra. În aceste momente voi ati putea experimenta ca se intampla ceva rau. Acest lucru nu inseamna ca Expresia voastra mai Înalta nu-si face datoria.


Nu, acesta este un eveniment peste/pe sub care nu puteti trece si nici nu-l puteti ocoli, pentru ca este o initiere importanta. Cu alte cuvinte, aceasta ”problema” este de fapt o initiere pe care ati ales-o inca dinaintea prezentei voastre incarnari. Aceste initieri nu sunt placute, dar ele arata ca sunteti pregatiti sa va mutati intr-o rezonanta mai inalta a realitatii. Puteti petrece mult timp trecand prin aceasta provocare sau va puteti preda UNULUI si sa-i permiteti Ghidarii voastre Divine sa va ghideze pe cararea dintre mari. Apoi puteti merge mai departe cu afacerile voastre importante legate de ascensiunea personala si planetara.


Și asa dragii nostri ascensionati, noi finalizam aceasta transmisie. Cu toate acestea, noi, familia voastra Galactica si Celesta, vom continu sa va trimitem transmisii. Deoarece mesajele noastre sunt proiectate din taramurile de dincolo de timp, este posibil sa accesati bucla infinita a comunicarilor noastre ori de cate ori va calibrati constiinta pentru 5D sau mai sus. Pentru a primi constient transmisiile noastre:


Deschideti-va Inima Înalta
Conectati-o cu cel de-al Treilea Ochi
Trimiteti o coloana de Iubire Neconditionata
Apoi pur si simplu spuneti , ”Sunt pregatit/a pentru transmisie”
Noi, Expresiile mai Înalte ale Sinelui vostru asteptam chemarea voastra
Arcturienii si toate Expresiile voastre mai Înalte.

Traducere Monica Poka

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...