"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

duminică, 26 mai 2013

Zodia Scorpiotaurului si caderea z(m)eilor

Venirea la putere a zodiei Scorpionului (de parca n-ar fi fost deja oricum), despre care tot am vorbit, aduce la suprafata foarte multe secrete, jocuri de culise si adevaruri. Ne intoarcem la Titu Maiorescu si a sa teorie a formelor fara fond.
Pana pe 18 februarie 2014 Saturn este dublat in Scorpion de prezenta Nodului Nord, care trage dupa el Nodul Sud din Taur. Am putea vorbi despre zodia Scorpiotaurului ca sinteza a acestor forte cosmice, zodie inventata care mai are de trait pana la data indicata. Pe vibratia acestei zodii avem de excavat, de dezgropat, de indepartat, de curatat, de salubrizat, de dezinfectat, de triat, de scuturat, de vindecat. Ne transformam cu totii in arheologi si traim descoperiri spectaculoase.

Defileaza prin fata ochilor nostri adevarul gol-golut. Adevarat, de multe ori nu ne place deloc ceea ce vedem. Nu prea mai merge deloc cu marketingul, cu publicitatea si cu campaniile de imagine. Se dau pe fata oameni de carton, fara crestere si evolutie autentica. Oameni care vorbesc despre lucruri pe care ei nu le practica sau pe care doar le-au citit, fara sa le fi experimentat. Cu totii suntem foarte atenti la calitatea oamenilor pe care-i ascultam sau ii alegem ca indrumatori. Sa faci ceea ce spui devine obligatoriu, cinstea si integritata sunt conditii esentiale de validare a autoritatilor din viata noastra.

Se vorbeste despre o deschidere spirituala fantastica, despre tot mai multi oameni care “se trezesc”. Eu zic ca voalul acesta de Scorpiotaur mai degraba mentine incertitudinea si confuzia. Eu unul vad tot mai multi oameni care nu inteleg ce e cu ei. Vad tot mai multi oameni care se lupta, care se simt trasi in doua directii. Pe de o parte este pasiunea (ceea de le place), pe de alta nevoia de supravietuire (insotita adesea de nemultumire). Nu mai sunt nici ce au fost, niste roboti inregimentati in sistem, dar nu au nici perspectiva unei misiuni clare si concrete. As zice ca sunt prinsi intre doua planuri, intr-un purgatoriu al spiritualitatii. Multi sunt luati pe sus de evenimente si nici nu constientizeaza ce li se intampla.

In acest context se deschid foarte multe canale de comunicare cu lumea invizibila, ne crestem puterea interioara, constientizam propria energie transformatoare si vindecatoare. Initierile in orice discipline energetice sunt binevenite si deschizatoare de drumuri. Dar, in acelasi timp, Scorpiotaurul arunca in arena falsi maestri si indrumatori, pentru ca in numele beneficiilor materiale apar cei care folosesc energiile in avantaj personal. Si vorbesc aici despre legarea oamenilor, despre algoritmi prin care se atrag pacienti sau cursanti. Adica vorbesc despre INCALCAREA LIBERULUI ARBITRU! Intr-adevar materializam mult mai repede ceea ce ne dorim. Dar exista indivizi care au putere si pe care si-o folosesc indiferent de consecinte.

Cineva care tine un curs poate sa ceara 20 de participanti. Si are toate sansele sa-i primeasca, numai ca unii dintre cei prezenti s-ar putea sa fie acolo impotriva vointei lor. Recomand formula din reiki pentru toti cei care isi programeaza evenimente care implica oameni: “Sa vina la mine cine vrea, poate si trebuie sa ajunga!”. Pentru ca altfel i se intampla diverse lucruri omului, astfel incat el este luat pe sus si adus la cursul respectiv fara ca el sa stie ce cauta acolo. Ba i se poate induce omului programul sa nu ajunga in alta parte, adica la concurenta.

Autenticitatea indrumatorilor este data, pe de o parte, de conectarea dintre gand si actiune (sa faca ceea ce gandesc si spun), iar pe de alta parte, de respectul fata de liberul arbitru al omului. Toti cei care se cred acum, pe zodia Scorpiontaurului, Dumnezei pe Pamant, uitand de unde vine puterea lor, s-ar putea sa-si franga gatul. Si am intalnit cazuri. Persoana intr-adevar cu abilitati de vindecare si deschidere, aflata la inceput de drum, dar care se recomanda ca avand un numar de impresionant de vindecari la activ. E minunat sa fii la inceput si sa te arunci, cu totii incepem de undeva. Dar se plateste pentru lipsa de sinceritate. Campaniile de imagine nu mai sunt garantia succesului. Vor veni oameni spre respectiva persoana, dar “ulciorul nu merge de multe ori la apa”. Dumnezeu, in dreptatea Sa, are grija sa dea un bobarnac la un moment dat ca sa-ti arate: “Poftim! Vezi ca nu esti cine ziceai ca esti?”.

Scorpiotaurul trage linia intre business si spiritualitate. Cele doua se confunda deocamdata si mai au ragaz sa se amestece pana pe 18 febuarie 2014. Dar eu am credinta ca graul se alege de neghina. Toti cei ce propovaduiesc ceva in care nu cred, toti cei care se folosesc de oameni exclusiv pentru interesul personal si nu spre binele suprem al celorlalti, toti cei care confisca cunoasterea si o distribuie intr-o maniera trunchiata pentru ca nu cumva sa se ridice cineva deasupra lor au zilele numarate.

Oricine isi foloseste puterea (mai ales din umbra) in mod abuziv isi pregateste o rostogolire spectaculoasa. Si oricine trece peste liberul arbitru al altuia prin manipulare, ganduri si intentii ascunse, interes financiar, se pregateste sa-si primeasca rasplata.

Scorpiotaurul, aceasta zodie fictiva aflata la apogeu atata vreme cat Saturn si Nodul Nord stau la brat in Scorpion, in timp ce Nodul sud traverseaza Taurul (30 august 2012 – 18 februarie 2014) urgenteaza dreptatea Divina. Scorpiotaurul cerne valorile, da jos de pe soclu idolii falsi, demasca personajele cosmetizate, ii sanctioneaza pe cei nesatui care nu se potolesc. Cine face afaceri cu viata altora si se joaca de-a Dumnezeu se condamna singur la soarta lui Lucifer. Cresc incet, dar sigur, toti cei care lucreaza pentru binele suprem al celorlalti si cu voie de la Dumnezeu.

http://valeriupanoiu.blogspot.ro/2013/05/zodia-scorpiotaurului-si-caderea-zmeilor.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...