"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

duminică, 12 ianuarie 2014

Intelepciunea filmelor spirituale


Buna tuturor,

lucrez la un nou proiect care se numeste "Intelepciunea filmelor spirituale". Acest proiect presupune o interactiune activa. Am vazut ca sunt multi oameni caroara le place sa se uite la filme insa ma intreb asa in sinea mea oare cati oameni inteleg din film. M-as bucura ca sa facem schimb de idei, dupa fiecare film vazut ve-ti spune ce a-ti invatat si eu voi face la fel, insa o analiza mai detaliata. Fiecare este unic si vede filmul altfel. Sunt multe filme care folosesc simboluri pentru a transmite un mesaj si recunosc ca putine sunt intelese, ele pot fi intelese dupa o multa cunoastere si cercetare.
Fiecare film are o anumita tema care o dezbate si care trebuie corect inteleasa. Exista anumite simboluri care fara cunoastere nu sunt vazute si nici intelese. Banuiesc ca de multe ori a-ti fazut un film si v-a placut. Asta se intampla pentru ca in acel film sunt multe mesaje subtile pe care regizorul vrea sa le transmita celui care vede filmul. Bineinteles ca sunt si filme doar asa ca sa faca bani si din care nu inveti nimic pentru evolutia ta pe pamant.

Va invit sa deslusim impreuna misterele din spatele filmelor, sa vedem si sa intelegem mesajele filmelor. Pentru fiecare film recomandat va invit sa donati 12 lei. Pentru aceasta suma ve-ti primi un document care contine informatii despre rolurile personajelor corelate cu lumea in care traim sau cu lumea care a fost, mesajul filmului dar si pus accent pe ceea ce este important din film-extrase din film.
Pentru acest proiect voi recomanda un film pe saptamana.

Pentru inscriere va invit sa imi trimiteti un mail: nagymelinda3@yahoo.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...