"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

vineri, 7 februarie 2014

2014, Anul Calului de Lemn. Previziuni pentru fiecare zodie

Previziuni pentru fiecare zodie, in anul Calului de Lemn
*Pentru a afla care este zodia chinezească natală citeşte aici si aici.
Calul
Anul 2014 promite să fie intens şi cu modificări substanţiale . Veţi trăi situaţii interesante în toate domeniile vieţii , doar că trebuie să fiţi îndrăzneţi şi optimişti, aceasta fiind acum sursa de noroc. Veţi începe un nou ciclu, care este de natură să vă elibereze de multe constrângeri, şi, în paralel, vă invită să vă angajaţi în proiecte noi, extrem de provocatoare. Vei fi mai entuziaşti, mai impulsivi, mai rebeli, ofensatori, dar acestea se pot trece cu vederea dacă sunt folosite pentru a răsturna obstacolele din calea voastră .
Profesional, acest an, aveţi posibilitatea de a legaliza o situaţie sau de a structura mai bine proiectele dumneavoastră. Astfel, o promovare sau semnarea unui contract, vor fi prin urmare, recunoaşterea de abilităţile dumneavoastră. Toate acestea vor marca primele luni ale anului 2014; în acest interval de timp trebuie acţionat în forţă.
Financiar, pot fi perspective frumoase, fiind un an în care aveţi posibilitatea de a vă îmbunătăţi calitatea vieţii . Astfel, apare o creştere salarială sau un bonus, care vor rotunji substanţial veniturile.
Sentimental, veţi simţi o nevoie intensă de reînnoire dar şi de stabilitate. Atitudinea va fi în mod natural mult mai sinceră şi autentică, în principiu, corectă şi lucidă. Veţi face schimbări în profunzime şi, indiferent de situaţia actuală, nu se poate vorbi despre pasivitate. Sigur nu veţi rata şansa de a străluci în viaţa sentimentală.
Puteţi fi un pic rebel faţă de tradiţiile familiei, şi veţi avea un gust dezvoltat pentru lux. Reconcilierea cu anumite persoane din familia dumneavoastră , vă va îndepărta de alte persoane apropiate, fiind de multe ori puşi în situaţia de a face alegeri. Veţi fi tentaţi să vă revizuiţi viaţa de familie sau chiar puteţi legaliza anumite situaţii.
Oaia
Acest an arată dinamic, plin de surprize, în toate domeniile. Va fi solicitantă viaţa socială, vor apare noi cunoştinţe şi vor fi schimbări interesante în viaţa cotidiană. Veţi decide să vă revizuiţi stilul de viaţă, veţi fi mai îndrăzneţi, mai raţionali, ceea ce vă va permite să vă exprimaţi din plin creativitatea.
Profesional, este o perioadă de expansiune, de deschidere spre noi orizonturi, care prefigurează schimbările de anul viitor. Cumva veţi schimba anturajul, în sensul că, profesional, apar noi colaborări. Situaţia este aparent stabilă, dar într-o puternică agitaţie, care până la urma va duce la transformare constructivă.
Financiar, este nevoie urgent de a vă revizui modul în care vă gestionaţi banii dumneavoastră şi nu veţi avea altă opţiune decât de a stabili priorităţi financiare pe care trebuie să le respectaţi.
Sentimental, este o viaţă plină de iubire, aducând noi relaţii, sau fericire, dacă deja există un cuplu format. Vă veţi deschide spontan la nevoile partenerului, totul este să nu lăsaţi rutina să vă copleşească. Folosiţi-vă creativitatea şi imaginaţia şi veţi trăi momente minunate.
Viata de familie va fi stimulată prin proiecte interesante şi reuniuni de familie. Vă veţi înţelege cu cei dragi şi veţi da dovadă de o toleranţă mult mai mare. Este important să insistaţi pentru a vă fi respectate deciziile sau planurile. Atenţie la lunile martie şi iulie, acestea necesită o bună planificare a tuturor activităţilor.
Maimuţa
În 2014 vă veţi confrunta cu situaţii în care vor fi necesare cele mai bune abilităţile de adaptare. De fapt acesta este cuvântul cheie al acestui an. Practic prezenţa de spirit şi acţiunile ferme vă vor ajuta să depăşiţi obstacolele, iar ingeniozitatea vă va face remarcabili.
Profesional, încă de la începutul anului , veţi avea sentimentul că lucraţi în situaţii de urgenţă, vor apare conjuncturi neaşteptate care vă vor provoca şi pe care trebuie să le trăiţi. Schimbările de ultim moment vor fi la ordinea zilei şi vor puncta anul 2014, cumva nimic nu va merge aşa cum vă doriţi.
În plan financiar se impune multă precauţie, şi încercaţi să fiţi cu toate plăţile la zi. Trebuie să învăţaţi, întregul an, să vă restrângeţi cheltuielile şi să vă concentraţi doar pe rezolvarea priorităţilor financiare.
Sentimental, simţiţi nevoia de a vă concentra atenţia pe persoana voastră, ceea ce conduce la o atenţie diminuată asupra partenerului, şi chiar un fel de detaşare. De aceea este posibil să apară discuţii destul de aprinse, care pot fi gestionate printr-o comunicare permanentă şi sinceră dar şi prin acţiuni spontane. Este recomandat să nu lăsaţi să se instaleze răceala şi să interveniţi rapid când simţiţi că nu mai aveţi control asupra relaţie. Viaţa de familie în acest an va fi punctată de schimbări majore şi de o tendinţă spre exces. Aveţi nevoie de diplomaţie şi tact pentru a depăşi ne-nţelegerile. Abia în ultimele trei luni ale anului se va îmbunătăţi simţitor situaţia generală.
Cocoşul
Anul 2014 va aduce realizarea multora dintre ambiţiile voastre , în toate domeniile. Aveţi numeroase oportunităţi de creştere şi dezvoltare, multă creativitate dar şi multe relaţii favorabile. Anturajul vostru vă va aduce un sprijin semnificativ .Este important să vă perfecţionaţi planurile şi să aveţi cât mai multe iniţiative.
Şi profesional este un an excelent, nimic nu va sta în calea ascensiunii, putând avea creşteri semnificative ale bugetului. Practic, în acest domeniu, în 2014, totul vă este permis.
Financiar, este un an de creştere şi consolidare, acesta nu este, însă, un motiv de a vă mări cheltuielile. Este extrem de importantă, pentru consolidare, rigoarea şi disciplina financiară.
Sentimental, începutul anului 2014, arată plin de bucurie, până în luna mai. Apoi va trebui să lucraţi la consolidarea relaţie de cuplu. Liniştea de anul trecut, dispare în favoarea construirii şi creării de condiţii favorabile pentru împlinirea sentimentala . Învăţaţi din trecut pentru a începe corect un nou ciclu în viaţa relaţional . Dacă nu aveţi încă un partener stabil, vă puteţi aştepta la întâlniri memorabile, pozitive, şi extrem de benefice pentru fericirea emoţională, mai ales în iunie şi octombrie.
În acest an, veţi avea relaţii cu persoanele mai tinere din familie, veţi comunica mai uşor cu ei şi îi puteţi ajuta să se dezvolte. Veţi fi buni protectori şi veţi găsi soluţii practice la problemele comune din familie. Din punct de vedere patrimonial se pot rezolva pe cale legală orice fel de dificultăţi.
Câine
Anul 2014 va înregistra o creştere de ritm, se vor intensifica activităţile sociale dar şi cele relaţionale. Este important să se analizeze toate condiţiile, pentru a acţiona eficient. Alegerile făcute sunt remarcabile prin claritate, ele trebuind să aibă ca scop dezvoltarea personală, şi să nu abdice de la demnitate.
Profesional este un an interesant, vă veţi dedica cu pasiune activităţilor specifice, vă veţi lua noi angajamente, toate acestea îmbunătăţind condiţiile de lucru, sau favorizând apariţia unor oferte importante din punct de vedere financiar.
Financiar, este extrem de important să fie riguros planificat bugetul şi gestionat corespunzător cu planurile făcute.
Viaţa sentimentală este frumoasă, atenţie la posesivitate şi tendinţa de a controla. În plus este nevoie de mai mult timp petrecut împreună cu partenerul, pentru ca relaţia să se consolideze.
Familial, sunteţi susţinuţi şi sprijiniţi, ceea ce vă aduce multă fericire. Viaţa socială este în creştere, este nevoie doar de mai mult timp pentru relaxare.
Porc
În acest vă va aduce la schimbări de fond care vor arăta mai mult a luptă . Perseverenţa şi eforturile constante vor aduce succes şi reuşită în toate domeniile. Este esenţial să fiţi sprijiniţi de persoana iubită şi să aveţi un mediu favorabil exprimării creativităţii personale. Veţi avea toate acestea, dar atenţie să nu-i dezamăgiţi pe cei care v-au fost aproape.
Profesional este un an perfect, în care veţi avea deosebit de multe satisfacţii, dar şi promovare şi recunoaştere. Calităţile vor fi recunoscute şi apreciate de superiori fiind posibilă o avansare importantă.
Financiar, de la un capăt la altul al anului, se va păstra echilibrul finanţelor dumneavoastră şi nimic nu va v-ar putea perturba stabilitatea .
Sentimental, aveţi nevoie de multă atenţie şi iubire, acestea sunt resursele necesare pentru a vă afirma. De aceea va exista un impuls puternic de a se îmbunătăţi relaţia sentimentală.
În lunile aprilie şi iulie vor apare conjuncturi care vor necesita răbdare şi calm pentru a evita dezamăgirile. Odată depăşite aceste provocări, totul va funcţiona minunat. Dacă nu există încă o relaţie sentimentală, pot apare întâlniri prin care veţi avea trăiri intense şi relaţii prin care se face posibilă autoafirmarea.
Viata de familie este bună şi este important să fiţi atenţi la dorinţele voastre, care pot crea tensiuni sau ne-nţelegeri. În acest context păreţi aroganţi sau prea posesivi, în special în lunile iunie, octombrie şi noiembrie, când practic vă lipseşte şi răbdarea sau înţelegerea faţă de cei apropiaţi.
Şobolan
În 2014 vă veţi confrunta cu situaţii care vor necesita poziţii fără echivoc. Trebuie pur şi simplu să luaţi măsuri , şi pur şi simplu să vă onoraţi promisiunile pe care le-aţi făcut anul trecut. În acest fel vă poate creşte popularitate, iar anturajul vă va sprijini şi vă va aduce schimbări semnificative în toate domeniile; acestea vă vor împinge spre acţiuni puternice şi durabile prin efectele lor.
Profesional este un an perfect pentru a arăta ce puteţi, de ce sunteţi capabili şi prin urmare este absolut necesar să acţionaţi. Luaţi-vă timpul necesar înaintea oricărei decizii pentru a analiza şi reflecta, numai în acest fel puteţi face provocărilor care apar şi vă pot devia de la drumul vostru.
Financiar este absolut necesar de a vă reconsidera relaţia cu banii, nu prea sunt alegeri de făcut, pur şi simplu trebuie schimbat modul de a gestiona resursele.
Şi în plan sentimental este nevoie de schimbări în acest an. Cumva există riscul apariţiei monotoniei, dacă există deja un cuplu, care pot destabiliza relaţia. Este bine să reluaţi comunicarea, care lipseşte. Încercaţi să faceţi noi activităţi în comun, în acest fel vă veţi îmbogăţi relaţia şi chiar va deveni şi mai bună.
Evenimentele familiale din acest an, vă vor monopoliza, este important să atribuiţi fiecăruia responsabilităţi, să vă eliberaţi de activităţile care nu sunt de fapt ale voastre. Învăţaţi că nu puteţi face totul şi cereţi ajutorul pentru a vă creşte eficienţa.
Bivol
Acesta va fi un an constructiv în care nu vă veţi plictisi! Apar noi proiecte şi activităţi şi viaţa voastră socială va lua amploare. Multe din proiectele de anul trecut, acum se vor putea pune în aplicare. Aveţi şansa de a construi noi oportunităţi în toate domeniile. Secretul reuşitei este încrederea şi dedicarea necondiţionată.
Profesional acesta este un an în care vă veţi găsi drumul, calea. Chiar dacă va trebui să vă confruntaţi cu o mulţime de obstacole, satisfacţia finală va fi maximă. Aveţi nevoie de curaj pentru toate acestea, el este sursa energetică pe care o aveţi pentru a duce la împlinire toate proiectele.
Aveţi nevoie de mai mult timp pentru a vă stabiliza situaţia şi pentru a gestiona mai bine banii. În acest fel veţi prelua din nou controlul asupra finanţelor voastre.
Viaţa sentimentala se îndreaptă spre o mai mare stabilitate. Evitaţi agitaţia care este extrem de dăunătoare relaţiei. Mai ales în lunile martie, aprilie este posibil să apară provocări. Un dialog sincer şi deschis poate rezolva totul. Dacă nu sunteţi într-o relaţie vă doriţi să cuceriţi, doar atât, fără a acorda prea multă încredere relaţiilor care apar.
În plan familial sunteţi prea exigenţi sau inflexibili; încercaţi să aplicaţi acest comportament cu inteligenţă şi respect, mai ales în septembrie şi la început de decembrie când tensiunile exterioare vor fi foarte mari.
Tigru
Anul 2014 va fi de neuitat pentru că va fi condus de evenimente externe. Veţi fi îndrăzneţi şi gata să mutaţi munţii, dar totuşi este nevoie de mult tact şi prudenţă. Veţi avea în acest fel posibilitatea de a vă reconcilia interesele şi a transforma divergenţele în situaţii favorabile vouă. În viaţa personală pot apare intervenţii din exterior care să vă transforme gândurile şi sentimentele. Este un an al metamorfozelor.
Profesional este un an de noi responsabilităţi dar şi de noi începuturi. Aveţi posibilitatea de a vă elibera de constrângerile care v-au împiedicat să evoluaţi aşa cum vă doreaţi. Este un moment bun pentru a lua măsurile necesare pentru a vă extinde şi afirma abilităţile.
Finanţele vă vor fi protejate în acest an, şi veţi putea depăşi dificultăţile din 2013, mai ales dacă veţi schimba modul de gestionare al banilor. În acest fel vă veţi stabiliza cu siguranţă, din punct de vedere financiar.
În plan sentimental pare a fi un an interesant. Veţi experimenta emoţii puternice, care pot genera situaţii complicate, dar peste care veţi trece cu uşurinţă. Apar tentaţii care pot ameninţa liniştea din cuplu. Se impune atenţie deosebită, fiind posibilă declanşarea unor furtuni emoţionale.
În plan familial, se deschid noi orizonturi, ele vor permite ca viaţa de familie să se îmbogăţească şi să se lumineze. Pot apare membri noi, sau pur şi simplu există multă bucurie în petrecerea timpului cu cei drag.
Iepure
În acest an vor fi benefice toate planurile legate de viaţa sentimentală şi de activităţile imobiliare. Veţi avea şanse şi noroc şi veţi fi răsplătiţi pentru munca depusă, precum şi pentru faptele şi gândurile bune. Sunt extrem de favorabile achiziţionarea de bunuri imobiliare şi tranzacţiile financiare.
Profesional va trebui să luptaţi pentru ceea ce vreţi căci nimic nu veţi câştiga decât prin eforturi constante. Pot apare evenimente neaşteptate, provocări în faţa cărora nu vă puteţi baza decât pe voi înşivă. Poate că este momentul de a renunţa la anumite obiceiuri sau pentru a învăţa să vă descurcaţi din propriile resurse.
Aveţi bani, doar că există multe tentaţii, la care nu rezistaţi. Din acest motiv se poate dezechilibra balanţa, aşa că atenţie la delimitarea graniţei dintre dorinţe şi nevoi.
Sentimental anul 2014 vă aduce frumoase satisfacţii. Oricare ar fi situaţia actuală, vor avea loc îmbunătăţiri relevante. Veţi cunoaşte oameni noi, care se vor implica în viaţa sentimentală. Cel mai important este să arătaţi cine sunteţi cu adevărat, în acest fel deschizând o cale spre dialog. În caz că nu aveţi o relaţie, pot avea loc întâlniri interesante, care sunt conform cu idealurile pe care le aveţi.
Este un an în care vă doriţi să fiţi demn de încrederea cerului familial. Vi se va solicita să vă puneţi în valoare talentele şi depuneţi eforturi intense pentru a mulţumi pe toată lumea. Totuşi nu uitaţi şi de nevoile sufleteşti personale.
Dragon
În 2014 va da un nou impuls destinului vostru . Veţi experimenta situaţii care vă vor ajuta să vă schimbaţi viaţa , uneori destul de dramatic. Curajul legendar va fi extrem de important în acest an provocator, căci vă va determina să acţionaţi. Totuşi este nevoie şi de retragere, mai ales pentru a vă redresa financiar. În plus obligaţiile sociale sunt deosebit de presante.
Profesional este un an interesant în care chiar dacă trebuie să luptaţi sau să vă confruntaţi cu situaţii destul de neaşteptate, veţi reuşi să rămâneţi la cursul pe care l-aţi stabilit . Pentru unii, în ciuda obstacolelor, anul 2014 nu va fi blocat total. Pentru alţii, va exista posibilitatea de a consolida o situaţie, un proiect sau de a primi un sprijin substanţial .
Financiar, în acest an, revizuiţi cu atenţie modul în care vă gestionaţi banii, nu veţi avea prea multe oportunităţi, aşa că va trebui să vă descurcaţi cu ceea ce există.
În viaţa voastră emoţională vor apărea alegeri, care vor fi făcute în grabă; ele se vor afla sub impulsul dorinţelor şi speranţelor, dar mai ales al viselor. Partenerul de viaţă tinde să se detaşeze, nu poate ajuta, dar accepta toanele. Nu uitaţi să luaţi în considerare nevoile de partenerul vostru, pentru că aveţi tendinţa de a trece într-un con de umbră relaţia, mai ales în aprilie, iunie şi octombrie 2014.
Şi viaţa de familie este complicată, este nevoie de puţin autoritarism, mai ales când lucrurile sunt blocate. Tendinţa este de îndepărtare, pentru că atenţia este orientată strict spre dezvoltarea voastră personală.
Şarpe
În 2014 vi se va permite să evoluaţi într-un climat general de continuitate în toate domeniile. Nu există o deschidere spre a începe lucruri noi, ci de a creşte, susţine şi dezvolta ceea ce a fost început anul trecut. Vă veţi descurca mai uşor, mai ales veţi putea construi lucruri durabile şi stabile. Momentele de linişte sunt mai uşor de găsit, decât anul trecut, şi de aceea vor fi urmărite permanent obiectivele importante şi direcţia potrivită.
Profesional este un an bun, care vă va oferi posibilitatea de a se vedea abilităţile dumneavoastră, pentru a accesa o poziţie de responsabilitate sau sprijinul superiorilor . Oricum, vă va aştepta succes şi satisfacţie, preluând controlul în viaţa profesională.
Financiar venitul dvs. va creşte uşor şi vor scade cheltuielile. Totuşi se impune consecvenţă în urmărirea planurilor şi o atentă supraveghere a plăţilor.
Sentimental va fi un an mai uşor, căci vă va ţine cu picioarele pe pământ. Aveţi multe opţiuni, dar în cazul unei relaţii stabile, este important să o creşteţi, descoperind noi valenţe în partenerul dumneavoastră. Dacă nu aveţi o relaţie, este important să vă îmbunătăţiţi viaţa socială, înainte de toate şi apoi să vă stabilizaţi relaţional.
Viaţa de familie va avea o oarecare stabilitate şi chiar dacă nu aveţi încă o viziune foarte clară, totuşi sentimentul de compasiune vă permit o relaxare şi flexibilitate în gestionarea legăturilor de familie.
Citeste si 2014- Anul Calului de Lemn. Previziuni generale
Astrolog Gabriela Apostol

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...