"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

sâmbătă, 15 martie 2014

Luna Plina 16 martie ,ora 19,07

O Luna Plina-usa de la capatul coridorului vietii noastre



   In seara de 16 martie ,ora 19,07,luminozitatea Lunii Pline pe axa Fecioara-Pesti,va invalui cerul si emotiile noastre,si o va face de pe gradul 26,urmand ca la cateva zile apoi,sa ne putem lua ramas bun oficial de la perioadele  geroase,pentru ca se deschide in fata noastra un spatiu de manevra,Luna Plina insasi ajutandu-ne sa finalizam ceva, pentru a aduce in viata  noi etape .
  Acum inca ne scaldam  in apele de vis ale Pestilor, cautand intunericul si lumina cunoasterii de sine,dispusi sa recunoastem cine suntem cu adevarat.Desi umbra Fecioarei ar putea denatura pentru cateva zile nevoia de cunoastere tocmai ,printr-o necesitate acuta de control(iar daca nu-l avem ne simtim pierduti),cautarile noastre de perfectiune si ideal,rezultat al unor minti analitice, ne vor determina sa ne descoperim si sa ne acceptam.
  Soarele in Pesti va ajuta la integrarea sufletului nostru in personalitatea noastra,va deschide o perspectiva spirituala si mistica profunda, odata cu acceptarea unui fel de statut de subaltern, pentru ca aceasta Luna Plina sfatuieste si ne cheama sa fim in slujba omenirii,sa actionam ca o comunitate.E primul semn de dinaintea valurilor involburate din aprilie ,un semn feminin divin,un semn al sperantelor si asteptarilor oricarei societati,un semn care doreste atentia,politetea si compasiunea noastra.
  Individual, pentru ca Astrul Noptii este in Fecioara,timp de o luna ne vom axa probabil pe proiectele mai mici,care necesita organizare si deosebita atentie la detalii . Si pentru ca  Mercur este guvernator de zodie gazda,avem nevoie mai mult de cuvinte,mai mult de discurs ,mai mult de miscare,decat de viziune de ansamblu.E nevoie sa fim scrupulosi,e nevoie sa dam dovada de logica ,desi efortul in sine va fi unul obositor.
  Datorita asocierii zodiei Fecioara cu alimentatia si starea de sanatate,va trebui sa acordam importanta ,sa ne luam masuri de precautie si in acest sector,cu atat mai mult cu cat se activeaza axa caselor de sanatate.
 Gandirea critica ar putea deveni exagerata si ne-ar putea transforma in acuzatori,caci vom fi greu de multumit,si poate ca ar fi bine de canalizat aceasta energie intr-un mod constructiv, spre studiu si educatie.
Saturn mediaza opozitia celor doua Luminarii,aducand eficienta acestei lunatii,asa incat vom beneficia de urmatoarea perioada pentru a ne curata de obiceiurile inutile sau chiar daunatoare."Profesorul" aflat in Scorpion,o zodie care aduna pe taramul intunecat toate ranile si temerile noastre, ne invata cum  sa supravietuim ,ne da curajul sa descoperim in noi comori ascunse-n bezna;  si pentru ca planeta e retrograda ne indruma privirea spre interiorul nostru,spre temerile si fricile noastre,spre obsesiile si tradarile care ne-au daramat,pentru a ne restructura complexele de care suferim,si a remedia comportamentele noastre in raport cu ceilalti.Intelegerea si acceptarea vor fi primii pasi. 
 Gasirea cailor de comunicare intre noi si cei din jur ,nevoia de sacrificiu individual in favoarea nevoilor altora,echilibrul dintre Yin si Yang,lectiile pe care le vom primi in jurul valorii de egoism si aroganta,ori a lipsei de cooperare...toate cerute de Axa Destinului mutata de curand pe Berbec-Balanta,ne vor determina ca la un moment dat sa devenim pregatiti pentru a crea un nou intreg. 
 Iar daca Soarele este in Pesti,alaturi de Chiron,poate ca va veni o vreme in care ne vom vindeca,iar imaginatia noastra nu se va mai infierbanta la stirile din mass-media manipulatoare,ci o vom utiliza in calatorii interioare,din care sa invatam cate ceva nou despre noi insine si despre cum putem proiecta si  aplica realitatea noastra interioara(aceea creativa,inovativa , plina de grija si compasiune) inspre lumea exterioara...si chiar daca acum inca ne mai trezim cand e intuneric afara,putem deja sa descoperim Luceafarul diminetii(Venus) in Varsator ,imbiindu-si gazda,pe Uranus,prin aspectul de sextil,sa aspire la idealuri inalte,la viziuni largi si generoase,asa cum numai  trigonul lui Jupiter in Rac cu Neptun in Pesti poate sa o faca. Spun toate astea caci,tot pe fondul vibratiilor acestei lunatii,Afrodita va renaste din inconstientul colectiv al Pestilor in prima saptamana de aprilie,si doar imbratisand ceea ce ea ne daruieste(frumusetea,arta,dragostea si intelepciunea) vom putea da o alta forma destinului nostru. 
  Atunci cand vom invata sa daruim,atunci cand vom deschide usa pentru celalalt,abia atunci se va deschide o poarta spre cer...iar in spatele portii ne asteapta Iubirea Divina care ne va da voie sa descoperim ceea ce am uitat ca exista...Credinta....
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...