"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

joi, 5 februarie 2015

2015: construirea visului colectiv

Lauren, 15 ianuarie 2015

An nou fericit!

În acest moment, „fericit” ar putea însemna încă un efort, dar știu următorul lucru: sunt încântată să intru în această vibrație nouă și încă și mai încântată că am ieșit din 2014… și 2013… și 2012.

Deși spun asta în fiecare an, cunoscând foarte bine faptul că forțele cosmice nu fac decât să-și mărească intensitatea și succesiunea… chiar și așa, există un sentiment cert că 2015 este anul în care ne începem urcarea vertiginoasă înspre vârf, după atât de mulți (zeci de ani?) ani în care am atins cel mai de jos punct posibil.

Călătoria noastră de coborâre în adâncurile întunecate ale separării umane se apropie de final și o începem din nou. De data aceasta înspre lumină – și nu departe de ea.

Deci, mai întâi, aplauze pentru cei care încă se mai țin pe picioare… ei bine, probabil stau așezați. Pe cine iau eu peste picior… evident că stau întinși. Ultimii doi ani (mai exact, de la portalul 12.12.12) ar putea fi foarte bine calificați ca un adevărat infern din viața voastră, dar pentru cei care au reușit să treacă cu bine prin proba de foc, foarte lungă și grea, raiul așteaptă… reuniunea noastră.

Oo, stați puțin… doar n-ați crezut că raiul vine pre-asamblat?

Dumnezeule, sper că nu, căci avem MULTĂ muncă de făcut pe această planetă… prin urmare, transcenderea dualității e doar precursoarea, acțiunea de început. După starea amară în care se află acest glob albastru dureros… mama noastră, care ne IUBEȘTE necondiționat, și păstrătoare a spațiului inconștienței umane, timp de eoni… aș spune că avem de făcut destul de multă muncă de ameliorare, pentru a umple eternitatea mai mult decât îndoit. Dar asta face parte din freamătul acestui an… este motivul pentru care toți am venit aici, lucruri pentru care toți am fost programați în profunzime, așa că faptul de a ne angrena în mod firesc în rolul special pe care-l avem în planul divin ne va aduce împliniri greu de pătruns.

Vreau să spun, cui nu i-ar place o schimbare favorabilă?… ca să nu mai spun de lozul cel mare al tuturor schimbărilor. Da, într-adevăr, urmează să luăm parte cu toții la Schimbarea extremă decisivă: ediția pământ… urmeză să ni se ofere ocaziile necesare pentru a ne împleti în sfârșit visul colectiv pentru Pământ, în tapiseria vieții de PE pământ. Gata cu doritul, gata cu speratul. După mulți… mulți… m-u-l-ț-i ani de observare a jocului, anul acesta vom fi chemați de pe banca rezervelor, să intrăm în el. Pregătiți sau nu.

Așa cum a spus-o, atât de relevant, sora mea super perspicace (și experta în tehnologie/web pentru TWHY!), Kimberlee, în cel mai recent articol al ei de blog, care m-a inspirat foarte mult: „E timpul să construim.” Și încă cum.

Acest an deține potențialul de a începe să construim ‘noul mod de a FIInța’ în lumea fizică.


Nu suntem pe Pământ în acest moment doar pentru plăcerea (?) de a ne reînvia și înfrumuseța corpul și viața… căci care ar mai fi rostul unei înălțări în masă, dacă nu am fi și noi aici, în masă, ca să înfrumusețăm planeta?… ca să facem din ea un loc mai bun, în stilul nostru unic, apoi să-i inspirăm și pe ceilalți să facă la fel? Nu în numele salvării ei, ci în numele creării… fericirii noastre. Frecvența christificată, la care ne acordăm în forță, nu ne cere decât să înfrumusețăm, să elevăm viața… ea pulsează prin noi de o dorință creativă atât de pură, de o exuberanță atât de plină de pasiune, încât dacă nu canalizăm energia într-un mod înălțător, simțim că vom exploda. Vă puteți imagina cât de popular va deveni acest lucru?

Printre altele, Consiliul Suprem Pleiadian intervine aici, ca să ne amintească că suntem aici nu doar ca să ne înviem și să ne reînnoim viața, corpul și, în final, corpul planetar, ci suntem aici și ca să o ducem pe Gaia cu noi, în Epoca de Aur. Adică, Pământul nu se poată înălța fără noi… de fapt, holografic vorbind, Pământul nici măcar nu există fără noi. Traducere: ceea ce facem pentru noi înșine facem în ultimă instanță. Traducere holografică: precum în interior, la fel și în exterior.

Acum, deși toate astea ar putea părea o sarcină imposibilă, vă asigur că ați venit echipați. De altfel, raiul vine în t o t a l i t a t e cu un manual… cu instrucțiuni foarte detaliate, aș putea adăuga.

Nu ca instrucțiunile vagi de la Ikea, prevăzute pentru o cheiță hexagonală concepută să asambleze o întreagă bucătărie sau dulapuri și un nou duș… nu. Vorbesc despre un plan dinainte elaborat, în mod perfect, cu specificații extrem de exacte, conceput în mod explicit (de către voi) pentru rolul vostru personal în construirea unei noi lumi… ce există chiar în interiorul vostru, chiar acum, chiar în inima voastră.

În realitate, așa a fost mereu, doar că acum suntem atât de foarte aproape de el, încât ne pregătim să ne folosim pasiunile cele mai adânci, mai pline de sens, așa că ne aducem aminte de planul nostru unic, cu mai multă precizie ca oricând. (Apropo, dacă la un moment dat vă pierdeți manualul de instrucțiuni, puteți să redescărcați oricând programul 1.1. pentru Raiul pe Pământ, din rețea… e chiar posibil să existe o aplicație și pentru mobil. Rețineți totuși faptul că vom fi în starea de lansare beta, până la versiunea 2.0: Raiul E Pământul… după ce am găsit soluții pentru toate problemele majore, după 2016.)

Odată cu orice eveniment neprevăzut, vom înțelege corect acest experiment ce are loc pentru prima oară pe pământ… chiar dacă, sincer vorbind, „modelul divin” va fi resimțit pe moment, în felul următor:
 
2012 cu aproximație
(plus sau minus o viață)
Dragă Domnule și Doamnă Societate umană
Noroc.

Al vostru veșnic,
DUMNEZEU


x=N 1,618… or x = N - ,618…
Phi +1= Phi 2

Raiul pe Pământ… realmente sigur de realizat.

Lăsând deoparte spaima de pe scena mondială, atunci când simt pulsul anului 2015, există atât de multe de oferit, prin explorare creativă, încât este greu să nu vrei să faci un salt înainte și să te entuziasmezi. La începutul unui nou an există totdeauna multă speranță și presiune, așa că nu o să cad pradă ispitei previziunilor tentante (și în mare parte ambigui) din aceste energii, în mod intenționat imprevizibile… voi spune totuși că, din perspectiva pleiadiană, acest an deține cu adevărat potențialul favorabil începerii construirii ‘noului mod de a FI’ în lumea fizică… o lume, începând cu lumea noastră proprie, ce va reflecta cu mai multă acuratețe rezonanța christificată ce impregnează acum planeta.

Și chiar dacă mai sunt câțiva pași personali… și în general biologici… pe care e necesar să-i facem, pe măsură ce corpul Christic își continuă procesul de activare (mai multe despre asta în fragmentul de mai jos), Consiliul îmi spune că, în mod oficial, avansăm în construirea Noului Pământ în primăvară, imediat după topirea zăpezii din iarnă (după echinocțiul din martie). Cu toate că ar mai putea exista unele tendințe de hibernare, pe măsură ce fuziunea divină continuă să amestece trecutul și viitorul în acum, e necesară totodată o pregătire importantă pentru planificarea și organizarea structurilor noii noastre vieți.

Mi se spune că o parte importantă din acea pregătire va consta în unirea forțelor cu alții, în  acest an. Pentru mulți, 2015 va da naștere la unele acțiuni co-creative de cel mai înalt rang, pe măsură ce colective de oameni (familie de suflet) sunt atrase spre fiecare într-un mod mai considerabil, în scopul decretării MARELUI plan… ale căror părți vor fi puse în joc de fiecare dintre noi, individual, dar pe care le-am planificat împreună, înainte să ne încarnăm.

Acum, că suntem total treji și conștienți de rolurile noastre de administratori planetari, e timpul să ne exercităm acele roluri… să trecem la capacitatea noastră mai vastă, prin funcții de conducere, în unele cazuri. În curând va trebui să ne afirmăm cu tărie potențialul mai înalt, ca orchestratori, directori, designeri și constructori divini ai noii căi. De bună seamă că acest lucru nu va fi înfăptuit peste noapte, dar va avansa cu mai multă ușurință și cu multă susținere universală, lună de lună. Odată pus în mișcare, elanul crescând al tuturor viziunilor noastre comune va începe să curgă unitar, în deplină armonie cu planul divin – pe care mie îmi place să-l consider drept proiectul reînnoirii Pământului.

E de la sine înțeles că sunt foarte multe de făcut… dar niciun lucru nu va cântări mai mult decât poate duce fiecare din noi, atunci când ne unim forțele, în pasiune, scop și potențial comun, pentru a trăi și IUBI nelimitat, în noua lume.

Acesta e anul în care foarte multe concepte vor lua naștere în conștiința colectivă. Ca Dumnezei creatori, rolul vostru va fi mai întâi să primiți cu bucurie aceste viziuni mai înalte în viața voastră, ca realități plauzibile, apoi să implementați ceea ce sunteți chemați să folosiți, chiar de propria voastră inimă. Ce perioadă captivantă vă așteaptă…

Principiul masculin

Acum câteva rapoarte, am pomenit că am primit o viziune în care îmi erau arătate ultima lună din 2014 și primele luni din 2015, cuprinse de flăcări. Acum mă gândesc că această viziune are legătură nu doar cu aprinderea Soarelui interior și purificarea necesară pentru a activa și a ne contopi cu corpul Christic auriu, dar pot înțelege mai clar că acest foc deosebit de creativ mai reprezintă o infuzie de energie masculină divină, prezentă pentru a ne susține în crearea noii lumi.

În ceea ce-i privește pe cei foarte senzoriali, sunt convinsă că în perioada Crăciunului ați simțit făcându-și intrarea forța agresivă a acestei energii masculine… este ceva pe care nu l-aș numi în niciun caz energie subtilă și, în mod sigur, a fost greu de asimilat. CSP a precizat că acest an va cântări mai greu la polaritatea masculină, fapt ce reprezintă un sprijin binevenit în procesul nostru de creație, dar și o insuflare de energie extrem de puternică, pentru planetă și sistemul corpului nostru.

Pentru mulți, eul fizic în special a fost făcut praf și pulbere timp de săptămâni, deoarece corpul nostru caută să se adapteze și să se detoxifice (a avut cineva simptome de răceală/gripă?), pe măsură ce absorbim și integrăm voltaje atât de frenetice. Munca epuizantă și nevoia de somn a corpului au fost notabile… dar odată ce ne aclimatizăm și suntem capabili să gestionăm cu adevărat intensitatea lui DUMNEZEU în celulele noastre, vom fi aurii. La modul propriu și figurat.

Această forță nu e pentru cei slabi de înger… ea ne incită contrapartea masculină să se ridice și să preia comanda, și, după mult… mult… muuult… prea mulți ani de deprindere a principiului feminin, acela de A FI, e posibil ca acest lucru să se dovedească a ne mări puterea interioară,  acolo unde avem nevoie de mai multă autoritate asupra vieții noastre și/sau să zdruncine locuri în care rezistăm (ne temem) sau suntem refractari să ieșim din ceea ce eu aș numi „făgașele degajării”… acele locuri stagnante din viața noastră, în care ne învârtim în mod inconștient și continuu, în vârtejuri de suferință trecută repetată… în ultimă instanță, din frica de a o depăși. Și anume, acolo unde atenția e concentrată pe „vindecare”, în loc de transcendere.

În loc să ne irosim tot timpul neutralizând polaritatea, în acest an simțim să lucrăm mai temeinic pentru: 1) a ne stăpâni aptitudinea de a ne întrupa energiile echilibrate feminine și masculine (care vor aduce un beneficiu și relațiilor cu contrapartea noastră sacră)… care ne vor permite apoi, 2) să intrăm în mod eficient în rolurile noastre, ca și co-creatori conștienți ai planului divin, ÎN lumea fizică.

Ciclurile noastre karmice s-au desfășurat destul de mult timp, așa că, dacă vă mai ține ceva pe loc… cu excepția acestui corp fizic mocăit … anul acesta veți afla într-un mod RĂSUNĂTOR de orice polaritate care mai trebuie să fie echilibrată. Această energie se mișcă rapid și are foarte puțină toleranță pentru „blocaj”… ea e prezentă pentru a ne elibera, pentru a ne întoarce pe dos, de la îngrădirea puternică a crisalidei, la libertatea extinsă a zborului.

Prin urmare, nu lăsați trecutul să vă tragă pe sfoară, atrăgându-vă în tipare repetitive… acum „perioadele de retragere” sunt deja resimțite altfel. E posibil să observați că acum liniștea este doar spațiu gol… clar și lipsit de orice proiecții ale suferinței și durerii din trecut. Plictisitoare, poate… dar nu viciată. Dacă liniștea voastră este încă plină de tipare de gândire vechi și repetitive bazate pe frică, nu vă faceți reproșuri. Amintiți-vă că vechiul și noul se suprapun întotdeauna și faceți efortul de a observa că aceste voci vechi sunt mai slabe și că vocea voastră autentică devine mai sonoră.


CREAȚIA tuturor lucrurilor

Chiar dacă mi-am promis mie însămi că nu ne vom limita din cauza niciunui concept definitoriu, țin foarte mult să-i dau un nume acestui an. Să spunem așadar că, DACĂ ar fi să-i atribui acestui an o temă atotcuprinzătoare… lucru pe care, în mod foarte c l a r, nu îl fac… ar fi ceva care ar însemna: CREAȚIA tuturor lucrurilor.

CSP a discutat de multe ori despre conceptul de creație și cât de mult este în relație cu transcendența noastră din dualitate… însemnând că nu suntem capabili să intrăm, cu adevărat și pe deplin, în rolurile noastre, ca DUMNEZEU creator, până ce nu ne eliberăm total de conceptele creației tridimensionale… cele care respectă mintea în locul inimii și care rezultă dintr-un dezechilibru al forțelor masculin-feminin.

În trecut și până în momentul de acum, lumea noastră a fost puternic dominată de creierul rațional, de mintea masculină inferioară, dacă vreți… dar, începând din 2015, curentul se schimbă, iar dinamica noastră feminină – care acum este dominantă – se unește cu contrapartea ei masculină, pentru a da naștere modelului superior de creație, pentru întreaga omenire. Trecem, în masă, de la creația cauzală la cea conștientă, în care IUBIREA e suverană:

Având în vedere apropiatele frecvențe ale Dumnezeului creator, am dori să vă îndreptăm atenția asupra chestiunilor INIMII. Căci, într-adevăr, acesta e anul în care inima va ‘triumfa’, trebuie să spunem, asupra minții.

Asta înseamnă că aceia care au reușit să pună IUBIREA pe primul loc vor fi liderii detașamentului noii lumi.

Iar când spunem IUBIRE, nu ne referim la iubirea pe care o extindeți spre ceilalți, nu… dorim să fie clară distincția pe care o facem, că IUBIREA despre care vorbim e IUBIREA de Sine. 

Căci doar cei care au atins coeficientul necesar de IUBIRE de Sine, cei care se respectă mai întâi și mai presus de ORICE altceva, CA Dumnezeu, sunt cei care acum vor păși mai departe, ca și co-creatori ai modelului noii lumi.

CSP spune în continuare că acum, că femininul sacru și-a redobândit locul de drept și se ține pe poziție ca precursor divin (creativ), masculinul sacru poate acum să reapară, aducând susținere totală, ca și creator… o ajustare a balanței, absolut necesară pentru adevărata co-creație. În momentul de față mulți dintre noi sunt absorbiți în această fuziune mai profundă masculin-feminin/inimă-minte/spirit-materie/umanitate-divinitate… ‘uniunea mistică’ este în totalitate un proces în curs, care-și găsește echilibrul în corpul și viața noastră. În prezent, complexul pituitară/pineală se îmbină mai profund, în uniune divină (AU!), pentru a deschide portalul de diamant către transcendență… calea de acces spre măiestria noastră multidimensională, ca DUMNEZEU creator întrupat.

Trilioanele noastre de celule devin simultan conștiente de uniunea divină, de memoria codificată a punctului zero, care e necesară pentru a introduce ȘI extrage modelul nostru divin individual… care apoi activează la nivel colectiv planul divin pentru Pământ, prin fiecare din noi. Pe măsură ce pătrundem mai adânc în această uniune, începem să accesăm din nou memoria, prin înțelegerea viscerală că co-creația este un adevărat parteneriat între forțele noastre interioare masculine-feminine… A FI și A FACE… care reclamă o muncă conștientă de echipă și o colaborare continuă între inimă și minte.

Altfel spus, pentru a ne împământa creațiile în lumea fizică, e necesar ca mai întâi să ne amintim ce SUNT ele… și anume, ce a fost deja creat prin și pentru noi, înaintea sosirii noastre aici… iar apoi să-i dăm voie acelui plan creat anterior să ne prezinte (via timp/spațiu) ce să FACEM și când. Numeroșii noștri ani de deprindere a stării de A FI ne-au pregătit cum se cuvine pentru acest pas următor în noi înȘine, unde vom începe în sfârșit să ne vedem strălucirea, reflectată în creațiile și mediul nostru.

Dar asta nu fără o oarecare practică. Avem multe de învățat (reamintit) despre natura noastră de creator, așa că mi se spune că ni se oferă un interval de timp (susținut) relativ, de acum și cam până pe la finele anului 2016, pentru a ne cizela magia și a ne desăvârși îndemânarea, pe măsură ce învățăm să ne echilibrăm, să stăpânim și să ne folosim forțele sacre. Consiliul spune că, pe parcursul acestei perioade, mulți dintre noi vor fi azvârliți din zona lor de confort… atrași în direcții noi și mai aliniate, ce vor avea rolul de a ne ajuta să ne statornicim în noul nivel al creațiilor noastre:

Asta înseamnă că, deși unii dintre voi creează deja lucrurile pe care le-ar numi ‘scopul’ lor de a fi aici, să știți că acest lucru reprezintă doar vârful proverbialului aisberg… căci veți atrage spre voi resursele mai considerabile, necesare pentru a vă extinde chemarea, în moduri care se poate să nu vă fie prea familiare.

Fiți siguri că aveți în interior tot ce vă trebuie pentru a reuși în mod victorios. V-ați conceput în mod genial planul post-karmic, pentru a include numeroasele fațete ale darurilor voastre latente, necesare înfăptuirii de lucruri mărețe. În acest scop, vă veți ridica pentru a satisface orice cerințe care vi se cer, pentru a vă incita dorințele înflăcărate să creeze.


Serviciul adus FIInțării consecvente

Pentru aceia dintre voi care fac tranziția de la cariere „orientate spre serviciu” (Lucrători 3D întru lumină) la FIInțare consecvență (FIInță 5D de lumină), acest pas la energiile de creație susținute va reclama o oarecare încredere, pentru că nu va fi deloc stilul în care sunteți obișnuiți să creați.

În acest an, este imperios necesar, mai mult ca oricând, să înțelegeți faptul că, în unitate, nu există ceva precum serviciul, pentru că singurul serviciu adevărat, care există vreodată într-o lume holografică, e serviciul adus Sinelui.

Paradoxul este acela că, odată ce suntem reconectați cu Sinele nostru Dumnezeu autentic, superior, dorințele noastre devin universale și, prin urmare, acționăm în interesul întregului. Procedând astfel, e posibil să părem altruiști, dar adevărul este că suntem întotdeauna conduși de dorința înnăscută de a cunoaște tot mai  mult din Sine.

Știu că mulți cred că lucrătorii întru lumină au aici roluri de a „salva/servi omenirea și Pământul”, de a „curăța colectivitatea umană de negativitate și programe ale fricii” etc… dar situația nu a fost aceasta niciodată. Dintr-o perspectivă tridimensională (bazată pe separare), se poate să fi părut astfel, dar este un concept pe care mecanismul holografic al universului nostru nu îl susține.

Nu am venit aici „ca să luăm asupra noastră suferințele lumii”, am venit aici pentru a FI IUBIREA noastră, în mijlocul suferințelor lumii. În unitate, înțelegem faptul că în lumea noastră nu există nimic în afară de noi… că noi suntem centrul propriului nostru sistem solar (soular) autonom și că orice percepem ‘în afară’ este o proiecție, o creație a însăși conștiinței noastre. CITIȚI: dacă noi înșine suntem nevindecați în interior, vom percepe că lumea (și ceilalți) are nevoie să fie vindecată. Prin urmare, în virtutea legii vibraționale, vom continua să atragem gânduri, scenarii și situații de viață care să ne reflecte exact acea percepție.

Așadar, singura cale de a trece dincolo de lumea rănită este să treci dincolo de (noțiunea de) sine rănit. Precum înăuntru, la fel și în afară.

Odată ce o facem, odată ce ne reconectăm cu UNItatea și înțelegem adevărul… că nu suntem fragmentați… încetăm să mai căutăm să ne vindecăm, știind foarte bine că nu facem decât să ne creăm iar rana, prin onorarea ei. Înțelegem că desăvârșirea noastră totală există deja, dar că, pentru a o atinge, trebuie să o recunoaștem, să ne concentrăm pe ea.

Din 2012, tot învățăm că niciodată nu putem de fapt repara, schimba sau vindeca ceva, în special pe noi înșine, fără să nu creăm polaritatea opusă… putem doar să transcendem con-vin-ge-rea că e necesar să reparăm, să schimbăm sau să vindecăm. Atunci când devenim întregi în interior, acel adevăr devine în totalitate evident, prin aceea că începem să înțelegem și să cunoaștem perfecțiunea deplină a planului și ne simțim în pace cu tot ceea ce cuprinde el. Chiar – și în special – și cu ororile.

La nivel colectiv, a susține faptul că suntem aici pentru a servi înseamnă a percepe că lumea noastră are nevoie să fie servisată. Această percepție perpetuează paradigma polarității de creare din nou a scenariului de nevoie-salvare/vindecare, la infinit. Acea paradigmă este o derivată a minții (colective) scindate… cea care judecă întunericul din lumea noastră drept „rău”, iar lumina drept „bună”. Ele nu sunt nici una nici alta. În adâncul nostru, știm că lumea și oamenii din ea nu au fost niciodată stricați și că nu suntem aici ca să reparăm, să curățăm, să vindecăm, pe nimeni sau nimic. Și, în mod ironic, acesta a fost cel mai greu lucru din cadrul muncii interioare, după părerea mea… acceptarea a tot ceea ce este, exact așa cum este, fără a dori să schimbi ceva din el.

În acest scop, rolul, datoria, responsabilitatea noastră este și a fost mereu față de Sine. Atunci când Sinele este întreg, lumea e întreagă. Nu există altă cale de ieșire din matrix și este necesar în mod categoric ca anul acesta să ne întărim în acest adevăr, să vedem orice reușită în crearea noastră. Fiți siguri că voi vorbi mult despre acest subiect – mai ales pentru că are legătură cu creația holografică – în lunile ce urmează.

Pe măsură ce ne ancorăm fundațiile în nou, vom fi testați pentru a vedea dacă există fisuri, pentru a fi siguri că suntem fermi în hotărârea noastră, bine fixați în neutralitate. Pentru mulți, lucrurile vor continua să pară că merg îngrozitor de „rău”, pe măsură ce lumea e zguduită de lumina noastră crescândă. Ca întotdeauna, sarcina noastră va fi să rămânem centrați în adevărul… că nimic nu e vreodată greșit (sau corect) și că fiecare persoană de aici are de jucat un rol predestinat. A interfera cu planul… a încerca să schimbi ceea ce este… înseamnă a ieși din integritatea noastră, de DUMNEZEU creator, așa că sunt convinsă că aceste energii puternice ne vor cere în mod implacabil să rămânem focalizați doar pe Sine.

Îmi dau seama că e posibil ca acest lucru să le pară unora crud și nepăsător, dar lumea muribundă nu e treaba noastră, chiar și în măsura în care cei pe care îi iubim încă mai rămân acolo. Trebuie să avem încredere totală în planul mai vast, să rămânem pe banda noastră vibrațională, ca să spun așa… și totuși, vă asigur că faptul de a rămâne în propria voastră IUBIRE este lucrul cel mai plin de IUBIRE pe care l-ați putea face vreodată pentru voi înșivă și pentru lume.

Singurul motiv pentru care încercăm vreodată să schimbăm ceva este acela de a ne simți mai bine cu privire la ceea ce percepem. Anul acesta vom înțelege mai mult ca oricând că singurul lucru pe care-l putem schimba e perspectiva noastră. Adevărul acestui lucru va deveni evident cu ușurință și chiar în mod dureros, în măsura în care încă mai suntem atașați de vechi… în special pe măsură ce destrămarea lumii ajunge „mai aproape de casă”, ca să spun așa.

Pentru cei care sunt deja conștienți de – și ațintiți pe – rolul lor de creator în holograma personală, pentru voi e momentul să începeți fuziunea cu holograma colectivă.

Această contopire cu holograma, de la cea personală la cea colectivă, va constitui etapa următoare a călătoriei noastre colective de evoluție… învățând să coexistăm ca IUBIRE într-o lume (aparent) lipsită de IUBIRE. Dacă, la un moment dat, vă uitați rolul, amintiți-vă că vechea lume servește doar ca fundal holografic, ca și contrast pentru acest experiment grandios, în care fiecare joacă un rol divin.

Am petrecut mulți, mulți ani (și vieți) pregătindu-ne pentru asta… am fost adăpostiți în spațiile noastre sacre, unde am învățat SĂ FIM IUBIRE, iar în curând va veni timpul să o aplicăm în construcția vieților noastre și, în final, în lume, în general.

La nivelul cel mai înalt, scopul unei experiențe de încarnare este ca sufletul să se recunoască pe sine, în mod total și unic, în forma fizică… apoi să exprime acea unicitate în mod pur, doar prin ceea ce stârnește bucurie.

Vindecătorul rănit

Întrucât depășim paradigma (polaritatea) vindecare/slujire, ajungând la paradigma unității FIInțării consecvente, mai sunt informată că unii dintre voi devin acum conștienți de participarea lor (inconștientă) la dinamica „vindecătorului rănit”… și anume, faptul de a căuta să-i vindecăm pe alții, deoarece noi înșine suntem răniți. Aceasta e o altă dinamică a dualității, în care avem nevoie să proiectăm asupra altora, pentru a ne vedea pe noi înșine… și este total normal, la fel cum aproape orice adolescent pare a dori să se specializeze în „psihologie” din primul semestru de facultate – o perioadă în care abia află cine este, în afara educației sale.

Dacă faceți parte dintre cei care în prezent se trezesc din acest rol învechit, e posibil să simțiți subit un sentiment de dispreț față de toate lucrurile vindecătoare, spirituale, holistice etc… sau pur și simplu să vă puneți întrebări legate de drumul vostru. Deși ar putea fi o revelație înfricoșătoare, dacă ați investit mult într-o carieră sau practică de vindecare, este totuși important să fiți atenți. Asta nu înseamnă că sunteți automat departe de cale, ci că se poate ca doar să fiți chemați să treceți la un nivel superior, să vă aduceți la o treaptă superioară centrul de interes și/sau practica, astfel ca ea să susțină o înțelegere mai unificată. În ultimele câteva luni de la momentul 11:11, am fost deconectați și reinițializați la o înțelegere superioară a contribuției noastre creative. Pe măsură ce redevenim conectați… și am senzația că Mercur retrograd o să ne arate multe lucruri cu privire la noul nivel al scopului nostru… avem nevoie să încorporăm și să ne calibrăm la tot ce am descărcat, înainte de a începe să creăm pe deplin noul.

De asemenea, înțelegeți că nu orice ființă care parcurge procesul de înălțare este un vindecător sau un instructor spiritual… unii oameni doar SUNT. Alții vor reveni la lucrurile de care au fost mereu pasionați, numai că având intactă totalitatea ființei lor. Unii vor deveni conștienți de o chemare la care nu s-au gândit niciodată înainte, pur și simplu pentru că am fost atât de cufundați în defragmentare, încât nu am avut încă toate piesele din puzzle. Toate acestea sunt plauzibile, așa că v-ar putea  aduce o oarecare ușurare faptul de a vă da seama și de a accepta că, în adâncul vostru, vindecarea/ajutorarea/servirea altora nu reprezintă pentru voi a fi totul, scopul suprem. Ni se deschide o lume cu totul nouă, dar, pentru a beneficia în moduri care să ne ducă dincolo de lumesc, e necesar să fim deschiși față de EA.

Prin urmare, dacă aveți senzația că atingeți un nivel mult mai inferior, nu este așa. Pur și simplu trecem cu toții la următoarea expresie, mai înaltă, a Sinelui și scopului, și e necesar să fim susținuți în încrederea că ne vor fi arătați cu exactitate care sunt următorii noștri pași, odată ce apar. Pe măsură ce ne reconectăm la întregul adevăr a cine suntem, ne vom reaminti și vom descoperi multe lucruri noi și captivante, lucruri la care nici măcar nu am visat vreodată. Mai mult decât orice, în acest an este important să rămânem prezenți și conștienți de planul mai înalt… chiar și cei care sunt bine statorniciți în FIInțarea consecventă… având înțelegerea faptului că ceeea ce gândim că știm reprezintă mult mai puțin decât ceea ce realmente devine posibil.

Chemarea tuturor vizionarilor

Aflați că mulți dintre voi vor fi chemați să se asocieze, ca vizionari ai noii lumi. Acest rol este atât de vital necesar și de important în acest moment, întrucât acum sunt prezente cu voi multe energii susținătoare, care pot semnala și vor semnala progrese umane și terestre extraordinare, în zilele care vin.

Pleiadienii au vorbit înainte despre avântul tehnologic vestit, iar de curând au transmis din nou că aceste tehnologii noi, care se apropie, sunt aici în special pentru a-i servi pe cei cu INIMA ușoară, liderii IUBIRII, cei care aduc noii zori.

Ei continuă, spunând că noua sarcină prezentă (și anume, proiectul reînnoirea Pământului) necesită noi modalități de a fi și a face, care reclamă în prezent tehnologii noi/superioare. Ei ne roagă ca, atunci când asistăm la apariția acestor modalități noi și superioare de a face lucrurile… și îmi comunică că acest lucru este iminent…  să înțelegem faptul că aceste progrese sunt aici nu doar pentru noi, ci și datorită nouă:

Pentru că, la intoleranța voastră totală față de modalitățile depășite de a dăuna acestei planete, ați comandat multe tehnologii și progrese noi, care să vă ajute în dorința voastră de a înfrumuseța această planetă și de a o reda IUBIRII. 

Da, veți avea tot ce vă e necesar pentru a crea tot ce doriți… și da, printre voi se află cei care au luat parte la crearea, proiectarea dacă vreți, a acestor tehnologii care urmează să vină, înainte ca voi să veniți aici.

Prin urmare, să știți că pe măsură ce ne desprindem de vechiul concept despre scop și ne deschidem față de ideile noi, referitoare la ceea ce dorim să FIM și, prin urmare, să creăm în lume, e posibil să începeți să simțiți că în voi clocotesc noi dorințe, iar asta ar putea include o sete de progrese care să apară pe planetă și a căror lipsă v-a chinuit foarte mult timp. CSP dorește să știm că pe măsură ce aceste progrese se pregătesc să ia naștere în lumea fizică, e posibil să fim acordați la sosirea lor iminentă… prin aspirațiile subite pentru noi tendințe… deoarece am participat la crearea lor (înainte de încarnarea noastră) și, prin urmare, vom participa la implementarea lor… pe Pământ.

Dacă faceți parte dintre cei care simt o chemare de a se îndrepta într-o direcție la care nu s-au gândit niciodată, de a participa la sau a facilita un proiect ce va sluji unui scop măreț și colectiv, vă încurajăm să luați în seamă chemarea. 

Acest lucru e foarte important… în multe cazuri, este avertismentul care vine să vă amintească că ați planificat exact această dorință, chiar pentru acest moment, când veți începe să accesați memoria despre rolul pe care-l aveți în planul divin.

Corpul Christic auriu

De curând, am fost informată că exact pe la începutul anului, a avut loc o întrunire extraordinară a consiliilor stelare, în cinstea celor care și-au activat corpul Christic auriu.

Se pare că această întrunire a apărut datorită rapidității cu care mulți încep să dobândească radianța naturii noastre christificate, fapt care, deocamdată, încă mai produce unele simptome oarecum neplăcute.

Mi se spune că la această întrevedere au fost dezbătute multe lucruri… și anume că, pe măsură ce ne obișnuim cu aceste frecvențe ale creatorului, corpul fizic trece printr-o perioadă de ajustare radicală și aflu că, drept rezultat, unii dintre voi au alunecat pe panta fricii și îndoielii cu privire la anul care vine (nu pot spune cu adevărat că eu sunt imună la asta). Consiliul dorește să liniștească acele frici și să ajute la înțelegerea faptului că intensitatea la care ați putea simți disconfort se datorează faptului că în prezent noi suntem, de fapt, cufundați în aceste frecvențe diamantii-aurii (Christice).

Strat cu strat, chakră cu chakră, celulă cu celulă, ne luminăm… fuzionând și aliniindu-ne cu corpul Christic auriu… ceea ce înseamnă că, pentru a ne alchimiza corpul, e necesară o perioadă de ajustare celulară. Acestea fiind spuse, mai e posibil să observați, chiar în mijlocul unor simptome oarecum dificile, că simțiți unele semne de schimbare (pozitivă), în mod simultan. De fapt, o aflu de la unii dintre voi, care acum încep să se bucure mai mult de partea pozitivă, decât de cea negativă!

Consiliul spune că în primele etape, pe măsură ce începem să ne lăfăim în razele aurii ale Soarelui nostru interior (soular), corpul se poate simți extrem de greoi, incapabil să „țină pasul” ca să spun așa, cu lumina noastră crescândă. Acest lucru e normal și de așteptat, deoarece corpul e saturat în frecvențe care nu au mai fost vreodată întâlnite în forma fizică și la care se adaptează. În final, acest lucru se va echilibra.

De asemenea, e posibil să observați – sau să fi observat – perioade de foame excesivă, deoarece metabolismul corpului fizic se schimbă, pentru a se adapta la vibrația noastră mai înaltă (a corpului Christic). Este important să respectăm nevoile corpului (în special de proteine), în această transformare intensă și complexă… este nevoie de o cantitate enormă de combustibil (și odihnă), pentru procesele chimice necesare transformării unui corp pe bază de carbon, într-un conductor cristalin și pur, al luminii. Știu cât de frustrant poate fi și cât de obosiți suntem de faptul de a fi obosiți, dar trebuie să ne menținem perspectiva amplorii și magnitudinii schimbării care are loc de fapt și să ne lăsăm în voia nevoilor corpului nostru, în mod constant.

CSP îmi reamintește că într-un proces de moarte fizică corpul nostru nu ar putea fi la curent cu schimbările prin care trecem în acest moment… că efectiv ar fi lăsat în urmă, în călătoriile noastre în următoarea expresie de sine. DAR, în acest moment particular și unic de pe pământ, așa cum știm cu toții, ne luăm cu noi biologia… sau, mai exact spus, fuzionăm CU biologia noastră… pentru a crea o experiență a Christului fizic, încarnat. Nu avem deci altă alegere decât să avem răbdare și să-i permitem procesului propria coordonare în timp. (Notă către sine)

Pe măsură ce corpul începe să dobândească radianța voastră adevărată… și da, aceasta este lumina voastră proprie, VOI sunteți lumina a o mie de sori… veți trece printr-o serie de upgradări succesive… ceea ce noi am numi perioade de ameliorare crescândă, în care corpul începe să dea semne despre adevărata voastră natură total întrupată.

Mi se spune că, odată ce încep aceste stadii ale fuziunii corpului Christic… iar la mulți dintre voi ele deja au început … vom ajunge să ne cunoaștem corpul într-un mod cu totul nou, la fel cum vom ajunge să deprindem modalități cu totul noi de FIInțare într-un corp.

Pe măsură ce corpul Christic se activează, se trezește, renaște, cei care adaugă frumusețe veșmântului auriu, robei regale a înălțării, încep să dobândească o nouă rezonanță… rezonanța de avatar, cea a „celor unși”. 

Mi se spune că acest proces ne desăvârșește și ne aliniază toate corpurile energetice, via o „mantie aurie de lumină”… care mi-a fost descrisă ca un strat de lumină diamantiu-auriu, în formă de tor. Presupun că acest câmp de energie este ceea ce maeștrii și ființele stelare au numit de multe ori, „robele de onoare” ale noastre.

Din perspectiva noastră umană, aceste informații înseamnă multe lucruri de absorbit, de asimilat, de acceptat ca fiind reale, dar inimile noastre știu. De altfel, mi se spune că acest lucru va deveni mai ușor, pe măsură ce intrăm mai adânc în rezonanța/amintirea lui Acasă, întrupată în adevărata noastră natură. De asemenea, înțeleg că această integrare este exact ceea ce va aduce după sine intervalul dintre solstițiu și echinocțiu, astfel încât, cam până la echinocțiul din martie, obiectivul nostru va trece atunci la ancorarea noii noastre modalități de a FIInța mai plenar în viața noastră… și,  prin urmare, în lume.

Spunem asta cu o oarecare frământare, căci știm cât de delicat e subiectul ‘timp’ și ce presupune asta… în orice caz, dorim să vă asigurăm că zile voastre în ‘așteptare’ – pe care unii le-ar putea numi ‘captivitate spirituală’ – se apropie cu adevărat de sfârșit.

Acestea fiind spuse, permiteți-ne să precizăm că este necesar câtva timp pentru a vă adapta și pregăti viața și corpul fizic, la noile energii aurii, care îi învăluie pe aceia dintre voi care acum sunt neclintiți de orice polaritate. Aceasta nu va fi o perioadă de liniște completă, dar vor fi momente în care liniștea va fi necesară… numai că nu după standardele cu care sunteți obișnuiți.

De fapt, zilele care vin vor fi pline de senzații de pregătire activă… o așteptare nu a ceea ce e să vină, ci procurarea, materializarea a ceea ce este deja. Întrucât această perioadă ce se așterne în fața voastră este una de creație centrată pe acum, este anul în care fiecare dintre voi începe să valorifice și să exercite puterile care EXISTĂ.

Practic vorbind

Încă nu am ieșit la liman… însemnând că, deși este un an nou, nu prea aș numi-o o lună în care să expiri. Încă ne pregătim și încă mai suntem pregătiți, pe orice nivel, pentru a gestiona ceea ce are să ne ofere acest an. Există o senzație clară de expansiune… chiar de entuziasm… dar mai este prezentă și o cumpătare pătrunzătoare, de parcă nu prea ar fi timpul să lăsăm garda în jos, în totalitate.

Iar asta probabil pentru că ianuarie este o lună de vibrație generală 9, de încheieri importante, astfel că e posibil să mai avem câteva hopuri pe drum, pe măsură ce continuăm să finalizăm treburi (karmice) nerezolvate. De la momentul 11:11, am lucrat foarte asiduu pentru a integra și ne adapta la energiile care vin, ale noului an, și e foarte clar că orice lucru care nu se potrivește vibrațional cu natura noastră autentică trebuie să plece.

Luna viitoare ar trebui să se simtă mult mai ușoară, mai conectată, însă Mercur va fi retrograd, așa că evident că mai avem multe de adunat, puțin câte puțin, despre noul nostru Sine, înainte să putem aplica totul la viața noastră. Acestea fiind spuse, mi se spune că în februarie și martie ne vom organiza noua viață în moduri mai concrete, fiind capabili să ne îndreptăm spre proiecte vechi și să finalizăm mai multe lucruri, înainte să se deschidă total calea spre nou.

Deocamdată – și până ce terminăm cu recalibrarea – e ușor să fim copleșiți de atât de multe lucruri îngrămădite peste noi, după ce am fost deconectați atât de mult timp, la care se adaugă presiunea iminentă de a încheia atât de multe lucruri. Respirați pe parcursul ei. Sunt lucruri ce se ivesc pe moment, solicitându-ne subit atenția, pentru a ne definitiva trecutul, indiferent de starea noastră de epuizare. Aceasta e puterea lui „9”.

Acestea fiind spuse, există o senzație clară că, dacă putem trece cu bine prin această lună și noianul de lucruri de făcut, noua lume ne va aștepta gătită cu clopoței (aurii).

Sunt foarte entuziasmată să vă întâlnesc acolo!

Pe lângă faptul că începeți un nou stil de viață și un nou mod de IUBIRE… sunteți realmente pe punctul de a vă crea propria versiune de a trăi viața, ca IUBIRE.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...