"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

marți, 3 februarie 2015

Mesajul ingerilor pentru luna FEBRUARIE 2015







Ghidare intuitiva pentru luna FEBRUARIE cu ajutorul cardurilor oracol. Am folosit 3 seturi:Angel Tarot Cards de Doreen Virtue & Radleigh Valentine, The Soul’sJourney, James Van Praagh si Calauzire zilnica de la Ingerii Tai Doreen Virtue.
Atmosfera generala
Schimbarile pe care e necesar sale faci tin de menirea ta aici si acum, in aceste timpuri. Ai nevoie de VIZIUNE, ai nevoie sa iti creezi viitorul, sa iti iei viata in maini si sa fii propriul tau stapan. Viata e doar una, e a ta si acum vei fi poate mai constient(a) ca niciodata ca nu e timp de pierdut. In februarie iei DECIZIA in sufletul tau sa faci ceva semnificativ, sa faci ceva pentru sufletul tau. E o luna in care lucrezi cu tine, te vizualizezi unde vrei sa fii, lucrezi cu cineva care te poate sustine, cauti calauzire si esti foarte hotarat(a) sa faci schimbari.
Te poate ajuta o persoana de sex masculin, o persoana care poate fi un model pentru tine. Ai nevoie sa te inconjori cu persoane care te motiveaza, ambitioase, carismatice si care sa viseze maret. Aceste persoane iti vor da energia, curajul, entuziasmul de a-ti urma si cele mai indraznete vise.
Ai grija insa sa nu ti se urce la cap, curata-te frecvent de gandurile toxice, grele, egotice care te pot trage in jos. Nu uita ca tot ceea ce creezi din aceste ganduri, mai devreme sau mai tarziu, va duce la esec, insa tot ceea ce creezi din iubire va fi conform planului divin. Mergi inainte fara frica. E timpul.
Prima parte a lunii
Luna februarie vine la pachet cu dorinta de a iubi si a fi iubit(a). Insa asta iti va crea foarte multe asteptari si te vei axa pe ce NU AI in loc sa fii recunoscator(oare) pentru ceea ce ai in viata ta. In prima parte a lunii vei avea perioade de singuratate, vei fi nemultumit(a) de relatia pe care o ai sau de faptul ca nu ai o relatie, vei cauta motive de nemultumire in orice. De multe ori ca sa facem o schimbare avem nevoie sa stim ce NU merge, ce NU ne place. Incearca sa fii bland(a) cu tine si accepta-ti aceasta stare de singuratate, aceasta nemultumire, e TEMPORARA. Insa nu sta prea mult in ea, las-o sa treaca prin tine si ia-ti din ea ceea ce tu ai nevoie. Macar acum stii ce NU vrei. Pana pe 9 februarie emotiile iti vor fi intensificate, simti o presiune de a lucra cu emotiile tale, poate revin oameni din trecut care sa iti aduca aminte ce mai ai de rezolvat. Accentul se pune pe relatii, unde e necesar sa faci o SCHIMBARE legat de modul in care tu te percepi, legat de asteptarile tale si a venit timpul sa ceri ajutorul. Faptul ca alegi sa „stai in tine” in loc sa mai fugi, faptul ca lasi emotiile sa iasa la suprafata iti va deschide inima si mintea spre ceea ce tu ai nevoie ACUM. Ingerii iti recomanda sa ceri sfatul unor persoane avizate care te pot ajuta sa ai o alta perspectiva asupra relatiilor, care te pot pune pe o noua directie. Asadar cere ajutorul ingerilor sa iti aduca in calea ta acei oameni care te pot ajuta sa aduci din nou IUBIREA in viata ta, din toate punctele de vedere. Meriti sa iubesti si sa fii iubit(a).
A doua parte a lunii
Din 9 februarie parca totul ia amploare insa cel mai puternic sentiment care te va domina si la care vei avea de lucru este IERTAREA. Tot ceea ce impiedica iubirea sa curga va trebui curatat, iar iertarea este instrumentul pefect pentru asta. E o perioada in care vei lucra intens cu tine, vei tot continua sa scoti la suprafata acele aspecte ce necesita vindecare si iertare. Nu va fi usor insa vei avea ingerii de partea ta. Tot ceea ce te-a impiedicat sa te simti pe CALEA TA, sa iti urmezi misiunea in aceasta viata necesita atentie. Asadar va fi o perioada de introspectie, de „reglare de conturi” intre tine si tine. Va fi o perioada in care vei intelege ca tot ceea ce nu a functionat, tot ceea ce nu ti-a iesit pana acum a fost cu un scop. Incepi sa recunosti cat de binecuvantat(a) esti si parca te aduni, incepi sa TE VEZI, sa intelegi ca esti deosebit(a) si ai venit in aceasta lume pentru a aduce bucurie tie si celor din jur. Pana pe 17 februarie lucrurile par sa nu se miste nicaieri, pare ca totul stagneaza dar tu simti schimbare in interiorul tau. Incepi sa iti cunosti „baromentrul” iubirii ceea ce e fantastic.
Sfarsitul lunii
Din 17 februarie incepi sa intalnesti alt gen de persoane, incepi sa te vezi altfel, legea atractiei functioneaza, ai iesit din zona de victima, din zona de nemultumire iar acum poti sa aduci in viata ta tot ceea ce iti doresti si e potrivit pentru tine. Arhanghelul Metatron este langa tine sa te ajute, sa te incurajeze si sa iti spune ca acum ai toate resursele pentru a merge mai departe, acum esti pregatit(a). Acum, pentru ca tu ai lucrat cu tine, se vad rezultatele, esti empatic(a), intelegi mai bine ce se intampla, de ce nu iti iese ceva sau de ce nu te place cineva, te vei trezi zambind din senin cand iti vei da seama ca ai depasit o perioada importanta din viata ta si nu mai esti „acolo” jos, acumte-ai ridicat si fericirea ta este la un gand de iubire distanta. Vei socializa mai mult, vei intalni oameni noi, vei vedea viata cu totul diferit, prin ochii IUBIRII si compasiunii.
Vei trece intr-o cu totul altaetapa din viata ta. E TIMPUL.
Asa sa fie si asa este.
Delia Muresan, Terapeut inTerapia cu Ingeri, Coach Spiritual
https://www.facebook.com/deliamuresan444

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...