"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

miercuri, 23 septembrie 2015

Energia unei dorințe care te transformă

Energia unei dorinte
Am învățat că există o diferență între a face ca lucrurile să se întâmple și a permite lucrurilor să se întâmple. Diferența se simte în cantitatea de energie consumată, timpul investit și rezultate.
Ceea ce crezi că trebuie făcut ca să se întâmple îți va solicita întotdeauna mai multe resurse. Ceea ce lași să se petreacă în viața ta aduce cu sine un soi de ordine și simțul miraculosului.
Nu vorbesc despre a aștepta ca lucrurile să-ți pice din cer. Și nici despre a te mulțumi cu ce ți se dă. Vorbesc despre acele transformări importante din viața ta. O dorință arzătoare conține planul pentru a se autoîmplini. Ceva cu adevărat semnificativ în viața ta este guvernat de o inteligență mai înaltă, iar energia acelei dorinței este pe măsură.
A permite ca o astfel de dorință să devină realitate înseamnă să-i faci loc să crească. Să o alimentezi cu gânduri pozitive, răbdare și cu încrederea că ea te va conduce acolo unde ai nevoie să fii.
Înseamnă să știi să faci diferența între ambiție și optimism. Între încăpățânare și răbdare. Uneori, traseul se poate reconfigura. Dacă ceva nu mai servește creșterii tale se poate dizolva. A continua în virtutea perseverenței înseamnă să pierzi resurse prețioase pentru tine.
A permite lucrurilor să se întâmple înseamnă să acționezi când oportunitatea apare.
Pentru că șansele nu apar întâmplător. Apar tocmai pentru ca transformarea să devină posibilă.
Energia unei dorințe care te transformă își va face întotdeauna loc. Aduce împreună oameni, atrage lucruri și circumstanțe în armonie cu ceea ce îți dorești.
Uneori, nu noi facem ca lucrurile să se întâmple. Ele prind viață prin noi. Pentru că oamenii fac parte din planul vieții. Al acestei inteligențe dumnezeiești care ne însuflețește.
Iar asta presupune încredere. O minte flexibilă și un suflet senin. Încrederea că oricum va fi, îți va fi bine.
Licenţa Creative Commons
Energia unei dorințe care te transformă de Atracția Succesului este licenţiat printr-o Licenţă Creative Commons Atribuire-Necomercial-FărăModificări 4.0 Internațional .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...