"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

vineri, 17 decembrie 2010

NIVELE ALE CREATIEI


Cand ai devenit Constiinta pe deplin constienta, cel mai dragut joc este de a urmari cum se creaza aceasta "realitate experientiala" si desigur sa participi cu cele mai inalte instrumente la "directiile" pe care jocul le va urma-DACA este Aliniat cu Intentia Mintii Universale. Aici instrumentul de lucru este doar INTENTIA CONSTIENT CREATOARE. Ea este lipsita TOTAL de orice fel de incarcatura emotionala, de scop si orice altceva ce ar putea fi imaginat. Doar INTENTIE PURA. Pentru a intelege cumva mai corect ce spun eu aici, este util sa vedem cele cateva pagini din  “Power versus. Force” de David R. Hawkins.
Desigur i se pot decela niste "proprietati", in sensul ca daca scop nu are, in schimb are o foarte limpede "destinatie", o schimbare a nivelului de joc, daca ma pot exprima asa.
Intentia creatoare pusa pe acest site este nu numai aliniata ci chiar generata de Mintea Universala si este sustinuta deja de trei individualitati extinse in intreaga Creeatie. Despre eficienta ei deja nu mai este nimic de adaugat.
Sub acest nivel Absolut si IMPERSONAL, desigur multe alte nivele de creare de realitati exista si le voi enumera, in ordine descrescatoare, cu cateva cuvinte spre corecta intelegere.
Imediat sub el se gaseste nivelul de creatie al sentimentului. Acesta poate ficonstient sau inconstient creator si de aici si pozita numarul doi pe care o ocupa. Insa, ca pondere la nivelul creatiei (prin sentiment), detine DE DEPARTE primul loc. Aici se gaseste de fapt marea majoritate a cauzelor acestui joc. Pentru ca sentimentele sunt la indemana fiecarui om, indiferent nvelul sau de constienta. De aici si rezulta aparentul caracter dramatic al jocului, deoarece se creaza haotic, involuntar si inconstient, in baza unor impulsuri emotionale. De altfel, cei ce sunt constienti si deci stapani pe sentimente si emotii, trec la nivelul superior de creatie, mult mai confortabil si matematic.
Si ei cunosc importanta energetica a emotiei creatoare, dar este ceva cu totul diferit.
Crearea realitatii experientiale doar in baza sentimentelor si emotiilor este datorata unor perceptii, care nu au nici un caracter obiectiv-desigur- ci reprezinta doar modul personal in care un individ raspunde unei anumite si proprii perceptii despre o aparenta realitate/relatie. Interesant este faptul ca emotia creaza realitati experientiale cu o forta imensa si care se si manifesta foarte rapid si intens. De altfel sunt foarte multe experimente in acest sens, facute cu ajutorul unor generatoare de numere aleatoare si va sunt la dispozitie peste tot.
       Cu titlu doar de exemplu, vreau aici SA AVERTIZEZ despre cat de gresit intelegem aceste aspecte. Daca o enitate aparent sufera de o disfunctie tradusa atat de prost drept boala, cand ea este de fapt doar un blocaj energetic generat de el sau apartinatori, se apeleaza de multe ori la "ajutor" material pentru respectivul. Ca sa fie "eficient" se apeleaza la mijloacele cele mai diverse de imprastiere intre oameni, net, mass media, redactii.  Se preseaza inconstient pe emotionalul unor fiinte la fel de inconstiente, care nu fac decat, prin necunoasterea Legilor Creatiei, sa ia energetic orice sansa de recuperare a respectivului. Asupra lui se proiecteaza INSTANTANEU, din frecvente din cele mai diverse, infoenergii de vibratii atat de diferite incat nici cel mai robust nu le-ar putea rezista. "Drumul catre iad e pavat cu cele mai bune intentii" (dar nu cele constient creatoare). Tot aici si "campaniile pro sau cele anti-orice".
Dificil cu adevarat este faptul ca acest nivel este spontan, permanent, haotic, generat in special de subconstient si tot ce este acolo depozitat. Partea relativ linistitoare este aceea ca o constiinta inconstienta are o mica capacitate de a radia propriile dizarmonii si ca atare este "principalul si permanentul beneficiar", impreuna cu cei cativa cu care chiar interactioneaza indeaproape. Insa densitatea fiintelor inconstiente este foarte "buna", deci doar frecventa proprie te scuteste cu adevarat de "cadouri infoenergetice".
"Cadouri" primim si din nivelul de creatie al gandului. Multi inca considera ca e un drept si o zona privata gandul lor. Ca daca nu este comunicat verbal el nu pleaca din propria lor minte. Inconstienta asupra Legilor Creeatiei da dreptul la o astfel de viziune separatoare, dar e profund falsa. Nu exista decat energie si informatie. Energia electromagnetica a gandului radiaza. Orice gand este infoenergie si produce/creaza realitati, atat in nivelul propriei experiente perceptuale cat si in armonia structurilor proprii si in modul cum apa din care suntem formati majoritar se armonizeaza/ deformeaza. Dar ele nu se rezuma la efecte doar asupra noastra.
     Desigur si sentimentele produc, si mai intens, aceste deformari. Gandurile au insa un mare avantaj, sunt produse in special de constient si ca atare pot fi mai usor "educate" spre armonie. Nu in sens dual, (gandire "pozitiva") ci doar inspre armonie cu Legile Creatiei.
Cuvantul creator are proprietati atat ale emotionalului cat si ale constientului. De multe ori ne trezim spunand cuvinte pe care nu am vrut constient sa le rostim. Ele creaza efecte atat la nivel psihologic dar desigur sunt infoenergie si creaza si in structurile subtile. In armonia din lichidul care suntem, ca corp fizic. Nu ca nu ar exista si ganduri uramare a unor programe derulate in subconstient.
     Faptele desigur creaza si ele. Este nivelul cel mai grosier, cel mai lipsit de efecte, doar ca increzandu-ne DOAR IN EL, creatia constienta nu poate avea loc, aceea facandu-se DOAR cu instrumentele constiintei constiente. In domeniul acesta cel mai util este sa avem STARE DE ATENTIE. A nu se confunda cu atentia incordata, a mintii dornice de a ne "proteja" ea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...