"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

luni, 20 februarie 2012

Luna Noua in Pesti – Implinirea viselor (22.feb)

In data de 22 februarie 2012, imediat dupa miezul noptii, in jurul orei 00:34, va avea loc Luna Noua in Pesti la gradul  2°42′ ( talent, creatie, satisfactie). Dupa cum stiti, lunatia (Soarele in conjunctie cu Luna) reprezinta un nou inceput pentru orice activitate, orice demers. In zile de 22, 23, 24, nu se face nimic, doar se pregatesc ideile. Aplicarea concreta se face din 29 februarie pana in 8 martie.

Luna Noua in Pesti in conjunctie cu Neptun este magica, plina de vibratie pozitiva. Oamenii simt nevoia sa se dedice mai mult planului divin datorita conjuncturilor prezente sau a contexturilor din trecut. Sunt avantajate informatiile, calatoriile lungi, comunicarea cu strainatatea, cu ingerii, meditatiile, studile: astrologia, numerologia, tarotul, religia, filozofia.

Ascendnetul in Scorpion predispune la o tranformarea dorintelor si concretizarea lor prin efort propriu. Cu sensul vietii pe casa I in Sagetator orice initiativa va fi insotita de un motiv spiritual

Trigonul regal intre Pluton si Jupiter fasciliteaza activitatile profesionale, planurile de marketing, activitatile artistice. Acest trigon este generator de optimism, noroc si sanatate. Taurii si Capricornii beneficiaza din plin de influenta acestui aspect benefic. Ei se pot bucura de succes profesional, de noroc la bani, sprijin din partea oamenilor influenti.

Marte in mers aparent retrograd in  zodia  Fecioara predipune eliminarea toxinelor din corp, din ganduri, din viata. Opozitia planetei  Marte (aflat in casa X) cu Mercur din Pesti (in casa IV-a) predipune la conflicte relationale intre generatii, parinti si copii, subaltern si sef.

Saturn RX pe cuspida CXII este gardianul care supreavegheaza ca fiecare nativ sa isi rezolve datoriile karmice individuale sau colective.

Lilith la gradul 7 si 28 minunte in Taur  in conjunctie cu Jupiter predipune la casatorii sortite esecului, la despartiri durerose, la calatorii insotite de pierderi materiale, la pierderi contractuale.

Traiti-va viata si impliniti-va visele!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...