"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

joi, 25 aprilie 2013

Sunteți învățătorul societățiiMesaj de la Jeshua prin Pamela

Dragi prieteni,
Sunt aici cu atât de multă bucurie. Simțiți bucuria mea. Îmi place să vă văd pe toți aici uniți ca frați și surori. Aceasta este aproximativ ceea ce este Noul Pământ. Atunci când oamenii se întâlnesc unii cu ceilalți cu o inimă deschisă, atunci când ei se unesc într-un astfel de cerc, ceva nou apare, ceva care este cu mult mai mult decât suma tuturor indivizilor. Așa că simțiți energia pe care voi ați creat-o împreună în aceste ultime zile. Este energia voastră
Fiți mândri de voi înșivă, astăzi voi sunteți purtătorii energiei Christice și aș vrea să vă transmit torța. Imaginați-vă că țineți în mâna voastră dreaptă o torță pe care o țineți chiar în fața voastră, nu fiți intimidați. Acum priviți în jurul vostru, care este primul lucru pe care îl vedeți? Vedeți alți oameni în jurul vostru? În jurul vostru sunt oameni care vor să se bucure și să primească lumina voastră pentru că torța voastră arde ca niciuna alta, sunteți unici.
Uneori mă întristează să văd cum vă ascundeți propria torță, propria voastră lumină, care acum este atât de necesară pe Pământ. Fac apel la voi astăzi să vă ridicați și să vă arătați lumina lumii. Vă veți împlini profund făcând acest lucru, aceasta este misiunea voastră, adevărata voastră cale.
Acum, când vă spun să vă străluciți lumina în lume, știu că pe unii dintre voi asta îi sperie, pentru că relațiile voastre cu lumea nu au fost întotdeauna plăcute; uneori au fost dificile și dureroase. Unii dintre voi ar vrea mai degrabă să se retragă din lume. Simțiți că nu aparțineți acelui loc; nu vă simțiți acasă acolo.
Simțiți că puteți fi voi înșivă doar lăsând societatea în urmă, dar societatea vă așteaptă. Trebuie să călătoriți prin întuneric pentru a o schimba din interior, iar voi faceți acest lucru în voi înșivă. V-am cerut mai devreme să priviți dincolo de negativitate, dincolo de comportamentul distructiv și să vedeți copilul înspăimântat din voi. Vă cer acum să faceți același lucru cu societatea. Nu intrați în luptă cu energiile de acolo. Intrați în ea cu un sentiment de pace. Când vă luptați cu societatea, sunteți încă în tărâmul dualității.
Voi simțiți că în societate există puteri agresive și că voi fie sunteți fie sclavul, fie oponentul ei, dar ambele roluri aparțin dualității. Voi nu doriți să fiți un sclav al societății și în unele vieți ați devenit oarecum atașați de rolul de războinic, de rebel care luptă împotriva normelor societății. Dar rolul vostru adevărat de astăzi nu este nici unul dintre acestea. Voi nu sunteți sclavii societății. Voi nu sunteți dușmanii ei. Voi sunteți învățătorii societății și voi predați din inimă. Asta înseamnă că voi priviți dincolo de aparențele exterioare și mergeți direct în inima lucrurilor, a situațiilor, a oamenilor. Ca învățători, voi știți și înțelegeți că energia voastră nu va fi întotdeauna primită sau acceptată, dar voi acceptați acest lucru și astfel nu vă mai simțiți respinși de societate. Voi sunteți foarte conștienți de sine și acționați din iubire și compasiune și, ceea ce este cel mai important, voi știți când să acționați și când să nu acționați. Voi nu trebuie să schimbați lumea. Nevoia de a schimba lucrurile vine dintr-o stare de insatisfacție sau chiar de judecare. Voi sunteți aici pentru a fi cu adevărat învățători ai iubirii. Vă trec vouă această torță și vă cer să fiți în lume dar să nu fiți ai lumii, să vă găsiți întotdeauna adevărul în voi înșivă, dar totodată să fiți disponibili și pregătiți să-l împărtășiți cu ceilalți.
Acum vă cer să vedeți energia societății ca pe un copil și să-i dați chipul unui copil. În acel moment se întâmplă atât de multe lucruri; energia colectivă a umanității este într-o stare de confuzie. Dați-i acum chip de copil. Gândiți-vă la vechea structură care este încă activă: ierarhiile, autoritatea prost plasată. Și chiar dacă vă gândiți că totul este foarte urât, încercați să vedeți dacă puteți găsi acolo chipul unui copil. Dacă priviți în profunzime puteți vedea un copil pierdut, întemnițat în structurile masculine agresive ale societății tradiționale. De fapt este un băiețel care a ajuns să fie înstrăinat și separat de propria sa inimă. Simțiți pentru un moment tristețea acestui copil. El a rătăcit drumul cu mult timp în urmă. El tânjește după mama lui, după energia mamei, dar în același timp el îi opune rezistență. El vrea să controleze, vrea să conducă lumea cu mintea lui, cu ego-ul lui. Dar este o stare teribilă de a fi și el nu este deloc fericit.
Deci, ce ați vrea să faceți cu acest copil? Chiar acum el este disperat și gata să se schimbe. Îndreptați-vă spre el pentru a vedea de ce are cea mai mare nevoie acest copil, care de fapt, sunteți voi. Energia pe care o purtați în voi îl va vindeca. Așadar, vorbiți-i acestui copil și conectați-vă la el. El este o parte din voi și o parte a umanității, și voi deasemenea sunteți o parte a umanității.
Voi toți ați jucat diferite roluri de-a lungul multelor voastre vieți pe Pământ. Ați avut vieți în care ați fost o victimă a energiei masculine agresive de pe Pământ. Dar au fost, deasemenea, vieți în care voi ați fost de cealaltă parte, în care voi înșivă ați fost exprimarea acestei forme de energie masculină. Face parte din călătoria voastră pe Pământ, astfel încât ați fost atât victimă cât și agresor. Iar astăzi sunteți un învățător așa că lăsați aceste roluri vechi în urmă.
Suntem acum aici pentru a redefini energia masculină. Acest lucru este necesar pentru umanitate și pentru voi înșivă. Aveți nevoie de energia voastră masculină pentru a vă exprima în lume, deși printre voi sunt atât bărbați cât și femei care au rezerve în ceea ce privește energia masculină. Energia masculină, din cauza trecutului, a ajuns să fie asociată cu ego-ul și cu agresiunea. Dar nu aceasta este adevărata sa natură și avem nevoie de o nouă definire, de un sentiment nou legat de energia masculină, pentru că ea este o parte necesară a creației. Energiile masculine și feminine sunt energii complementare.
Așa că vă cer să priviți acum la energia masculină din interiorul vostru. Vedeți dacă puteți observa figura unui bărbat în interiorul vostru. Permiteți energiei masculine să se manifeste în corpul vostru, fie că sunteți bărbat sau femeie. Simțiți puterea naturală a energiei masculine, claritatea sa, perseverența sa, puterea sa de a exprima și manifesta. Voi aveți nevoie de această energie pentru a vă aduce lumina în lume. Faceți pace cu ea.
Tocmai v-am spus că în trecutul îndepărtat ați avut vieți în care voi înșivă ați folosit în mod abuziv energia masculină, vieți în care ați experimentat energiile dominației și puterii. În călătoria voastră ca suflet, ați ajuns să regretați profund aceste vieți. N-ați mai vrut să aveți de-a face cu acea energie, așa că ați intrat într-un ciclu de vieți în care ați fost victima agresiunii și dominației, pentru că în inima voastră exista o rezistență în a vă apăra. Dar aveți nevoie de ambele energii pentru a avea o viață umană împlinită.
Așa că astăzi eu vă cer să nu vă mai fie frică să vă folosiți energia masculină. Fiți clari, fiți vizibili pentru ceilalți. Îndrăzniți să vorbiți, îndrăzniți să vă distingeți de ceilalți. Energia voastră spirituală feminină are legătură cu conectarea voastră cu ceilalți, iar energia voastră masculină este acolo pentru a vă proteja atunci când este nevoie și pentru a vă deconecta atunci când este necesar. Folosiți-le pe amândouă!
Acum aș dori să închei această discuție pur și simplu prin împărtășirea energiilor noastre. Simțiți blândețea în inimile voastre și totodată puterea voastră, abilitatea voastră de a fi un învățător și de a deveni învățătorul care sunteți. Este important să vă întâlniți cu alții care sunt pe aceeași cale, ca oamenii care s-au adunat azi aici. Vreau să vă încurajez să vă creați propriile voastre cercuri, să fiți împreună și numai pentru a vă bucura unii de compania celorlalți, de a vă împărtăși darurile și de a vă spune poveștile. Acest lucru chiar vă ajută să creați noua energie. Ele vă vor susține.
Vă mulțumesc tuturor foarte mult,
© Pamela Kribbe

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...