"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

duminică, 12 octombrie 2014

Ce facem astazi ? Ce facem intre eclipse ?

Suntem intre eclipse. Este posibil sa simtim mult mai puternic impactul  influentelor astrale si o  presiune din ce in ce mai mare in planul emotional.

Traversam un timp in care sufletul se straduieste sa se faca auzit iar omul este chemat sa faca ce are de facut. Pot fi zile de constientizare, de (re)asezare pe drum, de (re)confirmare a intentiilor, prin alegerile pe care le facem, prin gesturi constructive.
Este un timp potrivit pentru ascultarea a ceea ce vine din interior – pentru acest lucru, mereu suntem, de fapt,  in timpul potrivit :)  … acum insa verificam graficul de lucru, intr-un moment similar controlului orar din circuitele auto (am mai folosit aceasta comparatie in astfel de momente si mi se pare foarte potrivita pentru a intelege cum bifam noi realizarile din programul de viata).

Eu cred ca se simte foarte puternic mesajul interior – probabil ca unii dintre noi au vise cu diferite semnificatii, intuitia functioneaza si constientizarile se descarca precum programele intr-un calculator. Acestea nu sunt neaparat spectaculoase, pur si simplu vedem mai clar, sau intelegem dintr-o data, sau inchidem un circuit logic pe care nu-l vedeam cap-coada pana acum.
Personalitatea omului si actiunea lui ar fi potrivit sa se transforme, sa se plieze pe indrumarea din interior.

Este important sa ne pastram obiectivitatea si daca alunecam in lupta de orgolii sa ne redresam rapid.
Cum stim ca suntem intr-o astfel de lupta ?
Stim pentru ca ceva ne supara tare, nemultumirea iese la suprafata, ne loveste in piept si ne arde.
Durerea orgoliului ranit este navalnica.
Durerea sufletului suferind este mai domoala.
Putem face diferenta, daca gasim curajul sa fim sinceri.

Acum, sufletul isi arata puterea si domoleste orgoliul, daca acceptam un astfel de exercitiu.
Nu este o lupta. Este o renegociere si o reconciliere.
Daca privim relatia suflet – om ca pe o lupta, construim permanent lupta, pana cand omul oboseste si sufletul isi reorganizeaza programul de evolutie.
Daca privim relatia suflet-om ca pe o munca de echipa, construim permanent echipa, nu obosim niciodata iar sufletul traieste impreuna cu omul, implinirea.

Zilele urmatoare este posibil sa traversam situatii care aduc ocazia reintregirii “echipei”.
Ca sa vedem echipa aceasta, trebuie sa-i acordam atentia noastra. Cand uitam ca avem un coechipier, “se intampla” sa avem nevoie de ajutorul lui. Ramane sa cerem ajutorul si sa regasim echipa.

Trecem mai usor prin astfel de situatii daca suntem obisnuiti sa lucram in acest format de echipa.
Oricat de complicate ar parea situatiile cu care va intalniti nu va luptati cu ele si nici cu protagonistii implicati. Alegeti un mod de actiune (manifestare) si urmati-l, fara sa raspanditi negativitatea judecarii lucrurilor si a oamenilor.
Transformati starea si astfel, folositi influentele astrale, folositi de fapt potentialul energetic de transformare.

Despre transformare,  despre ajutorul si instrumentele pe care le avem la dispozitie, pentru a depasi momentele dificile, am mai povestit in “Ganduri despre reconstructie” .

Intre timp, folositi-va Lumina :)
Spor si succes !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...