"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

vineri, 10 octombrie 2014

MESAJUL INGERILOR pentru luna OCTOMBRIE 2014








Ghidare intuitiva pe luna OCTOMBRIE cu ajutorul cardurilor oracol. Am folosit 4 seturi pentru luna octombrie: Archangel Power Tarot Cards de Doreen Virtue & Radleigh Valentine, Cardurile oracol „Mesaje de ingeri”, Magical Messages from the fairies si Angel Dreams Oracle Cards.
ATMOSFERA GENERALA
Asuma-ti puterea personala, crede in tine, crede in potentialul tau si ceea ce tu stii ca poti. E o perioada in care vei fi „provocat” sa iti arati adevarata ta valoare. Atentie insa, nu iti pierde energia si timpul in contexte si situatii care nu ti se potrivesc. Tu stii bine care sunt acelea si daca inca nu ai facut acele schimbari ar fi bine sa te gandesti sa le faci acum.
Se incheie un ciclu, Mihail te ajuta sa vezi si sa simti asta. Se inchide un cerc si se incheie multe etape in aceasta luna pe diverse planuri din viata ta. E o perioada de crestere spirituala, de evolutie si multe revelatii.
Faci deja, iti spune Mihail, o munca grozava. Te bate pe umar si iti multumeste pentru ca l-ai ascultat si pentru ca stii ca tot ceea ce faci faci pentru binele tau cel mai inalt.
Se vor clarifica multe in aceasta luna asa ca nu uita sa fii bland cu tine si sa te rasplatesti. Meriti.
PRIMA PARTE A LUNII
Adevarul e unul singur indiferent de care parte am fi, e vorba de adevarul lui Dumnezeu. Nu o sa cunosti niciodata toate datele problemelor cu care te confrunti, poate nu o sa stii niciodata de ce a reactionat intr-un anumit fel un om, poate nu o sa stii niciodata daca cineva te-a iubit sau nu... poate nici el nu stie.
Insa aspecte de adevar ti se vor arata, unele poate vor durea, te vei putea simti tradat, inselat insa totul face parte dintr-un plan mai mare: DIVIN.
Lasa sa iasa la suprafata tot ce ai tu acum nevoie sa stii si tot ceea ce tu poti duce. Ai nevoie de asta si ai nevoie sa faci loc penru ceea ce tu meriti in viata ta.
In prima parte a lunii se pune mult accent pe relatii si pe sanatate. Ai grija cu ce iti hranesti sufletul si corpul. Invata sa comunici cu corpul tau si vezi ce mesaje iti da. Corpul tau e aliatul tau si vrea sa il asculti.
Cum te simti in relatia in care esti? Cum te simti legat de colegii tai? Cum te simti legat de seful tau? Ce senzatii iti da corpul cand te gandesti la aceste relatii?
Energia ta unde se duce? Asadar fii mai atent la ceea ce „hranesti” in aceasta perioada.
Dupa ce te clarifici invata sa iti setezi acele intentii care te fac fericit si fa ceva pentru ele. Nu astepta va visele sa se coboare din cer si sa se materializeze singure. Au nevoie de ajutorul tau.
In a doua parte a lunii
Din 12 octombrie ti se va testa din nou credinta, sa lasi totul sa curga si sa fie exact asa cum trebuie. In acelasi timp sa inveti ce inseamna sa iti mentii convingerile, credintele si sa mergi in directia viselor tale. Da, in momentul in care ti-ai setat visele, incep sa apara si toate provocarile pe care le ai de rezolvat pentru ca tu sa te bucuri de ceea ce e potrivit pentru tine.
Da, poate va fi cazul sa faci multa curatenie in viata ta si sa spui „bun venit” multor aspecte noi. O sa fie vorba de o schimbare de alimentatie, dieta, sa gasesti metode alternative care sa te ajute sa iti gasesti echilibrul din toate punctele de vedere.
Acesta va fi un proces care va dura mult timp de aici inainte. Fii pregatit!
Ultima parte a lunii
De prin 20 octombrie deja simti cum toate incep sa se mai aseze. Te poti simti mai conectat ca niciodata la sursa divina, la ingeri. Primesti si intelegi repede mesajele si mai ales te asumi mai mult si mai rapid. Nu mai o lalai ci actionezi asumandu-ti toate riscurile, doar ai fost pregatit pentru asta. Iesi mai usor din zona de confort si zbori mult mai usor. Ai lasat multe poveri, acum e timpul tau, e vremea ta.
Ai mai multa incredere in tine, stii ce vrei si incotro te indrepti. Totul devine clar, limpede. Acum te poti afirma cu iubire in tot ceea ce faci.
O luna care iti va aduce clarificari si te va pune pe directia ce o cere sufletul tau.
Asa sa fie si asa este!
Delia Mureșan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...