"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

vineri, 29 aprilie 2011

Convingeri.Limbajul iubirii si despre avort

SESIUNEA 771, 14 APRILE, 1976 9:05 P.M. MIERCURI
Gandurile, convingerile si dorintele voastre formeaza evenimentele pe care le vizionati la televizor. Daca vreti sa schimbati lumea trebuie ca prima oara sa va schimbati gandurile, ASTEPTARILE si convingerile voastre.
Daca fiecare cititor al acestei carti si-ar schimba atitudinile, lumea s-ar schimba de maine in mai bine chiar daca nici o lege nu ar fi rescrisa.

Noile legi vor fi implementate.

Orice noua lege apare intotdeuna ca urmare a schimbarii unei convingeri. Nu se intampla invers.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
NATURA PSIHICULUI SESIUNEA 776, LIMBAJUL IUBIRII

“Am spus mai devreme ca omul preistoric a simtit un fel de amplificare emotionala, a simtit vocea vantului ca fiind vocea sa. Limbajul exprima intentia si comunicarea individuala dar reprezinta de asemenea si un fel de amplificare ce ia nastere din configuratiile voastre moleculare.”

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
CURSURILE ESP 12.2.1978


Un participant intreaba: “Seth, nu se poate spune ca se produce o risipa daca oamenii avorteaza tot timpul? Mie mi se pare un fel de risipa sa devii gravida si apoi sa avortezi. Pur si simplu pare a fi asa.”

Seth Raspunde: “Poate fi un lucru stupid. Nu stiu daca este o risipa. Constiinta va prinde viata daca doreste acest lucru. Daca constiinta alege o mama care vrea sa avorteze, atunci ea va face doar o mica excursie in aceasta lume. Va arunca o privire in jur. Este ca si samanta unui mar care calatoreste pana in curtea vecina dar nu se maturizeaza. Ea se uita prin jur si incearca din nou. Orice constiinta care doreste sa se nasca se va naste. Ea va alege o mama care doreste cu adevarat sa pastreze un copil.”



Sursa: Aici





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...