"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

luni, 17 octombrie 2011

Nu ai nevoie de absolut nimic pentru a trai magia vieţii


devarata realitate este descrisa prin Divin si traita prin Infinit. Interventia Fantasticului in realitatea fizica a dat nastere unor Mari Adevaruri, care sunt prezentate detaliat in "Totul din Intreg" si care au puterea de a
explica clar si logic  toate necunoscutele din lumea relativa, in care trupurile noastre se regasesc.

       
Fragmente:

       "Necazurile au fost create pentru a experimenta fericirea si, intr-adevar, necazurile exista, dar prin intermediul fericirii."

       "Nu ai nevoie de absolut nimic pentru a trai magia vieţii, dar totusi ai nevoie de independenta pentru a putea sa nu ai nevoie de nimic, iar daca vei trai neavand nevoie de cuvantul "nevoie", vei putea atinge libertatea deplina care te inconjoara, care te caracterizeaza!"

       "Daca ai accepta sa te folosesti de Inteligenta Infinita care a facut prezent prezentul, ai putea schimba termenul "atunci" cu "acum", diferenta dintre aceste notiuni facand-o nu timpul, ci dorinţa ta de a cadea intr-o plasa de siguranta in cazul esecului."

       
Catalin Manea:

       "Totul din Intreg" mi-a schimbat modul de percepere a vietii. Din punct de vedere emotional ma simt mult mai bogat.

       Aceasta carte a trezit si a activat sentimentele care erau deja in mine. Viziunile mele clare mi-au ascutit simturile si acum traiesc mult mai intens bucuria unei oarecare experiente fizice.


Odata Ce Adopti O Gandire Inalta, Viata Te Va Inalta.

      Viata fizica nu este o lupta, ci o fabuloasa aventura prin lumea relativului. Avem liberul arbitru, avem posibilitatea de a alege intre tristete si bucurie.

       Lumea sta ingenuncheata in fata lui Dumnezeu si Ii spune Acestuia ca El este mare si tare.

        Interesant! Asa Il laudam noi pe Creator? Oare nu ar fi mai indicat sa ne ridicam in picioare si sa-I spunem ca noi, ca lucrarea Sa este prea puternica pentru a se teme de ceva?

       Este posibil ca aceasta lucrare sa nu respecte stilul unei carti obisnuite, pentru ca pur si simplu nu stiu cum se scrie una. Eu doar am notat ce am primit de la Mine pentru mine, de la Sufletul meu pentru persoana mea, iar cu ajutorul acestei lucrari vei avea si tu acces la aceste energizante spirituale.

       Limbajul este caracteristic mie si daca te vei implica in aceste fraze, vei avea ocazia sa traiesti emotia descoperirii adevaratului sens al existentei si vei putea atrage in viata ta orice iti doresti.

       Relaxeaza-te, bucura-te de viata, bucura-te ca existi si deschide-te catre comorile Infinitului, traind clipa prezentului! A sosit momentul sa-ti transformi visele marete din Tinutul Fantasticului, in experiente inaltatoare din realitatea fizica.

       Esti in siguranta acum! Esti in Dumnezeu!



Detalii despre carte aici:http://totuldinintreg.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...