"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

luni, 18 ianuarie 2016

Cum va fi anul 2016 – citirea prin conectarea cu Elementalii Plantelor

Autor: Lucia Vicentiu – Fairy Art

IANUARIE

Luna ianuarie va fi un ghid important pentru celelalte luni ale anului. Ne va ajuta la reculegere, la sinteza, la conceperea unor proiecte care implica munca fizica si creativitate. Este luna in care se concep proiecte de amploare ce se vor desfasura pe tot parcursul anului 2016.
Cei care vor actiona in luna ianuarie, vor fi persoanele care se grabesc, care nu au rabdare, care sunt intr-o lupta permanenta cu timpul. Aceste persoane trebuie sa fie prudente pentru ca graba poate ridica piedici in rezolvarea situatiilor, pe toate planurile ( inclusiv pe partea sufleteasca)
Persoanele care cugeta, care se reculeg in aceasta luna, vor fi ajutate pe drumul lor de catre entitati inalte din Lumea Spiritelor (spiritele unor persoane decedate dragi sau stramosi pe linie masculina)
Din punct de vedere al sanatatii, in luna ianuarie anul 2016, vor fi predominante probleme ale oaselor: artroze, fracturi, luxatii, care vor da persoanelor grabite o stare de repaus in care vor medita asupra cursului vietii lor.

FEBRUARIE

Luna februarie a anului 2016 va fi o luna de declin fizic, material si financiar pentru multi oameni. Va fi perioada in care se vor elimina in plan fizic resentimente, frustrari, ies la iveala anomalii personale care au fost tinute in secret. In acest fel se elimina blocajele pentru a face loc in viata energiei noului an. Vor curge multe lacrimi.
Este necesara prudenta in manifestare, este necesar repaosul fizic si psihic pentru persoanele care se simt incarcate si care vor sa se elibereze de bagajul negativ.
La nivel planetar va fi o luna in care va curge mult sange. Va fi o luna a agitatiei mondiale ( atat pentru oameni, cat si pentru natura/ mediu) in care este necesar ca fiecare element sa fie pus la locul lui, sa se realizeze echilibrul, astfel incat totul sa poata functiona in armonie.

MARTIE anul 2016

Va fi luna veseliei, a bucuriei, a starii de liniste, de acceptare a frumusetii naturii inconjuratoare. Dupa o luna agitata, mohorata, apare Martie ca o raza de soare. In Martie curatarile isi fac efectul, iar sufletul se incarca cu energia binefacatoare a naturii. Va fi luna in care lumea canta si danseaza, in care aerul de primavara isi face loc prin toti porii nostri.
In Martie anul 2016 se vor naste cei mai multi copii din an. Este luna in care se primesc daruri cumulate, de la Univers si de la Mama Pamant. Este luna in care curcubeele se intersecteaza pe cer, aducand prosperitatea acolo unde este nevoie. Este luna magica a iubirii, a cantecului si dansului. Oamenii bolnavi se vor vindeca miraculos. Din cer vor cobori sunete catre pamant.

APRILIE

Luna Aprilie este luna sunetelor. Sunetele care se vor revarsa din Cer in luna Martie, se amplifica in aceasta luna, devin mult mai clare si pot fi receptate de mai multi oameni. In luna Aprilie anul 2016 ingerii sunt foarte activi. Ei vor lucra intens pentru bunastarea sufletelor care se simt abandonate, uitate, pe care le vor ridica, le vor inalta, le vor da o alta perspectiva asupra vietii, le vor disciplina, le vor indupleca.
Luna Aprilie este o luna a incapatanarii in respingerea unor idei nobile despre viata, idei care au fost active in vechime, dar care s-au pierdut datorita ignorantei societatii contemporane.
Aprilie trezeste Eu-l nostru. Din punct de vedere al starii de sanatate fizica si emotionala, se vor manifesta boli ale gatului, deficiente de comunicare, apar frici nejustificate care trebuiesc constientizate si eliberate pentru a fi vindecate. Se manifesta intens bolile hormonale (ex. glanda tiroida devine excesiv de activa).
Ascultarea atenta, activa, pasivitatea, linistea si echilibrul se vor obtine prin constientizarea semnelor si sunetelor divine.

MAI

Luna Mai va fi o luna rotunda. Situatiile create la inceputul lunii vor crea un ciclu continuu de intamplari in viata personala si profesionala. Este necesara o detasare chiar fortata de situatii pentru iesirea din acest ciclu nesanatos, chiar daca ne vom simti indurerati, loviti, jigniti.
Provocarea lunii Mai anul 2016 este desprinderea de atasamente materiale, financiare sau umane nesanatoase. Luna Mai este o luna in care magia naturii este foarte puternica, in care mugurii pocnesc ca sa se formeze floarea, apoi fructul. Aceeasi situatie va fi si in plan spiritual: iesirea din cocon pentru a inflori, pentru a manifesta darurile, pentru a da posibilitatea fructificarii vietii. Este luna manifestarii rapide a intentiilor.
Din punct de vedere al sanatatii fizice, vor aparea eruptii pe corp sub forma de alergii, semn ca multe probleme care sunt inca ascunse, trebuie scoase la suprafata si rezolvate. Eruptiile vor disparea odata cu constientizarea aspectelor pe care le pastram in umbra. In acest sens, deosebit de utile sunt plantele de aer, plantele care calmeaza emotiile, sentimentele, consumate sub forma de ceai, uleiuri, elixire.

IUNIE

Luna iunie, anul 2016, este luna confruntarilor si a provocarilor profesionale. Apar idei noi, afaceri, persoane noi care ne provoaca sa intram in competitie. Sfatul este sa nu acceptati aceasta stare de competitie, sa o transformati intr-o relatie de cooperare, de parteneriat. Proiectele se vor materializa si vor creste rapid numai intr-o stare de pace si armonie cu ceilalti (colegi, clienti etc), chiar daca veti simti ca unii sunt mai avantajati in situatia respectiva. Este doar o fatada.
Din punct de vedere al sanatatii, in aceasta perioada se vor manifesta migrenele, oboseala datorate noptilor pierdute pentru calcularea pasilor /miscarilor pe care intentionati sa le faceti in cadrul competitiei, aiurea create de factorii de decizie. Va veti simti slabiti si epuizati fizic. Vindecarea consta in echilibrarea fizica si psihica prin practicarea unor sporturi masculine, de forta care sa consume energia grea acumulata in timp. Va poate ajuta si gradinaritul, munca cu pamantul.

IULIE

Luna Iulie este o luna imbelsugata din punct de vedere profesional, in care se culeg roadele activitatilor intelectuale, materiale si spirituale desfasurate in prima parte a anului. Este o luna de satisfactii si de leneveala.
Soarele devine prea puternic in iulie, anul 2016. Influenta sa va fi asa de puternica incat vom avea nevoie de energie suplimentara pentru a-i face fata. Se manifesta astfel, in planuri subtile, energia masculina care arde ultimele ramasite din umbrele noastre. Este o luna foarte calda. In multe zone din tara vor avea loc intreruperi ale activitatii datorita caniculei. Multe izvoare vor seca iar pamantul se va crapa de la seceta. Insectele vor deveni foarte agresive. Fructele se vor coace mult mai devreme decat in alti ani. Apar boli determinate de canicula, pierderi de apa si vitamine. Va fi nevoie de o hidratare temeinica.
In plan astral, vindecatorii se vor uni si vor lucra pentru invocarea ploilor care vor salva recoltele. Este necesara o unire a energiilor, o conlucrare cu Natura si spiritele ei pentru diminuarea, inlaturarea pierderii recoltelor, pentru a ajuta plantele sa faca fata caniculei.

AUGUST

Este luna peripetiilor, luna calatoriilor. Sufletele pereche se intalnesc chiar daca se afla la distante mari in spatiu. Este luna intalnirilor care fauresc viitorul. Sufletul simte nevoia sa calatoreasca, simte nevoia sa se inalte prin toate mijloacele. Unele suflete simt chiar nevoia sa paraseasca Pamantul pentru a gasi, a se implini intr-o lume mai buna.
Este luna in care ne incearca regretele pentru ceea ce nu am infaptuit si am fi putut face in aceasta viata, pentru persoane dragi care au plecat dintre noi, pentru relatii pierdute. Este luna in care calatoriile au loc pentru reintregire si alinare. Dar este si luna bucuriei de a descoperi locuri noi, imagini, obiceiuri noi. Apasarile se poarta si se lasa in aceste locuri pentru a fi dizolvate in energia lor ancestrala. Vom avea parte de minuni, de vise premonitorii, de intamplari care ne vor reaminti ca exista ceva mai presus de existenta noastra cotidiana.
In luna August anul 2016 suntem desprinsi de pamant si calatorim pe toate planurile. Usile templelor sunt deschise si ne asteapta, noi trebuie sa avem curajul si hotararea sa pasim prin porti.

SEPTEMBRIE

Este luna in care incep ploile. Vor fi zile in care va ploua mult, norii se vor strange des si se vor descarca cu putere peste pamant. Tot ceea ce a fost secat se va umple la loc, se va reface. Natura isi reface echilibrul, chiar daca se dezlantuie furioasa.
Va ploua necontenit zile intregi si vom astepta cu nerabdare soarele. Puterea feminina isi intra din nou in drepturi. Emotiile vor fi mai intense. Apa circula in natura dar si prin corpul nostru si poarta cu ea emotiile atat bune, cat si rele. Ne vom simti blocati in situatii aparent fara iesire, desi rezolvarea acestora este foarte aproape de noi.
Chakra celui de-al treilea ochi va fi aproape inchisa, de aceea vom avea dureri de cap, migrene. Vindecarea va veni prin linistirea mintii, prin eliminarea gandurilor obsesive care nu ne dau pace, prin odihna si meditatie.
Va fi perioada in care ne putem exersa talentele sau putem deprinde unele noi: cantec, dans, pictura, arta unui instrument muzical, etc.

OCTOMBRIE

Va fi luna horelor, luna sarbatoririi recoltelor la nivelul intregii tari. Recoltele nu vor fi afectate foarte mult de seceta din iulie. Nu vor fi mici, dar nici foarte mari. Oamenii vor dansa fericiti si vor ridica ode de multumire pentru bogatie, pentru recoltele pe care le credeau pierdute. Ei vor constientiza pana la urma ca numai conlucrand cu Natura au parte de multumirea pamantului. Devin mai buni, mai toleranti, incep sa imparta cu semenii lor, sa ajute si sa ceara ajutorul.
Se va produce o deschidere, o revarsare de sentimente de bunatate si optimism. In tara va avea loc o mare festivitate rurala, prin care se va onora spiritul vechi al poporului nostru, o sarbatoare elogiata si pe plan international. Sarbatoarea se va desfasura in centrul tarii, pe o vatra stramoseasca foarte vestita. Bucuria se ridica sus, foarte sus, catre Cer, oamenii vor canta si vor dansa ca in vremurile vechi.
Tot in aceasta luna se vor descoperi noi situri arheologice, vor fi identificate noi simboluri ale strabunilor, pe care le credeam pierdute.Vor mai fi descoperite metode de comunicare ale strabunilor nostri de care nu aveam cunostinta, poate chiar dovada unei civilizatii care si-a adus aportul la religia, arta poporului nostru.

NOIEMBRIE

Va fi luna pauzelor, stagnarilor atat in gandire cat si pe toate planurile. Din aceasta cauza oamenii, natiunile incep sa devina agitate.Vor avea loc confruntari intre mental si emotional (minte si sentimente) sub forma confruntarii de opinii.
Toate acestea datorita nerabdarii populatiei in fata primirii unor raspunsuri, a unor rezultate. Acest lucru se va simti si pe plan international. Va fi o luna rece si grea. Va exista o revarsare de furie din partea estului fata de vest, furie care va incepe printr-un santaj emotional cu substrat ascuns. Va fi o luna in care oamenii isi vor cauta adaposturi, locuinte noi mai sigure. Desi va exista un sentiment al izolarii, toti oamenii vor fi uniti, indiferent de natie si rasa, intr-un ideal comun – pacea si armonia.

DECEMBRIE 2016

Luna Decembrie va fi o luna aparent linistita. O luna in care fortele umane se vor aduna, se vor intari. Va fi o luna in care se vor face planuri si strategii, se vor analiza situatiile care au avut loc in timpul anului. Va fi o luna in care se vor produce mutatii in centrii de putere la nivel mondial. Cei considerati saraci, cu resurse putine vor fi in realitate mult mai puternici decat par pentru ca au avut capacitatea sa asculte atent, sa analizeze si sa ia masuri.
In luna Decembrie anul 2016 ne vom pregati pentru o iarna salbatica, o iarna foarte grea. Corpul va avea nevoie de putere. Va creste numarul persoanelor cardiace, vor avea loc multe accidente datorita manifestarii necontrolate a fortelor, cei slabi vor fi agresati de cei puternici, cei pe care i-am crezut oameni buni se vor dovedi lacomi, avari. Va fi un spectacol in care mastile vor cadea brusc una cate una, lasand surpriza sa se manifeste in toate aspectele vietii.
Multumesc Arhanghelului Rafael pentru ghidare, multumesc Elementalilor Plantelor pentru mesaje!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...