"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

joi, 24 martie 2016

Cum iti afecteaza banii starile sufletesti

Starea sufleteasca este una dintre acele inevitabile si misterioase parti din viata pe care e important sa le iei in seama. Intelegerea ei iti afecteaza mult nu numaigandurile si perspectiva ci si nivelul general de satisfactie. Cand starea ta sufleteasca este proasta, si moralul este scazut.
images (11)Implicatiile starii de spirit in privinta banilor sunt semnificative. Cand estiprost dispus te gandesti la neimplinirile tale mai mult decat atunci cand te simti bine. Poate te ingrijorezi, poate te compari cu altii si te convingi ca le merge mai bine decat tie. Staruiesti in credinta ca a face bani e o treaba grea. Poate crezi ca nu exista destui bani sau posibilitati pentru a infaptui ceva, sau ca oamenii sunt egoisti si se gandesc numai la ei.
images (4)Lucrul fascinant referitor la starile sufletesti este ca in mare masura dai atentie acestor ganduri negative si demobilizatoare cand esti prost dispus. Cand te simti bine, gandesti cu totul altfel si nu iti faci atatea griji. Mai degraba decat sa crezi ca altii se descurca mai bine decat tine, sau chiar sa iti consumi energia comparandu-te cu ei, te gandesti ca fiecare persoana are drumul ei. Cand ai o stare sufleteasca buna, nu te mai plangi ca a castiga bani este o treaba grea, ci dai un bobarnac acestui rationament si cauti noi cai de a crea abundenta pentru tine si implicit pentru familia ta. In loc sa vezi limitele in procurarea banilor, stii ca exista o multime de posibilitati de a realiza ceva. In loc sa privesti oamenii ca pe niste egoisti care se gandesc numai la ei, constati ca majoritatea sunt foarte generosi si darnici; iar cei care nu sunt asa au pierdut contactul cu inima lor.
Asadar, ce ai de facut? Secretul este  sa iti manifesti recunostinta cand starea ta sufleteasca este buna si sa dai dovada de flexibilitate cand ea este proasta. Fa tot posibilul sa tii seama de efectul pe care dispozitia ta il are asupra modului in care gandesti si simti. Intelegerea starilor sufletesti iti da posibilitatea sa pastrezi perspectiva si sa nu iei prea in serios gandurile care te incearca in momentele cu stari proaste. Cand esti prost dispus, nu lua decizii importante pentru viata sau afacerea ta. Gandirea si intelepciunea ta nu sunt la fel de profunde ca atunci cand esti bine dispus.
Rezista tentatiei de a-ti face griji despre starea sufleteasca. Simplul fapt ca iti dai seama cand esti intr-o pasa proasta iti poate reface starea de spirit.

Bucla gandire – simtire
banii si gandurilePe masura ce iti trec diferite ganduri prin cap, circuitele tale cerebrale se activeaza in succesiuni, tipare si combinatii corespunzatoare credintelor tale. Odata activate aceste retele specifice de neuroni, creierul produce substante chimice care corespund acelor ganduri si tu te vei simti conform felului in care gandesti.
Exista o anume sincronicitate care apare, clipa de clipa, intre creier si corp.

De fapt cand incepi sa te simti asa cum gandesti, incepi sa si gandesti asa cum te simti. Atunci cand felul in care te simti devine mijlocul prin care gandesti sau daca nu poti gandi la un nivel superior celui in care te simti, nu te vei putea schimba niciodata. Schimbarea presupune sa gandesti superior modului in care te simti. A te schimba inseamna sa actionezi superior modului obisnuit de a simti al tiparului memorat.
Ca exemplu practic, presupune ca e dimineata, mergi spre serviciu si incepi sa te gandesti la discutia avuta cu sotul sau sotia acum cateva zile ca niciodata nu veti avea suficienti bani. Pe masura ce iti trec prin cap gandurile asociate cu persoana si experienta respectiva, creierul incepe sa elibereze in corp substante chimice care circula prin corp. Foarte rapid incepi sa te simti exact asa cum gandesti. Adica, probabil, te-ai infuriat.
Corpul transmite un mesaj de raspuns catre creier: „Da, chiar acum mi-a sarit tandara”. Creierul aflat in permanenta comunicare cu corpul si in proces neintrerupt de monitorizare a ordinii chimice interne, este influentat de schimbarea brusca a felului in care te simti. In consecinta, incepi sa gandesti diferit. In mod inconstient, consolidezi acelasi fel de a te simti, continuand sa gandesti intr-un registru de iritare si frustrare. In mod concret, ceea ce simti detine acum controlul asupra a ceea ce gandesti.
Pe masura perpetuarii acestui ciclu, gandurile de iritare transmit si mai multe semnale chimice catre organism. Incepi sa te simti furios si agresiv. Ti s-au inrosit obrajii, tis-a strans stomacul si s-a facut ghemiti bubuie capul si incep sa se incordeze muschii. Pe masura ce corpul este inundat de aceste sentimente exacerbate, cocteilul respectiv de substante chimice activeaza un set de circuite din creier, provocandu-ti ganduri similare acelor emotii. Poate chiar ii transmiti telepatic sotului sau sotiei vreo doua vorbe  scoase din cele mai ascunse cotloane ale mintii. Reinvii cu indignare in minte un sir de evenimente din trecut care iti valideaza starea de disconfort. Ajungi la lucru si seful te anunta ca iti va taia din salariu cateva procente pentru o greseala pe care ai facut-o la ultimul proiect. Si gandul te duce la „nu voi avea niciodata suficienti bani si nu ma voi bucura niciodata de abundenta”. Sitoate au inceput de la un simplu gand de vibratie joasa, care a atras „un cadou” de vibratie similara.  In plus ti-ai si format o convingere limitativa care te va sabota pe viitor. In acest moment pare imposibil sa nutresti ganduri elevate si de aceea schimbarea este dificil de infaptuit. Cum poti totusi sa inlocuiesti aceste emotii si ganduri?

Patrunde in subconstient
si schimba convingerile care te saboteaza!
subconstientSubconstientul nu stie decat ce l-ai programat sa faca. Ti s-a intamplat vreodata sa lucrezi concentrat la computer si dintr-o data computerul sa porneasca programe automate asupra carora nu ai nici un fel de control?
Cand folosesti constientul ca sa opresti programele automate, stocate in subconstient e ca si cum ai striga la computerul scapat de sub control, care a activat mai multe programe si pe ecranul caruia tot apar ferestre care te bulverseaza. Computerul nici macar nu va inregistra informatia, ci o va tine in continuare tot asa, pana nu intri in sistemul lui de operare si schimbi niste setari.
Similar, si tu iti vei schimba realitatea daca accesezi o stare de constiinta extinsa si reprogramezi subconstientul cu un set nou de convingeri. Pe aceasta tehnica este bazat programul online:
308994_267435073303160_25729886_n



Foarte devreme in viata, oamenii incep sa perceapa mesajele legate de scopul banilor si sa dezvolte relatia cu ei. Multi sunt prinsi in capcana propriilor convingeri despe bani de care nu sunt constienti si aceste convingeri le determina o relatie proasta cu banii.

Banii pe care ii ai sau ii faci nu sunt relevanti.
Relatia pe care o ai cu banii este relevanta.

Convingerile auto-distructive si comportamentul legat de bani te fac prizonierul propriei conditii si a unei vieti nefericite.
De-a lungul timpului ti-ai creat sau ai preluat de la cei dragi, din media sau alte surse convingeri despre bani care iti blocheaza fluxul abundentei financiare. Pot fi expresii de genul:
“baNYT2008121512593046Cnii nu aduc fericirea”
“banii sunt murdari”
“banii sunt sursa tuturor relelor”
“banii sunt ochii necuratului”
“nu merit sa am bani”
“trebuie sa muncesc din greu ca sa castig bani”
“niciodata nu pot avea suficienti bani”
“banii nu sunt importanti”
Aceste convingeri iti creeaza modele de comportament care iti blocheaza calea spre succes si nu iti permit sa ai control asupra propriei situatii financiare. De multe ori esti prins in capcana propriilor convingeri si nici nu esti constient.
In urma experientei pe care am dobandit-o lucrand cu multe persoane in sedinte individuale, miniateliere si workshop-uri, am creat programul Vindeca relatia cu banii si devino un magnet pentru eicare te va ajuta sa te bucuri de abundenta financiara.
Pe scurt, durata acestui program este de 27 zile in care vei vindeca relatia cu banii inlocuind emotiile si convingerile limitative si te vei antrena sa devii un magnet pentru bani, sa ii respecti si sa ii gestionezi cu discernamant si consta in:

       * 21 meditatii in care vei inlocui cele mai intalnite convingeri despre bani si emotiile aferente intr-o stare de constiinta extinsa

       *1 meditatie de manifestare pentru a deveni un magnet pentru bani.

       *3 jocuri pentru atragerea abundentei

Citeste toate detaliile despre program AICI. Sau il poti achizitiona direct dinmagazinele online Armonie in suflet ( in lei, AICI in euro, AICI )

putere

Oricare ar fi decizia ta, retine ca:

Tu ai putere asupra mintii tale, nu asupra evenimentelor din afara. Cand vei realiza asta, iti vei descoperi puterea.
Marcus Aurelius


Urmand acest program schimbi convingerile limitative care te-au impiedicat sa te bucuri de abundenta financiara si devii un magnet pentru bani. Vei obtine rezultate cu acest program daca:
– ai constientizat ca schimbarea este necesara
– iti dezvolti increderea ca poti reusi
– esti pregatit si dispus sa faci tot ce este necesar pentru a te schimba

hotarari
Iti doresc sa faci cea mai buna si potrivita alegere pentru tine.
( poti sa aplici pasii din articolul Cum sa faci alegeri potrivite pentru tine)

Cu drag,

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...