"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

miercuri, 22 ianuarie 2020

Decreerea trecutului


Ce faci greșit sau corect in legatura cu trecutul tău? Îl folosești drept scuză pentru a nu crea ceva diferit în viața ta? O folosești pentru a crea mai multă supărare, traumă și dramă pentru a te face mizerabil și a te distrage de la cine ești, ce ești cu adevărat și poți fi?

Este timpul să lăsăm toate acestea și să cream ceva mai mult, ceva diferit.

Toate valorile, toate judecățile, toată trauma, drama și intriga pe care le-ați creat cu privire la corectitudinea și nedreptatea trecutului dvs. le distrugeti și le decreezi pe toate? Drept și greșit, bine și rău, POD, POC.

Oriunde ai calculat și concluzionat cât de vital, valoros și real este stilul tău de traumă, dramă, mister, intrigă și „reality show” pentru tine, îl vei distruge și il decreezi total ? Drept și greșit, bine și rău, POD, POC
.
Folosind „Eu” în loc de „TU”

Toate valorile, toate judecățile, toată trauma, drama, actualizarea și intriga pe care le-am creat despre corectitudinea și răutatea trecutului meu le distrug și le decreez pe toate. Drept și greșit, bine și rău, POD, POC.

De fiecare data cand ai calculat și concluzionat, cât de vital, valoros și real este trauma mea, Drama, Misterul, Intriga și „reality show-ul” stilului de viață pentru mine, îl distrug și îl decreez pe tot. Drept și greșit, bine și rău, POD, POC

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...