"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

miercuri, 9 martie 2016

Curs de auto-aparare energetica Bucuresti 19 Martie

Teorie si practica.
Teorie despre structuri energetice, forme gand, campuri si lucrul cu subconstientul. Practica: se vor face cateva experimente cu metodele predate dintr-o arie larga de traditii esoterice si culturi. Metode kabbaliste de protectie energetica Metode din shamanismul nordic cu rune si posturi specifice. Metode de magie ceremoniala, protectie impotriva vrajitoriei si magiei negre. Despre stari mentale, fizice asociate diferitelor tipuri de atacuri. Se va da o bibliografie extensiva din domeniu impreuna cu sugestii despre practici. Se vor povesti cazuri concrete din istorie cu relatari. Se vor face masuratori energetice inainte si dupa aplicarea tehnicii. Se vor face meditatii asociate cu tehnicile respective. Metode invocatorii, magie psaltica, magie mentala si kabbalista. 
 
Durata: 4 ore  
Contributie financiara: 150 ron  
Locatie: se anunta participantilor  
Pentru inscriere: suna la 0729.518.817 - Adina Ene
Curs sustinut de Rares Mardare, absolvent de filosofie si practicant al stiintelor oculte de peste 10 ani.


"Rares este o fiinta cu calitati, capacitati, cunoastere deosebite si o modestie rar intalnita. A sustinut si a ghidat sute de oameni sa treaca prin momente grele, sa ajunga sa aiba claritate si sa isi realizeze dorintele, sa aiba constientizari si materializari. Rares Mardare scrie beletristica si poezie initiatice, sustine grupuri de meditatie si workshop-uri cu tematica spirituala pline de informatie si exercitii practice adesea primite prin inspiratie." Adina Ene




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...