"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

marți, 8 martie 2016

Luna Noua in PESTI 9 Martie 2016 ora 3:55

Va indemn sa va ajutati echipa, in seara aceasta smile emoticon
Ne-am obisnuit sa ne ajute ei pe noi ... uneori insa, fiind in liniste si avand incredere, le usuram munca foarte mult.
Avem sustinere astrala sa setam si sa activam conexiunea cu lumea energetica, conexiune prin care stim ca descarcam toata informatia cu care vom lucra in noua etapa in care intram acum.
Poate fi o etapa pe termen lung, pe care o putem imparti in cateva segmente : ciclul curent al fazelor Lunii, intervalul pana la eclipsele din toamna, pana la eclipsele din primavara urmatoare, pana la urmatoarea conjunctie Chiron-NS (dupa anul 2030).

Ajutoarele noastre din planul energetic (pentru cine crede ca exista o astfel de echipa) lucreaza pentru realizarea unui proces de transmitere de informatii, de up-gradare a programelor de lucru (de viata).
Nu-i bruiati, nu-i incurcati, lasati-i sa-si faca treaba.
Si multumim smile emoticon
Si stim ca vom intelege si vom simti ce, cum si cand sa folosim din ceea ce primim acum.
Intre timp, si mai ales acum, FOLOSITI-VA Lumina smile emoticon acesta este un indemn cu aplicabilitate practica.
Spor si succes !
 
Astro Mercur,

----------------------------


Luna noua si eclipsa totala de Soare in Pesti- 9 martie 2016. Atingerea Sursei Pe 9 martie la ora 3:55 se formeaza Luna noua insotita de o eclipsa totala de Soare in Pesti la gradul 18:56. Este o eclipsa care face parte dintr-o serie de 6 eclipse pe aceasta axa Fecioara-Pesti, iar aceasta serie se va finaliza in februarie 2017.
Eclipsele apar intotdeauna in perechi insotind Luna noua (eclipsa de Soare) si Luna plina (eclipsa de Luna), activand anumite semne zodiacale pe axa. De exemplu, in luna martie anul acesta, avem eclipsa totala de Soare in Pesti (Luna Noua) si eclipsa de Luna in Balanta (Luna plina). Aceasta din urma incheie o serie de 6 eclipse care s-a desfasurat pe parcursul a doi ani. Iar in septembrie 2016 urmeaza inca doua eclipse pe axa Fecioara- Pesti, urmand ca seria eclipselor de pe aceasta axa sa se incheie in februarie 2017, cum am mentionat mai sus.
Eclipsele sunt evenimente care schimba cursul vietii noastre. Ele au un impact major si rapid asupra destinului, facand acordajele necesare in viata noastra, prin evenimente si experiente neasteptate care par orchestrate de Univers, fara acceptul nostru. Anunta schimbari majore atat la nivel individual cat si colectiv. Sunt implicate Nodurile Lunare si tocmai de aceea vorbim despre ajustari ale traiectoriei/destinului.
O eclipsa nu are acelasi impact asupra tuturor oamenilor, in acelasi mod si la aceeasi intensitate. Sunt vizati mai ales cei care au Soarele, Ascendentul sau alte planete personale in semnul si la gradul corespunzator eclipsei. De asemenea, luand cazul eclipsei totale de Soare din 9 martie, cei care au Soare, Ascendent sau planete personale in semne mutabile (Gemeni, Fecioara, Sagetator, Pesti) in intervalul 15-23 grade, vor simti mai intens efectele si vor inregistra schimbari mai mari in perioada care urmeaza.
O eclipsa totala de Soare este resimtita destul de intens de catre nativii Leu, pentru ca Soarele este guvernatorul acestui semn.
Apoi, vorbim de o amprenta de tip masculin, care se refera la actiune si la latura voluntara a noastra, dar si la persoanele de sex masculin care joaca roluri importante pentru noi. Astfel, ne putem astepta, in aceste zile, la incheieri si inceputuri in relatii cu aceste persoane de sex masculin (tata, bunic, iubit, sot, sef…). Fie se reconfigureaza radical unele relatii de acest gen, fie apare necesitatea unei distantari fizice, fie iese din viata noastra cineva… sau o astfel de persoana, prin deciziile ei, contribuie fundamental la o schimbare a convingerilor si a cursului vietii noastre.
O eclipsa totala de Soare aduce vesti si evenimente neasteptate care schimba cursul vietii, ne da impulsul necesar, destul de puternic si de netagaduit, pentru a ne misca inainte. Aici vorbim de nasterea unui copil, de schimbarea locuintei, un salt in cariera, o demisie ceruta de imprejurari, o incheiere a unei relatii, semnarea unui contract important, mutarea in alta tara, casatorie (sau divort) etc. Ei bine, sunt evenimente dezirabile? Nu neaparat! Ceea ce vine nu e intocmai ceea ce ne-am dorit si am asteptat, ci este mai curand ceea ce avem nevoie, chiar daca nu suntem constienti. Altfel spus, ceea ce apare este cerut deja undeva la un nivel al fiintei, sufletului nostru. Este ceea ce ne este util pentru a ne misca inainte.
Aceste vesti si schimbari nu apar musai in ziua eclipsei (9 martie) ci pot sa apara chiar inainte cu cateva zile sau in luna urmatoare.
E posibil sa ne fi intalnit cu aceeasi energie si in 2015, in februarie si septembrie. Cumva, sunt activate exact aceleasi zone din viata noastra care corespund Pestilor pe harta natala. Se reia firul schimbarilor, facem inca un salt, parcurgem inca o etapa… Cum am spus, suntem intr-o redefinire a segmentului de viata corespunzator axei Fecioara-Pesti din harta noastra, pana in februarie 2017.
Cum se simte?
E posibil sa ne simtim obositi, sa fim mult mai sensibili decat de obicei si mai introvertiti. Emotiile se simt mai puternic, fiind vorba despre semnul Pestilor, un semn de apa, emotional prin definitie.
Poate aparea somnolenta sau insomnii.
Durerile fizice, mai ales la nivelul picioarelor, pot fi frecvent intalnite.
Ne putem simti ca la finalul unui drum lung pe care l-am parcurs mergand in ritm alert sau chiar in alergare. E ca si cum, si sa vrem, nu mai putem mentine acelasi ritm din ultimele luni. Sau aceeasi directie. E precum frana de mana a unei masini, pe care acum universul ne-o ridica pentru a ne opri si a constientiza, integra, schimba… ce e in folosul si pentru evolutia noastra.
Visele sunt intense si numeroase. Unii pot simti la propriu ca acceseaza alte dimensiuni si spatii, alte existente. De altfel, la acest moment de Luna noua si Eclipsa totala de Soare in Pesti, insotita de Kiron, provocata de Saturn (Sagetator) si sustinuta de Pluto, cu Mercur si Neptun in Pesti iar Jupiter in Fecioara, este creat un context de vindecare si constientizare pretioasa a unor tipare toxice pe care le-am mentinut si din care am functionat atat in viata asta cat si in altele… Unii oameni pot simti la propriu o suferinta surda, ca si cum se descopera o rana adanca si foarte veche a carei sursa nu o poate localiza in timp si nici nu o poate delimita foarte clar ca fiind personala. Si nici nu este. Acum se dezvaluie spre a fi contemplate, rani colective foarte vechi, a caror transcendere, prin constienta la un nivel superior spiritual, ne poate reda libertate si ne poate ajuta sa functionam ca jucatori si nu ca victime ale trecutului in care am fost captivi. Si e esential sa lasam sa iasa la suprafata tot ce apare, sa nu reprimam sau sa bagam capul in nisip.
E foarte posibil ca aceste rani sa fie in stransa legatura cu talentele si inzestrarile naturale ale fiecaruia, dar si cu resursele materiale, cu “a avea”, cu atitudinea fata de bani, ai nostri si ai altora, cu credintele si convingerile despre ce inseamna siguranta materiala si ce suntem dispusi sau nu sa fim si sa facem pentru a primi abundenta in viata noastra (casa a 2-a e locuita de Luna noua in Pesti). Ascendentul in Capricorn vorbeste despre rolul nostru in lume, directia spre care ne indreptam, ce construim, ce valori cultivam, ce structuri aparam. Guvernatorul Capricornului, Saturn, se afla in aspect tensionat cu aceasta Luna noua si nu ne lasa sa mergem pe aratura. Mesajul sau este “alege in ce crezi, stai drept si sustine acel lucru. Construieste ceva in care sa crezi, care sa te implineasca si sa fie sanatos pentru tine si pentru altii”.
Finaluri si inceputuri. Maiestrie
Aceasta eclipsa este vazuta de multi astrologi ca fiind ceva mai speciala. Poate si pentru ca este implicata aceasta energie a subconstientului colectiv si este precum o poarta imensa catre lumea nevazuta a spiritului, reprezentand un urias potential de salt in constiinta umana pe pamanat. Poate veni cu finaluri si inceputuri, cu completari ale unor etape de viata, intelegerea acestora si trecerea mai departe la un alt nivel si intr-o noua etapa.
Este o eclipsa maestru. Are loc intr-o zi de 9, intr-un an 9, luna a 3-a care a inceput odata cu a 9-a saptamana a acestui an. Este a 3-a eclipsa din seria sa si are loc intr-o zi de vibratie 3 (9.03.2016, adica 9 + 3 + 2 + 1 + 6= 21, adica 3), la gradul 18 (9) in semnul Pestilor (al 12-lea semn, 1+2= 3). Pentru cei familiarizati cu Cheile Genelor (Richard Rudd), cheia corespunzatoare gradului 18:56 (la care se intalnesc Soarele si Luna) este Cheia 63 (6 + 3 = 9).
Cheia 63 este numita “Atingerea Sursei”. Umbra: Indoiala. Darul: Cercetarea. Siddhi: Adevar.
Pe scurt, aceasta cheie se refera la integrarea polaritatii, la unificarea fiintei, cercetare interioara si deschidere. Umbra este indoiala determinata de mintea logica, de raportarea la viata prin intermediul emisferei stangi care cauta mereu raspunsui in afara si adanceste indoiala de sine pe masura ce afla tot mai mult. Darul este cercetarea. O cercetare indreptata spre interior, care duce la adevarul fiintei. La Maiestrie.
Despre asta este, in fond, si aceasta eclipsa totala de Soare in Pesti, despre echilbrul intre logica si creativitate, despre dezvoltarea imaginatiei si a cresterii increderii in ceea ce este si in ceea ce vine din noi insine. Despre un salt semnificativ in intelegere, constiinta, spirit. Despre mesaje extraordinare care ne vin direct de la Sursa, din centrul FIintei cand pastram curate “canalele” de comunicare cu aceasta.
Pentru mai multa usurinta in aceasta perioada:
  • Acceptarea, mai bine zis permiterea, este esentiala. Lasarea in voia curentului. A observa mai degraba decat a interveni in cursul evenimentelor. E un moment de contemplare si nu de decizie. Sa le dam libertatea tuturor, de a fi si a alege ce vor. Sa intelegem ca nu suntem responsabili de drumul nimanui, doar de cel personal.
  • Respons-Abilitate. In aceasta perioada e imperios necesar sa cultivam abilitatea de a raspunde oricarei situatii si stimul aparent exterior. Nu sa intervenim sub imperiul vreunei emotii, ci sa avem abilitatea de a raspunde cat mai intelept si creativ, la tot ce apare- iata cheia usurintei. Vor fi decizii ale altora care ne vor viza, abia atunci e momentul sa raspundem. Nu e momentul sa initiem noi schimbarile, nu acum.
  • Introspectia, centrarea. Sa fim mai mult in spatiul personal, sa ne cream intimitatea de care avem nevoie, sa facem ce simtim acum ca e in beneficiul nostru.
  • Auto-ingrijire, vindecare. Avem nevoie de ingrijire: de somn mai mult, hrana sanatoasa, miscare (cel putin mers pe jos), activitati creative. Muzica este terapeutica. Dansul, la fel. Petrecerea timpului in preajma apei, dusurile si baile, masajele usoare sunt excelente.
  • Incredere in ceea ce este. Chiar daca observam o rupere de ritm, o stagnare, chiar non-sens al realitatii noastre, e inestimabila increderea cu care investim fiecare moment prezent asa cum este. Cu cat renuntam mai repede la incrancenare, cu atat mai bine.
  • Sa devenim constienti ca suntem parte din intreg, deci tot ceea ce emitem, manifestam, cuvantam, facem… hraneste sau intoxica intregul. Iar daca alegem sa ne fie bine si usor, e necesar sa avem grija si de intreg (inclusiv de acest pamant, asa cum putem fiecare dintre noi).
  • Sa devenim constienti ca suntem jucatori si nu victime. Avem dreptul sa fim aici, fiecare fiinta il are. E foarte seducatoare, acum, aruncarea vinei fie pe propria persoana (indoiala de sine, auto-sabotajul, plangerea de mila) sau pe altii, eventual pe intreaga lume… Sa rezistam acestei tentatii si sa ne amintim ca avem alegere. Alegem inclusiv cum ne pozitionam intr-o relatie, intr-un context mai larg, in Univers chiar. Cu putere sau fara. Cu autoritate sau fara. Din pozitia de victima sau din pozitia de creator.
  • Sa ne intrebam ce vrem sa cream acum.
  • Sa manifestam compasiune, blandete, iubire cat mai mult si cat mai des. Fata de noi si fata de altii. Fata de intreg pamantul. Chiar si fata de politicieni… si asta nu e o gluma :)
  • Sa ne folosim si dezvoltam intelepciunea, prin ascultarea intuitiei si a ceea ce simtim ca e adevar pentru noi.
  • Sa folosim cat mai des un instrument extrem de pretios: imaginatia. Sa nu mai hranim atat de mult mintea logica, specialista in a ne mentine in tipare repetitive, si sa avem curajul de a crea dincolo de obisnuit si rutina.
  • Sa stam mai mult in A FI, decat in a face si a avea.
  • Sa ne onoram si sa onoram viata cu tot ce este si contine ea. Sa fim reverentiosi si recunoscatori in fata intregii Creatii care ne include si pe noi ca Fiinte infinite in manifestare, aici pe Pamant.
Sa fie primit! Pace, Usurinta si Creatii extraordinare!
Nicoleta Svârlefus

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...