"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

miercuri, 16 martie 2016

Webinar " Calatoria EROULUI " din Tarot - 25 martie

Originea Taratolui nu se stie cu exactitate insa este mentionat numele Eliphas Levi. Tarotul cuprinde elemente din traditia Cabala, in arcana majora avem Marea Preoteasa care are in brate un pergament pe care scrie "Tora" insa mai sunt si alte simboluri din aceasta cultura.

Calatoria eroului cuprinde doar Arcanele Majore din Tarot, acestea sunt la numar 22. Arcana Majora inseamna mister, deci Arcanele Majore inseamna Mistere Mari.

Calatoria Eroului este o calatorie necesara pentru fiecare om care isi doreste sa evolueze spiritual. Tarotul ne dezvaluie acest mister al caii evolutiei unui om. Tarotul poate fi folosit si pentru evolutia spirituala, pentru a sti unde suntem, ce lectii de viata avem de invatat in aceste momente. Desi tarotul de obicei este folosit doar pentru ghicit, el ascunde multe taine secrete pentru ochiul obisnuit. In tarot vom descoperi cei 4 arhangheli importanti: Mihael, Gabriel, Rafael si Uriel, vom descoperi despre tainele calatoriei sufletului pe timp de zi ( ce virtuti trebuie sa trezim in noi ) si tainele calatoriei sufletului pe timp ne noapte.

Calatoria incepe cu cartea numerotata " 0 " Nebunul - nebunul este fiecare om care vrea sa descopere mai mult si simte ca este mai mult decat ceea ce vede sau i se spune ca ar fi aceasta viata. Bineinteles ca orice cautare interioara pentru majoritatea oamenilor va parea ca fiind nebun. Pentru a descoperi mai multe detalii despre aceasta carte te invit sa participi la webinar.
Calatoria continua cu Magicianul (care ne invata lectii foarte importante- una este despre ce este Sus este si Jos, dar si despre echilibrul elementelor), continuam cu Marea Preoteasa, Imparateasa ( reprezinta arhetipul Mamei ), Imparatul ( Arhetipul Tatalui ), Marele Preot ( Tatal Divin ), Indragostitii, Carul sau Faetonul, Puterea, Eremitul, Roata Norocului, Justitia, Spanzuratul, Cumpatarea,Moartea, Diavolul (atasamentele), Turnul, Steaua ( Protectia Divina), Luna, Soarele, Judecata, Lumea (Iluminarea).

Pentru a afla mai multe despre semnificatiile fiecarei carti de Tarot va invit sa va inscrieti pentru webinar la adresa de mail: nagymelinda3@yahoo.com.
Webinarul va fi in data de 25 martie la ora 19, ultimile inscrieri miercuri 23 martie. Va dura aproximativ 2 ore si costa 150 lei.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...