"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

vineri, 6 mai 2011

Meditatii: Luna Mai - Conversatii Cu Dumnezeu

1 Mai
Scopul unei relații nu este acela de a avea pe cineva care te-ar putea completa; ci să ai pe cineva cu care îți poți împărtăși completitudinea ta.

2 Mai
Lumea n-ar fi în condiția actuală dacă tu ai fi înțeles pur și simplu experiența ta. Rezultatul acestei neînțelegeri voite este că tu continui să o retrăiești la nesfârșit.

3 Mai
Dacă consideri că ai dreptate în orice privință, cine are nevoie să vorbească cu Dumnezeu?

4 Mai
De ce nu recunoști, pur și simplu, adevărul când il auzi ca să te îndrepți spre el?

5 Mai
Mesajele mele vor veni în sute de forme, în mii de momente, de-a lungul milioanelor de ani. Nu le poți rata dacă asculți cu adevărat. Nu le poți ignora din momentul în care le-ai auzit cu adevărat.

6 Mai
Este un scop divin în spatele a tot ceea ce există și de aceea, o prezentă divină în toate.

7 Mai
Unora dintre oameni nu le place să fie treziți. Majoritatea dintre ei. Cei mai mulți ar prefera să doarmă mai degrabă.

8 Mai
Nu poți merge greșit. Nu face parte din plan. Nu poți să nu ajungi încotro te îndrepți. Nu ai cum să-ți ratezi destinația. Dacă Dumnezeu este „ținta” ta, ai noroc deoarece Dumnezeu este atât de mare că nu-l poți rata.

9 Mai
Nu condamna, așadar, tot ceea ce tu ai numi ca fiind rău în lume. Mai degrabă, întreabă-te ce ai judecat ca fiind rău din aceasta și ce anume, dacă este ceva, ai vrea să faci ca să o schimbi.

10 Mai
Dacă tu ești egalul lui Dumnezeu, aceasta înseamnă că nimic nu-ți este făcut ție - și toate lucrurile sunt create de tine. Nu mai pot exista victime și răufăcători – doar rezultatul gândului tău referitor la un lucru.

11 Mai
Voința ta, pentru tine, este voința Lui Dumnezeu pentru tine.

12 Mai
Fiecare circumstanță este un cadou și în fiecare experiență este ascunsă o comoară.

13 Mai
Iubirea este ultima realitate. Este unica. Este totul. Sentimentul iubirii este experiența ta despre Dumnezeu.

14 Mai
Vrei ca viața ta să înceapă cu adevărat? Atunci schimbă-ți ideea despre ea, despre tine. Gândește, vorbește și acționează ca și Dumnezeul care ești.

15 Mai
Ascultă-mă în adevărul sufletului tău. Ascultă-mă în sentimentele inimii tale. Ascultă-mă în liniștea minții tale.

16 Mai
Deci, dacă Dumnezeu nu te poate inspira, cine naiba poate?

17 Mai
Nu ți-am impus niciodata ceva ca fiind „bine” sau „rău”, ceva ce „să faci” sau „să nu faci”. Să fac aceasta ar însemna să te deposedez complet de cel mai mare dar al tău – oportunitatea de a face după placul tău și să experimentezi rezultatele a ceea ce ai făcut.

18 Mai
Nu îndrăznim să ne rezolvăm toate problemele, altfel nu ar mai fi nimic de făcut pentru noi.

19 Mai
Îndreaptă-te mai întâi spre Cel Mai Înalt Gând referitor la tine. Imaginează-te cum ai fi dacă ți-ai trăi acel gând zilnic.

20 Mai
Nici nu judeca, nici nu condamna, deoarece tu nu știi de ce un lucru apare, nici cu ce scop.

21 Mai
Munca sufletului tău este pentru a te trezi pe tine. Munca lui Dumnezeu este de a-i trezi pe toți ceilalți.

22 Mai
Dacă alegi evoluția – evoluția sufletului tău – nu o vei realiza prin activitățile de zi cu zi ale trupului.

23 Mai
Pentru numele Lui Dumnezeu, nu distruge inocența sexuală și plăcerea și puritatea delectării, a bucuriei, prin practicarea inadecvată a sexului. Nu-l folosi pentru putere sau scopuri ascunse; pentru mulțumirea egoului sau dominație; sau orice alt scop înafara bucuriei pure și a celui mai înălțător extaz, dăruit și împărțit – care este iubirea.

24 Mai
Tu ești creatorul realității tale, iar viața nu se poate arăta altfel pentru tine decât cum crezi că o va face.

25 Mai
Nu există nimic din ceea ce nu poți fi. Nu este nimic ceea ce nu poți face. Nu este nimic ce să nu poți să ai. Ce altă promisiune ai vrea să facă Dumnezeu? M-ai crede pe Mine dacă ți-aș promite mai puțin?

26 Mai
Când alegi „sponsorii” activi ai iubirii, atunci vei face mai mult decât să supraviețuiești, atunci vei face mai mult decât să câștigi, atunci vei face mai mult decât să reușești. Atunci vei experimenta întreaga măreție a Ceea Ce Ești Cu Adevărat și a ceea ce poți fi.

27 Mai
Fă-mi o favoare și nu încerca să mă cuprinzi. Venind vorba, fă-ți și ție aceeași favoare.

28 Mai
Ai venit aici ca să-ți îndeplinești un plan individual pentru salvarea ta. Totuși salvarea nu înseamnă să te salvezi de capcanele diavolului. Nu exista diavolul, nici iadul. Te salvezi pe tine de uitarea nerealizării.

29 Mai
Fiecare dintre mesajele Mele a fost pângărit. Departe de a obține glorie, ei nu ai căpătat nimic altceva decât dureri de inimă. Ești dispus? Inima ta suferă să spună adevărul despre Mine?

30 Mai
Le-am dăruit nenumăratelor Mele părți (tuturor copiilor Mei de spirit) aceeași putere creatoare pe care eu o am ca și întreg.

31 Mai
Este prima ta natură să fii iubitor necondiționat. Este a doua natură a ta să alegi să o exprimi pe prima, cea adevărata, conștient.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...