"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

joi, 9 iunie 2011

Definind Maestrul.Reteaua neuronala pentru levitatie a lui Buddha

- Definind Maestrul –

Oare viata maestrului exista pentru fiecare dintre voi? Absolut. Oare toti cei din aceasta incapere paşesc ca un Hristos intreg? Absolut, ca o fiinta inaltata, care a triumfat asupra mortii. Exista cineva in aceasta incapere care nu are in jur aceasta linie de potential nemuritor? Toata lumea de aici o are, mai ales ca ati aflat despre ea. Dar atunci, de ce nu ar fi mai logic sa spunem: „Bun, dar daca stiu ca e aici, cum se face ca nu aleg sa fiu asta?“ Nu e vorba ca am dori sa putem sa fim maestri – e mult mai mult decat atat – ci e vorba ca a fi maestru nu este gandul nostru obişnuit.

Si daca ar fi, atunci viata pe care o traiti acum s-ar schimba dramatic si ar deveni una fara trecut, cu claritate totala, detasare, bucurie si a trai în momentul prezent, in care prezenta magica e efervescenta in fiecare clipa.

- Reteaua neuronala pentru levitatie a lui Buddha -

De ce sa vreti sa negati faptul ca s-ar putea sa fiti un Spirit netrecator, ca s-ar putea sa fiti mai mult decat trupul vostru, ca s-ar putea sa fiti mai mult decat scopul la care ati lucrat toatä viata voastra? De ce sa vreti sa negati asta? De ce sa nu vreti nici macar s-o luati in considerare?

Sa negati ca Dumnezeu traieste inlauntrul vostru inseamna sa va negati capacitatea de cunoastere nelimitata, de iubire nelimitata, de putere nelimitata, capacitatea de a materializa ceea ce, in timpurile mai vechi, era numit Imparatia Cerurilor.

Ramtha

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...