"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

joi, 23 iunie 2011

Dezvoltarea chakrelor si Kundalini

"Să nu vă încredeţi în cărţile ce pretind că vă oferă metodele de a dobândi puteri magice prin dezvoltarea chakrelor. Ele vă explică că aceasta începe prin nişte exerciţii de concentrare şi de respiraţie prelungite cu scopul de a trezi forţa Kundalini. Eu nu voi nega că aceste exerciţii nu dau nişte rezultate, dar ce rezultate!
Dacă încercaţi să vă dezvoltaţi chakrele fără a face nişte studii şi o lungă lucrare prealabilă, vă expuneţi tuturor pericolelor. Este exact ca atunci când daţi chibrituri unui copil. Ce va face el? Va provoca un incendiu. Ei bine, trebuie să ştiţi că forţa Kundalini ce se foloseşte pentru a trezi chakrele, este un adevărat foc, şi cel care nu s-a exersat mai întâi pentru a dobândi puritatea şi stăpânirea de sine riscă să vadă acest foc Kundalini declanşându-se şi distrugând totul în el. În timp ce acela care începe prin a lucra asupra purităţii şi a stăpânirii de sine, lucrează indirect şi asupra chakrelor sale care se trezesc şi se pun în funcţie fără a fi periculoase pentru el."

Omraam Mikhael Aivanhov

2 comentarii:

  1. Buna seara.Dorind sa ma informez in domeniul continentei sexuale si a dezvoltarii mele ca om, am dat de blog-ul dumneavoastra... As vrea daca se poate, si va rog enorm sa imi oferiti niste informatii despre capacitatea si posibilitatea de a intra intr-o stare de meditatie. O seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru mai multe informatii despre sexualitate am creat acest blog: http://caleaiubirii.blogspot.com

    Despre meditatie te invit sa vezi cele 2 filmulete:
    http://documentaresifilmespirituale.blogspot.com/2011/06/invata-cum-sa-meditezi-deepak-chopra.html

    http://documentaresifilmespirituale.blogspot.com/2011/08/meditation.html

    Daca tot mai ai nelamuriri te invit sa vorbim pe mess: ana_maria_melinda.

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...