"Daca vrei sa trezesti intreaga omenire, atunci trezeste-te tu pe de-a-ntregul; daca vrei sa elimini suferinta din lume, atunci elimina tot ce este intunecat si negativ in tine.
Cu adevarat, cel mai mare dar pe care il ai de oferit este propria ta transformare!"

Lao Tzu

miercuri, 13 iulie 2011

un subiect NEINCEPUT, nu poate fi...incheiat !

 Evident acest blog se constituie DOAR in provocare, si evident TOCMAI PENTRU CEI AFLATI cat mai SUS, din punct de vedere al Constientzei. Deja semnale s-au intors, atat de la cei superconditionati, care STIU EI BINE ce au fost invatati la scoala, cat si de la cei pe care i-as putea denumi "public tinta". Cum e si firesc, fiecare DESPRE PUNCTUL IN CARE EL SE GASESTE vorbeste, nu am eu treaba cu asta...
             Desigur privesc cu interes la toate schitele de intiative, privesc si catre cei ce au ca intentie sa creeze comunitati pe alte baze decat cele actuale...Si acolo totul se propteste, ca si in cazul free energy, in insuficienta eliberare a Sinelui de sub limitarile mintii. Lipsa accesului catre punctul zero. Inca ne sunt dragi si accesibile PARTIALITATILE, in ciuda faptului ca am fi putut deja intelege ca experimentul numit viata are si va avea INTOTDEAUNA aspectul pe care VIZIUNEA NOASTRA si NIMIC ALTCEVA i-l va oferi.              Exista "tehnologii"care ne conduc catre PUNCTUL ZERO, si aici as pomeni piramida, meditatiile inalte si sexualitatea tantrica si exista tehnologii ALE PUNCTULUI ZERO, si  aici poate fi reluata meditatia, sexualitatea tantrica, contemplatia unor forme care CONTIN IN ELE date ale ARMONIEI UNIVERSALE, cum sunt diverse simboluri grafice ca cele sugerate de Bashar, sau mandalele, geometria Sacra, FLOAREA VIETII. Le-a spus tehnologii pentru ca AU MENIREA de a restaura IN NOI armoniile Creatiei, punctul de unde, de fapt, avem de INCEPUT!

              Nimeni nu mai crede in relatiile bazate pe bani, dar fiecare alegere din momentul ACUM a fiecarei entitati se face in mod sablonard pe aceleasi valori, apoi uitandu-ne ca surprinsi la ce "se tot intampla" cu previziunile despre...
            Suntem jucatorii unui  joc minunat, DACA ALEGEM ca el asa sa devina, pentru ca TOT NOI, prin adormire, l-am adus in punctul in care prea semana a cosmar. Noi SUNTEM PREVIZIUNILE, si tare m-ar bucura sa avem indrazneala sa experimentam ADEVARUL ca TOTUL ESTE IN NOI !
              NAMASTE, dragilor!


Sursa:PUNCTUL ZERO-Octav

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...